پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbass11
سلام
من قصد خرید دوربین دیجیتال دارم
در حد 300 تومن
خودم دوست دارم یا نیکون باشه که فکر نکنم بشه یا کانن
اما اگه برند دیگه هم باشه زیاد اشکال نداره
میخواستم بدونم دوستان چه مدلی و با چه مشخصاتی رو به من پیشنهاد میدن
میخوام بهترین انتخاب نسبت به مبلغ پرداختی رو داشته باشم
از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر .
با تشکر از همه دوستان خوبم:::love2:::
کسی ما تازه وارد ها رو عددی حساب نمیکنه که بخواد یه جوابی بده
یه دوست یه مرد پیدا بشه ما رو راهنمائی کنه
به خدا صواب داره ؟
کمککمک
کمککمککمککمککمککمککمککمکک مککمککمککمککمککمککمککمککم ککمککمککمککمککمکم کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbass11
سلام
در حد 300 تومن
خودم دوست دارم یا نیکون باشه که فکر نکنم بشه یا کانن
اما اگه برند دیگه هم باشه زیاد اشکال نداره
میخواستم بدونم دوستان چه مدلی و با چه مشخصاتی رو به من پیشنهاد میدن
میخوام بهترین انتخاب نسبت به مبلغ پرداختی رو داشته باشم
از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر .
با تشکر از همه دوستان خوبم:::love2:::
سلام دوست عزیز
اگر یه خورده بیشتر هزینه کنی فکر کنم در حدود 40 یا 50 هزار تومان میتونی یه دوربین CANON S 5 IS بگیری که تو این رنج و قیمت دوربین عالی هست (یادتون باشه شما به باطری و شارژر هم احتیاج دارید ) اما اگر می خوای کمتر هزینه کنی من دوربین CANON 720 IS رو پیشنهاد میکنم بهتون که دوربین بسیار خوبی هست و عکس های خوبی میتونید باهاش بگیرید
[QUOTE=abbass11;90941]سلام
در حد 300 تومن ...................از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر ..
سلام
دوست عزیز به نظر بنده اگر موارد استفادتون رو بگید اساتید راحت تر به شما پاسخ میدهند .
(چون یکم کلی پرسیدید)
:)
[QUOTE=SHUTTER;91136]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbass11
سلام
در حد 300 تومن ...................از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر ..
سلام
دوست عزیز به نظر بنده اگر موارد استفادتون رو بگید اساتید راحت تر به شما پاسخ میدهند .
(چون یکم کلی پرسیدید)
باسلام
دوست عزیزم بنده نسبت بکارم که تعمیرات دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری دیجیتال میباشد وکاملا آشنا به سیستمدوربینها چه ازنظر سخت افزاری و نرم افزاری میباشم وبا توجه به هزینه تعین شده برای خریدبنظر بنده شما
CANON SX 100راانتخاب کنید این دستگاه لنز خیلی قوی با کیفیت عالی ومنوهای کامل میتواند خواسته شمارا تعمین کند. البته حتما با گارانتی شرکت (آفومار و یا آهونگار ) باشد.
موفق باشید
برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
من میخوام تازه عکاسی رو جدی شروع کنم قبلا یه کم عکاسی کردم ولی فقط در حد بازی:::big grin2:::
برای شروع چه دوربینی نیاز دارم بودجه ای که دارم الان در حدود 500هزار تومنه؟ خودم ت دربینیهایی که گشتم G9 رو به نظرم مناسب امد و ار یکی هم توصیه شنیدم که S5 is بگیرم اما S5رو به جز زوم بالا و ظاهر حرفهای و فیلمبرداری قوی چیز خاصی توش ندیدم. از طرفی نمیدنم درسته ه برای g9 یه دفعه 500هزار تومن بدم یا بهتره صبر کنم تا بتونم یه دوربین SLR بخرم؟
اصلا چه مارکی برای شروع بهتره؟ تو مارکهایی که دیدم کانن به نظرم خوب اومد و نیکون. ولی نیکون عیبش این بود که یا حرفهای بودن و گرون یا کول پیکس بدنو زیادی غیر حرفهای. اما کانن به غیر از دوربنیایی مثل G9,S5,SX100و... سری A هم داره که امکانات دستی بدی ندارن
سونی هم که راجع به 3،4 تا مدل این قیمتیش انتقادای زیادی خوندم.
انتظارایی که فعلا (به عنوان یه غیر حرفهای) دارم ایناست:
- اهمیت چندانی به فیلمبرداری نمیدم، ترجیح میدم فیلمامرو با یه دوربین فیلمبرداری بگیرم. بالاخره هر چیزی رو بهر کاری ساختن دوربین عکاسی مال عکاسیه،
- عکسهای واید رو به تله ترجیح میدم
- عکاسی با نور طبیعی رو بیشتر دوست دارم تو عکاسی در شب هم ترجیح می دم با سرعت پایین کار کنم تا فلاش برای همین که شک دارم با صبر کنم و یه SLR با یه لنز خخوب بخرم که نور دهی بالایی داشته باشه و عکسهای شبم کمتر مات بشه
- نویز تصویر توی نور کم و میزان نوردهیی لنز برام مهمه چون تو نور کم زیاد عکس میگیرم. البته فکر نمکینم بهتر از F/2.8 توی این قیمت پیدا کنم. فکر میکنم لنزهای بهتر از این هم برای SLR هم خیلی گرون باشن درسته؟ همین هم یکی از چیزایی بود که بیشتر رو انن تمرکز کردم
- بیشتر به عکاسی از منظرههای طبیعی علاقه دارم (مخصوصا بیابون و جاهای بی آب و علف)
- باتری!!! چون بیشتر دوست دارم تو جاهای پرت عکس بگیرم (برای اینم یه عکی خوب در آروم باید هزارتا عکس بگیریم :::blushing::: ) دوام باتری برام خیلی مهمه یا حداقل اینه اگه دوربین باطری لیتیوم داره قیمت باتریش طوری باشه که بتونم یکی دوتا باتری زاپاس داشته باشم
- حالتهای اتوماتیک خیلی مهم نیست چون تنظیم دستی به نظرم خیلی جالبتره. مگر اینکه تو موقعیتها خانوادگی بخوام سریع عکس بگیرم که اونم شاید 5٪ عکسهام هم نشه.
- اولویت آخرم هم کیت ضد آبه.(راستش یکی از دلایلی که S5 بیخیال شدم همین بوده)
یه سوال هم داشتم من خیلی سعی کردم که با یه A710 انعکاس نور خورشید رو تو لنز بگیرم(یه خط عمودی که از بالا تا پایین کادر میافتاد) اما فقط تو LCD میافتاد ولی تو عکس نه. این به خاطر تصحیحیهایی که دوربین انجام میده؟
پاسخ: برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
دوست عزیز اگر مصمم به عکاسی جدی تر از آنچه در قبل انجام میدادید هستید به شما خرید یک دوربین SLR رو پیشنهاد میدم.
با توجه به انتظارات و توضیحاتی که راجع به نیاز خود دادید، یک دوربین کامپکت ویا SLR Like نمی تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.
پاسخ: برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
دوست عزیز من به شما 350و Canon EOS 300D رو پیشنهاد میکنم
با لنز کیت 18/55
قیمت هم فکر میکنم بین 500 تا 600 تومان باشه
مهمترین چیز بزرگتر بودن سنسور 300 دی نسبت به9G وتوانایی های دیگر دوربین های SLR
لنز 18*55 هم برای شما که مایل به عکاسی واید هستید مناسبه و اگر یه روز هم خواستید عکس تله بگیرید فقط نیاز به یه لنز دارید