سلام
جناب محبی لنز 250-18 سیگما مانت نیکون قیمت ندارین؟
دوستان اگر در تهران قیمت دارن بفرمایند
Printable View
سلام
جناب محبی لنز 250-18 سیگما مانت نیکون قیمت ندارین؟
دوستان اگر در تهران قیمت دارن بفرمایند
لنز 16-8 سیگا به قیمت 1.200 پیش خرید شد!
الان این شکلیم:::happy:::
سلام به همه. :::love2:::
امروز پایتخت بودم قیمت چندتا لنز و گرفتم . قیمتها خیلی بالا بود .امیدوارم قیمتها بیاد پایین .
canon 24-105 یک میلیون و نهصد و پنجاه (کمیران)
24-70 sigma یک میلیون و سی صد
دوربین 5dmII با لنز 24-105 پنج میلیون و هشتصدهزار تومن(کمیران)
لنز 28-75 تامرون نهصد هزار تومن (کمیران)
نقل قول:
24-70 sigma یک میلیون و سی صد
قیمت لنز 24-70 سیگما شاید درست باشه شاید هم نه !
جهت اطلاع این لنز به دوصورت وجود داره
1- Sigma 24-70mm F2.8 EX DG Macro
فایل پیوست 26872
2- Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
فایل پیوست 26873
قیمت لنز شماره 1 کمی پایینتر از اون یکی لنز هست .
حدودا 870 ت
قمیت لنز شماره 2 بالاتره 1200 ت
البته قیمت حدودیه نه قیمت دقیق .
سلام
دوستان قیمت 10-24 نیکون 4 شنبه هفته پیش گرفته شد 1950 !
آیا درسته ؟
12-24 نیکون و 8-16 سیگما رو کسی قیمت داره ؟
ممنون
دوستان سوالم در اصل مربوط به تاپیک "راهنمایی در تعیین قیمت تجهیزات دست دوم" میشه..ولی نمیدونم چرا تاپیکش قفل هست..من یک لنز 250-55 همون ورژن یک کنون دارم میخوام بفروشم..کاملا سالم هست چند ماه از گارانتیشم مونده..فکر کنم 1200 شات هم نخورده.
به مغازه دار چند بفروشم خوبه ؟
مرسی
قیمتها تغییری نکرده ؟!
دلار که خوب اومده پایین
قیمت 105-18 و 85-16 رو اگر دوستان بفرماییند ممنون میشم (Nikon)
دست دو رو هم حدودی ...
با وجود پایین اومدن دلار متاسفانه قیمت لنز تو بازار تهران تا به این لحظه پایین نیومده، هنوز فروشنده ها با کاهش قیمت مقابله میکنند.
18-105 بین 650 تا 700 قیمت دارم و برای دست دومش حول و حوش 500
16-85 هم 1100 میتونید تو بازار پیدا کنید. دست دومش رو هم ندیدم.
از دوستان کسی قیمت Nikon 70-200mm f2.8 VR (همون نسخه قدیمی) رو نداره؟
چقدر مگر پایین آمده؟نقل قول:
با وجود پایین اومدن دلار متاسفانه قیمت لنز تو بازار تهران تا به این لحظه پایین نیومده، هنوز فروشنده ها با کاهش قیمت مقابله میکنند.
همۀ این موضوع، بحث مقاومت فروشنده نیست. بحث خریدهایی است که با دلار گرون انجام شده. البته اینکه بعضی فروشندهها رعایت انصاف نمیکنند به کنار.
درست که مبلغ پایین اومدن دلار پایین هست ولی به هر حال پایین اومده! در مورد دوربین ها هم این کاهش قیمت مشاهده میشه (هرچند ناچیز) ولی در موزد لنزها به شخصه موردی رو با کاهش نیافتم.
تو بازارهای دیگه هم که دنبال کردم به خصوص موبایل و کامپیوتر قیمت ها به شدت در حال کاهش هستند. و ظاهرا تنها فروشنده های تجهیزات عکاسی این کاهش قیمت رو خوشایند نمیدونند.
در مورد خرید جنس با دلار گرون هم اصلا با شما موافق نیستم و این رو دلیل محکمی برای گرونی ها نمیدونم. به هر حال بخش اعظمی از جنسهای بازار با قیمت دلار 1050 خریداری شده.
به شخصه فروشنده ای رو تو ناصر خسرو میشناسم که به قدری لنزها توی ویترین خاک خوردن و قبار به روی اونها نشسته که از قدمت بالای این ویترین میگه ولی هر جنسی رو ازش قیمت میگیریم اون رو با دلار 2000 تومانی اعلام میکنه.
با تشکر
15-85 1320
با شیب کندی داره پایین میاد
با سلام
لنزهای زیر همین الان حضوری قیمت گرفته شد :
canon 100-400 f 4.5 5.6 L به قیمت 3 میلیون تومان
canon 16-35 به قیمت 2800000 تومان
nikon 18-105 به قیمت 850000 تومان
من اواخر هفته پیش از پاساژ حافظ تهران قیمت کردم 105-18 رو 650 قیمت دادند تا 700
نورنگار و آفرنگ که هر دو تو پاساژ بهار هستن هم به قیمت 700 داره میفروشن.
یادش بخیر پارسال همین موقع خودم 360 خریدم.
نکته جالب اینکه قصد خرید 85mm f1.8d داشتم ولی این لنز رو هیچکدوم از فروشنده های پاساژ حافظ نداشتن و گویا کمیاب شده. از دوستانی که قیمت و یا محل فروشی رو سراغ دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.
با عرض پوزش، 2 بار ارسال شد. لطفا حذف شود.
با سلام
کدام یک از دوستان می تونن راهنمایی کنن که تامرون70-300 قیمتش الان چنده و کجا میشه خرید ؟
samyang 35mm f1.4 m nikon
995تومن، پایتخت
سلام
قیمت canon 400 f/5.6 رو میخوام.
سپاس
سلام خدمت دوستان
قیمت لنزnikon 17-55 f2.8 می خواستم
سلام قیمت sigma70-200mm os
در تهران چقدر؟
ممنون
سلام
70-200 canon اف 2.8 بدون IS چند قیمت داره تو بازار ؟
ممنون
نیکون 105-18 نورنگار 700 ت
نیکون 85-16 نورنگار 1.250 ت
نیکونگرش: اصلا لنز نداریم، 3-4 روز دیگه میرسه برامون
پنجشنبه 91/2/21 / 11:30 / نرخ دلار 1646 ت
فلاش SB-700 هم قیمت دادن 580.000 ت
نیکون 70-300 با لرزشگیر، امروز 1200ت.
البته مقایسه بین قیمت فروشگاهها واجبه اما، منطق رو نه در بالا و نه در پایین شهر نخواهید یافت.
این لنز ۷۰-۲۴ سیگما داره من رو به فکر میاندازه، با توجه به قیمت ۷۰-۲۴ قدیمی کنن و قیمت احتمالا نجومی نسخه جدیدش و کیفیت و طراحی جدید سیگما ، این لنز در کنار ۱۰۵-۲۴ با 5D MII انتخاب بدی نیست.
از دوستان عزیز کسی از لنز Canon 85mm f/1.8 خبری داره تو بازار موجود هست و با چه قیمتی با سپاس .
سلام.
قیمت 70-200 canon اف 2.8 بدون IS و با IS رو می خواستم .
سلام
از دوستان کسی قیمت ۷۰-۲۴ نیکون رو نداره؟
قیمت این دو مورد رو هم اگر دوستان دارند ممنون میشم
AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G
AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G
-------
پ.ن
چشمش نزنیم دلار شد 1570 :::whistling:::
درود
یک نکته ای را عرض کنم ، همانطور که میدانیم در موقع گران شدن فروشندگان در دم قیمتها را بالا می کشند ( عنوان میکنند اجناسشان بر پایه خرید های جدید است ! )
اما وقتی دلار ارزان میشود ، تا مدتی اجناسی که از قبل خریداری شده ( با قیمت دلار قبلی ) میفروشند !
چاره کار یک چیز است نخریدن تا ثبات و نزدیک شدن به قیمت درست
خصوصا اینکه 3 روز پیش که تهران بودم سری به یکی دوتا فروشگاه زدم و چند لنز نیکون را بررسی کردم یکی از آنها 14-24 بود نام فروشگاه را
نمیبرم ، چینش استاندارد و پک آن ویژگیهای یک لنز آکبند را نداشت ! ، محتویات خیلی دست مالی شده بود ( حتی اگر هم نو بود )
و این به آن خاطر هست که مثل قدیم نیست که لنز امروز برسد و 5 روز بعد فروخته شود
بلکه واردات کم شده و موجودی ها اکثرا در فروشگاه ها از قبل بوده و در مواردی هم ممکنه روی دوربین بسته شده باشند
یا به دلائل مختلف در جعبه زیاد باز و بسته شده باشد!
بهر روی چنین جنسی رو حتی اگر با قیمتهای قبلی هم بفروشند
شخصا برایم جذابیتی ندارد ، اگر مجبور نباشم صبر میکنم تا این وضعیت
سپری شود.
موفق باشید
کسی قیمت 85-15 کانن رو داره ؟
امروز یعضی از فروشگاهها (اسمش رو نبر) تا 150 تومان هم از قیمت دوربینی مثل D90 کم کردن
با جناب انوش موافقم، اگر کسی مجبور نباشه بهتر تا نیمه دوم خرداد برا خرید دست نگه داره (گرچه همراه با یه ریسک خفیف هم هست)
بین 1280 تا 1300نقل قول:
کسی قیمت 85-15 کانن رو داره ؟
درود
قيمت 90 تامرون مونت نيكون رو اگه دوستان پايتخت دارند لطف كنند.
(و در صورت امكان آدرس و تلفن فروشگاهي كه موجود داشته باشه)
متشكرم
سلام
دوستان کسی قیمت Canon EF 50mm f/1.8 II نداره...؟
قیمت لنز sigma 70-200mm f2/8 os دیروز 2150 بدون گارانتی
و لنز توکینا 11-16 م م 2/8 1180
سلام به همه دوستان
قیمت 10-20 سیگما مانت کنن رو اگر کسی میدونه ممنون میشم به من بگه.
من رو دوتا سایت اینترنتی دوتا قیمت خیلی متفاوت دیدم. اگه به قیمت پایین تر نزدیک باشه میرم برای خرید.
اخرین قیمت کنن
canon 70-200mm IS f2/8 II
3750 ناقابل
:wow:
ایا دوستان دیگه هم قیمت را تا یید میکنند...؟:think:;
قیمتها در بازارهای دیگه مثل لوازم خانگی،اتومبیل ،موبایل پایین آمده.اما من امروز 28 اردیبهشت یرای قیمت این لنز " canon 70-200mm IS f2/8 II" به جمهوری رفتم قیمتها بالا بود:::angry::: ( 4 تا 4،100 ) من قصد خرید این لنز را دارم ،آیا قیمت دوستمون درست...؟
قیمت تجهیزات عکاسی هم پایین آمده...؟
کمترین قیمتی که من امروز صبح گرفتم از 70-200 f2.8 is II
4250 بود
حساب سرانگشتی که کنید، و 3.750 میلیون تومن رو تقسیم به قیمت دلاری این لنز ( USD 2500.00) بکنید، یعنی انگار فروشنده با دلار 1500 تومن خریده اش ، بدون پرداخت گمرکی (که بعید هم نیست) و منظور نکردن سود (که غریب است)، به شما به این قیمت (3.75 میلیون تومان) میفروشد ... حالا در این مرحله باید پیدا کنیم پرتقال فروش را :-) بنابراین قطعاً یه جای کار ایراد داره !
در سایت اصلی کنون قیمت 2500 دلار،اما تو اکثر فروشگاها با 200 دلار تخفیف 2300 میفروشن!نقل قول:
کمترین قیمتی که من امروز صبح گرفتم از 70-200 f2.8 is II
4250 بود
خوش بینانه هم اگر قیمت دلار را حد اقل 1650 حساب کنیم 3،800،000 میشه...!
کی اگر 3،800،000 بخره + گمرک + حمل و نقل + خواب بار(پول) + گارانتی + و...++++++ســــــــــــــــــــــــ ــــــود =3،750،000 تومان میده
این شوخیه یا مشکل محاسبه؟نقل قول:
اگر 3،800،000 بخره + گمرک + حمل و نقل + خواب بار(پول) + گارانتی + و...++++++ســــــــــــــــــــــــ ــــــود =3،750،000 تومان میده
معمولا این اجناس به صورت قاچاق وارد نمیشود.
پرداخت نکردن 4% گمرکی اصلا ارزش ریسک بسیار زیاد حمل کالای قاچاق را ندارد.
دوستان عزيز
همين چيز ها را ميگيد كه ، فروشنده ها اين جور با ما رفتار ميكنند
انگار هر تاجر براي لنز ساكشو جمع ميكنه ميره خارج از ايران از يك فروشگاه رسمي با قيمت تك فروشي رسمي لنز ميخره ، بعدش مياد ايران مي فروشه
لطفا به همه چيز ساده نگاه نكنيد ، بريد سر كوچه بقالي ببنيد نوشابه را چند ميخره ، قيمت روش چنده !؟
والا... من نمي خوام بحث طولاني شه ، اين تاپيك هم جاش نيست ، پدر مادر من هم كارمند بودند و از بازار و تجارت جهاني سرشون نميشد ....
دوست عزيز اصلا بحث اين نيست كه آمريكا ارزونتره ، يا آمازون آلمان چي ميگه...
همه چيز را هم اينجا نميشه گفت ...
تهران هم هستيد چه بهتر ، دوستي آشنايي فاميلي كسي كه چيزي وارد كنه (مارك دار) سراغ نداريد
چقدر جنجال شد؟!
قیمتی که گرفتم واقعی هست
هرکی خواست میتونم شماره فروشگاه رو بدم/
حالافروشنده میخواد ضرر کنه شما نزارین!!:::whistling:::
البته این قیمت دلاری که شما محاسبه کردید قیمت تک فروشیه.
قطعا وارد کنندگان با قیمتی کمتر اون رو میخرند و اکثر اوقات دلار دولتی در اختیارشون قرار میدند.
دلار دولتی ؟ ( اونهم برای دوربین و لوازم جانبی )
قبلاً شاید اینگونه بود (اونهم برای دو سه تا واردکننده ی بزرگ و بنام) ... اما از حدود 2 ماه پیش هم برای این نوع کالاها (که از نظر وزارت بازرگانی در رده ی کالاهای لوکس قرار گرفته) دیگه حتی ثبت سفارش بازرگانی هم نمیشه، چه برسه بهش دلار دولتی تخصیص بدهند.
سلام.
لنز 100 Macro L کسی خبر داره؟