-
نیکون دی40، حالا مسئله این است!
سلام.
وقتی شایعه*ی آمدن دی40، تبدیل به خبر موثق شد خیلی*ها از جمله اینجانب شادمان شدیم که در چنین برهه*ای تصمیم به خرید دوربین گرفته*ایم؛ پس اندکی دیگر تامل می*کنیم تا این قدم نورسیده به بازار ایران هم بیاید.
حال چند مسئله می*تواند حایز اهمیت باشد:
1ـ آیا دی40 را تنها به عنوان عاملی جهت کاهش قیمت*ها، به خصوص مدل*هایی مانند دی50 و 350دی می*توان در نظر گرفت؟ یا خودش حرفی برای گفتن دارد؟
2ـ دی40 برای افرادی که دغدغه*ی عکاسی دارند، با دی50 و 350دی قابل قیاس هست یا نه؟
نمی*دانم به چه میزان می*توان بر این مقایسه تکیه کرد: http://www.dpreview.com/articles/NikonD40/
آیا معایب و نواقصش بر مزایایی که dpreview برای این مدل ذکر کرده، مانند بهبود رابط کاربر و فرم بدنه و ... پیشی می*گیرد؟
3ـ با توجه به توضیحات اساتید، در مورد نداشتن AutoBracketing، در دی40، آیا نقطه ضعف عمده*ی دیگری هم برای آن می*توان برشمرد؟
4ـ به عنوان جمع*بندی، به گمانم بهتر آن است تا آمدن آن صبر کنیم، جهت خرید آن یا از جهت خرید سایر مدل*ها با قیمت مناسب*تر؟
آیا تا آن موقع دی50 و 350دی نایاب نخواهند شد؟
-
پاسخ: نیکون دی40، حالا مسئله این است!
D40 فاقد Internal Focus Motor Drive هست. به عبارتی تنها لنز های AF-S می توانند دارای ویژگی auto focus باشند که البته شما را در انتخاب لنز محدود تر می کند.
نظر شخصی من آن است که با توجه به افت قیمت کافی EOS 350D، (در صورتی که مقدور است) در خرید آن شک نکنید. EOS 350D در بسیاری از زمینه ها از Nikon D50 بهتر عمل می کند. (البته به خوش دستی D50 نیست). شما با خرید دوربین می توانید وارد دنیای تازه ای شوید و این دغدغه ها را هم فراموش کنید.
-
قبول دارم که نداشتن موتور داخلی میتواند یک ضعف باشد اما با لنزهای متعددی که در دسترسند نباید نگران باشید.
لنز کیت دی 50 کیفیت بسیار خوبی دارد بر عکس لنز کیت 350 دی
http://www.kenrockwell.com/nikon/1855.htm
-
بسیاری از سئوالها بی پاسخ مانده!
حال به جای لنز کیت 350دی چه لنزی پیشنهاد می شود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
بسیاری از سئوالها بی پاسخ مانده!
حال به جای لنز کیت 350دی چه لنزی پیشنهاد می شود؟
اوصولا اگر در همون رنج لنز کیت بخواهید سیگما 17-70 پیشنهاد میشه که البته تله تر هست نسبت به لنز کیت.
-
50-18 سیگما 2.8 هم عالیست.
-
پس همه دوستان پيشنهاد مي كنند 350دي با يكي از اين لنزها بهتر از صبر براي آمدن دي40 است؟
-
من اعتقاد دارم که حتب با وجود Nikon D40 باز همEOS 350D انتخاب بهتری خواهد بود و امکانات بیشتری به شما عرضه خواهد کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
پس همه دوستان پيشنهاد مي كنند 350دي با يكي از اين لنزها بهتر از صبر براي آمدن دي40 است؟
منم همین نظر را دارم از خرید 350D پشیمان نمی شوی، برای D40 صبر نکن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
منم همین نظر را دارم از خرید 350D پشیمان نمی شوی، برای D40 صبر نکن.
اما به نظر من اگر عجله نداري صبر كن !
دوتا رو از نظر ظاهر و Handling هم با هم توي دستت مقايسه كن.
-
دوستان چرا تو توصيه ها تون هيچ وقت حساب پول رو نميكنيد !!! شايد وضعيت مالي همه خوبه خدارو شكر
دوست عزيز آقاي سيمايي
دوستان به جاي لنز كيت دوربين 350D قطعا لنز 70-17 سيگما رو پيشنهاد ميكنن كه قيمتش 350 تا هست بدنه دوربين350d رو هم بزاريم 600 جمعا ميشه 950 اما
D40 قيمتش با لنز كيت در مياد حدودا 550 -600 لنز كيت اين دوربين لنز كيت خوبيه اما بپاي سيگما از لحاظ رنج نميرسه.
اگر اختلاف قيمت براتون مهم نيست 350D يا 400D بهترين انتخابه اما اگر اختلاف قيمت مهمه بهترين انتخاب D40 خواهد بود. از لحاظ كيفيت خروجي نويز عكس مطمئن باشيد اختلافي با دوربينهاي 400D, D50 .350Dنخواهد داشت و از لحاظ ديتيل نيز در چاپهاي تاA4 خودش رو نشون نخواهد داد از لحاظ شارپنس نيز دوربينهاي نيكون سر آمد هستن .تازه ميتونيد با اختلاف قيمت350 تا400 اون يه لنز وايد يا ماكرو يا تله بخريد
اما مسئله اي كه آقاي آقاجاني مطرح ميكنن موقعي مهمه كه تعدادي لنز قديمي داشته باشيد كه AF-s نباشن در غير اينصورت اين مسئله اصلا براي شما هيچ مشكلي ايجاد نخواهد گرد چون اين روزا آدم كمتر ميره لنز هاي قديمي و AF ميخره و لنزهاي جديد نيكون هم همه AF-S هستن و مطمئن باشيد بقيه دوربينهاي نيكون تو اين رده هم داراي Internal Focus Motor Drive نخواهند بود
-
منم فکر میکنم خرید D40 اما به همراه 18-70 نیکون انتخاب خوبی باشه .
و ارزونتر از 350 با لنز سیگما تموم بشه .
چیز خاصی هم از دست نمیدید .
-
ممنون از راهنمایی دوستان و تشکر از آقای دیناروند به خاطر توجه به مسئله ای که خیلی برایم اهمیت داشت.
یک سوال برایم پیش آمده:
با توجه به تفاوت قیمت بین لنزهای کنون و نیکون و وجود لنزهای سیگما و تامرون با مانت های این دو مارک، آیا تفاوتی هم بین تنوع و قیمت و کیفیت لنزهای سیگما و تامرون جهت نیکون و کنون وجود دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
ممنون از راهنمایی دوستان و تشکر از آقای دیناروند به خاطر توجه به مسئله ای که خیلی برایم اهمیت داشت.
یک سوال برایم پیش آمده:
با توجه به تفاوت قیمت بین لنزهای کنون و نیکون و وجود لنزهای سیگما و تامرون با مانت های این دو مارک، آیا تفاوتی هم بین تنوع و قیمت و کیفیت لنزهای سیگما و تامرون جهت نیکون و کنون وجود دارد؟
در كيفيت خير
اما در بازار ايران بخاطر استفاده زياد كنون داران از لنزهاي سيگما تعداد لنزهاي سيگما و تامرون با مونت كنون بيشتر است اما براي نيكون هم لنز گير مياد براي برطرف شدن نگراني بهتر است با شركت سيگل يه تماس بگيري و با آقاي مظاهري در اين خصوص صحبت نماييد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
در كيفيت خير
اما در بازار ايران بخاطر استفاده زياد كنون داران از لنزهاي سيگما تعداد لنزهاي سيگما و تامرون با مونت كنون بيشتر است اما براي نيكون هم لنز گير مياد براي برطرف شدن نگراني بهتر است با شركت سيگل يه تماس بگيري و با آقاي مظاهري در اين خصوص صحبت نماييد
یک چیزی رو هم اضافه کنم.
درسته که کنون داران در ایران بیشتر هستش ولی به همون میزان خرید هم بالاتر میره.
یادم هستش که چند ماه پیش 17-70 سیگما اصلا با مانت کنون گیر نمیامد و فقط نیکونش بود.
-
پورياجان
متاسفانه آمار دقيقي از نيكون داران و كانون داران وجود نداره...
در رده هاي حرفه اي مشخص هست كه كانون بازار بهتري داشته و هنوز داره... (اما مگه اين بازار چندتا دوربين هست در ايران؟!)
اما در رده نيمه حرفه اي و حرفه اي اصلا آمار درستي وجود نداره...+ اينكه استناد به 17-70 سيگما اشتباه بسيار بزرگيست!
كدام نيكون داري رو ديدي كه بره 17-70 سيگما رو بخره؟!
مگر اينكه كمي تابناك باشه!
ميشه با 100 هزارتومان ارزانتر لنز نيكون رو بخره و از موتور فوكوس سريع و بي صداي اون هم لذت ببره...(البته ماكروي 17-70 رو نداره....)
خلاصه اينجور!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
آقا مصطفي من جواب اون پيام خصوصي شما رو دادم و منتظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
دقيقا اين جوابي بود كه من به يكي از دوستان دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
پورياجان
متاسفانه آمار دقيقي از نيكون داران و كانون داران وجود نداره...
در رده هاي حرفه اي مشخص هست كه كانون بازار بهتري داشته و هنوز داره... (اما مگه اين بازار چندتا دوربين هست در ايران؟!)
اما در رده نيمه حرفه اي و حرفه اي اصلا آمار درستي وجود نداره...+ اينكه استناد به 17-70 سيگما اشتباه بسيار بزرگيست!
ميشه با 100 هزارتومان ارزانتر لنز نيكون رو بخره و از موتور فوكوس سريع و بي صداي اون هم لذت ببره...(البته ماكروي 17-70 رو نداره....)
خلاصه اينجور!
ممنون از توضیحات ولی من خواستم بگم که همیشه هم این طور نیست:
نقل قول:
اما در بازار ايران بخاطر استفاده زياد كنون داران از لنزهاي سيگما تعداد لنزهاي سيگما و تامرون با مونت كنون بيشتر است
-
با تشکر از دوستان.
با راهنمایی اساتید، تصمیم به دی50 و لنز 18-70 شد.
امروز دی 50 رو از نورنگار 535 خریدم ولی لنز رو نداشت. آهونگار دوربین رو نداشت و گفت نمیاریم، لنز رو هم می گفت 230 ولی مشهد شاید بتونم ارزونتر بگیرم.
راستی لنز هم گارانتی داره؟
-
عجب قیمت وسوسه انگیزی. شیطان می گه بی خیال d80 بشم.
حامد کجایــــــی.:biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
عجب قیمت وسوسه انگیزی. شیطان می گه بی خیال d80 بشم.
حامد کجایــــــی.:biggrin:
تقریبا 400 تومن کمتر از دی 80 هست دیگه. من اصولا با سیستم اتوفوکوس دی 40 مشکل دارم ( فقط 3 نقطه! ) برای همین باید لنز (هایی؟) رو که میخوای بگیری حساب کنی، ببینی پولت میرسه دی 80 بگیری و لنز هم بگیری؟ اگه نه، که همین دی 50 رو بگیر خیالتو راحت کن. قیمتش عالی شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
با تشکر از دوستان.
امروز دی 50 رو از نورنگار 535 خریدم ولی لنز رو نداشت. آهونگار دوربین رو نداشت و گفت نمیاریم، لنز رو هم می گفت 230 ولی مشهد شاید بتونم ارزونتر بگیرم.
تبريك بسيار ايده آل خريد كرديد قيمت ها خيلي خوب شده ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
شما قیمت جدید این لنز رو ندارید؟
گارانتی داره؟
-
من حدود 10 ماه پیش به همین قیمت گرفتم.
-
من 18-70 رو حدود يكماه پيش خريدم 200
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
شما قیمت جدید این لنز رو ندارید؟
گارانتی داره؟
اقاي سيمايي لنزها مثل دوربينها قيمتشون زياد عوض ( كم ) نمي شه تازه بعضي وقتها زياد هم ميشه 230 قيمت فيكس اين لنزه كه بسيارهم ميرزه پس تامل نكنيد
در مورد گارانتي ما خيري از گارانتي دوربين نديديم چه برسه به لنز پس دنبال اون هم نباشيد
تا جايي كه يادمه نيكونگرش گارانتي ميده اما با قيمت زياد حال بايد يه تحقيقي بكنيد تا جايي كه يادمه اين لنز رو ميداد260 تا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
اقاي سيمايي لنزها مثل دوربينها قيمتشون زياد عوض ( كم ) نمي شه تازه بعضي وقتها زياد هم ميشه 230 قيمت فيكس اين لنزه كه بسيارهم ميرزه پس تامل نكنيد
در مورد گارانتي ما خيري از گارانتي دوربين نديديم چه برسه به لنز پس دنبال اون هم نباشيد
تا جايي كه يادمه نيكونگرش گارانتي ميده اما با قيمت زياد حال بايد يه تحقيقي بكنيد تا جايي كه يادمه اين لنز رو ميداد260 تا
من با بابک موافقم ، اگه جایی این لنز رو سراغ دارید در خرید تامل نکنید ، چون امکان اینکه بعدا پشیمون بشید زیاده.
نگران گارانتی هم نباش ، بابا گارانتی سیخی چند ، اصلا مگه گارانتی در ایران معنا داره ، بارها در مورد این موضوع صحبت شده، چیزیش نمیشه بابا بخر.
-
چشم.
دیروز بیعانه دادم که امروز برام بخره.
تا ظهر قراره خبرش رو بده.
ببینیم چی میشه......
-
کسی قیمت 70-18 را داره؟ یکی از دوستان من دنبالشه و 260000 قیمت گرفته.
اگر جایی سراغ دارید لطف کنید بگید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
کسی قیمت 70-18 را داره؟ یکی از دوستان من دنبالشه و 260000 قیمت گرفته.
اگر جایی سراغ دارید لطف کنید بگید.
از نورنگار قيمت گرفتيد ؟
من 200 گرفتم ازش البته همراه با بدنه.
-
نورنگار لنز تک نمی داد
آهونگار گفت 230
بقیه هم که هیچ
از مشهد خریدم 235
پست شده اما هنوز به دستم نرسیده...
-
خوب خیلی مبارک باشه ، انشاالله که موتور فوکوسش برات بچرخه.
امضا یادت نره البته بعد از شیرینی.
-
nikon D40 به بازار اومده.در سایت B&H با لنز 600$ و D50 هم با لنز 600$ !!پس D40 چه مزیتی داره؟
-
من واقعا نفهمیدم نیکون برای چی این دوربین را تولید کرد؟ چه هدفی داشت؟ :confused:
از d50 ضعیف تر ولی هم قیمت d50......
-
عجله ميكنيد دوستان! اين محصول هنوز خيلي جديد محسوب ميشود، بگذاريد چندماهي بگذرد، رقيب دوربين هايي مثل S3 Is و فوجي 9500 خواهد شد (البته از لحاظ قيمتي)
دوربين D50 افت قيمت خودش را كرده، و به خاطر همين در حال حاضر انتخاب مناسبي است. اما D40 فعلا با قيمت هاي رسمي عرضه ميشود.
-
سلام...
بد نیست بدانید D50 الان در عکسباران با قیت 515 عرضه میشود.البته Body تنها و به نظرم D40 در ابتدای ورود در حدود 550 کمتر نباشه.به نظر خرید D50 صحیح تر نیست ؟
-
حتی اگر d40 به قیمت 400 تومان هم بشه باز خرید d50 عقلانی تر است.
-
آقای عبدالهی ممنون شیرینی هم به چشم. عجب لنزی است این 18-70!
در برتری دی50 حرفی نیست ولی آقای محبی صحیح می فرمایند، تا قبل از حضور جدی دی40 نمی توان در موردش قضاوت کرد. از همان اول هم خیلی ها عقیده دارند این دوربین جهت رقابت با SLR-like ها به بازار آمده. اما قیمت دی50 خیلی مناسب شده.
-
آقای سیمایی مبارک باشد. بالاخره لنز را از کجا خریدید؟
-
بله آقای سیمایی این 70-18 لنز فوق العاده ای هست.
یه پیغام خصوصی هم براتون فرستادم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
آقای عبدالهی ممنون شیرینی هم به چشم. عجب لنزی است این 18-70!
در برتری دی50 حرفی نیست ولی آقای محبی صحیح می فرمایند، تا قبل از حضور جدی دی40 نمی توان در موردش قضاوت کرد. از همان اول هم خیلی ها عقیده دارند این دوربین جهت رقابت با SLR-like ها به بازار آمده. اما قیمت دی50 خیلی مناسب شده.
امضاي جديد مباركه خوب چطوره حال ميده؟ مطمئنم داري كيف ميكني نوش جانت باد و گواراي وجودت
-
از تمامی دوستان متشکرم.
نکات جالبی که در همین چند روز کار با این دوربین آموخته ام اینکه عکس خوب گرفتن با دوربین دیجیتال اگر مشکل تر از دوربین آنالوگ نباشد، آسان تر نیست؛ و ارزش عکس را عکاس مشخص می کند.
صرف سهولت داشتن فایل عکس ها نباید باعث بی ارزشی آنها شود.