یه لنز 18-70 نیکون دست دوم پیدا کردم که ژاپنیه
قیمت داده 300 تومن
قیمت نو این لنز رو نمیدونید چنده ؟
در مقایسه با 18-105 نظر شما چیه ؟ کدومش بگیرم ( با در نظر گرفتن ژاپنی بودن لنز 18-70 )
Printable View
یه لنز 18-70 نیکون دست دوم پیدا کردم که ژاپنیه
قیمت داده 300 تومن
قیمت نو این لنز رو نمیدونید چنده ؟
در مقایسه با 18-105 نظر شما چیه ؟ کدومش بگیرم ( با در نظر گرفتن ژاپنی بودن لنز 18-70 )
دوستان قیمت تقریبی این 2 لنز رو دارید؟
EF 8-15mm f/4L Fisheye USM
و
EF 15mm f/2.8 Fisheye
با سلام
18- 135 قیمتش چنده ؟
فرقش با 18-105 چیه ؟ ( فقط vr ؟ )
بله ... همون لنز EF 24-105mm f/4L IS USM که قیمتش در آمریکا $1,149 هست، اینجا الان به دلار 1295 تومن، حدود 1.4 میلیون به بالا شده. :::happy:::
لنزهائی که خیلی خاص و کم مخاطب هستند ( مثل Fish eye - TiltShift - SuperTelephoto و ... ) همونطور که دوستمون آرش هم اشاره کرد، در این مملکت، فارغ از قاعده و قانون قیمت گذاری میشوند. نمونه اش Canon EF8-15mm f/4L Fisheye Zoom هست که در B&H حدود USD1495 قیمت داره، ولی در کمال بهت و حیرت، همین دیروز عصر ساعت 5 در برج بهار قیمتش کردم، گفت: 2.6 میلیون تومان ... با احتساب دلار 1295 تومن، براتون تو آمریکا حدود 1.93 میلیون در میاد. دوستان فروشنده، این لنزها رو بصورت رسمی و از گمرک وارد نمیکنند. بلکه اینها رو از مسافرینی که با خرید از خارج و فروش تکی به مغازه های معروف در تهران، بقصد پوشش بخشی از هزینه های سفرشون، تهیه میکنند. مسافر محترم حداقل 300 هزار تومن میکشه رو همین جنس؛ به طبعش فروشنده هم همینکار رو میکنه و این لنز ( که حدود 4 ماهی میشه که تو آمریکا با 1495$ پر شده ) دست مشتری علاقه مند، میرسه 2.6 میلیون تومن :oops: چرا ؟ چون Canon چند سال پیش، نمایندگی های رسمی اش را در ایران، کنسل کرد و رفت پی کارش ... حالا ... همون مسافری که شم اقتصادی داره، اگر بره و EF 24-105mm f/4L IS USM بیاره که میشه 1149$ با دلار 1295 تومن، براش حدود 1.48 میلیون تموم میشه ... در صورتیکه این لنز اینقدر در مغازه های تهران هست، که قیمت تموم شده برای مسافر، همون قیمت فروش مغازه دار به End User میشه ... بنابراین اینگونه مسافران محترم، با علم و اطلاع، میرن سراغ آیتمهائی که سودشون براشون قابل قبول باشه ... مثلاً از EF 15mm f/2.8 Fisheye شاید کلاً تو کل مغازه های تهران در آن واحد، 15 تا هم موجود نباشه ( که کمتره، و بیش از 10 تاش هم مال یک فروشنده است و اگر از بقیه فروشنده ها بخواهید، بعد از کسب اطمینان از خریدار بودن شما، میگن باید از اون یکی مغازه مون، بدیم پیک بیاره این مغازه !! نمیگه باید برات از کسی بخرم ! ) .... بنابراین قیمتش هم به تناسب این مسئله، تحت الشعاع قرار میگیره ... اینگونه اجناس خاص رو در صورتیکه که دوست و آشنا، براتون از خارج ( بالاخص آمریکا ) بیاره، اقتصادی تره.
اگر به بازار آشفته ی این نوع خاص از کالاها، بازار مکاره یا سیاه اطلاق کنیم، فکر کنم حق مطلب رو کاملاً ادا کردیم :oops: زیاد نباید ناراحت این مسائل بود، باید از امکانات موجود مان، حداکثر استفاده رو ببریم و زیاد برای فکر کردن به نداشته هامون، وقت نذاریم ..... بقول نادر مسلمی از دوستان هم فورومی مون، زندگی و لحظاتش اینقدر ارزشمنده که برای ثبت اون لحظات، هیچ تردید و درنگی جائز نیست. :::happy:::