-
... مسئله این است SLR کامپکت یا
:think:;سلام به همگی
من قبلا یه دوربین سونی سری W داشتم که یک دوربین کامپکت متوسط بود ولی در مورد زاویه دید واید و سرعت شاتر و برد فلاش و زوم 3 برابرش اصلا امکان عکاسی خوبی رو برای یه آدم عشق عکس ایجاد نمی کرد.
حالا من تصمیم گرفتم یه دوربین قوی بگیرم و خیلی در باره دوربین های مختلف تحقیق کردم و در بین حرفه ای ها دی 90 نیکون و در بین کامپکت ها کنون جی 11 رو پسندیدم (البته در جریان تفاوت قیمتشون هستم )
حالا مسئله من اینه که نمی دونم با خریدن دی 90 آیا توانایی کارکردن با اون رو دارم یا نه .
لطفا من رو در باره این کار و این که آیا می تونم برای اولین بار از دوربینی مثل دی 90 استفاده کنم یا نه راهنمایی کنید.
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.
-
پاسخ: ... مسئله این است SLR کامپکت یا
سلام.شما اگر مفاهیم پایه در عکاسی نظیر دیافراگم و ایزو و شاتر و کادربندی!و...را بدانید میتوانید از دنیای DSLR لذت
ببرید.این را هم بدانید که خرید دوربین شروع هزینه های بعدی است.اگر نیاز خود را در کامپکت و SLR LIKE نیافتید
به فکر ارتقا باشید.لزوما دوربین بهتر عکس بهتر نمیگیرد.زمانی میگیرد که در دست اهلش باشد نه افرادی مثل بنده!
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza20
:think:;سلام به همگی
من قبلا یه دوربین سونی سری W داشتم که یک دوربین کامپکت متوسط بود ولی در مورد زاویه دید واید و سرعت شاتر و برد فلاش و زوم 3 برابرش اصلا امکان عکاسی خوبی رو برای یه آدم عشق عکس ایجاد نمی کرد.
حالا من تصمیم گرفتم یه دوربین قوی بگیرم و خیلی در باره دوربین های مختلف تحقیق کردم و در بین حرفه ای ها دی 90 نیکون و در بین کامپکت ها کنون جی 11 رو پسندیدم (البته در جریان تفاوت قیمتشون هستم )
حالا مسئله من اینه که نمی دونم با خریدن دی 90 آیا توانایی کارکردن با اون رو دارم یا نه .
لطفا من رو در باره این کار و این که آیا می تونم برای اولین بار از دوربینی مثل دی 90 استفاده کنم یا نه راهنمایی کنید.
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.
من یه پیشنهاد پولداری براتون دارم. به نظر من فعلا یه دوربین کامپکت مثل G11 یا S90 کانن رو بگیرید و باهاش کار کنین. اگه دیدین که توانایی و ذوقشو دارین یه دوربین SLR بگیرین و اون کامپکتتون رو هم نگه دارین. کنار یه SLR همیشه یه کامپکت میچسبه.
من خودم هم تصمیم دارم در صورتی ا,تامین منابع مالی در آینده های بسیار زیبایی که قراره فلوس پیدا بشه اینکارو بکنم. البته من یه SLR-Like گنده دارم میرم سراغ SLR. اما تو این مدتی که با این دوربین کار کردم فهمیدم که به یه دوربین کوچیک و با امکانات خوب واقعا نیار دارم.
-
با سلام
اين جور انتخاب فقط از روي اطلاعات موجود در وب گاهي اوقات يك كمي به اشتباه منتهي مي شود.
اگر بتونيد با كمك دوستان يا مغازه دار ها چند شات با هر كدام بگيريد احتمال دارد رو ي قضاوت شما تاثير مثبتي داشته باشد.
با اميد به گرفتن عكس هاي خوب با هر دوربيني كه تهيه نمائيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarigh
با سلام
اين جور انتخاب فقط از روي اطلاعات موجود در وب .....
اگر بتونيد با كمك مغازه دار ها چند شات با هر كدام بگيريد احتمال دارد رو ي قضاوت شما تاثير مثبتي داشته
درود
ممکن نیست هیچ فروشنده ابدا و اصلا اجازه دهد دوربین را روشن کنید و با آن عکس بگیرید ! اگر این کار را بکنید این دوربین دیگر مال شماست. چون کنتور آن آن یک شات را ثبت کرده و دست دوم به حساب میآید. و پول آنرا را دیگر باید پرداخت کنید مگر اینکه دست دوم باشد.
و اصولا حساب کردن روی کمک مغازه دار ها از آن اتفاقهایی است که غالبا نتیجه های مشخصی در پی داشته :confused:
انوش
-
:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
من یه پیشنهاد پولداری براتون دارم. به نظر من فعلا یه دوربین کامپکت مثل G11 یا S90 کانن رو بگیرید و باهاش کار کنین. اگه دیدین که توانایی و ذوقشو دارین یه دوربین SLR بگیرین و اون کامپکتتون رو هم نگه دارین. کنار یه SLR همیشه یه کامپکت میچسبه.
من خودم هم تصمیم دارم در صورتی ا,تامین منابع مالی در آینده های بسیار زیبایی که قراره فلوس پیدا بشه اینکارو بکنم. البته من یه SLR-Like گنده دارم میرم سراغ SLR. اما تو این مدتی که با این دوربین کار کردم فهمیدم که به یه دوربین کوچیک و با امکانات خوب واقعا نیار دارم.
با عرض سلام به سام
من خودم هم به همین گزینه فکر کردم ولی مشکل اصلی همون پوله :::angry::::::angry::::::angry:::
من برای خریدن دی 90 هم با مشکل روبرو هستم چه برسد که یه جی 11 هم کنارش بخرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Av-Tv
سلام.شما اگر مفاهیم پایه در عکاسی نظیر دیافراگم و ایزو و شاتر و کادربندی!و...را بدانید میتوانید از دنیای DSLR لذت
ببرید.این را هم بدانید که خرید دوربین شروع هزینه های بعدی است.اگر نیاز خود را در کامپکت و SLR LIKE نیافتید
به فکر ارتقا باشید.لزوما دوربین بهتر عکس بهتر نمیگیرد.زمانی میگیرد که در دست اهلش باشد نه افرادی مثل بنده!
موفق باشید
با سلام به آقا سهیل
من با جستوجو توی این تالار های گفتوگو کم و بیش اطلاعاتی در باره دوربین های SLR پیدا کردم و این رو هم می دونم که خریدن این دوربین ها تازه شروع خرج کردن پوله ولی یکی از دوستان پیشنهاد کرد چون دوربین پایه ی امکاناته هر چی قوی تر باشه بهتره و من با تحقیق به این نکته رسیدم که دی 90 بهترین گزینست. (قبلا به دی 5000 فکر می کردم و پولم همونقدره ).حالا تصمیم گرفتم که با جمع کردن پول بیشتر یه جورایی پولم رو به دی 90 برسونم (چون یکی از نیاز های من زومه که با لنز 18-105 اون تا حدودی میشه رفعش کرد .)تا چه برسد به هزینه های دیگر.
حالا ان شاالله بعدا کهباز کمی پول جمع کردم به فکر لوازم دیگش هم می افتم .
با تشکر.
-
سلام
همیشه هنر عکاسی ( تلفیق ابزار و تکنولوژی و هنر ناب ) برای من و مفهوم منحصر به فردی که برای مابقی دوستان دارد تعجب برانگیز بوده . چون مثلا بنده بعد از خرید لنز فیکس 50 میلیمترم که صد البته توصیه اساتیدی چون پرهام تقی اف و روحنواز عزیز به من بود در این مدت چند ماه از لنز 18 200 استفاده نکردم چون این 50 میلیمتر یا 35 میلیمتر فیکس دنیای کمپوزیسیون و تجربه دیدن را به شما تقدیم میکند . بگذریم بزرگترین حسن اس ال ار منهای سنسور بزرگتر و جزیئات بیشتر تصویر و دینامیک رنج همین قابل تعویض بودن لنز ها است که توانایی تجربه حسی دیگر با همان بدنه محبوبتان به شما میدهد . پس اگر به عنوان یک دوست از من نظر میخواهید خیلی راحت و با اعتماد به نفس بدنه اس ال ار را خرید کنید و اصلا فکر نکنید ممکنه با اون نتونید کار کنید . متنها تنها ایراد اس ال ار که اونم در ایران بیشتر شاهد بودم سمپاتی مردم نسبت به بدنه بزرگ و لنز بزرگ هست که منو به فکر خرید دوربینی چون pen برای عکاسی اجتماعی میندازه .
-
فکر میکنم انتخاب بین کامپکت و اس ال آر گذشته از کارایی یه کم هم سلیقه ای باشه چون بعضیا کوچک بودن دوربینو یه آیتم مهم میدونن ولی بعضیا بزرگ بودنشو ضمن اینکه دوربینای کامپکتی که نام میبرین قیمتش چندان فرقی با اس ال آر نداره. و برای کسی که غیر حرفه ای عکاسی میکنه داشتن دو تا دوربین از نظر مالی یه کم سنگینه. کسی که تو انتخاب بین g11 و d90 / d90 رو انتخاب میکنه حتما از روی علاقه شخصیه و انتخاب عاقلانه ای هم هست.
-
سلام.با صحبت های دوستان موافقم.شما باید عکاسی کنید تا نیاز خود را بشناسید.پشت پی سی نمیشود.اما:
نقل قول:
من با تحقیق به این نکته رسیدم که دی 90 بهترین گزینست
چرا؟چون الان به قیمت خوبی رسیده؟و میخواهم بدانم چرا مثلا دی60(رجوع کنید به استاد قدیری راد!) را انتخاب
نکردید؟و چه شد که فقط برند نیکون را در اس ال آر انتخاب کردید؟(بحث برند نیست صحبتم این است که دایره ی انتخاب خود را محدود نکنید)
نقل قول:
چون یکی از نیاز های من زومه که با لنز 18-105 اون تا حدودی میشه رفعش کرد
نیاز شما اگر به قول خودتان زوم باشد پس یک 18-200 برای شما مناسب است.
یک سوال دیگر,چرا به SLR LIKE هایی که هم زوم بالا دارند و هم کیفیت خوب فکر نمیکنید؟متاسفانه فرهنگی
حاکم شده که میگوید هر کس SLR داشته باشد حرفه ای است!در حالی که مهم خروجی است و ثبت به بهترین
شکل.به گالری سایت و سایر گالری های خارجی سری بزنید و ابزار آنها را ببینید.
نقل قول:
کسی که تو انتخاب بین g11 و d90 / d90 رو انتخاب میکنه
اصلا قابل مقایسه نیستند و هر کدام در جای خود ممکن است برای شخصی بهتر باشد.
موفق باشید
-
با عرض سلام خدمت آقای قدوسی و همه دوستان عزیز
اتفاقا من اول بین فوجی s200exr و سونی hx1 و کنون جی 11 و ینکون دی 3000 و دی 5000 و دی 90 (که در واقع شاید خیلی متفاوت باشند .)بررسی هایی انجام دادم و از آنجایی که کیفیت فیلم برداری وزاویه دید واید و قیمت دوربین و کیفیت عکاسی برای من اهمیت دارد .قیمت های سونی و فوجی و جی 11 خوب بود ولی در گفتوگوهایی که شرکت کردم گفته شد که با وجود فیلم برداری خوب سونی ،عکسهایش جالب نیست و فوجی هم فیلم برداری ضعیف دارد و کیفبت عکسش از جی 11 کمتر است و نیکون 3000 دی هم فیلم برداری ندارد .بنابراین من به سراغ کنون 500 دی با فیلم برداری فول اچ دی رفتم ولی با مقایسات بین آن و 5000 دی ،آرگونومی و کیفیت عکس نیکون (از نظر تعداد نویز ) نتیجه این بررسی ها بود که بعد هم با بررسی بین دی 5000 و دی 90 همه ی دوستان فرمودند که تفاوت قیمت بین این دو با توجه به این که لنز کیت دی 90 دارای برد زوم بیشتری است می ارزد .(مخصوصا برای من که زوم اهمیت دارد .) این طور شد که من با پول حدود 750 هزار به دی نودی رسیدم که از توان مالی من بالاتر است ولی می توانم با کمی تاخیر پولش را جور کنم .
در ضمن آن طور که در بالا ذکر کردم فکر نمی کنم به این زودی ها آنقدر پول داشته باشم که لنز 18-200 بگیرم.
حالا به نظر شما دوستان عزیز من چه دوربینی می توانم تهیه کنم ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza20
با عرض سلام خدمت آقای قدوسی و همه دوستان عزیز
اتفاقا من اول بین فوجی s200exr و سونی hx1 و کنون جی 11 و ینکون دی 3000 و دی 5000 و دی 90 (که در واقع شاید خیلی متفاوت باشند .)بررسی هایی انجام دادم و از آنجایی که کیفیت فیلم برداری وزاویه دید واید و قیمت دوربین و کیفیت عکاسی برای من اهمیت دارد .قیمت های سونی و فوجی و جی 11 خوب بود ولی در گفتوگوهایی که شرکت کردم گفته شد که با وجود فیلم برداری خوب سونی ،عکسهایش جالب نیست و فوجی هم فیلم برداری ضعیف دارد و کیفبت عکسش از جی 11 کمتر است و نیکون 3000 دی هم فیلم برداری ندارد .بنابراین من به سراغ کنون 500 دی با فیلم برداری فول اچ دی رفتم ولی با مقایسات بین آن و 5000 دی ،آرگونومی و کیفیت عکس نیکون (از نظر تعداد نویز ) نتیجه این بررسی ها بود که بعد هم با بررسی بین دی 5000 و دی 90 همه ی دوستان فرمودند که تفاوت قیمت بین این دو با توجه به این که لنز کیت دی 90 دارای برد زوم بیشتری است می ارزد .(مخصوصا برای من که زوم اهمیت دارد .) این طور شد که من با پول حدود 750 هزار به دی نودی رسیدم که از توان مالی من بالاتر است ولی می توانم با کمی تاخیر پولش را جور کنم .
در ضمن آن طور که در بالا ذکر کردم فکر نمی کنم به این زودی ها آنقدر پول داشته باشم که لنز 18-200 بگیرم.
حالا به نظر شما دوستان عزیز من چه دوربینی می توانم تهیه کنم ؟؟
درود
البته شما یک گزینه دیگه هم دارید.
اینکه d5000 رو با لنز کیت d90 بخرید.اینجوری حدود 100 تومان از هزینه های شما کم میشه.
به هر حال شما باید بین بودجه و امکاناتی که نیاز دارین یک تعادلی ایجاد کنید.
-
سلام آقا ناصر
بله به این کار هم فکر کردم ولی وقتی این رو مطرح کردم دوستان گفتند که 100 تومن اختلاف ارزشش رو داره که دی 90 بگیرم.
-
:biggrin:حالا حتما می گید عجب آدم پرروییه که پولش نمی رسه ولی دستم بر نمی داره !!:biggrin:
:mlaugh::mlaugh::mlaugh:
-
در بحث انتخاب میان slr و کامپکت این بر می گرده به علایق و انتظارات شما از دوربین .ولی اگه من جای شما بودم slr رو انتخاب می کردم (نظر شخصی منه) چون فکر می کنم شما اگه کامپکت بخرین و خدای نکرده خروجی عکس هاتون اونطور که انتظار داشتین نباشه همیشه ارزو می کنین که ای کاش موقع خرید slr می گرفتم .اون موقع دو راه دارین یکی فروش دوربین و خرید دوباره که از لحاظ مالی ضرر می کنین و دیگری اینکه مدارا کردن با همون دوربین که زیاد ازش راضی نیستین که خدای نکرده باعث دلسردی تون می شه.در مورد کار کردن با دوربین هم نگران نباشید به لطف این سایت و اساتیدش هممون می تونیم یاد بگیریم فقط یه کم تلاش نیاز داره.
-
ورود به دنیای اس ال آر آن هم با دوربین دی90 و لنز 18-105 بسیار خوشایند است!اما صحبت من این است که
اگر شما مثلا زوم بالا میخواهید و کیفیت عکس و فیلم خوب و تا حدی کنترل عمق میدان و سرعت شاتر و...
SLR LIKE ها مناسب هستند و شما را از تعویض لنز و هزینه های دیگر بی نیاز میکنند.اما اگر کاربرد خاصی مد نظرتون
هست(پرتره-پرنده گرافی-لند اسکیپ...) یا اصلا از استیل SLR خوشتان می آید!!به اس ال آر فکر کنید.گاه نیاز آنقدر
تخصصی میشود که شما فقط به لنزهای فیکس فکر میکنید و جز کیفیت آنها شما را راضی نمیکند.راستی من
هم یک سونی w200 دارم و گاها که وقت و حوصله ی تعویض 70-200 را ندارم از 35 مم آن لذت میبرم:biggrin:
موفق باشید
-
اگه يكي از بچه ها زحمت ميكشيد و يه عكس از يه مكان ثابت يكبار با دوربين كامپكت و يكبار با DSLR در شرايط يكسان بگيره شايد براي خيلي ها از جمله من تفاوت ها مشخص بشه.البته روي عكس كار نكنيد.فقط ريسايز كنين تا بشه قرار داد توي سايت.
اگه خودم DSLR داشتم انجام ميدادم ولي حيف كه...
-
به احتمال زیاد فرقشون کم باشه.
---
فرق این دو نوع دوربین توی اینه که با اس ال آر می شه مانور های زیادی داد اما با کامپکت کم میشه مانور داد.
شاید یک کامپکت یک منظره رو بهتر از یک اس ال آر بگیره.
و چیز دیگه ای که مهمه اینه که اس ال آر ها کیفیت هاشون خیلی متفاوت اند. بسته به لنز و دوربین و عکاس.
شاید اگه یک عکسی که من با دوربینم می گیرم رو یکی از بزرگان بگیرن خیلی بهتر در بیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aless
اگه يكي از بچه ها زحمت ميكشيد و يه عكس از يه مكان ثابت يكبار با دوربين كامپكت و يكبار با DSLR در شرايط يكسان بگيره شايد براي خيلي ها از جمله من تفاوت ها مشخص بشه.البته روي عكس كار نكنيد.فقط ريسايز كنين تا بشه قرار داد توي سايت.
اگه خودم DSLR داشتم انجام ميدادم ولي حيف كه...
درود
احتیاجی به این کار نیست ، ببینید درموقیعیت هایی که مشکل نوری نیست مثل نور روز در فضای بیرون میتونه بین این دو دسته عکسها عادی و غیر تخصصی( که به لنز های خاص در SLR ها وابسته نباشه ...) نتیجه ای نزدیک به هم داشته باشه.
اما وای از موقیعت هایی که نور کافی نیست مثل نور غروب و یا شب ( که احتیاج به منبع نوری هست و فلاش سر خود دوبین اصلا جوابگو نیست خصوصا در کامپکتها و اضافه کردن ایزو هم به قیمت نویزی شدن زیاد در کامپکتها تموم میشه )
و یا در فضای بسته مثل خانه و یا محیط هایی که نور کم است عکاسی با یک کامپکت نتیجه ای مشخص در پی دارد !
البته میشه باز هم کارهایی کرد اما نتایج آنقدر با هم فرق خواهد داشت که احتیاجی به هیچ گونه مقایسه ای نیست. دو دوتا 4 تا است.
حال موقعیتهایی که گفتم چند درصد موارد استفاده های عمومی را تشکیل میدهد خیلی عمده شاید 70 درصد.
در 70 درصد موقعیت با کامپکتها نتیجه عکاسی حداقل برای یک تازه کار شدیدا دلسرد کننده است. ( اگر در دست همان شخص یک SLR باش و با آن مقایسه شود)
توقعی غیر از این هم نباید داشت. مشکل نویز و خراب شدن کیفیت در نور کم به اختلاف سایز سنسور بر میگردد وقتی سنسور بزرگ مزیت است و سنسور کامپکتها اگر اشتباه نکرده باشم یک دهم SLR هاست.
برای روشن شدن اهمیت بیشتر بودن سایز سنسور تصور کنید در هنگام باران قصد دارید با گذاشتن ظرف در حیاط منزل آب جمع کنید یک لیوان بعد از یکساعت بیشتر آب درونش جمع میشود یا یک تشت؟! پس اینجا سطح بیشتر و مساحت بیشتر خیلی مهمه.
وقتی در خروجی کار که عکس باشه تاثیر لنز حدود 80 درصد است ، لنز بهتر باعث خروجی بهتر میشه و بدنه حدودا 20 درصد اهمیت دارد و اون 20 درصد هم بخاطر سایز سنسور است. خوب تکلیف لنز های روی کامپکتها هم که روشنه فقط رنج زوم چیزیه که در کامپکتها توجه میشه و اینکه لنز هاشون معمولا کلکسیون خطا های اپتیکی است. حتی ارزش برررسی شدن و تست شدن هم ندارند. برای همین یک چارت و نموداری و وضعیت اپتیکی لنز های روی کامپکتها ندارید به عبارتی فشاز خون مورچه رو که نمیگیرند :biggrin:
پی نوشت:
یک نکته را هم گفته باشم ، در تاپیکی در همین سایت خودمان همه شاکی بودند که چرا دوربین کامپکتشان ( برندهای مختلف ) بعد از گرفتن چندین شات چرا دیگر کیفیت شات های روز های اولیه اش را ندارد. نتیجه گیری ان شد که همان کیفیت نسبی هم در خروجی کامپکتها میبینید فقط تا 5000 عکس اول مهمان شماست( کمی بیشتر یا کمتر اما مطمئنا به 10 هزار تا نمی رسد ) که کم کم عکسها تار میشودند و وضوح اولیه را ندارد.
معلوم شد که سنسور کامپکتها را به نوعی دوپینگ میکنند تا حساست بیشتری به نور پیدا کنند تا کمبود کمتر بودن سطح آنها برای نور گیری، نسبت به SLR ها بشود این موضوع روی عمر کیفیتی آنها به شدت تاثیر دارد بخاطر همین است که کامپکتها و یا دوربین ها موبایل که دیگر خیلی از این نظر افتضاح هستند ( دوربین موبایل خودم تا 100 عدد عکس اولش خوب بود کم کم بد شد )
موفق باشید
انوش
-
با سلام
به نظر بنده جدای از کیفیت و خروجی یکی از تفاوتهائی که برای من خیلی مهم است سرعت عمل این دوربینها نسبت به کامپکتها
است مثل سرعت فکوس و زمان بین دو شات که در کامپکتها عذاب اوره و این جور تفاوتها است که با هم جمع میشه و فاصله رو زیاد میکنه در کل اس ال ار ها برای شرایط سخت عکاسی و برای کسانی که جدی تر عکاسی میکنند لازم هست
-
شاید در قطع 10*15 فرق آنچنانی نداشته باشند اما در کراپ 100 به جرات میگویم کامپکت ها هیچ حرفی برای
گفتن ندارند.هرکدام ویژگی و کارایی خود را دارند...
-
نقل قول:
نتیجه گیری ان شد که همان کیفیت نسبی هم در خروجی کامپکتها میبینید فقط تا 5000 عکس اول مهمان شماست( کمی بیشتر یا کمتر اما مطمئنا به 10 هزار تا نمی رسد ) که کم کم عکسها تار میشودند و وضوح اولیه را ندارد.
معلوم شد که سنسور کامپکتها را به نوعی دوپینگ میکنند تا حساست بیشتری به نور پیدا کنند تا کمبود کمتر بودن سطح آنها برای نور گیری، نسبت به SLR ها بشود این موضوع روی عمر کیفیتی آنها به شدت تاثیر دارد
يه جورايي ترسيدم!!:confused:
اين نکته اي که فرموديد در مورد SLR Like ها و کلا سنسور هاي کوچکتر از SLR هم مصداق داره؟؟؟ مثلا FZ28 خودم ! يعني سنسور اونا هم دوپينگيه؟:think:;
هرچند فکر مي کنم اين نکته مربوط به کامپکتهاي قديمي و برندهاي غيرمطمئن باشه چون در مورد 3 دوربين کامپکت قديمي دوستان
canon powershot S50
kodak LS443
Kodak Dx 7590
که بالشخصه با هر سه تاشون کار کردم و با توجه به آرشيوي که صاحبانشون دارن افت کيفيتي ديده نميشه!
اگه تاريخچه اين دوربينها رو در بياريد متوجه ميشيد که چقدر قديمي هستند. (LS443 سال 82و S50 سال 83 و dx7590 سال 84 خريداري شدن و از اون زمان تا الان به طور مستمر استفاده ميشن و هر سه اين دوربين ها يقيناً بالاي 15000 عکس گرفته اند.)
:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
يه جورايي ترسيدم!!:confused:
اين نکته اي که فرموديد در مورد SLR Like ها و کلا سنسور هاي کوچکتر از SLR هم مصداق داره؟؟؟ مثلا FZ28 خودم ! يعني سنسور اونا هم دوپينگيه؟:think:;
lol
نترسيد اين انوش خان ما كمي سير داغش را زياد كرد. :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
lol
نترسيد اين انوش خان ما كمي سير داغش را زياد كرد. :biggrin:
درود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
هفته ي گذشته من چك كردم ديدم دوربين لوميكس FZ5 ام از مرز 10 هزار عكس گذشته و مقايسه با عكس هاي روزهاي اولش كه مي كنم به وضوح كيفيت عكس ها پايين آمده است و تا حدي شارژنس خود را از دست داده است.
اين مربوط به استهلاك سنسور است يا مي تواند دليل ديگري داشته باشد ؟
خود جناب فرهاد خان عزیز که چنین مشکلی داشتند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
فوجی خدا بیامرز منم این مشکل را داشت لنز هم هیچ خط وخشی هم نداشت چون همش تو اتلیه رو سه پایه بود . اما بنظرم از استهلاک سنسور باشه .:mad:
کلا لایک ها پس چندی کار زیاد به این مشکل دچار خواهند شد .
جناب مداح نیز این مشکل را تجربه کرده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
منهم در دوربینهای کامپکت خودم به آن برخورد کرده بودم.
اما دلیلش چیست؟
دکتر روشن عزیز نیز چنین مشکلی داشتند
اما دلیل آن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouhsar
سلام
هر چقدر که pixel size در یه سنسور کمتر باشه به مرور زمان و در اثر استفاده زیاد فرسایش و افت کیفیت سنسور بیشتره ؛ این فرسایش هم خودش رو با افزایش نویز و کاهش محدوده داینامیک رنج نشون میده
و همینطور:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouhsar
هر چقدر که پیکسل ها کوچکتر باشن نور کمتری دریافت می کنند. پس میان برای جبران این مسئله درجه حساسیت پیکسل ها به نور رو بیشتر می کنن و راندمان جذب نور توسط پیکسل ها رو بطور کاذب افزایش میدن و عمر مفید سنسور رو کم می کنن
چیزی که من عنوان کردم فقط نتیجه ای بود که دیدن این پست ها میشد گرفت حال اگر فکر میکیند بزرگ نمایی کرده ام عذر میخواهم. :::blushing:::
با سپاس
انوش
-
سلام
من هم البته این مشکل رو با دوربین سونی خوذم که یه مدل قدیمی به نام w70 است دارم .که قبلا فکر می کردم که این افت کیفیت به دلیل نشستن گرد و غباره که با باز کردن دوربین (که فکر می کردم اگه بازش کنم سنسور رو میبینم و تمیزش میکنم.!!!:biggrin:)به جایی نرسیدم.
این اشکال در مورد دوربین سونی جدیدتری هم که من شخصا برای یکی از فامیلها گرفتم هم پس از مدتی کخار کردن باهاش بروز کرد
-
سلام
انوش جان حدس مي زدم به اين نكته اشاره كنيد ولي من دليل اون موضوع رو پيدا كردم و حل شد. مشكل اين بود كه اثر انگشتي روي لنز افتاده بود كه با دستمال عينك پاك كن معمولي پاك كرده بودم و اثر چربي روي شيشه لنز پخش شده بود بعد كه با Visible Dust لنز رو درست پاك كردم مثل اولش شد. 14000 شات گرفته بود كه فروختمش و هنوز تغييري احساس نمي كردم.
اين اتفاق احتمالا در شات هاي خيلي بالاتر خواهد افتاد ولي 30-20 هزار شات رو معمولا همه ي دوربينها بدون مشكل رد مي كنند.
-
بحث جالب شد!
کاش ميشد دوربين هايي که اين افت کيفيت ناشي از استهلاک سنسور براشون پيش اومده رو جمع بندي کنيم شايد به نتيجه اي برسيم!
با توجه به اينکه بيشتر اين دوربينها قديمي تر هستن شايد بشه اين نتيجه رو گرفت که در دوربين هاي جديدتر اين مشکل مرتفع شده باشه يا حداقل فقط در کامپکت هاي ارزان قيمت به اين مشکل بربخوريم.
مثلا اگه من يه کامپکت 300 هزار تومني يا بالاتر بخرم و در عرض يک ماه باهاش بيشتر از 10000 عکس بندازم بايد منتظر افت محسوس عکسهاي بعد از اون باشم؟:::shame on you::: کمي غير منطقي به نظر مياد! با توجه به دوربينهايي که در چند پست قبل گفتم و عکسهاشون رو هم مقايسه کردم به هيچ وجه افت کيفيتي نديدم.
ميشه دوستان مدل دوربينهايي که ميگن افت کيفيت پيدا کردن رو ذکر کنن (البته اگه جاش اينجاست) شايد بشه به نتيجه رسيد.(البته سواي شرايط نگهداري که مي تونه تاثير زيادي داشته باشه)
موفق باشيد
-
با سلام
بنده هم یک فوجی 6500 دارم که حدود 18000 شات زده و کلی هم ساعت فیلم برداری کردم باهش ولی اگر هم افتی داشته بنده تا حالا متوجه نشدم شاید از نظر فیزیکی مشکل پیدا کنی ولی مسائلی مثل شارپنس و رندرینگ رنگ و نویز تا حالا ندیدم و با وجود دی 90 هنوز هم اکثرا بغل دست بنده انجام وظیفه می کنه تفلک
-
درود
بهتره از موضوع اصلی خارج نشویم و یادمون نره که داریم راجع به دوربینهایی صحبت میکنیم که سایز سنسورشون ( با ارفاق) اندازه پشه است ! و سطح نور گیری آن خیلی کمتر از آن است که بتواند تصویر قابل قبولی بدهد.( در مقام مقایسه با یک SLR با اون سایز سنسور) پس حتما دوپینگی در کار است. اما چه بسا که برای موارد مصرف یک کامپکت ( که استفاده اندک جزئی و غیر جدی و محدود ویا خانوادگی است ) اصلا به چنین روزی هم نرسد که مشکل آن نمایان شود. اما این واقیعت مسلم همه کامپکتهاست ( از جلمه SLR Like ها که در همان رده کاپکتها هست )
و همینطور دوربین روی موبایل ها و شاید هر کجای دیگری که شاهد تکنولوژی های ارزان غالبی هستیم.
موفق باشید
انوش