fz5 vs h1 (مقایسه تصویری)
سلام به همه دوستان و اساتید من یک سایتی دیدم که مقایسه های تصویری زیادی بین این دودوربین انجام داده بود گفتم شاید بد نباشه اونو اینجا بذارم تا به دوستان در انتخاب کمک کنه!
البته علاوه براین دو تا دوربینای جالب دیگه ای از جمله 350d با d50 و fz30 و... رو هم داشت دیدن اونا خالی از لطف نیست مشکل اصلی اینه که سایت به زبان روسی هست!!
این لینک برای ای دوتا :http://www.videozona.ru/photo_tests/...FZ5_page00.asp
و اینم آدرس صفحه ریویو اصلی سایت:http://www.videozona.ru/photo_tests/Ind/index.asp
پاسخ: fz5 vs h1 (مقایسه تصویری)
مقایسه بین canon350d/nikon d50
http://www.videozona.ru/photo_tests/...50D_page00.asp
مقایسه بین panasonic fz30/fujis9500
http://www.videozona.ru/photo_tests/...500_page00.asp
--------------------------
راستی یک مطلبی به عکسایی که تون این سایت موجوده میشه اعتماد کرد یا نه؟
آقا کامران دلیلی که من این سایتو معرفی کردم اینه که در تمام وضعیتهای مختلف ( با دیاف های مختلف یرعتای مختلف مودهای عکس برداری مختلف مودهای نوردهی مختلف و...)این دو دوربینو مقایسه کرده وتصاویر کراپ شده هم قرار داده والا چی فرقی میکرد!!
2 فایل پیوست
باز من تصویر سونی رو دیدم و دادم رفت هوا! البته یه چیز شخصیه ها! (بین من و سونی! ;) )
این تصاویر رو کراپ کردم برای مقایسه راحتتر.. ببینید چقدر سونی اشباع میکنه رنگ رو! مخصوصا روی کانال R ! اون آجر قرمز بیچاره انگار داره خون گریه میکنه!!
البته نخوندم ببینم که dpreview چی نوشته در این مورد.. این صرفا یک نظر شخصیه!
اصلا دوست ندارم که فردا یه دوربین اس ال آر بده که اونم اینقدر خروجی اشباع شده داشته باشه!
دقیقا نکته ای که منو شاکی میکنه از تولیدات سونی همینه، اینه که این کمپانی همیشه دنبال جلب نظر مشتریانیه که با نگاه اول یه جنسی رو میخرن! از طراحی زیبای محصولات گرفته تا رنگهای اشباع شده!
البته البته.. یه نکته مهم! سونی بسیار کمپانی بزرگ و قابل احترامیه! یکی از شرکتهای آرمانی دنیاست که مدیریت بسیار موفقی هم داره.. این سیاستش هم به مذاق من خوش نمیاد.. شاید نظر بقیه این نباشه!
2 فایل پیوست
راستی اینهم مقایسه هیستوگرامها در کانال R ... همون عکسها قبل از اینکه من کراپشون کنم..
فقط peak نمودار سونی!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamran_A
فکر کنم از نظر معتبر بودن dpreview یکی از بی طرف ترین و معتبر ترین سایت های ریویو باشه
معتبرترین رو میتونم قبول کنم ولی بی طرف ترین رو نه.. قبلا از اینکه شما عضو بشین یادمه مفصل در این مورد بحث کردیم با بچه ها.. این سایت و مخصوصا آقای اسکی اصلا بی طرف نیستند!
و من بالشخصه به همین دلیل زیاد روی ریویو هاش حساب نمیکنم.. یادمه امیر و آرش هم با من موافق بودن (مخصوصا که تجهیزات نیکونی هم دارن..)
پی نوشت: البته من که تجهیزاتم کاننه اصولا باید کاملا طرفدارش باشم ها! آقاهه خیلی کاننیه!
نقل قول:
و من بالشخصه به همین دلیل زیاد روی ریویو هاش حساب نمیکنم.. یادمه امیر و آرش هم با من موافق بودن (مخصوصا که تجهیزات نیکونی هم دارن..)
پی نوشت: البته من که تجهیزاتم کاننه اصولا باید کاملا طرفدارش باشم ها! آقاهه خیلی کاننیه!
کلا آقای اسکی! حالشون زیاد خوب نیست! آخرین خبری که از ایشون داشتم اومده بود توی فروم سایتش در بخش نیکون نوشته بود اینقدر نامه ندین که رویو دی 200 چی شد! باید دوربین رو داشته باشین! که ریویو کنین! (گویا ایشون مورد غضب کمپانی نیکون هم قرار گرفتن!)
خلاصه مشکل ایشون مربوط به نیکون نیست.... خیلی اوقات فکر میکنم که اصلا دقیق نیست... و اشکالات فاحشی در نحوه تستهای ایشون وجود داره.... اما به نظرم خوش دست ترین سایت ، دسترسی راحت کاربر به مطالب ، خبر ها ... طراحی خوب و حرفه ای، باعث شده این سایت معروف تر از بقیه باشه...
در مورد اشباع رنگ سوني ، در منوي Setup آن گزينه اي براي حالت عكس وجود دارد با انتخاب هاي Standard و Real كه در حالت استاندارد عكس با اندكي افزايش كنتراست و گرماي رنگ ذخيره ميشود و در حالت دوم بدون هيچ تغييري ثبت ميگردد.
جالبه تا قبل از این شاهد تقابل نیکون و کنون بودیم ظاهرا سونی هم داره وارد معرکه می شه!!
(تو رو به خدا دوباره کسی جبهه نگیره مزاح کردم)
موفق و پیروز باشید
بابا شما ها چرا همش دنبال دعوا و کل کل هستین اصلا یک نفر این سایتی که من گفتمو باز کرده همه صفحات او ریویو رو دیده یا نه؟؟!!
اصلا پست اول و دوم منو خوندین یا نه؟
بابا 7 صفحه مقایسه تصویری شاخ به شاخ (شما چکار به زبون سایت دارین عکسارو بچسبید!)
راستی آقا امین شما اگه کل صفحه و صفحات دیگه رو میدیدی برات جالبتر هم میشد!!(در ضمن یه مقایسه همین جوری برای 350d و d50 انجام داده که دیدنش جالبه!)
جناب lind کسی دنبال دعوا و کل کل نیست اگه شما به یک اعتراض و یا یک اظهار نظر برچسب دعوا و کل کل رو می زنید بحثش جداست
اعتراض من به اینه که بعضی ها نمی خوان حقیقت رو قبول کنن و روی دوربینشون تعصب دارن و این تعصب باعث میشه که بحث حالت احساسی بگیره و از منطق فاصله بگیره که معلومه آخرش چی میشه
من خودم یکی از همین دوربین های پاناسونیک رو که شما بحثش رو باز کردید دارم تا حالا نه الکی تعریفش کردم و نه تعصبی روش داشتم اگه ایرادی داشته پذیرفتم و بهم بر نخورده
دیگه اینو همه می دونن که سونی و پاناسونیک رنگهای اشباع شده تری دارند (هر چند که با برخی تنظیمات تا حدودی تعدیل می شوند) دیگه این دفاع کردن نداره که!!!
در ضمن من اون سایت هایی رو که شما معرفی کرده بودید رو دیدم خیلی جالب بودند و به قول شما هیچ احتیاجی به فهم زبان روسی وجود نداشت
موفق و پیروز باشید
كامران عزيز، قسمت به طور كلي اش را ميتونيد از اينجا بخونيد:
http://www.luminous-landscape.com/tu...stograms.shtml
دوستان محترم، خواهش می کنم بحث غیر علمی و غیر منطقی رو دوباره پیش نکشید، به هم تیکه نندازید، اینجا جای تمسخر و به رخ کشیدن و این صحبتهای بچه گانه نیست...! امید داشتیم سری قبل با صحبتهایی که شد دیگه این مسائل تکرار نشه اما گویا بعضی از دوستان دلشون جنجال به راه انداختن می خواد، اصلا انگار به خاطر همین جنجال ها میان اینجا و با بحث های جانبی کام دوستان و خودشون رو تلخ می کنند.
برای بار آخر: فروم جای این بحث ها نیست، چه مهمه هرکس چه عنوانی داره، اینجا همه برای حل مسائل مربوط به عکاسی و عکس میایم. تمسخر و ایجاد تشویش که هنر نیست، برخورد نامناسب که کاری نداره ، چرا تا از یک تاپیک چشم برداشته می شه دو نفر با هم جنگ می کنن؟ شما رو به خدا منطقی باشید. به فکر کسانی که تاپیک رو مطالعه می کنن باشید، زشته، فروم با همین حرفها داره وجهه خودش رو از دست می ده...
از دوستانی که بحث های غیر علمی کردن خواهش می کنم خودشون زحمت بکشند و پستهای اضافه رو حذف کنند.