-
راهنمائي در مورد خريد دوربين A610
با سلام خدمت عزيران
من در حال مطالعه براي خريد يك دوربين ديجيتال در محدوده قيمتي 300 هزار تومان هستم با بررسيهاي كه كردم به اين نتيجه رسيده ام كه Canon A610 or A620 بخرم لطفا مرا در اين مورد راهنمائي كنيد اصلا آيا ميتوان در اين محدوده قيمت يك دوربين خوب گرفت يا نه .
ضمنا يكي از دوستانم Sony Dsc-S80 خريده و عكسهاي خوبي با اون گرفته آيا اين دوربين خوبه يا نه
-
پاسخ: راهنمائي در مورد خريد دوربين A610
دوربین های مارکهای معروف بعد از 2005 تقریبا همگی دوربینهای با کیفیت و خوبی هستند. بقیه قضایا می ماند بیشتر به نوع نیاز و استفاده شما و نیز سلیقه شما. دوربینهایی که نام بردید همگی خوب هستند ولی مثلا اگر به دوربینهایی با زوم بالا و یا دوربینهایی با قابلیت لرزش گیر تصویر و یا دوربینهایی با سایز و وزن بسیار کم نیاز دارید، می توان انتخابهای دیگری نیز نمود. اگر بیشتر نیازتان را تشریح نمایید راهنمایی دقیقتری می توان کرد.
-
به تازگی برای یکی از دوستان یه سونی s90 خریدم و برای یکی دیگه هم یه a520 تجربه ای که در کار با این دوربینها بدست آوردم ،سرعت فوکوس خوب در سونی s90 . البته با مدلهایی که شما فرمودید کار نکردم ولی اگر اشتباه نکنم به خاطر استفاده از پردازنده جدید Digic2 سرعت فوکوس بهتری باید داشته باشند جناب شهبازی اگر اشتباه میکنم بفرمایید.
-
با تشكر از راهنمائيتان
لطفا به صورت ريز در اين مورد مرا راهنمائي كنيد حتما ميدانيد كه اختلاف قيمت اين در دوربين در حدود 140 هزار تومان است.
-
با سلام،
چنانچه وجود LCD چرخان خيلي برايتان مهم نيست، روي دوربين پاورشات A700 هم ميتوانيد فكر كنيد. آهونگار اخيراً آن را وارد كرده و به قيمت 300،000 تومان ميفروشد. در مراكز ديگر بين 350 تا 400 هزار تومان ديدهشدهاست.
-
با تشكر از دوستان محترم
من به نمايندگي كانن مراجعه كردم متاسفانه A620 چيني بود و فروشنده ادعا كرد كليه مدلهاي موجود از اين دوربين چيني ميباشد. آيا ساخت ژاپن هم وجود داره و يا هيچ فرقي بين ژاپني و چيني وجود نداره ؟
-
دوست عزيز سريA كانن قبلا ساخت مالزي بودند كه از زمان توليد A510,A95 ساخت چين شده اند.در ضمن سري هاي G,S,Pro كانن ساخت ژاپن مي باشند.
در ارتباط با دوربين A610 چند نفر از دوستان اين دوربين رو خريده اند و من هم با اين دوربين عكس گرفتم و به نظرم در مجموع در اين كلاس دوربين خوبي است.
-
البته محصولات سري آ بسته به مورد فرق ميکنند، مثلا a520 من ژاپني است و اخيرا يک a530 ديدم با گارنتي آفومار که مالزي بود در صورتيکه گفته ميشد سري جديد اين خانواده فقط در چين مونتاژ خواهد شد و تمام a610 هايي که ديدم هم چيني بودند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bf
البته محصولات سري آ بسته به مورد فرق ميکنند، مثلا a520 من ژاپني است و اخيرا يک a530 ديدم با گارنتي آفومار که مالزي بود در صورتيکه گفته ميشد سري جديد اين خانواده فقط در چين مونتاژ خواهد شد و تمام a610 هايي که ديدم هم چيني بودند
آقای بابک a700 چطور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Flatline
آقای بابک a700 چطور؟
با سلام و پوزش از آقاي bf، جناب Flatline!
با وجود آن كه بر اساس شواهد فعلي تفاوت چنداني ميان ساختگاهها قايل نميشوم، اما A700 فعلاً ساخت ژاپن است. البته از محل ساخت كه بگذريم، محاسن فريبندهاي در اين دوربين گنجاندهشده كه ديگر اجازه نميدهد همچون گذشته بر A510 تأكيد كنم. محاسن عمده اين دوربين به شرح زير است :
1- داراي حسگر 6 مگاپيكسلي
2- زوم اپتيكال 6X
3- نمايشگر 5/2 اينچي
4- ابعاد كوچك و وزن كم تقريباً مانند A510
5- تغذيه از دو باتري قلمي
6- افكتهاي فيلم پوزتيو، رنگ پوست تيره و روشن و نيز امكان تبديل رنگ در عكس و همچنين حذف همه رنگها جز رنگي خاص
7- گسترش حساسيت تا ISO800
8- و ......
-
ممنون از توضیح.
نقل قول:
با وجود آن كه بر اساس شواهد فعلي تفاوت چنداني ميان ساختگاهها قايل نميشوم
ولی من فکر میکنم که کشور سازنده خیلی فاکتور مهمی هست شاید کمی گرون تر بخریم ولی در طولانی مدت که از دوربین استفاده میکنیم هر چه کیفیت ساخت بهتر باشه ما هم راضی تر هستیم.
البته یادم میاد قبلا" ها میگفتن آه! این ساخت کره یا ژاپن هست آمریکای نیست! الان دیگه ژاپن هم پیدا بشه باید کلاهمون رو بندازیم هوا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Flatline
ممنون از توضیح.
ولی من فکر میکنم که کشور سازنده خیلی فاکتور مهمی هست شاید کمی گرون تر بخریم ولی در طولانی مدت که از دوربین استفاده میکنیم هر چه کیفیت ساخت بهتر باشه ما هم راضی تر هستیم.
البته یادم میاد قبلا" ها میگفتن آه! این ساخت کره یا ژاپن هست آمریکای نیست! الان دیگه ژاپن هم پیدا بشه باید کلاهمون رو بندازیم هوا!
باید توجه داشت که هیچ وقت کمپانیهای بزرگ نام خودشون رو با تولید محصولات نامرغوب تباه نمیکنند.حقیقت اینه که محصولاتی که اکنون در حتی چین تولید میشه هیچ تفاوتی با مشابه ژاپنی اون نداره .فقط به دلایلی همچون نیروی کار ارزان که در نهایت به پایین اومدن قیمت تمام شده کمک میکنه و دسترسی بهتر به بازارهای جهانی باعث انتقال خط تولید این شرکتها به کشورهای دیگه میشه و در نهایت هم کنترل دقیق کیفی قبل از ارایه محصول به بازار هم صورت میگیره.و مصرف کننده هم با دریافت ضمانت خوب از طرف شرکت (کاری که توی ایران معنا نداره) میتونه با خیال راحت خرید کنه.
قطعا تولید در ژاپن نه به نفع تولید کننده است و نه به نفع مصرف کننده.در عین حال هستند محصولاتی که در ژاپن ساخته شدن و قیمت مناسبی هم دارند مثل 350d.
-
A620 از A700 بهتره .
بنا به بررسی سایت http://www.dpreview.com
درجه Highly Recommended= A620
درجه Recommended= A700
http://www.dpreview.com/reviews/default.asp?view=rating
-
این جور نظر دادن اصلا درست نیست!
بهتره دلایل و استدلال آورد نه اینکه تنها گفت چون فلانی گفته .شاید بهتر باشه در نحوه استدلال کردن تجدید نظر کنید.
-
نقل قول:
این جور نظر دادن اصلا درست نیست!
بهتره دلایل و استدلال آورد نه اینکه تنها گفت چون فلانی گفته .شاید بهتر باشه در نحوه استدلال کردن تجدید نظر کنید
چرا درست نیست!!!
سایت مذکور معتبر ترین سایت در زمینه دوربین های دیجیتاله و از اونجایی که هر دوربین توسط کارشناسان خبره تست میشه ، می توان به نتایج حاصله اطمینان کافی داشت.
از طرفی این دو دوربین در یک رده بوده و هر کدام از یک منبع مشترک ارزیابی شده اند.
از نظر من اینگونه بررسی بسیار بهتر از حالتی است که یک شخص با امتحان کردن یکی از دو دوربین که آن هم به احتمال زیاد دوربین خودش است از دوربینی تعریف و تمجید کند.
در هر صورت من به نظر تمام بزرگواران احترام میگذارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rok
چرا درست نیست!!!
سایت مذکور معتبر ترین سایت در زمینه دوربین های دیجیتاله و از اونجایی که هر دوربین توسط کارشناسان خبره تست میشه ، می توان به نتایج حاصله اطمینان کافی داشت.
از طرفی این دو دوربین در یک رده بوده و هر کدام از یک منبع مشترک ارزیابی شده اند.
از نظر من اینگونه بررسی بسیار بهتر از حالتی است که یک شخص با امتحان کردن یکی از دو دوربین که آن هم به احتمال زیاد دوربین خودش است از دوربینی تعریف و تمجید کند.
در هر صورت من به نظر تمام بزرگواران احترام میگذارم
استفاده از اطلاعات بقیه نه تنها خوب هست بلکه لازم هم هست.اما نحوه نتیجه گیزی از اطلاعات مهم هست.استدلالی که اینطوری منتج به نتیجه بشه نمی تونه همیشه کارایی داشته باشه.در مورد مقایسه دو دوربین هم بهتر هست که شما نقاط ضعف و قوت هر کدوم رو که از منابع معتبر بدست آوردید و با توجه به کاربردتون از وسیله کنارهم بذارید و بعد نتیجه بگیرید.
-
کيفيت عکس های A700 که بهتر است جانم.
-
با تشكر از بچه هاي عزيز
به نظر من هم با توجه به بررسي هائي كه در سايت dpreview انجام دادم A610 , a610 نسبت به A700 مناسب تر است چون
1 - بفلاش خارجي نميخورد
2 - lcd آن چرخان نيست
3 - سايز سنسور اون كوچكتر است
4 سرعت شاتر مينيموم اون بيشتر است (هرچه قدر كمتر باشه بهتره)
ضمنا دوستان عزيز اين سايت واقعاً عاليه حتما قبل از خريد يه سري به اين سايت بزنيد.
-
جالب است. همانطور که جناب فیروزآبادی گفتند به مشخصات دوربین و کیفیت آن نگاه کنید. یک سری از این امتیازات که سایتها می دهند بخاطر بعضی مشخصات دوربین است که ممکن است اصلا برای شما مهم نباشد. مثلا در نظر جناب سمندری ببینید: سه مشخصه اولی که برای برتری A610 نسبت به A700 ذکر کرده اند، دقیقا بر عکس می تواند ضعف یک دوربین باشد! ولی چون این موضوع سلیقه ای و بسته به تعریف کاربرد فرد دارد، اینها برای ایشان مزیت محسوب می شود!
-
با سلام خدمت شما
خيلي برايم جالب است كه در مورد هريك از مواردي كه ذكر كردم توضيحاتي بدهيد تا ما آماتور ها بتوانيم بهتر انتخاب كنيم.
ممنونم
-
1- امکان استفاده از فلاش خارجی یک حسن برای دوربین کامپکت است. البته به شرطی که استفده کننده قصد استفاده از یک فلاش بهتر از فلاش روی دوربین را داشته باشد که دراین صورت ، کیفیت و عملکرد دوربین در نور کم و عکس با فلاش بسیار بیشتر می شود.
2- LCD چرخان یکی از مزیتهایمهم دوربین های کامپکت است که به شما امکان عکاسی از زوایایی را می دهد که برای دوربین های دیگر به آن راحتی ممکن نیست. مثلا عکاسی از بالای سر یا نگاه داشتن دوربین در ارتفاع کمر یا گذاردن آن روی پا و یا در عکسهای ماکرو که خیلی بدرد میخورد.
3- در مورد سنسور هر چه بزرگتر باشد بهتر است. بزرگ بودن سنسور ا(در رزولوشن برابر) از لحاظ فیزیکی معادل است با فتودیودهای بزرگتر و در نتیجه نویز کمتر.
4- در مورد سرعت شاتر هر چه مینیمم سرعت شاتر بیشتر باشد مثلا 60 ثانیه در برابر 30 ثانیه بهتر است و در مورد سرعت ماکزیمم شاتر هر چه سرعت ماکزیمم بالاتر باشد مثلا 1/2000 در برابر 1/1000 ثانیه، بهتر است.
توصیه میکنم مدتی را به خواندن مقالات سایت عکاسی اختصاص دهید .:
http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
در آنجا تمام اطلاعات لازم nv l,vn اصطلاحات و جزئیات دوربینهای دیجیتال و طرز کار با آنها را خواهید یافت.
-
پس با توجه به صحبتهاي شما a610 , a620 بهتر از a700 است همان مطلبي كه من عرض كردم
-
اما مقايسه تصاوير اين دو مدل در همان dpreview نشانگر اين مساله است که تصاوير a700 نويز کمتري دارد!
(پس سايز سنسور آنها براي ما چه فرقي بايد داشته باشد؟)
همچنين ابعاد کوچکتر و وزن کمتر a700 که براي يک دوربين کامپکت يک ويژگي انکار ناپذير است
استفاده از 2 باتري هم ويژگي بزرگي در برابر 4 تا خواهد بود
و زوم بيشتر که باز برتري a700 است
ويژگي هاي a620 هم که توسط جناب شهبازي ذکر شدند
بنابراين باقي ميماند نياز و انتظار هر مصرف کننده
براي مثال شخصا چون به دوربين کامپکت به چشم يک دوربين کوچک نگاه ميکنم a700 را به a620 ترجيح ميدهم
-
سلام اگه دوستان ما رو هم جزء آدم به حساب بیارن ما هم نظرمون رو بدیم
خب به نظر من هم این دو دوربین یه سری مشخصات دارن که هر کدوم ممکنه برای یه کاربر بسیار مفید وبرای دیگری کم اهمیت تر و کم کاربرد تر باشه و نمیشه یه برنده واقعی بین اونها معرفی کرد
-
معایب و مزایای دوربین canon a700
http://www.dpreview.com/reviews/canona700/page15.asp
معایب و مزایای دوربین canon a620
http://www.dpreview.com/reviews/canona620/page14.asp
بررسی کلی دوربین canon a700
/http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a700-review
بررسی کلی دوربین canon a620
http://www.dcresource.com/reviews/ca...ew/index.shtml
راستی در این کلاس و رنج قیمت دوربین sony p200 هم دوربین خیلی خوبیه:)
حال تصمیم بر اساس سلایق و نیاز های خریدار میتونه متفاوت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samandari
به نظر من هم با توجه به بررسي هائي كه در سايت dpreview انجام دادم A610 , a610 نسبت به A700 مناسب تر است چون
1 - بفلاش خارجي نميخورد
جناب سمندري! با سلام، A620 و A700 هر دو قابليت پذيرش فلاش پرقدرت Canon HF-DC1 را دارند.