تقاضاي راهنمايي درموردكاننَa710is
ازهمه استادان گرامي درمورد خريد دوربين عكاسي براي مصارف خانگي تقاضاي كمك دارم بعدازمدتهاكلنجاررفتن باسايتهاي مختلف بالاخره كانونA710ISنظرم راجلب كرد (البته باتوجه به درنظرگرفتن همه جوانب:p )لطفاراهنمايي بفرماييد چطوردوربينيه؟هم رده اين دوربين بهتري هست؟منظوراز كيفيت superfineچي هست يعني اگر دوربيني اين رانداشت از دوربين هم رده خودش كه داراي آن است بدتره؟بعضي سايتها نوشتنA710سوپرفاين داره وبعضي نه:confused: وايضا منوي فارسي داره يا نداره؟البته با توجه به مهم بودن لرزه گير،باطري قلمي،پردازنده وزوم دستي آيا به نظرشما سراغ اين دوربين برم يا يك دوربين ديگر؟(ROJA)
پاسخ: تقاضاي راهنمايي درموردكاننَa710is
اینطور که گفتی به نظر میاد نمیخوای با دوربینت شق القمر کنی.بنابراین میشه این دوربین رو توصیه کرد به شما. ;-)
دوربین خوبیه و فکر میکنم بتونه شما را راضی کنی.
داشتن یا نداشتن سوپرفاین هم فکر نمیکنم ربط زیادی به کیفیت دوربین داشته باشه. تا نظر سایر دوستان چی باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roja
ازهمه استادان گرامي درمورد خريد دوربين عكاسي براي مصارف خانگي تقاضاي كمك دارم بعدازمدتهاكلنجاررفتن باسايتهاي مختلف بالاخره كانونA710ISنظرم راجلب كرد (البته باتوجه به درنظرگرفتن همه جوانب:p )لطفاراهنمايي بفرماييد چطوردوربينيه؟هم رده اين دوربين بهتري هست؟منظوراز كيفيت superfineچي هست يعني اگر دوربيني اين رانداشت از دوربين هم رده خودش كه داراي آن است بدتره؟بعضي سايتها نوشتنA710سوپرفاين داره وبعضي نه:confused: وايضا منوي فارسي داره يا نداره؟البته با توجه به مهم بودن لرزه گير،باطري قلمي،پردازنده وزوم دستي آيا به نظرشما سراغ اين دوربين برم يا يك دوربين ديگر؟(ROJA)
سلام
اگه نظر خودتون روی 710is هست و همه جوانب رو هم در نظر گرفتید دیگه نظر بقیه نپرسید تا بعدا احساس پشیمونی نکنید
سوپر فاین یکی از حالت های ذخیره عکسه و یعنی کمترین درصد فشردگی حجمی ؛ البته توی دوربین های مختلف گاهی این نام ها فرق می کنه که اصلا مهم نیست ؛ سوپر فاین , فاین , نرمال , بیسک و ... هر دوربینی هم معمولا سه یا دو حالت برای ذخیره عکس داره
710is منوی فارسی نداره
انتخاب با خودتونه ؛ اما 570is کنون با پردازنده جدیدتر قطعا کیفیت بالاتری نسبت به 710is داره و قیمتش هم پایین تره ؛ ظاهرا تنها ضعفش در مقابل 710is زومشه که 4 ایکسه
خود دوربين كه مشكلي نداره ولي بايد بجز قيمت دوربين بابت كيف و شارژر و باطري اضافه و مموري هم يه پولي پرداخت كني .(براي من شد 345)
دوربين A570is هم تقريبا" مشابه A710 هستش.(كمي ارزونتر)
اگه تو همون رنج قيمتي (يه كمي گرونتر)دوربين بهتر ميخواي پيشنهاد من Panasonic Fz8و Nikon P5000 هستش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouhsar
سلام
اگه نظر خودتون روی 710is هست و همه جوانب رو هم در نظر گرفتید دیگه نظر بقیه نپرسید تا بعدا احساس پشیمونی نکنید
سوپر فاین یکی از حالت های ذخیره عکسه و یعنی کمترین درصد فشردگی حجمی ؛ البته توی دوربین های مختلف گاهی این نام ها فرق می کنه که اصلا مهم نیست ؛ سوپر فاین , فاین , نرمال , بیسک و ... هر دوربینی هم معمولا سه یا دو حالت برای ذخیره عکس داره
71
سوپر فاین بیشترین فشردگی حجمی عکسه و جزعیات بیشتری تو عکس میده
اون زوم 4X و 6X هم چیزه مهمهیه
دوربین های کانن منوی فارسی ندارن
سلام
به نظر من تو این رنج A630 بهترین انتخابه, یکی از دوستانم که جدیدا" خریدش, اصلا" از نبودن لرزشگیر ناراحت نیست و با 255 تومان پرداختی, عکس Raw میگیرد!! بدنه خوشدستی هم دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
به نظر من تو این رنج A630 بهترین انتخابه, یکی از دوستانم که جدیدا" خریدش, اصلا" از نبودن لرزشگیر ناراحت نیست و با 255 تومان پرداختی, عکس Raw میگیرد!! بدنه خوشدستی هم دارد.
630 یه کم کوچولو گرونتره اگه آفومار باشه ولی 710 به خاطر لنز قوی تر بهتره
35-210 با 35-140 فاصله قابل توجهی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
630 یه کم کوچولو گرونتره اگه آفومار باشه ولی 710 به خاطر لنز قوی تر بهتره
35-210 با 35-140 فاصله قابل توجهی داره
اقا مطمئنی 630 گرونتره اون 640 ها !!! قیمت 630 و 710 رو میشه لطف کنید :rolleyes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mse1445
اقا مطمئنی 630 گرونتره اون 640 ها !!! قیمت 630 و 710 رو میشه لطف کنید :rolleyes:
گفتم که کوچولو....
4/5 تومنی;)
710 308
630 259
640 315