من یک دوربین میخوام که بیشتر بدرت عکاسی از مجالس عروسی بخوره هم عکاسی تو فضای باز قیمتش هم از یک میلیون و نیم بیشتر نباشه
Printable View
من یک دوربین میخوام که بیشتر بدرت عکاسی از مجالس عروسی بخوره هم عکاسی تو فضای باز قیمتش هم از یک میلیون و نیم بیشتر نباشه
سلام
ميشه يك نفر جواب سوال كاربر Choobin رو بده كه ما هم استفاده كنيم ؟
ممنون
سوال کلی پرسیده شده
توضیح راجع به سطح آگاهی وکارکرد قبلیتون با دوربین ها بدین
دوست عزیز قبل از اینکه تاپیکی باز کنید تاپیکها و فورومها رو مطالعه کنید اگر به نتیجه نرسیدید در تاپیک جدید مطرح کنید
سوال شما بسیار کلی است و جواب دادن با جزئیات به سوال شما بسیار سخت و دشوار
لطفا سوال خود رو با جزئیات بیشتری مطرح کنید
مثلا
منظور شما دوربین برای آتلیه و استودیوست یا فقط برای مجلس یا باغ و فضای باز
برای خودتون میخواید عکس بگیرید یا هدف اقتصادی و عکاسی برای مشتری دارید
توانایی مالی شما در آینده به چه صورت است(ایا فقط یک بار میتوانید این هزینه را بکنید یا در اینده قدرت خریدهای بالا رو دارید)
برای شما چه چیزی در اولویت است (مگاپیکسل ,شارپ ، فکوس،بوکه، . . . )
از عکاسی چقدر میدانید
در حال حاظر با چه دوربینی کار میکنید
و یا هر توضیحی که فکر میکنید به دوستان و اساتید کمک کنه تا در تصمیم گیری کمکتان کنند
این تاپیک رو هم کامل مطالعه کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthr...84%D9%8A%D9%87
سلام
یک کلام : NIKON D90 kit 18-105 or 18-200 :)
من قبلا دوربين آنالوگ Canon3 داشتم با لنز زوم 28-135 و چند سال هم هست كه دوربين Canon 400D دارم كه لنز دوربين آنالوگم رو روش گذاشتم و ضمنا يك لنز تله Tamron 200-400mm هم دارم . دوربين Canon PowerShot S1 هم دارم كه با Waterproof Case 40M/130ft براي عكاسي زير آب استفاده ميكنم. مدرك ديپلم فني حرفه اي عكاسي رو هم 3 سال پيش گرفتم و بصورت آماتور عكاسي ميكنم. مدتيه كه چند تا از دوستان ازم خواستن كه كارعكاسي مراسم عروسيشون رو بعهده بگيرم. با همين دوربيني كه دارم قبلا از چند تا مراسم نامزدي و عروسي بدون هيچ تجهيزاتي عكس گرفتم و همه پسنديدن ولي خب عكسها اصلا اون چيزي كه خودم انتظار دارم نيستن! ميدونم كه مهمترين پارامتر براي يك عكس خوب دانش عكاسيه نه دوربين ولي نميشه دوربين رو بطور كلي نديده گرفت و حالا از اساتيد محترم ميخوام راهنماييم كنن كه براي گرفتن عكسهايي با كيفيت بينظير چه نوع دوربيني در مراسم عروسي داخل سالن و فضاي باز و حتي آتليه بكار مياد. هزينه اي كه فعلا در نظر گرفتم حدود 2 و نيم تا 3 ميليون تومنه و در آينده بطور حتم قدرت خريد بالاتري رو هم دارم . از اينكه براي پاسخگويي به سوال من وقت گذاشتيد سپاسگزارم. عكس زير رو هم كه كار خودمه تقديم ميكنم به شما و همه دوستان عزيزي كه اين تاپيك رو ملاحظه ميكنند./
پ.ن: من تاپيك جديد باز نكردم! اين تاپيك مال 7 ماه پيش و كاربر چوبين هستش كه كسي جوابي بهش نداده و همين كه در اين تاپيك سوالم رو مطرح كردم يعني قبلا تاپيكهاي مختلف رو مطالعه كردم و نتونستم پاسخ سوالم رو بگيرم به همين دليل مزاحم شدم .
فایل پیوست 10945
سلام
شما یا باید یک عدد لنز خوب بخرید یا یک دوربین و یک لنز خوب!
اگر تصمیم به کار حرفه ای دارید که یک 5دی بخرید با لنز کیت و خیالتان موقتاً راحت شود تا بعد یک تله مناسب هم تهیه کنید.
5دی + 70-24 + 200-70 چیزی است که در نهایت نیاز خواهید داشت. الان هم برای کراپ می توانید یک 105-24 تهیه کنید و با همین 400دی عکس های خوبی بگیرید.
علاوه بر توضیحات کامل و بی نقصی که جناب میلانی فرمودند پیشنهاد میدم به این دو لنز هم فکر کنید
85mm F1.8
50 mm F1.4
اگر توانایی مالی داشته باشید و خیلی قیمت براتون مهم نیست روی 5D به این دو لنز هم فکر کنید
85mm F1.2
135mm F2 L
سلام دوست عزيز
لنز دوربينم الان 28-135 هست كه انصافا لنز خوبيه به نظر شما با 24-70 يا 24-105 عكسهاي بهتري ميتونم بگيرم ؟ در ضمن تله 200-400 هم دارم فقط يه كم از نظر وزن سنگينه و بدرد عكاسي مجلس نميخوره . مدل Tamron هست كه تقريبا 8 سال پيش خريدم . با 5 دي ميشه كار حرفه اي انجام داد ؟ با لنز كيت چقدر بايد هزينه كنم ؟!
موفق باشيد
دوست عزیز هر دو لنزی که جناب میلانی معرفی کردند جزو لنزهای با کیفیت بسیار بالاست مخصوصا 70-24 (به تاپیک لنزهای با ارزش رجوع کنید)
در مورد 5دی II آخرین قیمتی که من کردم (حدود 2 ماه پیش )با لنز کیت 105 - 24 L is حدود 3530 بود قیمت بدنه خالی حدود 2600 بود
راستی
نقل قول :ميدونم كه مهمترين پارامتر براي يك عكس خوب دانش عكاسيه نه دوربين ولي نميشه دوربين رو بطور كلي نديده گرفت
یکی دیگه از مهمترین پارامترها برای کار مجالس که باید خیلی روش دقت کنید نورپردازیه
جناب محبی عزیز مقاله بسیار خوبی در این زمینه دارن(توی امضا ایشون هست) که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید
اگر بهترین کیفیت را هم داشته باشد به درد کاری که می خواهید نمی خورد. بیشتر برای حیات وحش و فوتبال به دردتان می خورد.نقل قول:
در ضمن تله 200-400 هم دارم فقط يه كم از نظر وزن سنگينه و بدرد عكاسي مجلس نميخوره
درود دوست من
من یه پیشنهاد براتون دارم ... دوربین و لنز خودتون رو نگه دارید ... با پولی که دارید یک لنز فیکس با دیاف باز مثل 85 اف 1.8 یا 50 اف 1.4بگیرید + یک ست نورپردازی خوب تهیه کنید + مقاله های ارزشمند سایت رو وقت گذاشته و کامل بخوانید و تمرین کنید + ویرایش حرفه ای را بیاموزید .
تاثیرش در خروجی کارتون به نظرم از صد تا 5دی مارک 2 ولنز ال بیشتره ... :::happy:::
پ.ن : در عچبم برای کار عکاسی آتلیه و مراسم 70-200 به چه درد می خورد ؟؟ :think:; مگر یک عکاس مراسم چند درصد عکسهایش با این لنز است که بخواهد اینقدر (نزدیک سه میلیون ) هزینه کند ؟؟؟؟ واجبات دیگری در یک استودیو لازم است که انتخاب این لنز فکر کنم آخرین گزینه باشد ./
نقل قول:
پ.ن : در عچبم برای کار عکاسی آتلیه و مراسم 70-200 به چه درد می خورد ؟؟ مگر یک عکاس مراسم چند درصد عکسهایش با این لنز است که بخواهد اینقدر (نزدیک سه میلیون ) هزینه کند ؟؟؟؟ واجبات دیگری در یک استودیو لازم است که انتخاب این لنز فکر کنم آخرین گزینه باشد ./
:mlaugh:
چه عرض کنم! بنده ریاضی دان نیستم اما همینجوری سرانگشتی حساب کنیم عکس های باغ می شود حدود 49 یا 50 درصد! (شوخی) :::yess:::
بعدش شما چه جوری حساب کردی که 200-70 در اومد 3 میلیون تومان؟ اگر به 5دی مارک 2 هم ایراد دارید که برای عکاسی عروسی مخصوصاً در سالن و با نور های عجیب غریب و هردمبیل موجود در سالن ها یکی از واجبات است. البته با دوربین و لنز معمولی هم می شود کار کرد اما با محدودیت.
اگر مساله گرانی است که 70-24 گرانتر است. به کارایی باشد هم نه این کار آن را می تواند انجام دهد و آن کار این را.
لنز فیکس هم چیز خوبی است. اما برای کسی که دوستش داشته باشد. کار کردن با لنز های فیکس مثلاً 50 و 85 و 135 تجربه و نظم زیاد می خواهد که برای هر عروسی ممکن است شدنی نباشد و به نظر بنده در اولویت 2 نسبت به ترکیب 200-70 و 70-24 است.
بنده از رنج معادل 200-70 روی فول فریم استفاده می کنم (135-50 روی کراپ 1.5) که مشکلی ندارم. و البته از 200-70 اف4 هم روی کراپ استفاده کرده ام که تنها مشکلش در داخل آتلیه داشتن فضای بزرگ است. مثلاً طول فضای من برای این رنج روی کراپ کمی (تقریباً 2 متر) کوتاه است مشکل دیگری نخواهید داشت.
بحث فلاش و نور و . . . هم که جای خود دارد.
جسارتا حالا كه بين علما اختلاف افتاده يكي به من بگه چه خاكي به سر كنم ؟ :::angry:::
انتخاب دوربين قبلا برام فقط مشكل بود حالا يك معضل شده! خواهش ميكنم از دوستان يكي بصورت شفاف بگه من چه كنم!
ممنون و سپاسگزار :::love2:::
فکر کنم جواب مشخصه !!
اگر هزینه براتون مهم نیست : 5دی مارک 2 + 24-105 یا ترکیب 24-70 و 70-200
اگز هزینه مهمه : دی90 + 18-105 !!
البته به نیکون دی300اس و کنون 7 دی و غیره هم میشود فکر کرد اما با ارزش ترین ها به نظر من در استودیو همان دو انتخاب بالاست
کنون 5 دی مزایای زیادی داره و همین بس که اونو دوربین آتلیه می دونن !
نیکون دی 90 رو هم خودم به شخصه در آتلیه استفاده کردم و بسیار دوربین خوب و باهوشیه !! مخصوصا کیفیت لنز 18-105 بسیار بیشتر از قیمتش و حتی به نظر شخصی من بسیار باارزش تر از 24-105 کنون (از لحاظ کیفیت تصویر ) است ...
اصولا به تعداد آدمهای دنیا راه هست برای رسیدن به دوربین مناسب آتلیه !!!
نقل قول:
من قبلا دوربين آنالوگ Canon3 داشتم با لنز زوم 28-135 و چند سال هم هست كه دوربين Canon 400D دارم كه لنز دوربين آنالوگم رو روش گذاشتم و ضمنا يك لنز تله Tamron 200-400mm هم دارم .
نقل قول:
انتخاب دوربين قبلا برام فقط مشكل بود حالا يك معضل شده! خواهش ميكنم از دوستان يكي بصورت شفاف بگه من چه كنم!
چند مورد رو بنده عرض می کنم فکر می کنم راهگشا باشه :
ابتدا خرید نیکون دی 90 رو برای شما رد می کنم به دلیل اینکه : ظاهراً همه دوستان روی 5دی کنون به عنوان ایده آل اتفاق نظر دارند و شما با خرید دی 90 چیز زیادی به دست نخواهید آورد در آینده هم ناچار خواهید بود بدنه و لنز هایتان را بفروشید و 5دی بخرید مگر اینکه کلاً بخواهید نیکونی باشید و از الان به دی700 و تا آن زمان به دی700 ایکس نیکون یا دی 3 فکر کنید. پس تصمیمتان را بگیرید. نیکونی می شوید یا کنونی می مانید.
ضمناً اگر نیکونی شدید لنز های فعلی را هم باید رد کنید مگر اینکه هم نیکونی باشید هم کنونی ( با حفظ 400دی) که جز تقسیم بودجه و اتلاف آن ثمری ندارد.
پس به نظر من نیکون دی 90 کنسل است.
در مورد سایر موارد :
پیشنهاد ارزان : یک عدد لنز 105-24 کنون بخرید و از همین دوربینی که دارید فعلاً استفاده کنید.در مرحله بعد یک بادی 5دی مرحله بعدش یک 200-70 و در نهایت یک 70-24 خواهید خرید.
پیشنهاد متوسط : 5دی با لنز کیتش (105-24 ) در آینده یک 200-70 و بعدش 70-24
در این صورت از 400دی هم به عنوان دوربین رزرو استفاده خواهید کرد.
پیشنهاد گران : بادی 5دی + 70-24 + 200-70
بعد از 70-24 هم نوبت به خرید پرایم ها می رسد.
حالا بررسی کنید ببینید چه قدر پول دارید و با خرید فلاش و ... چه قدر باقی می ماند یک مورد را انتخاب کنید.
دوربین داخل آتلیه که نه نورسنجی در کار است و وایت بالانس اتوماتیک نه فوکوس پیاپی و ... اصلاً نیازی به هوش ندارد! 105-18 گرچه نسبت به قیمت لنز خوبیه و تو آتلیه هم که هم لنز ها پادشاهی می کنند اما 105-24 مجموعاً با اون لنز قابل قیاس نیست.نقل قول:
نیکون دی 90 رو هم خودم به شخصه در آتلیه استفاده کردم و بسیار دوربین خوب و باهوشیه !! مخصوصا کیفیت لنز 18-105 بسیار بیشتر از قیمتش و حتی به نظر شخصی من بسیار باارزش تر از 24-105 کنون (از لحاظ کیفیت تصویر ) است ...
بنده نه کنون دارم نه نیکون ولی هر دو را تست کرده ام و نمونه هایشان را در سایت ها هم بررسی کرده ام هرگز به ذهنم نیامد که این دو را مقایسه کنم.
امیدوارم مشکل خرید شما حل شده باشد.
دوست عزیز یعنی دوربینی مثل 5DII اینقدر ذلیل شده که فقط تو آتلیه عروسی ازش استفاده بشه و جزو افتخاراتش دوربین آتلیه بودن باشه :::angry::: اصلا آیا منطقی هست آدم این همه هزینه صرف دوربین فول فریم مثل 5dII بکنه در حالیکه می تونه با هزینه کمتر به سراغ دوربین های کراپدار بره و همون نتیجه رو بگیره....
نظرم میاد باید با توجه به سقف بودجه که کاربر پیشنهاد داده دوربین و امکاناتش رو معرفی کرد . مسلما هیچکس منکر کیفیت دوربین های خوب نیست برای مثال اینکه بریم یک 5dIi بعد روش یک 15-55 بزاریم آیا از امکانات 5dII استفاده کردیم:::shame on you:::
d90 رو که پیشنهاد نمیشه داد و پاسخ جناب میلانی کاملا مبسوط و کامل هست.. شما باید با انتخاب یک برند کانن یا نیکون شروع کنید ( با در دست گرفتن و تست زدن هر دو برند وقتی به نتیجه رسیدید می تونید به 7D یا 50D از کانن یا D300s از نیکون و لنز های بهترو سه پایه و کیت نورپردازی با مابقی پول باقی مانده فکر کنید..
البته اگر بر فول فریم اصرار دارین می تونید که 5D دست دوم بگیرید که قیمت مناسبی داره الان (به شخصه توصیه نمی کنم)
سلام؛
هر چند در كل مقايسه 24-105 كنون و 18-105 نيكون را صحيح نمي دانم اما بفرماييد چرا
در ضمن وقتي قصد استفاده در آتليه باشد و كيفيت ساخت بهتر 24-105 و همچنين F4 ثابت آن برتري محسوب نشود، چه لزومي به پرداخت هزينه سه برابري (براي لنز) است. حالا بحث تغيير بادي يا برند به كنار.نقل قول:
d90 رو که پیشنهاد نمیشه داد
1- بله قربان نظر جمیع علمای اعلام در فرومهای گوناگون بر این است که دوربین 5دی مارک 2 دوربین مخصوص آتلیه هست ... این کجاش بده ؟؟ شما با مطالعه تاپیک همین فروم یا فرومهای خارجی می تونید بیشتر راجع به این دوربین اطلاعات بدست بیاورید ... به نظر من این دوربین بهترین انتخاب برای آتلیه است البته این بدین معنی نیست که بدرد بقیه مدیومهای عکاسی نمی خورد ! بلکه بدلیل برخی ویژگیها مانند وزن بالا یا مگاپیکسل بالا (که در آتلیه ارزش زیادی دارد ) بیشتر برای آتلیه توصیه شده است ./
2- منظور جناب میلانی از حذف دی90 این بود که چون این دوستمون دوربین کنون و لنز 28-135 دارند براشون شاید مقرون به صرفه نباشه که به نیکون سوییچ کنند و الا فکر نمی کنم جناب میلانی با توجه به تجربه شون ایرادی در دوربین دی90 برای استفاده در آتلیه مشاهده کرده باشند ... این دوربین عملکرد فوق العاده رضایت بخشی در آتلیه دارد (تجربه شخصی و دوستان )
با سلام به دوستان عزيز
چون اخيرا، پس از مدتها تحقيق و مطالعه، لنز 105-24 رو براي استفاده در استوديو رو فرمت APS-C، با وجود انتخابهاي ارزانتر در اين فرمت، تهيه كرده ام، نظراتي دارم.
1- اگر منظور از كيفيت اپتيك، تنها شارپنس باشه، مقايسه مثلا 105-18 با اين لنز مفهوم پيدا مي كنه...ولي از ديدگاه من حتي در استوديو، كيفيت رنگ و كنتراست و از همه مهمتر دقت فوكوس بسيار مهم هست و در عكاسي از كودكان (كه تقريبا رشته من هست)، سرعت فوكوس و اطمينان شما به توانايي لنز در اين زمينه، بسيار مهمتر. (با توجه به كم نوري غالب محيطهاي استوديويي)
2- اينكه در اصول عكاسي در استوديو مطرح مي شود كه مثلا لنزها در ديافراگمهاي حدود 8 با توجه به كافي بودن نور، همگي عملكرد خوبي دارند، كاملا بستگي به سطح كار شما و دقت مشتري شما داره...در صورتيكه شما بخواهيد كارهاي خاص و استثنائي انجام دهيد (كه براي حضور و بقاي شما در بازار كار الزامي هست)، حتي لنزي با دياف ثابت 4 و يا حتي 2.8 كاربري با ارزشي خواهد داشت...تا حالا با مشتري كه از شما درخواست كار هنري مي كند مواجه شده ايد؟ مي دانيد به چه جنس كاري، مشتريها مي گويند هنري؟...به همان كارهاي خاص.
3- با يك Entry Level و لنز 55-18 هم مي توان كار در استوديو انجام داد و كسب درآمد كرد...موضوع صفر و يك نيست...ولي براي مديوم فرمتهاي 30 ميليوني هم در استوديو پول پرداخت مي شود و اين كارها، دليل دارد.
4- شخصا براي كار در مجلس (صرفا مجلس) چنين لنزهايي رو لازم نمي دونم...يك لنز كيت IS دار با رنج زوم مناسب، كفايت مي كند...البته باز هم حضور لنزي با دياف باز و ثابت، بسيار لذت بخش خواهد بود...براي باغ، موضوع باز كمي به انتخابهاي استوديو نزديك مي شود و موضوع كارهاي به اصطلاح هنري، جدي تر مي شود...200-70 ها به نظر من براي اين جنس كار، مناسب هستند...البته من از 200-70 در استوديو هم استفاده مي كنم.
خلاصه اينكه...دوستان اگر از دور دستي بر آتش دارند، در نظر دادن كمي دقت داشته باشند...داستان كار و درآمد، كمي متفاوت است.
موفق باشيد همگي
فعلا...
سلام
وقتی کسی می خواهد دوربین و تجهیزات برای مغازه اش بخرد باید بعضی معیارها را به اجبار در نظر بگیرد که بسیار کمک کننده در تصمیم گیری خواهد بود.بعنوان مثال چنانچه دوربینی مثل دی 90 در اتلیه عامو اسد جواب می دهد خرید دی 700 یا 5DMllکاری اشتباه است.اما من در کنار این ایده باید جوانب دیگر هم در نظر بگیرم که آیا در اینده ای نه چندان دور باز هم این دوربین (دی 90)برای مغازه پاسخگو خواهد بود؟این سئوالی است که که هنگام خرید همیشه مد نظر می گیرم.
شناخت بازار کار شناخت مردم منطقه و دید انها نسبت به مسایل و محیط اجتماعی پیرامون خودبسیار مهم و تاثیر گذار در انتخاب تجهیزات خواهد بود.
اینکه در آتلیه قرار است که فقط عکس عروس داماد گرفته شود و یا نه عکس پرسنلی هم جزء عمده کار خواهد بود در انتخاب تاثیر گذار خواهد بود.مسلما استفاده از 5DMllیا D700 برای عکاسی پرسنلی کار به غایت اشتباهی است.
مدتهای زیادی در آتلیه فقط D70 , D70Sاستفاده می کردم چون عروس دامادهای منطقه ما بعد دو سال از افتتاح آتلیه ما تازه راه افتادن و فهمیدن که بله عکس عروس وداماد آتلیه ای هم اختراع شده.وقتی شروع کردیم به عکاسی عروس وداماد متوجه این قضیه بودم که عروس وداماد ها ی محترم حداکثر سایزچاپ انها 20*25 است لذا به فکر خرید دوربین جدید نیفتادم تا اینکه اولین مشتری برای آلبوم دیجیتال به آتلیه رجوع کرد.(البته من همیشه دوربین شخصی ام بالاتر از دوربین آتلیه ام است)من عکس های مشتری را با دوربین خودم برای آلبوم دیجیتال گرفتم.دریافتم که کم کم آلبوم دیجیتال داره برای مردم جا می افته و سفارش چاپهای سایز بزگتراز 30*40زیاد شدپس باید بفکر خرید دوربین بالاتر از D70Sباشم.لذا D90را فقط برای عروس وداماد و مشتریهای چاپ بزرگ خریدم .
مورد دیگر .
از دوباره کاری و هزینه کردن مجدد بشدت بیزارم.سعی می کنم همان اول دوربینی رابخرم که تا مدتهای زیادجواب کارم را بدهد و در اینده ای نه چندان نزدیک احساس نکنم تجهیزاتم دستم را در حنا می گذارد.
بنابراین شما باید اول روشن کنید که کجای کار هستید.این فهمیدن کجای کار خیلی مهم است به شما کمک می کند تصمیم بهتری بگیرید.
البته ناگفته نماند خرید دوربین و تجهیزات همیشه با دل مشغولی و وسوسه های زیادی همراه است وسبب مغشوش شدن فکر می شود و این اتفاق حتی برای دوستان عکاس قدیمی که شاید چند تا دوربین رو هم از رده خارج کرده باشند نیز وجود دارد.
در هر صورت من با توجه به خصوصیات و اخلاق خودم اگر جای شماباشم سعی می کنم نیم میلیون دیگر هم هر جور شده جمع کنم و 5DMllبا 24-105 را بخرم و برای مدتی تا دستم باز بشه از شر خرید و فکر خرید دوربین ولنز راحت کنم.(که جای شما نیستم)
در ضمن در آتلیه همیشه باید یک دوربین و یک لنز و حداقل یک فلاش استند بای وجود داشته باشد.
این هم از تجربیات عامو اسد
پایدار باشید
یا حق
بحث 5DII رو ادامه نمیدم چون مسلما در آخر به نتیجه مشترک نخواهیم رسید.
اما اینکه چرا D90 نه:
عملا تفاوت عکس های دوربین های همرده آنقدر فاحش نیست و می توان خروجی های بسیار نزدیک از دو برند بدست آورد ، الان بیشتر علاقه به برند خاص ،یا راحت تر بودن کاربر با دوربین می تونه تعیین کننده در خرید یک دوربین باشه .
1- ایشون همین الان داره با 400D عکاسی میکنه و منطقی نیست بخاطر کمی بهتر شدن کیفیت عکس به سراغ دروبین های همرده خود مثل D90 یا 500D ... بره بهتر هست برای ارتقا دوربین حداقل به دوربین های یک رده بالاتر حرکت کنه.
2- بودجه ایشون 3 میلیون هست که می تونه با این پول مجموعه بهتری نسبت به d90 بگیره که کیفیت عکاس هاش خیلی بهتر باشه . اگر مسئله محدودیت مالی مطرح بود مسلما قضیه فرق می کرد. (همچنین به احتمال زیاد مدل جدیدتر این دوربین امسال عرضه خواهد شد )
به نظرم اگر به سراغ ASP-C های m-level بره توانایی خرید لنز های بهتری رو خواهد داشت، که تفاوت عکس هاش نسبت به یک فول فریم با لنز معمولی بسیار فاحش خواهد بود.
پ.ن: من اگر جای ایشون بودم با توجه به داشتن 400D به سراغ برند کنن می رفتم چون در زمان کار توانایی استفاده از دوربین رو دارا می شدم . علاوه بر مزیت استفاده از دو نوع لنز به طور هم زمان ، از تاثیر بسیار مثبت دو دوربینه بودن عکاس بروی مخاطبین هم نمیشه گذشت (تجربه شخصی)
با سلام
ها اینجام دارن دعوا میگیرن که :-))))
بنده نظرم اینه که برای بادی که حتما نیاز به ارتقا دارن و مسئله اینه که به چه علت نتونن دوربین تو همون گرید قبلیشون بگیرن و پول اضافه رو برای لنز مناسب بزارن/ دوربین بی نظیر 550D به نظرم جای تامل داره و میشه روش فکر کرد چون به کلی متفاوت با 400D که الان دارن می باشند/ اگه کیفیت بادی بالاتر، فوکاس سریعتر و خلاصه گرید بالاتری از کار رو بخواین داشته باشید 7D کاملا دوربینی هست که میشه روش حساب کرد، از نظر سیستم های بکار رفته در دوربین دوربین کاملا پیشرفته تری نسبت به 5D MK II می باشد، البته نمیتوان منکر کیفیت عکس بهتر 5D شد (که حتی نمیشه گفت در کارهای عادی بشه به راحتی تفاوتی بین خروجی ها دید).
این از بدنه و اینکه خودم هنوز راجب لنز به نتیجه قطعی نرسیدم (قصد خرید لنز دارم) اما اگه دیدی به آینده داشته باشید میشه به 24-70 (و 70-200 در آینده {اگه 550 بگیری که حله}) و اگرنه به لنز خوب 15-85 هم میشه نظری انداخت/ البته لنز 28-135 هم که دارید کیفیت نسبتا مطلوبی داره و میتونید (اگه در واید مشکلی پیدا نمیکنید) مستقیما به 70-200 فکر کنید.
در ضمن دوستانی که اینور هستن اگه یه نگاهی هم به مشکل من بکنند ممنون میشم
خرید لنز برای 7D
به یک جمله قدیمی عنایت داشته باشید : عکس رو لنز می گیره .
دیگه عامو اسد هم که نظرشان را اعلام که کردند.حجت تمام. بروید خرید کنید و خیل همه را راحت نمایید.