پاسخ: آخرین قیمت لنزهای تله-واید-نرمال...
امروز رفتم لیست قیمت لنزهای سیگما را گرفتم همه قیمتهاش ثابت بود به جز 10-20 سیگما که شده بود 635 هزار تومان.!!!! حقیقت داره؟فکر کنم به این ترتیب خرید 10-22 کانن به صرفه تر باشه.
سلام فرهاد خان .
شما مطمئن هستید که 10 تا 20 درصد گرونتره؟ در بازار اروپا و خاور میانه قیمت ها پایین تر از قیمت تهران هست.البته خبر از سیگما ندارم ولی کانن اینطور هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
امروز رفتم لیست قیمت لنزهای سیگما را گرفتم همه قیمتهاش ثابت بود به جز 10-20 سیگما که شده بود 635 هزار تومان.!!!! حقیقت داره؟فکر کنم به این ترتیب خرید 10-22 کانن به صرفه تر باشه.
سلام فرهاد خان .
شما مطمئن هستید که 10 تا 20 درصد گرونتره؟ در بازار اروپا و خاور میانه قیمت ها پایین تر از قیمت تهران هست.البته خبر از سیگما ندارم ولی کانن اینطور هست.
در چندین موردی که من قیمتهای لنز رو از دوبی گرفتم در تمام موارد قیمت لنزهای سیگما بسته به مدل بین 40 تا 200 هزار تومان از ایران ارزونتر و قیمت لنزهای کنون همونقدر که اقا فرهاد فرمودن بالاتر از ایران بود!
سلام. این قیمت مربوط به ورژن جدید 20-10 سیگماست یا همون قدیمیه؟ :::waw:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
سلام فرهاد خان .
ولله من تیر ماه اونجا بودم با یک لیست از قیمت های تهران رفتم و همه چیز اونجا گرونتر بود.
یکی از دلایلش اینه که اونجا جایی که بورس دوربین باشد ندارد (یا من بلد نبودم) و من از فروشگاه های مختلف در Mall های مختلف قیمت کردم. ارزانترین قیمت ها مربوط به فروشگاه های زنجیره ای شرف دیجی (اگر اسمش درست یادم باشه) بود که حدود 10 تا 15 درصد از تهران گرونتر بود.
دقیقا درسته . فقط آدم باید بلد باشه چون ممکنه جای بره که گرونتر بفروشه بازار دوبی خیلی بد شده.
من نمیدونم فقط میدونم قیمت را امروز گرفتم هفته پیش همینو 535 زده بود. مگه ورژن جدیدش هم آمده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
دقیقا درسته . فقط آدم باید بلد باشه چون ممکنه جای بره که گرونتر بفروشه بازار دوبی خیلی بد شده.
من نمیدونم فقط میدونم قیمت را امروز گرفتم هفته پیش همینو 535 زده بود. مگه ورژن جدیدش هم آمده؟
قیمت 20-10 بین 550 تا 580
نسخه جدید با دیاف ثابت هم در بازار بود،ولی سیگل هنوز وارد نکرده،از آقای مظاهری پرسیدم که گفتن بین 650 تا 660 به بازار عرضه میشه.
سلام
بالاخره امروز (88/7/7) چشممان به جمال لنز 250-60 اف 4 پنتاکس روشن شد!
یک لنز خوش ساخت و خوش دست و نسبتا ً سبک, با گارانتی سیگل 1450 هزار تومان
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7882
البته ظاهرا ً سیگل قیمت لنزهای پنتاکس و سیگما را افزایش داده
قیمت جدید دو لنز پنتاکس:
1180 = 135-50 اف 2.8
1010 = 50-16 اف 2.8
سلام
لطفا قیمت کنونی canon 85 f 1/8 را بفرمایید.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Reza Aslani
لطفا قیمت کنونی canon 85 f 1/8 را بفرمایید.
من 650 قيمت دارم اگه تغيير نكرده باشه
canon 50 f 1/8 هم 120 بود.
آخرین قیمت لنز Canon 24-105 f4 L is usm دیروز از دبی
4400 درهم
با احتساب هر درهم 271 میشود به تومان :
1,192,400=271*4400