قیمتش مناسبه دوست عزیز. قبل از این گرونی های ناگهانی (حدود یک ماه قبل) من به این قیمت گرفتم با گارانتی نیکو نگرش
Printable View
سلام - nikon 24-70 به قيمت 2200 تهيه شد از مشهذد
من میخواستم لنز nikkor 50mm f 1.8fبگیرم
کسی از قیمتش تو بازار خبر نداره ؟
سلام دوستان کسی قیمت جدید 85 میلی متر اف 1.8 کانن رو داره ؟
لنز کانن 50mm f 1.8 رو من می خواستم بگیرم قبلا ها توی نت دیده بودم 130 تومن
اما امروز رفتم یه عکاسی توی شیراز پرسیدم گفت حدود 200 تا 250 تومن شده اما الان یه دونه موجودی داره که چون تازه امروز فاکس قیمت ها براش اومده هنوز به تهران اعلام نکرده موجودیش رو و تا شنبه اگر بخوام بخرم به قیمت 150 تومنی که قبلا (دیروز!) بوده بهم می فروشه؟
الان قیمت توی تهران حدود چند هست؟ اگر رفته بالا یا می خواد بره بالا برم فردا بخرمش :دی
بازار گرمي كرده اند. اين لنز حدود 150 يافت ميشود. 3 روز پيش 130 ديده بودم در پايتخت.نقل قول:
50mm f 1.8
البته در سايت ن.ن زده 160 ولي مطمئنا در بازار پايين تر هم پيدا خواهد شد. و اگر هم بالا برود خودتان حساب كنيد حدودا 100 دلار بوده تا الان 130 مي دادند ارزش پوبل ما در مقابل دلار بايد 1:2000 كاهش پيدا كند كه اين لنز بالاي 200 باشد.
آقا بخر 20 تومن ارزش این همه فکر رو نداره من امروز کرج پرسیدم 170 قیمت داد
به نظر بنده بله. ولي تصميم گيرنده خودتون هستيد.نقل قول:
حالا همین 150 خوبه؟ بخرم؟
قیمتهای فعلی همه سیاست بازار و کسبه حلال خور ماست دلار و امثالهم هم بهانه ای بیش نیست
این یک ترفند قدیمیه که قیمتها وقتی میره بالا و استقبالی نمیشه طی یک مرحله دیگه قیمتهارو بالاتر میبرن و بعد از مدتی دوباره بر میگردن روی همون قیمتی که یا بار بالا رفته تا قیمتهارو با درصدی که بهش اضافه شده فیکس کنن 24-70 نیکون 1900 بود شد 2300 حالا هم شده 2750 با این کار قطعا دیگه ما 24-70 رو 1900 نخواهیم دید اما بعد از مدتی برمیگرده رو همون 2300 امروز نورنگار هم قیمتاش رو آپدیت کرد و فعلا هیچکس هیچی نمیفروشه!!!
[لطف می کنید آدرس فروشگاهی که این لنز رو 750میداد به من بدید ؟
امروز چهارشنبه مورخ 30 ام آذر ماه 1390(شب یلدا)
خ جمهوری پاساژ حافظ , پردیس , بزرگمهر
لنز 10-22 کنون با دو سال گارانتی ایده آل از 1050 تا 1100 (یک عدد کارکرده تمیز به قیمت 800 هزار تومان با دو سال گارانتی خریداری شد)
سیگما 10-20 اف 4-5.6 موجودی در حد صفر حتی در باب همایون و ناصرخسرو / یکی دو فروشنده موجودی داشتند از 800 تا 950 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: یک عدد هم از این لنز تهیه شد برای یکی از دوستان شهرستانی با دو سال گارانتی ایده آل ...
لنز کنون 55-250 مارک 2 هم به قیمت 310 تومان مشاهده شد ...
منتظر گرانتر شدن باشید ... از هفته ی آینده قیمت ها با شیب تندی به سمت بالا پرتاب خواهند شد ...
زلزله ژاپن کم بود ، قیمت دلار هم بهش اضافه شد. پارسال میخواستم 70-200 نیکون ورژن 2 بخرم 2.500.000 تومان اما اشتباه کردم نخریدم. زلزله به 3 تومان رسوندش . دیروز هم 3.500.000 تومان شده بود و امروز هم 3.550.000 . جالبتر اینکه کسی حاضر به فروش هیچ یک از اجناسش نبود. به کمیران زنگ زدم میگه جنس داریم اما نمیفروشیم چون دلار گرون شده میخوایم گرونش کنیم.
کلا قید خرید این لنز رو زدم.کاش فروشنده ها کمی منصفتر بودن.(دست به دست هم دهیم به مهر.........................................)
منظورم nikkor 50mm f1.8 G بود!!!
قبله350 بود الان تو سایت نور نگار دیدم زده 400. قیمت بازارشو میخوام؟
لنز نیکون ماکرو 105 نانو به قیمت 1270 خریداری شد...
خدایا چرا تو پایتخت دوربین فروش ها تعطیل بودن!!! تو ناصرخسرو هم کسی میل به فروش نداشت . . .
پایتخت 50 اف 1/8 بود 150 تومن . احتمالا باید ناصر خسرو و جمهوری پایین تر باشه !
لنز کانن 135mm f2 امروز مرکز کامپیوتر پایتخت 1.750 تومان.
بی انصافیه. از آب گل آلود ماهی گرفتنه، فرصت طلبیه......
لنز nikkor 50mm f1.4 D به قیمت 460 از جمهوری خریداری شد
لنز ١٠٠-٤٠٠ توي بازار ناصرخسرو ٢٨٠٠ :::angry::: همينجوري پيش بره خريد تجهيزات مثل يه رويا ميشه ، بابا خداوكيلي من در تعجبم كه يه لنزي كه يه مغازه دار در زمان ارزوني دلار خريده چرا بايد بخواد با قيمت نجومي بفروشه :think:;
چون همان لنز را به قیمتی که میفروشد نمیتواند بخرد.( نمیداند که میتواند با نه!)
این وسط کاسب سود انچنانی نمیکند ! 1 یا 10 لنز را 200 تومان بالاتر بدهد مگر چقدر سود میکند؟
همان کسبه هم خواهان ثبات بازار و ارزانی هستند و مشتری بیشتر !
با این وضع دلار و سکه و سود سپرده بانکی غیره کسی در این مملکت سودی نمیکند.! مگر برای 1 روز یا 1 ماه!
مشکل اصلی چیز دیگریست و جای دیگر!
لنز nikkor 50mm f1.4 D به قیمت 450 خریداری شد
85 f:1.4D چند میارزه بخرمش الان؟ یکی پیدا کردم 1100 میفروشه . . .
متاسفانه خبرهاي بدي در راه هست ، الان بي بي سي عنوان كرد كه ايران روابط اقتصادي و معاملات تجاري با امارات متحده عربي را از امروز جمعه ٢ دي ماه قطع كرد، در توضيحات هم گفته شد كه هيچ گونه ال سي براي خريد باز نخواهد شد و خريد و فروش با درهم رو هم تعطيل كرد، در سايت هاي خودمون هم به اين موضوع اشاره شده بد نيست بخونيد، ظاهرا ايران يه جور حق حساب از طرف اماراتي ميخواد به خاطر وسعت معاملات !!!!!!!! فكر كنم بدبخت شديم رفت
قطع معاملات درهمی ایران و امارات - Tabnak.IR | تابناك
قیمت توی بازارش رو ندارم اما چند وقت پیش توی یک سایت دیدم که قیمت ۱۴۰۰ تون رو زده بود. قیمت دلاری این لنز هم همین حدود هست. احتمال کار کرده بودن لنز زیاد هست چون بعید میدونم فروشندهای راضی بشه که لنزی نو رو داخل ویترین بذاره و آخر سر هم ۳۰۰-۴۰۰ تون زیر قیمت بفروشه. به هر حال اگر تصمیم به خرید داشتید موقع خرید دقت کنید. بوکه این لنز بی نظیره!
دوستان، کسی از قیمت لنز ۱۱-۱۶ توکینا مانت نیکون خبر نداره؟
از مطلب جالب جناب غفاری عزیز ممنونم. حق با ایشون هست. منتها اگر از دوستان کسی هست که این لنز رو رویت کرده و قیمت این لنز رو با زمان تقریبی دیده شدن این لنز اینجا قرار بده برای من سودمند تر خواهد بود.
با سپاس.
خوب حرف شما درست اون كاسب وقتي كه با قيمت بالا اون لنز رو خريد اون موقع منطقيه كه قيمت لنز رو بالا ببره . من هم نميگم سود نكنه وقتي كه مثلاً يه لنزي رو با قيمت ٢ تومن ميخره و ٢٢٠٠ ميفروشه پس ٢٠٠ تومن سودش رو برده وچرا بايد همين لنز رو با قيمت ٢٨٠٠ بفروشه و هر وقت كه همين لنز رو تو گروني با قيمت ٢٦٠٠ ميخره اونموقع منطقيه كه بياد بگه ٢٨٠٠.
با سلام
اصول کسب و کار حفظ همیشگی موجودی و تعداد انبار است.
بنده از گران فروشی دفاع نمیکنم پس خواهش میکنم تو پیام های خصوصی به من توهین نکنید ولی سود در این مساله شما میفرمایید نیست.
سود یعنی حفظ انبار + درامد
پس با این حساب به طور مثال در صنف طلا فروشی هم طلا فروش باید طلای خود را به قیمت خرید قبلی بدهد که اینکار را نمیکند(البته قابل قیاس مستقیم نیست)
درست است که ما در دین و اخلاق به این مساله توجه و توصیه شده ایم ولی متاسفانه توجهی نمیشود (چاره ای هم ندارند)
اگر قرار بر ابن باشد بعد از چند مدت به نظر سود کرده ایم ولی در اصل از اصل سرمایه کاسته شده.
این چیزی که شما میفرمایید سود نیست افت ارزش پول ملی و سرمایه است.
البته که بعضی فروشندگان از اب گل الود ماهی میگیرند و به نام تورم مینویسند.
یک مثال:
شما 1000 تومان سرمایه دارید و با ان مالی را میخرید و باید 1100 بفروشید
موقع فروش متوجه میشوید به قیمت 1500 همه میفروشند و شما همان 1100 میفروشید.
حال شما 100 تومان سود کرده اید ولی وقتی برای خرید مجدد جنس میروید باید 1400 پرداخت کنید.
همین مساله را چند بار تکرار کنید.
شما در هر مرحله به ظاهر 100 تومان سود کرده اید ولی در باطن 300 تومان هم دوبار وارد سرمایه کرده اید.
اگر این مساله چند بار اتفاق بیفتد دیگر شما توان جایگزین کردن جنس خود را ندارید یعنی شما همان جنس اولیه را نیز توان خریدش را ندارید.
پس در باطن سود نکردید بلکه از ارزش پول شما کم شده است
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
در ضمن بنده دوربین و لنز فروش نیستم
سونی 85mm f2.8 را کسی از دوستان قیمت تهران ندارد؟ شیراز که پیدا نمی کنم.
امروز 3/10/90 لنز EF 50mm f/1.8 II با گارانتی ایده آل به قیمت 145000 تومان از مرکز کامپیوتر پایتخت خریداری شد.
قیمت ها در مغازه های مختلف به شدت متفاوت بود. از 180000 تومان در مغازه معروف طبقه دوم تا 145000 تومان که ارزان ترین قیمت بود.
لنز Canon EF 85mm f/1.8 امروز به قیمت 900 هزار تومان در طبقه سوم پایتخت قیمت شد!!
از فروشنده دلیل افزایش قیمت بیش از حد این لنز را که پرسیدم در جواب :-D تحویل گرفتم
من قصد داشتم این لنز رو در پایان سال بخرم ولی با این وضعیت واقعا افسرده شدم . با این قیمت اگر پولش روهم داشته باشم نمیخرم کم کم باید به فکر تحریم بازار بود . قیمت این لنز در آمازون358 دلاره که با دلار 1550تومانی میشه 555000تومان اما قیمت 900000تومان واقعا مسخره است . جواب این فروشگاهها فقط نخریدن باید باشد . دوستان بیایید بازار رو تحریم کنیم این قیمت ها اهانت به خریداره . واقعا باید از وضعیت کشور تاسف خورد .
کانن 135mm f2 شده 1.800......... نمیارزه
ماه رمضون امسال من 545 خریدم .اون موقع هم همه میگفتن 700 . چه سایت ها چه مغازه ها .ولی من از جمهوری به این قیمت خریدم . کلا قیمت این لنز خیلی متنوعه تو بازار احتمالا بشه 700 تومن اینها پیدا کرد .نقل قول:
لنز Canon EF 85mm f/1.8 امروز به قیمت 900 هزار تومان در طبقه سوم پایتخت قیمت شد!!
از فروشنده دلیل افزایش قیمت بیش از حد این لنز را که پرسیدم در جواب تحویل گرفتم
از دوستانی که قیمت پایین تری از لنز 85mm اف 1.8دارند خواهش می کنم آدرس فروشگاه رو طی پیام خصوصی برای من بفرستند .
خوب این لنز قدیمی هست و طراح جعبهاش هم قدیمیه. ۱۱۰۰ واسه این لنز قیمت مناسبیه به شرطی که سالم باشه. قبل از خرید چکش کن که مشکل نداشته باشه.
اینکه بخریش یا نه هم بستگی به خودت داره و خودت باید تصمیم بگیری که به این لنز نیاز داری یا نه. اگه سالم باشه از اون لنزایی هست که بهش علاقمند میشی.
امروز ناصر خسرو بودم.يه مغازه 2 تا لنز sigma 10-20 f4-5.6 مانت نیکون داشت .گفتم بگم چون بعضی دوستان دنبال این لنز بودند.قیمت 680 بود.
اسم بردن تبلیغ میشه.روبروی دارالفنون.
روبروی دارالفنون رو من هفته پیش پرسیدم . میگفت 800. عصر زنگ زدم گفت 820. حالا چطور شده 140 تومن کوتاه اومده ؟ به نظر من ایراد داره لنزهاش. والا این آقایون فروشنده دلشون واسه کسی نمیسوزه . من قصد خرید داشتم اما فعلا سیگما رو بی خیال شدم.
واقعا عجب بازاری داره لوازم عکاسی،ما هم کاسبیمون را ول کنیم بریم لوازم عکاسی بفروشیم.
باد از بغلش رد میشه گرون میشه:::angry:::
عمری پول جمع کردیم بریم 200-70 دیافراگم 2.8 بگیریم
اوایل سال وقتی تصمیمم جدی شد(تصمیم کبری) 2،700،000قیمت کردم.آخرای تابستون که داشت پولم جور می شد 3،000،000 قیمت کردم.یه ماه پیش که برای خرید رفته بودم 3،200،000 شد گفتم 200،000 جور کنم بیام بخرم،امروز زنگ زدم میگه 3،500،000.
من و این لنز شدیم سنجاب و بلوط انیمیشن عصر یخبندان...
خدا از این کاسبای بی انصاف که آب را گل میکنن و ماهی میگیرن نگذره.
سلام
من اطلاعاتم کمه ولی می پرسم تا یاد بگیرم:::blushing:::
چرا قیمت لنز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS نسبت به لنزهای دیگه مثلا 18-IS 135 یا 200-18 IS اینقدر؟
55-250 320،000 تومان
18-135 520،000 تومان
18-200 820،000 تومان
قیمتها از سایت نور نگار
پارامترهای مختلفی قیمت لنز را مشخص میکند. مثلا تعداد المانهای (عدسی ها) بکار رفته در آنها، جنس آنها، قطر آنها، جنس بدنه، سیستم فکوس، نوع لرزه گیر و البته قیمت بازار که نباید شکسته شود.
در مورد لنزهای بالا لنز 55-250 محدوده وسیعی ندارد و از 55 شروع میشود، قطر عدسی آن کوچکتر است که فرایند ساخت ساده تری دارد، سیتم فکوس آلتراسونیک ندارد، یک نوع لرزه گیر مکانیکیتری دارد ( این سیستم سادهتر است البته به معنی موثر نبودن نیست) و بدنه آن تفاوت زیادی نمیکند. کنار اینها نیاز و نوع مشتری این لنز را هم باید در نظر گرفت بهمین دلیل قیمت کمتری هم دارد.
سلام. یک عدد لنز Tokina 11-16 F2.8 برای دوربین نیکون خریداری شد از دبی 2500 درهم. (680 دلار)
سلام
قیمت Canon 70-200 f/4.0 L IS USM بدون گارانتی و بیمه میخواستم
ممنون
سلام
فکر کنم این هفته باز قیمتها رشد داشتند
CANON:
70-200 F4IS
17500000
70-200 F2.8II
36500000
24-105
15000000
امروز باب همایون
سلام
برای من هم از alfalak خریدن.
یک عدد فیلتر uv مارک سیگما و یک عدد فیلتر hoya - hd پلاریزه برای سایز 77 میلیمتر خریداری شد جمعا 185000 تومان.
قصد خرید فیلتر GND 121F و هولدر کوکین رو داشتم. که کلا میشد 150000 تومن. اما هولدر سری p- wide بود. یه کم راجع به قیمتش شک داشتم. فکر کنم بشه ارزونتر خرید. کسی سراغ داره ؟؟
دوستان میبخشید اینجا میپرسم
به نظرتون جایی تو تهران یا کسی تو تهران هست بتونه 50 mm F1.8 D را با قیمت نهایتا 160-170 البته نو تهیه کنه؟
اگه جایی هست لطفا بهم اطلاع بدین که یک دوستی دارم بفرستم بره بخره
البته جای مطمئن باشه چون این دوستم ناوارده نمیخوام کهنه یا دست دو یا خراب بهش بدن
بعد لنز هم مثل دوربین گارانتی داره/.
اگه کسی هم یک کمکی میکنه و میخره برام بهم لطفا بگه ممنون میشم
قیمت Sigma 10-20mm f/4-5.6 را کسی دارد؟ مانت کنون
نورنگار که زده 220 :think:;
اونجا رمز خاصی بگه 50 تومن تخفیف میدنlol
اگه 170 میداد که میگفتم برام ارسال کنن دیگه
هر چند دفعه قبلی با یک ماه تاخیر جنسی که میخواستم برام فرستادن و بعد از کلی تماس گرفتن
کجا میدن 170؟ اگه ادرس بدید من ببینم این میتونه برام بره بخرهنقل قول:
قیمت این لنز قبلا 130-140 بود الان شده حدود 170 ...
دیاف 1.4 اون هم سری دی 450 تومن هستش . . .
البته جای مطمئن باشه یک چیز دیگه بهش ندن
این دوستانی که هر روز باب همایون و ناصر خسرو هستن نمیتونن برام بگیرن که وارد ترن؟
کسی نگفت لنز هم گارانتی داره یا نه؟
قیمت ها 10 دی جمهوری
Canon 70-200 f/4.0 L USM 1000000
Canon 70-200 f/4.0 L IS USM 1700000
دوستان کسی قیمت 17-70 و رو داره؟