قیمت d5100 با لنز 18-105 حدود 2800000 تومان است. برایتان پیام خصوصی می کنم.
Printable View
دوستان میخواستم بدونم تفاوتهای شاخص و اصلی بین D3100 و D5100 چه چیزایی هست؟
ممنون...
سایز سنسور 5100 بزرگتر از 3100 است؟
پی نوشت: طول و عرض سنسور 5100 هر کدام 0.3 میلیمتر بیشتر از سنسور 3100 است یعنی مساحت سنسور 5100 به اندازه بیست و هشت صدم درصد بزرگتر از سنسور 3100 است که به نظرم از این نظر کاملاً قابل صرفنظر کردن است.
مقایسه مشخصات دو دوربین:
http://www.dpreview.com/products/com...ts=nikon_d3100
یک نگاهی به این مقایسه بندازید:
http://www.dpreview.com/products/com...ts=nikon_d3100
والا تا اونجایی که ما تحقیق کردیم و میدونیم بخاطر بزرگ بودن سنسور هر دوتا دوربین چند میلی متر چندان توفیقی نداره اما 3100رو با5100مقیایسه نکنین چون دنیایی تفاوت وجود داره وگرنه ک بهش نمیگفتن مدل جدید..میگفتن3100آپدیت شده.
درود.
من دانشجوی معماری هستم و دنبال یه دوربین می گردم که هم به درد کارم بخوره و هم بتونم باهاش یه عکاسی تفریحی بکنم. زیاد اصرار خاصی ندارم که دوربین کاملن حرفه ای باشه، چون نمی خوام باهاش عکاسی حرفه ای کنم، ولی خب واسم مهمه که تنظیمات دستی داشته باشه و نویزش کم باشه و... مهمترین چیزشم واسم اینه که از عکس برداری و عکساش لذت ببرم.(فیلم برداری اصلن مهم نیست) بودجه م هم تا حدود 1.700 800.
سپاس
راستی انگار سونی 35% تخفیف زده رو دوربیناش واسه عید درسته؟!
به نظرم شما اگه شما نمیخواهید تخصصی در این زمینه کار کنید با بودجه ی مذکور یه بدنه با لنز کیت 55-18 تهیه کنید (دست 2) بدنه های 5100 از نیکون و 550 و 600 دی از کنون، و اگرم یه مقدار از پول باقی موند صرف خرید سه پایه بشه که برای عکاسی معماری لازم میشه
و اگرم به صورت تخصصی میخواید کار کنید که با کمبود بودجه برای تهیه لنز مواجه میشد
بر خلاف نظر مهدی خان فکر میکنم slr like گزینه خوبی برای این ژانر نباشه
چون اگه با خرید یه بدنه dslr بعداً بخواد تخصصی کار کنه باید به فکر تهیه لنز مناسب باشه
اما با خرید یه slr like در آینده به مشکل بر میخوره
سلام دوست عزیز
من پیشنهاداتی که دوستان دادن رو رد میکنم چون شما گفتین یه دوربین باشه ک کیفیتش راضی کننده باشه و نویز و ایناش کم باشه
مثلا یکی از دوستان دوتا دوربین سوپر زوم رو معرفی کرد ک با اون حسگر کوچیکشون قطعا کیفیت کمه.
ب نظر من شما canon1100Dو یا nikon D3100بخرین بهتره.
چون با این بودجه مثلا برای این نیکون میتونین یه لنز18-105بخرین ک کیفیتش هم عالیه.
روی سوپر زوم ها حساب خاصی باز نکن چون حسگراشون اندازه دوربین کامپکته و لنز هاشونم زیاد واید نیستش و برای معماری خوبی نیست.
با تشکر از شما و دوستان عزیز
سلام دوست عزیز
الان تفاوت های عمدشو میگم.
تفاوت ها:
از نظر قابلیت و توانایی میشه گفت چیزی بیشتر از یه سروگردن 3100کمتر از 5100هستش((منو ها و عملکرد هاش))
سنسور 310014مگاپیکسل هستش ولی 5100سنسورش16.2هستش
تنظیمات و امکاناتی ک تو حالت فیلمبرداری 5100ارائه میده 3100ارائه نمیده یا چند تاشونو ارائه میده و کامل نیستش
از نظر ابعاد 3100کوچیکتر از 5100هستش و نتیجش اینه ک تو دست راحت جا نمیشه و یکم برای آدم مشکل سازه
یه چند میلی متری حسگر 5100بزرگتره اما خیلی کم اما در عوض حسگر5100خیلی پیشرفته تر از 3100هستش و همون حسگریه ک تو نیکون دی7000بکار رفته.
سرعت فیلمبرداری 5100میشه گفت30فریم در ثانیه هستش اما 3100سرعتش24فریمه.
حداقل فاصله فوکوس با لنز کیت 5100چیزی حدود20سانتی متر یا کمتره اما مال3100فک کنم 30سانتی متر باشه
3100رو نمیشه با ریموت کنترل کردش اما5100از فاصله 17متری میشه با ریموت کنترلش کرد
حساسیت ایزوی 5100یه استاپ بیشتر از 3100هستش
سرعت عکاسی پی در پی5100یه فریم بیشتر از 3100هستش یعنی 3فریم در ثانیه توی3100و4فریم در ثانیه توی 5100
3100تکنولوژی تشخیص لبخند نداره
صفحه نمایش 5100متحرکه و دارای921.000نقطه هستش ولی 3100صفحش ثابته و 230.000نقطه ای هستش.((کیفیتش صفحش خیلی پایینتر از 5100هستش))
5100قابلیت پشتیبانی از جی پی اس رو رو خود دوربین داره اما فک نکنکم این قابلیت رو 3100باشه.
و در آخر 5100افکت های متونع و جالبی برای عکاسی داره اما 3100نداره و تفاوت های دیگه ای ک وقت نوشتنشو ندارم.......
با سپاس از پاسخ دوستان ، نظرتون در مورد سری NEX از سونی چیه؟
کسی نیست پاسخ من رو بده ؟ :دی
سلام
می خوستم بدونم چه مدل دوربین هایی تا حدود قیمت ۲۲۰۰ خوبه؟ و اینکه نظرتون چیه دوربین ارزونتر بگیرم و لنز رو ارتقا بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
خوبه . بستگی به خودتون و کارهایی داره که میخواید انجام بدید .
سلام
متاسفانه گزینه های زیادی مقابلتون نیست...واقعاً متاسفم میشم وقتی یادم میفته تا 2 سال پیش با این پول چه دوربین های خوبی میشد خرید .
مع الوصف ، بنظرم بهترین گزینه با این بودجه در برند نیکون میتونه D3200 با لنز کیت باشه
یا مثلاً D3100 با لنز 105-18
یا بهترین حالتش که از بودجه شما لبته بالا میزنه D5100 با لنز 105-18
در برند کنون هم D600 kit
...
عرض ادب
من یک کاربر آماتور هستم و قصد خرید یک دوربین دارم
هدف من از عکاسی گرفتن عکس های خیابانی و پرتره هست
بعد از چند ساعت تحقیق به دو دوربین canon g1x و canon g15 رسیدم
اما به دلیل آماتور بودن قادر نیستم که تفاوت های این دو رو از یکدیگر تشخیص بدم
لطفا کمی بنده رو راهنمایی کنید
ممنونم
درود
البته در برند های دیگر نیز موجود هست
و بهترین کار مطالعه بیشتر و تحقیق بیشتر و سپس اقدام به خرید هست
در برند فوجی گزینه هایی مثل x10 که دوربین بسیار خوبیست ,و xf1 و x20 که این دو مورد رو بعید می دونم هنوز وارد ایران شده باشند
البته دوربین های سری نکس مانند 5n در سری دوربین های بدون اینه قرار می گیرند ولی از لحاظ قیمتی با این دوربین ها مشابه و کیفیت بسیار بالایی را ارایه می دهند
و البته دوربین nx1000 سامسونگ که مانند دئربین سونی در رده بدون اینه ها هستند
این دوربین ها اندازه کوچک ،سنسور aps-c و قابلیت تعویض لنز را نیز دارا هستند
البته در برند های پاناسونیک و نیکون نیز دوربین های خوبی هستند مانند j1 و gf3
در کل به نظر شما برای شخص آماتوری مثل من، با کاربردهایی که گفتم (عکاسی خیابانی و پرتره)، دوربین کامپکت مثل Canon G1X بهتره یا دوربین بدون آینه مانند Sony Alpha NEX-F3
پیشاپیش ممنونم[/QUOTE]
دوربین G1X کیفیت عالی دارد ولی چندان برای کاربردهای مورد نظر شما مناسب نیست چرا که شما برای عکاسی خیابانی به سرعت فوکوس بالا و برای عکاسی پرتره به فوکال بالا و دیاف باز نیاز دارید که اتفاقاً G1X در این دو مورد کمی ضعیف است. پیشنهاد من دوربین بدون آینه با لنزهای مناسب استفاده شما است.
دوربین G1X کیفیت عالی دارد ولی چندان برای کاربردهای مورد نظر شما مناسب نیست چرا که شما برای عکاسی خیابانی به سرعت فوکوس بالا و برای عکاسی پرتره به فوکال بالا و دیاف باز نیاز دارید که اتفاقاً G1X در این دو مورد کمی ضعیف است. پیشنهاد من دوربین بدون آینه با لنزهای مناسب استفاده شما است.[/QUOTE]
خیلی ممنونم بابت راهنمایی
شما خودتون چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
خواهش می کنم
تا جایی که بتونم در خدمتتون هستم
Gx1دوربین خوبیه
من اگه خودم بودم تواین رنج بدون برو برگرد دوربین x10 فوجی رو می گرفتم که هم سرعت فوکوس مناسبی داره هم دیافراگم باز 2 هرچند سنسورش از همتاش کوچکتره ولی بسیار خوش دست و برای عکاسی خیابانی عالی
از ان طرف نیز دوربین های بسیار با کیفیت سری نکس سونی که البته هم قابلیت تعویض لنز دارند و هم کاربریشان کمی مشکل تر است
بهتر است کمی بیشتر راجع به این دو دوربین تحقیق کنید و هردو را از نزدیک ببینید تا انتخاب بهتری داشته باشید
عرض ادب
باز هم ممنون به خاطر نظرات دلسوزانه شما عزیزان
نظرات شما باعث شد که عقیده ام در مورد G1X تغییر کنه
طبق فرمایش آقای @moty دوربین فوجی x10 رو بررسی کردم و به نظر دوربین فوق العاده ای میاد
از دوربین فوجی X-S1 هم خیلی خوشم اومد
بررسی مجددی هم کردم و دوربین Nikon D5100 با لنز 18-55 هم به نظرم جالب اومد
حالا به نظر شما کدام یک از این سه دوربین برای من کارا تر خواهد بود ؟
باز هم عرض میکنم که هدف من از عکاسی گرفتن عکس های آماتور و نیمه حرفه ای خیابانی و پرتره هست
ببخشید خیلی سوال پرسیدم :(
لینک مقایسه سه دوربین: اینجا را کلیک کنید
یک دنیا سپاس
پینوشت: در این ساعات شب کمی هم در مورد لنز ها مطالعه کردم و متوجه شدم لنز 18-55 زیاد برای عکاسی پرتره مناسب نیست و باید لنز های دیگری هم تهیه کنم. من فکر میکنم با توجه به آماتور بودن بنده و وسواس کاربران آماتور نسبت به خرید تجهیزات بهتر فارغ از توجه به تکنیک های عکاسی، احساس میکنم در صورت خرید Nikon D5100 بعد از مدتی داخل یه حلقه نامتناهی خریدن لنز بیفتم و کلکسیونی از لنز داشته باشم، دریغ از چند تا عکس خوب .... :(
اما باز هم منتظر نظر اساتید می مونم
درود
دوست من اساسا مقایسه این 3 دوربین کار صحیحی نیست چرا که در 3 کلاس مختلف و با کارایی های متفاوت قرار میگیرند هرچند قیمتشان نزدیک به هم هست
5100 دوربینی بهتر است بگوییم حرفه ای است با سنسوری بزرگ و قابلیت تعویض لنز و امکانات و قابلیت ها و تنظیمات حرفه ای البته این دوربین ها برای کسانی تهیه شده که به عنوان یک کاربر اماتور و یا نیمه حرفه ای می خوان پا به دنیای حرفه ای بذارن
اینکه دوربینیست بسیار ارزشمند شکی در ان نیست و در ابتدا با لنز 18 55 کار شما راه می افتد هرچند لنز با کیفیتی نیست و شاید شما را نا امید کند .البته با تهیه لنزی مثل 18 105 یو 16 85 این معضل شما تاحد زیادی برطرف خواهد شد اما هزینه شما نیز دیگر 2تومن نخواهد بود و بسته به لنز 1 تا 2 تومن دیگر نیز افزایش خواهد یافت.....ولی خروجی ان نسبت به دو دوربین دیگر در سطح بالاتری قرار میگیرد
X10 و xs1 هردو از یک سنسوراستفاده می کندد که از دوربین 5100 و امثال ان بسیار کوچکتر است ولی از کامپکت های معمولی و....حدود 2 برابر بزرگتر که کیفیت خوبی در این رده رو در اختیار کاربر میگذاره
Xs1 یک دوربین سوپر زوم هست و در واقع برای کسانی که به یک لنز تله نیاز دارند و هزینه های میلیونی اونو ندارند و کیفیت هم زیاد براشون اولویت نیست البته دوربین های سوپر زوم در بین کاربران اماتور و نیما حرفه ای بسیار مرسوم هست چون هم امکانات یک بدنه حرفه ای رو تقریبا در اختیار کاربر قرار میده و هم یک لنز از واید تا تله که فاصله کانونی زیادی رو پوشش میده روش هست و البته در مورد این دوربین خاص به لطف سنسور خوبش کیفیت نسبتا خوبی رو در اختیار کاربر میذاره
البته کیفیت ساخت بدنه این دوربین بسیار خوب هست و احساس خوبی از در دست گرفتن اون بهتون دست میده
X10نیز دوربین بسیار خوش ساخت و با کیفیتی است که با اندازه کوچک و لنز خوب و دیافراگم باز در این رده عکس های خوبی رو می توان با اون ثبت کرد....
شما بهتره ابتدا در مورد عکاسی بیشتر مطالعه کنی تا نیاز هاتو بشناسی بعد اقدام به خرید کنی چون با خرید هریک از این دوربین ها وارد دنیای جدیدی خواهی شد....