سوال و جواب ( یک لقمه طنز) شما بگید!!!!
میخواهم یک دوربین دیجیتال حدود یک میلیون تومان و یک لنز واید و یک لنز تله بخرم (جمعا دو عدد لنز) بین دو دوربین میخواهم تصمیم گیری کنم به نظر شما اساتید محترم دوربین Aبهتر است یا B ؟
جوابها:
1- معلوم است که A بهتر است چون رشد شاخص سهام ان در بازار بورس نیویورک در هفته پیش دو درصد بیشتر ازbّ رشد داشته است.
2- البته A بهتر است چون میزان سهم ان از بازار دوربینهای دیجیتال 7 درصد بیشتر از B است.
3-هر ادم عاقلی میداند که A بهتر است چون کارخانه ان 250 دوربین تولید میکند در حالیکه B ّ تنها 175 نوع دوربین تولید میکند.
4- حتما Aبهتر است چون 300 نوع لنز تولید میکند در حالیکه B تنها 170 مدل لنز دارد.
5- مبرهن است که A بهتر است چون دارندگان A همه با شخصیت تر از دارندگان B هستند.
6- هر ادم فهمیده ای میداند که A بهتر است چون کارخانه A علاوه بر دوربین موتورسیکلت هم تولید میکند و در صورتیکه بخواهید برای عکاسی سوار موتور شوید و به خارج شهر بروید باید دوربین و موتور سیکلت شما با هم هماهنگ باشند.
7-aبهتر است چون رنگ دوربینهاش متالیک است.
8- همه عاقلان جهان میدانند که اینده به دارندگان A تعلق دارد.
9-زنده باد هر چه A ای مرده باد هر چه B
10- با وجود A همهb ها باید برند بوق بزنند بوووق یا بوغغغ
پاسخ: سوال و جواب ( یک لقمه طنز) شما بگید!!!!
یادش بخیر علیرضا
به نظرت هنوز طنزت جای بحث داره یا اینكه اون B مادر مرده داره خوب جولون ميده
بابک جان اینو از کجا پیدا کردی اقا باور کن بنده جز توابین هستم.
داستانی در مورد اسماعیلیان و پیروان حسن صباح نقل میشود که جالب است. میگویند در ان دوره واعظی بود که بر منبر از اسماعیلیان انتقاد زیادی می کرد و می گفت انان هیچ برهان برنده و قاطعی بر مدعاهاشان ندارند و ادعاهاشان قابل قبول نیست و خلاصه همواره از انها انتقاد میکرد. شبی مردی از پیروان حسن صباح به خانه او رفت و در حالی که در خواب بود کاردی بر گردن او گذاشت واعظ از خواب پرید و کارد را بر گردن خود دید فرد خنجر به دست به او گفت اگر یک بار دیگر بر منبر از اسماعیلیان انتقاد کنی سرت را گوش تا گوش خواهم برید.
از فردا واعظ هنگام منبر رفتن هیچ در باره اسماعیلیان نگفت بعد از مدتی کسی از او پرسید ای واعظ مگر تو نمی گفتی که اسماعیلیان هیچ برهانی بر ادعاهاشان ندارند پس چرا دیگر هیچ نمیگویی؟ واعظ گفت انان چنان برهان برنده ای به من نشان دادند که همه حرفهاشان را پذیرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
یادش بخیر علیرضا
به نظرت هنوز طنزت جای بحث داره یا اینكه اون B مادر مرده داره خوب جولون ميده
باز هم همان جنگ همیشگی بین A و B. :mad:
یکی دو سال دیگه صبر کنید تا ببینید که C چه جوری نسخه A و B رو میپیچه:::big grin:::
جناب آقای قبادی میدونند من چی میگم lol
سلام
الحمدلله جو جدید فوروم مبتنی بر منطقه تا تعصب .
علیرضا ولی قشنگ بود. من نمی دونستم شما طبع طنز هم داری :::big grin:::