پاسخ: آخرین قیمت انواع کارتهای حافظه
سلام
دوستان عزیز هر چند این سؤال من به قیمت ربطی نداره ولی
شاید در خرید نمونه اصلی به جای تقلبی شاید بتونه کمک کنه.
2 مدل مموری SD Kingstone * 1gig تو جمهوری بود. یکی نوشته 1024mb
و دومی نوشته 1gig فروشنده هم مدعی بود نوع دوم اصله ولی دلیلی برای گفته اش نداشت!
هر چند راغب نیستم کینگستون بخرم ولی کنجکاو شدم بدونم کدوم اصله!؟
نمیدونم چرا تو کل بازار پر بود از کینگستون؟ خبری از سایر مارکها نبود
جای خاصی باید برم که خبر ندارم یا اینکه تو بازار کم شده و باید بگردم؟
ممنون
سلام ...
پیشنهاد میکنم دنبال کینگستون نرو چون اکثرشون تقلبین. من هم یه فلاش دیسک و هم یه مموری اس دی 256 با این مارک خریدم هر دو مشکل داشتن (در مورد فلاش دیسک آخر خود فروشنده هم اعتراف کرد تقلبیه!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arax30th
سلام ...
پیشنهاد میکنم دنبال کینگستون نرو چون اکثرشون تقلبین. من هم یه فلاش دیسک و هم یه مموری اس دی 256 با این مارک خریدم هر دو مشکل داشتن (در مورد فلاش دیسک آخر خود فروشنده هم اعتراف کرد تقلبیه!)
من یک سال که از این کینگ استفاده میکنم هم روی دوربین قبلیم که cf می خورد هم روی این که sd میخوره مشکلی نداره مموری دیگه چیه که مشکل داشته باشه قطعه مکانیکی که نیست تازه اگر هم خراب بشه گارانتی مادام العمر داره قیمتش هم پایینتره من خریدم 27 نوع 512 .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arax30th
سلام ...
سلام از ماست دوست عزیز
خودم هم گفتم دنبال کینگستون نیستم فقط خواستم بدونم اصلی و تقلبی تفاوت ظاهری دارن که قابل تشخیص باشه یا نه؟
ضمن اینکه خودم گفتم
نقل قول:
نمیدونم چرا تو کل بازار پر بود از کینگستون؟
خبری از سایر مارکها نبود جای خاصی باید برم که خبر ندارم یا اینکه تو بازار کم شده و باید بگردم؟
ممنون میشم جواب این قسمت رو هم بفرمایید.
کسی قیمت کارت sd 1gig نمی دونه چنده؟
1 گيگ kingston يک ماه پيش گرفتم 48 الان گويا رسيده به 45.
جناب FarhadBahrami ممنونم
از مارک های دیگه کسی خبری نداره ... آخه شنیدم تقلبی کینگستون تو بازار پر شده!!! اگه اصلش رو گیر بیاریم از نظر سرعت و کیفیت چطوره؟
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arax30th
سلام ...
سلام از ماست دوست عزیز
خودم هم گفتم دنبال کینگستون نیستم فقط خواستم بدونم اصلی و تقلبی تفاوت ظاهری دارن که قابل تشخیص باشه یا نه؟
ضمن اینکه خودم گفتم
نقل قول:
نمیدونم چرا تو کل بازار پر بود از کینگستون؟
خبری از سایر مارکها نبود جای خاصی باید برم که خبر ندارم یا اینکه تو بازار کم شده و باید بگردم؟
ممنون میشم جواب این قسمت رو هم بفرمایید.
چهار شنبه پیش قیمت kingston SD از 48 بود تا 53 که فروشنده ها Kingston 1024kbرو به عنوان تقلبی معرفی میکردن.(خدا میدونه!)
جواب من رو هم بدین صواب داره ها!:biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asa_59a
جناب FarhadBahrami ممنونم
از مارک های دیگه کسی خبری نداره ... آخه شنیدم تقلبی کینگستون تو بازار پر شده!!! اگه اصلش رو گیر بیاریم از نظر سرعت و کیفیت چطوره؟
موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیز
سرعت انتقال کینگستون, از سایر مموری ها ی SD دیگه کمتره .
سلام من اين sd رو از اهونگار گرفتم 48800 ، روش نوشه 1 گيگ نه 1024.
سرعتش با مموری ريدر 4.5 مگا بايت بر ثانيه هست.
تو a610 فيلمبرداری که 2 مگ بر ثانيه و عکس برداری پش سره هم رو که 5 مگ
بر ثانيه ميخواد رو جواب ميده .