پاسخ : آخرین قیمت انواع کارتهای حافظه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
فکر می کنم این جمله به یک " , " احتیاج دارد. اما کجا؟ شما باید بگید.
شما که پیشنهادشو میدین باید بگین , من که اگر همچین فکری میکردم خب میگذاشتم ;) (کلا ً احساس نمیکنم معنی جمله بدون ویرگول و با ویگول فرقی بکند)
... احتمالا ً منظورتان قبل و بعد از "فقط" است , ولی اگر میخواستم ویرگول را بعد از فقط بگذارم (جهت تاکید بر "عکاسی پیوسته" , کلمه "فقط" را به قبل از "عکاسی پیوسته" منتقل میکردم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
شما که پیشنهادشو میدین باید بگین , من که اگر همچین فکری میکردم خب میگذاشتم ;) (کلا ً احساس نمیکنم معنی جمله بدون ویرگول و با ویگول فرقی بکند)
... احتمالا ً منظورتان قبل و بعد از "فقط" است , ولی اگر میخواستم ویرگول را بعد از فقط بگذارم (جهت تاکید بر "عکاسی پیوسته" , کلمه "فقط" را به قبل از "عکاسی پیوسته" منتقل میکردم )
از اونجاییکه 2 برابر شدن سرعت ذخیره اطلاعات کم چیزی نیست! این معنی یک مقدار برام از ذهن دور بود و گمان کردم لحن گفتاری به نوشتاری تبدیل شده ( یعنی همون تاکید بر عکاسی پیوسته )
سلام
وحید جان کارت را85 هزار تومان به من داد.اما چون یک مموری SD سندیسک هم گرفتم بنابراین 82 هزار حساب کردو دو سه تومنی هم روی SD تخفیف داد..اما در خصوص 300Xفکر کنم همان300X درست باشد چون اگر اشتباه نکنم روی جلدش 300xنوشته بود.متاسفانه الان جلدش را ندارم (انداختم دور)اما خود مموری , شکل همین مموری شماست که عکسش را گذاشته اید وروی ان سی مگ برثانیه نوشته شده است.نمی دونم شاید من دارم اشتباه می کنم و روی جلد 300Xننوشته بوده.اما بعید می دانم اشتباه کرده باشم.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
از اونجاییکه 2 برابر شدن سرعت ذخیره اطلاعات کم چیزی نیست! این معنی یک مقدار برام از ذهن دور بود و گمان کردم لحن گفتاری به نوشتاری تبدیل شده ( یعنی همون تاکید بر عکاسی پیوسته )
خب این 2 برابر شدن سرعت به قیمت نصف شدن حجم مموری با ثابت بودن قیمت آن تمام شد ( اس.دی 16 گیگ 45 تومان و سی.اف 8 گیگ 55 تومان) :)
ممنون
سلام.ببخشید برای جواب دیر است چند روزی نبودم...
مموری:Lexar pro SDHC 8Gb 133x class 6
قیمت دقیقا 27 تومن.جناب حسینی همین شرکت ها با پنبه سر میبرند... اگر امروز یک نمایندگی اصلی با تایید کمپانی مادر در ایران
باشد حتما از وی خرید میکنم با قیمت بیشتر,اما نه از شرکتی که صرفا با صرف مقداری هزینه میخواهد با اسمی بزرگ اما تو
خالی هر جنسی با هر قیمتی دست مشتری بدهد.اگر من امروز 100میلیون تومن فیلتر هاما وارد کنم میشوم شرکت معتبر و
پاسخگو؟!؟آخر فیلتر مثلا هایدا چیست که حال بخواهند به آن پاسخ دهند...
در اخر:من قیمت را اعلام کردم تا هر دوستی خواست برود و ببیند.اگر دیدید اصل
نیست نخرید و اگر اصل بود بخرید و لذتش را ببرید:cool: