پاسخ: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmazhar_55
با سلام خدمت دوستان
یک دوربین کامپکت میخوام بگیرم واین شرایط برام مهمه
1- ترجیحا از برند های کنون یا پاناسونیک باشه
2- حداقل واید معادل 24 میلیمتر و اگر کمتر هم داشته باشه چه بهتر
3- تقدم دیافراگم و شاتر هم داشته باشه
چی پیشنهاد میفرمایید
از G11 خیلی خوشم میاد ام واید 28mm به کارم نمیاد آیا فیلتری چیزی برای G11 پیدا نمیشه که واید اون رو بیشتر بکنه؟
دوست عزیز
در سایت dpreview.com می توانید در قسمت buying guide اطلاعات مورد نظر خود را وارد کنید و تمام دوربین هایی که این مشخصات را دارند به شما معرفی می کند.
دوربین های با واید 24 سه چهار دوربین بیشتر نیستند که احتمالا در ایران گیر نخواهید آورد مگر مکدل جدیدی که سامسونگ زده است و آن را رقیب LX3 معرفی کرده
پاسخ: معرفی 3 کامپکت جدید از کانن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sootehdell
براي استفاده خانگي canon_powershot_sx110is بهتره يا سري هاي IXUS؟ ممنون مي شم راهنماييم كنين.
sx110 احتمالا باید تنضیمات دستی بیشتری داشته باشه و البته که حجم بیشتری هم داره.اما ixus ها حجم کمتری دارن و جیبی اند و هر کسی میتواند باهاش عکس یادگاری بگیرد اما تنضیمات دستی کمتری داره.بعضی هاش هم حتی فیلمبرداری hdهم دارن ولی اس ایکس 110 این حالت رو نداره.اگه فقط واسه خانواده میخوای به نظرم ایکسوس بهتره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadafzali
دوست عزیز
در سایت dpreview.com می توانید در قسمت buying guide اطلاعات مورد نظر خود را وارد کنید و تمام دوربین هایی که این مشخصات را دارند به شما معرفی می کند.
دوربین های با واید 24 سه چهار دوربین بیشتر نیستند که احتمالا در ایران گیر نخواهید آورد مگر مکدل جدیدی که سامسونگ زده است و آن را رقیب LX3 معرفی کرده
حدود 24 مدل دوربین با واید 24 ساخته شده که حداقل 3-4 مدل اون در ایران موجوده از جمله IXUS 200 IS
که خودم دارم(در ایران موجوده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
حدود 24 مدل دوربین با واید 24 ساخته شده که حداقل 3-4 مدل اون در ایران موجوده از جمله IXUS 200 IS
که خودم دارم(در ایران موجوده)
سلام
دوست عزیز میتونم بپرسم کیفیت خروجی ixus 200 چطوره؟ راضی کننده است؟ اگه چنانچه خروجی این دوربین را با سایر دوربینهایی که احتمالاً تجربش را داشتید مقایسه ای بکنید ممنون میشم.
دوربین شما ساخت چین ؟( یکی از دوستان میخواست همین دوربین را بخره و بدلیل اینکه ظاهراً فقط ساخت چینی اش پیدا میشه فعلاً منصرف شده)
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yamahdi
سلام
دوست عزیز میتونم بپرسم کیفیت خروجی ixus 200 چطوره؟ راضی کننده است؟ اگه چنانچه خروجی این دوربین را با سایر دوربینهایی که احتمالاً تجربش را داشتید مقایسه ای بکنید ممنون میشم.
دوربین شما ساخت چین ؟( یکی از دوستان میخواست همین دوربین را بخره و بدلیل اینکه ظاهراً فقط ساخت چینی اش پیدا میشه فعلاً منصرف شده)
با تشکر
این دوربین رو من برای یکی از دوستانم خریدم
در مقابل مبلغ پرداختی امکانات و کیفیت قابل قبولی داره
ولی ساخت ژاپنه
تا اونجایی که من اطلاع دارم canon دوربین چینی نداره(1%)
اکثراً ژاپنی و تعدادی هم مالزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
ا
دوست عزيز اطلاعات غلط ندهيد.
تمام DSLR ها و برخي كامپكت هاي رده بالا ( سريG) و برخي ixus ها ساخت ژاپن هستند ولي بسياري كامپكت ها و اولترا كامپكت ها هم ساخت چين هستند كه تفاوتي با دوربين هاي ساخت ژاپن ندارند چون همگي ساخت Canon هستند.
البته در تکمیل فرمایشات فرهاد خان عزیز عرض کنم که تمامی DSLR ها ساخت ژاپن هستند به جز مدل 1000D که در ابتدا در ژاپن تولید شد و پس از آن خط تولید آن به تایوان منتقل شد. در حال حاضر اکثر دوربینهای این مدل در بازار ساخت تایوان می باشند. ولی همانطور که فرهاد عزیز بارها فرموده اند: بدون هیچگونه نگرانی از محل ساخت کنون، مدل خود را انتخاب کنید، چرا که کیفیت کنون در تمامی کارخانه هایش (چه در چین، چه در ژاپن) رعایت می گردد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yamahdi
سلام
با تشکر
هنوز فرصت نکردم پرینت بگیرم از خروجی اون اما عکس های اون روی مانیتور خیلی خوب داری جزئیات کامل هستن نسبت به IXUS 100 احساس میکنم پیشرفتهایی در ایزو های بالاتر داشته
دوربین ساخت ژاپنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
در سری کامپکها(ایکسوسها و سایر) ساخت چین بسیار فراوان هستند. تو نمایشگاه هم که ملاحظه می کردید بسیاریش ساخت چین بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
دوست عزيز اطلاعات غلط ندهيد.
تمام DSLR ها و برخي كامپكت هاي رده بالا ( سريG) و برخي ixus ها ساخت ژاپن هستند ولي بسياري كامپكت ها و اولترا كامپكت ها هم ساخت چين هستند كه تفاوتي با دوربين هاي ساخت ژاپن ندارند چون همگي ساخت Canon هستند.
من این مطلب را قبول ندارم. در مورد دوربین ها نمی تونم مطمئن حرف بزنم ولی در خصوص گوشی های موبایل و تجهیزات کامپیوتری و بخصوص لپ تاپهای یک برند خاص بتجربه میتونم با اطمینان بگم از نظر کیفیت واقعاً متفاوت هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
هنوز فرصت نکردم پرینت بگیرم از خروجی اون اما عکس های اون روی مانیتور خیلی خوب داری جزئیات کامل هستن نسبت به IXUS 100 احساس میکنم پیشرفتهایی در ایزو های بالاتر داشته
دوربین ساخت ژاپنه
ممنون
canon ixus 100 یا sony w350
سلام.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین بین این 2 تا دوربین کدوم رو انتخاب کنم؟(sony cybershot DSC-w350 , canon ixus 100)