پاسخ: با چه لنزی؟canon 30D
سلام...
بلاخره D200 از انتخابتان خارج شد...خوشحالم كه انتخاب خود را كرديد :)
به نظر من لنز 105-24 چون از 24 شروع ميشود براي دوربين*هاي كراپ دار مناسب نيست.چون شما فرموديد كه 1.5 ميليون براي لنز كنار گذاشتيد و ديگه با بقيه*اش پولي براي خريد لنزي كه 17 يا 18 رو پوشش بدهد نميماند.اما اگر بحث هزينه را كنار بگذاريم و فرض كنيم كه شما يك لنز ديگه هم بخريد باز هم به نظر من عوض كردن دائم لنز فقط براي فاصله*ي كانوني 18mm كاريست سخت...
نقل قول:
البته من بگم که شاید یکی از مهمترین عوامل انتخاب من برای کانن 30d لنزهای L کانن بود
يعني شما ميفرماييد كه در نيكون(كاري به بقيه برند*ها ندارم) لنزهايي مثل سري L وجود ندارد؟!...
نقل قول:
پیشنهاد شما در مورد کیفهای موجود......
که سریع دوربین خارج بشه و سریع هم داخل بشه ضد اب باشه......
در اينجا جناب آشوري نيا نكات با ازرشي را درباره*ي همين نياز شما توضيح داده*اند.
سلام
پارسا جان اون تاپيكي رو كه عليرضا لينك داده است رو بخون و به يك نكته ي ظريف هم توجه كن كه كراپ فكتور اين دوربين 1.6 است . درسته كه 105-24 كنن لنز رويايي ايه ولي براي دوربين هاي فول فريم. در دوربين شما اين لنز تبديل مي شه به يك لنز 170-38 كه چندان رنج دلخواهي نيست.
به نظر من شما با 1.5 ميليون تومن مي توني تركيب 40-17 f4-L و لنز 70-200-F4-L رو بخري. فاصله ي 40 تا 70 هم خيلي مهم نيست و حتا براي اون مي توني يه دونه 50 ميليمتر f 1.8 ( قيمت 100 تومن) هم بخري.
تركيب بعدي 55-17 و 200-70 است كه خيلي گرونتر مي شه.
تركيب سوم 70-17 سيگما و 200-70 است كه در اينصورت به پولي هم براي خريد يك لنز مكرو برات مي مونه.:biggrin:
توضيح : در فاصله اي كه صفحه ي پاسخ دهي باز بود ( و وسطش من 2 تا تلفن هم جواب دادم ! ) جواب جناب محمدي هم رسيد.
با تشكر از جناب فرهاد عزيز كه توضيحات كاملي را همراه با پيشنهاد فرمودند...
اما در مورد پيشنهاد: من اگر جاي شما بودم Sigma 17-70 همراه Canon 70-200 F4 IS را انتخاب ميكردم...داشتن لرزه*گير در فواصل بلند خيلي خيلي كمك ميكند...اما 200-70 IS (از IS كه بگذريم) براي من يك رويا بود كه با ديدن جداول MTF (و صد البته قيمت!!) رويايي*تر هم شد:( ...كيفيت اين لنز براي من باور نكردنيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
با تشكر از جناب فرهاد عزيز كه توضيحات كاملي را همراه با پيشنهاد فرمودند...
اما در مورد پيشنهاد: من اگر جاي شما بودم Sigma 17-70 همراه Canon 70-200 F4 IS را انتخاب ميكردم...داشتن لرزه*گير در فواصل بلند خيلي خيلي كمك ميكند...اما 200-70 IS (از IS كه بگذريم) براي من يك رويا بود كه با ديدن جداول MTF (و صد البته قيمت!!) رويايي*تر هم شد:( ...كيفيت اين لنز براي من باور نكردنيست.
البته يه چيزي هم بگم. 200-70 IS چون f2.8 است خيلي بزرگتر و سنگين تر از مدل f4 است و حدود دو برابر هم قيمت دارد.اصولن لنزهايي كه سنگينند و بايد از كمر روي سه پايه نصب شوند خيلي خسته كننده هستند.
ولي خودمونيم اينقدر شيرينه كه با يه بودجه ي خوبي بخواي پيشنهاد لنز يا دوربين بدي ( وصف العيش نصف العيش :biggrin: )
البته منم 200-70 F4 Is را پيشنهاد دادم و لنز رويايي من همين F4 (نسخه Is دارش) است با 760 گرم وزن;) ...
F2.8 بدون Is هم بسيار شيرين است چه برسد به Is دارش...:)
با تشکر فراوان از همه دوستان
ا- این برنامه تهیه لنز ، یک برنامه طولانی هدفدار است و تهیه این بودجه تقریبا در مدت زمان طولانی به این قدر رسیده است ! :rolleyes:
آیا فکر میکنید برای دوربین مذکور تهیه چه میزان بودجه کافیست امکان افزایش بودجه وجود دارد.
لطفا پیشنهاد لنز با ارزش ;-) بدهید فکر کنم بتونم با یک وامی که از اداره بهم میدن بودجه تهیه لنز رو افزایش بدم
ممنونم و متشکر