راهنمايی برای دروبين Slr-d5 Canon
با سلام به دوستان
اين دروبين D5 Canon رو من در چند جا قيمت گرفتم البته فقط بدنه خا لي شو و قيمتهای متفاوتی به من دادن و اين تفاوت کم نيست من از 1499پوند قيمت دارم تا 1899 حال ميخوام بدونم نرم افزاهای و امکا نات داخلی اون دقيق چه تفاوتهايی دارد
و کمک کنيد 3 لنز خوب معرفی کنيد
با تشکر
پاسخ: راهنمايی برای دروبين Slr-d5 Canon
سلام....
دوست عزیز این دوربین یک فول فریم است و لنزهای فول فریم بسیار گرانتر از لنز های معمولی(یعنی لنز های دوربین های دیجیتال کراپ دار)اگر مسئله قیمت این لنز ها رو ندارید انتخاب بسیار عالی هست.اما اگر بفرمایید مورد استفاده ی شما از این دوربین چیه شاید یک مدل مناسب تری (از نظر قیمت و لنز ها)مثل D200 Nikon Or Canon 30D انتخاب کرد.
دوست عزیز شما بر چه اساسی سراغ این دوربین رفتید؟ چرا سه تا لنز ؟ چرا 4 تا نه؟ اصلا چه لنز هایی؟
به نظر میرسه شما هنوز نیاز خودتون رو نشناختید.شاید بهتر باشه کمی مطالعه کنید بعد اقدام به خرید،مطمئن باشید ضرر نمی کنید.
کسی که این دوریین را انتخاب می کند باید حرفه ای باشد منطور از حرفه ای یعنی قبلا باید با دوربین slr عکاسی را تجربه کرده باشد،
اگه این دوستمان تا به امروز دست به دوربینهای slr نزده باشد پس اصلا نباید طرف این دوربین برود انتخابهای خیلی بهتر و منطقی تری وجود دارد.
اگه تجربه این نوع عکاسی را داشته پس دیگه نیازی به راهنمایی در مورد لنز نیست.
خلاصه چندی پیش یکی دیگر از دوستان همچین سوالی کرد ولی دیگه پیدایش نشود.:confused:
اگر خيلي اصرار داريد :
براي وايد
35-16 اف 2.8 براي indoor حدود 1300000 تومان
40-17 اف 4 براي outdoor حدود 630000 تومان
براي استفاده در رنجهاي پر استفاده و روزمره
105-24 اف 4 حدود 1200000 تومان
براي تله متوسط
200-70 اف 4 حدود 750000 تومان
يا
200-70 اف 2.8 حدود 1250000 تومان
يا
200-70 اف 2.8 Is حدود 1550000 تومان
ميشود همان 5-6 ميليوني كه در پست ديگرتان گفته بوديد
معمولا
ef 17-40 L f:4
ef 70-200 L f:4
va
ef 28-135 is usm
رو اکثرا بر می دارن که اگر از آمریکا بخرید احتمالا چند لنز پر طرفدار و حوب رو بصورت یک پک و با قیمت کمتر می فروشن معمولا در کریسمس هم تخفیف های خوبی میدن
مجموع این سه لنز بصورت تک تک زیر 2 میلیون هست حالا بصورت پک نمی دونم