Canon A470 یک دوربین مناسب خانگی
http://www.vcellscience.com/download.../canonA470.jpg
اغلب اوقات از سوي کاربران خانگي با اين سوال موجه ميشويم که يک دوربين مناسب براي کاربرد خانگي چيست؟ در ادامه سير تکاملي سري دوربينهاي PowerShot شرکت کانن و پس از عرضه موفق دوربين PowerShot A460، حالا دوربين 7.1 مگاپيکسلي A470 همراه با امکانات و قابليتهاي به روز شده به بازار آمده است. اين مدل کوچک و شيک در چهار رنگ آبي، قرمز، نارنجي و خاکستري در کنار بدنهاي فلزي و خوش ساخت به رنگي نقرهاي به فروش ميرسد که نشان دهنده رويکرد سطح متوسط اين مدل است.
لنز زوم 3.4X (38mm - 132mm) اين دوربين در کنار نمايشگر تصوير 2.5 اينچي و کنترل حساسيت ISO، جبران نوردهي و تراز سفيدي دستي از جمله امکانات بسيار مناسب براي استفاده خانگي است. خصوصا اينکه با وجود قابليت تشخيص چهرهها، دوربين ميتواند بهترين شرايط نورسنجي را براي فوکوس و نوردهي روي حداکثر همزمان 9 تصوير چهره يا يک چهره خاص از ميان جمعيت فراهم کند. تکنولوژي جديد اختصاصي Motion Detection نيز در اين دورين ميتواند حرکت دوربين و سوژه را در جهات مختلف حس کرده و بهترين تنظيمات را براي جلوگيري از محو شدگي در آن بکار گيرد.
http://www.slashgear.com/gallery/dat...hot_A470_2.jpg
مغز متفکري که در دوربينهاي جديد کانن از سريهاي ارزان قيمت Power-Shot تا دوربينهاي گرانقيمت EOS Pro قرار دارد، پردازنده تصوير DIGIC III است. اين چيپ پردازنده مسئول سرعت بالاي پردازش در زمينههاي مختلف مثل سرعت شروع به کار سريعتر، سرعت فوکوس و واکنش بالاتر، و وقفه شاتر کمتر است که يک سر و گردن بالاتر از رقباي هم قيمت خود قرار ميگيرد. حتي به لطف اين پردازشگر، اين دوربين ميتواند تا 1.9 فريم در هر ثانيه به صورت پيدرپي تا پر شدن کارت حافظه عکاسي کند. اما مهمتر از همه اينکه اين پردازشگر کيفيت تصوير بهتر و مصرف انرژي کمتري را براي دوربين فراهم ميکند.
سيستمهاي نوردهي دوربين شامل سه وضعيت Auto، 10 سکانس از پيش آماده مثل عکاسي در خانه، عکاسي در شب، کودکان، برف و غيره و يک وضعيت نوردهي دستي است. البته نوردهي دستي در اين وضعيت کمي متفاوت از نوردهي دستي دوربينها با چهار وضعيت استاندارد MASP است. در اين حالت شما ميتوانيد سرعت شاتر دوربين که در حالتهاي ديگر به صورت خودکار انتخاب ميشود، براي نوردهيهاي طولاني (مثل عکاسي از ستارگان) از 1 تا 15 ثانيه افزايش دهيد. همچنين ميتوانيد از سيستم جبران نوردهي (+/-2EV با افزايش 1/3 گام) ، تنظيمات دستي تراز نوري، عکاسي پيدرپي و Self Timer، سوپر ماکرو براي عکاسي از فاصلهاي خيلي نزديک و تنظيمات حساسيت ISO از 80 تا 1600، و خيلي امکانات ديگر بهرهمند شويد؛ که اصولا براي کاربر خانگي که مشتري اصلي چنين دوربيني است کافي به نظر ميرسد.
فيلمبرداري دوربين نيز براي يک کاربر خانگي بسيار عالي است. اين دوربين ميتواند با دو اندازه 640x480 و 320x240 فيلمبرداري کند که اندازه اولي براي پخش روي تلوزيون و اندازه دومي براي ارسال از طريق اينترنت مناسب هستند. از نظر زمان ضبط روي دوربين محدوديتي وجود ندارد و تا زماني که کارت حافظه دوربين پر شود (حداکثر تا 4 گيگابايت يا حدود يکساعت) ميتوان ضبط فيلم را ادامه داد.
در نهايت اينکه انرژي اين دوربين نيز توسط دو باطري قلمي معمولي (اندازه AA) تامين ميشود که اگرچه احتمالا مجبور خواهيد شد يک جفت باطري شارژي براي آن تهيه کنيد، اما حداقل خيال شما راحت خواهد بود که هيچ کجا دوربينتان بدون شارژ نخواهد ماند. اين دوربين با چنين امکاناتي تقريبا ارزانترين دوربين مارکدار بازار است و با قيمتي برابر 115 هزار تومان همراه يکسال گارانتي کامل و بيمه حوادث توسط شرکت نورنگار بفروش ميرسد.
مزايا: طراحي خوشدست و محکم بدنه – کارآيي خوب و سريع – قابليت تشخيص چهره – تنظيمات دستي محدود براي نوردهي – فيلمبرداري با کيفيت
معايب: عدم ارائه تنظيمات کامل دستي عليرغم دارا بودن وضعيت M – زوم نه چندان زياد – صداي کم اسپيکر روي دوربين
موفق باشید/ امیر یاری
پاسخ: کامپکتی با قابلیت زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ؟
panasonic zs3 زوم 12x حین فیلمبرداری با کیفیت HD
سونی HX1 با 20x زوم صدا برداری استریو و امکان sweep panaroma و فیلم برداری HD 1080p
سونی H20 با 10x زوم و فیلم برداری HD 720p
کانن SX1 با 20x زوم و فیلم برداری HD و صدای استریو
سوني hx1 را بگير بهترين دوربين از اينكه در نور كم خيلي خوب فيلم ميگيره و موقع فيلمبرداري زوم داره و صدا نميده.كنون اس ايكس 1 تو نور كم نمتونه خوب بگيره
پاسخ: كامپكت بخرم یا حرفهاي؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kazemi
با سلام خدمت اساتيد من علاقه زيادي به عکاسي ديجيتال دارم الانم يه دوربين کانن A470 دارم که خوب متاسفانه امکان لذت بردن از عکاسي ديجيتال رو برام فراهم نميکنه. راهنمايي ميخوام که با بودجه حدود 500 تومان واسه لذت بردن بيشتر از عکاسي:
1- دوربين SLR-LIKE
2- دوربين SLR نو ارزان مثل CANON 1000D
3- دوربين SLR کارکرده با اين قيمت مثل 400D يا NIKON D60 و ...
کدوم گزينه رو انتخاب کنم. ضمن اينکه قبلا دوربين فيلمي حرفه اي داشتم (دوربين زنيت روسي که هنوزم دارمش) و تا حدودي به مفاهيم عکاسي و تنظيمات دوربين آشنا هستم اما نه ديجيتالش!
ممنون ميشم راهنماييم کنين
اگر بتونید بیشتر توضیح بدید حتما راهنماییهای بهتر و دقیق تری هم از طرف دوستان دریافت میکنید. مثلا اینکه بیشتر چه جور عکاسی میکنید و اینکه چرا فکر میکنید دوربین فعلیتون امکان لذت بردن از عکاسی رو براتون فراهم نمیکنه در حالی که یک دوربین SLR یا SLR-Like ممکنه بکنه.
ضمن اینکه در این مورد زیاد بحث شده و دوستان دیگه هم قبلا این پرسش رو زیاد مطرح کردند. اگر توی فروم بگردید چیزای به درد بخور زیادی پیدا میکنید.
با تشکر از شما دوست عزيز. من عکاسي رو واسه آرامشي که بهم ميده دوست دارم هر چيزي هم واسم يه سوژه است اگر چه غالبا سوژه عکسهام طيعته. دوربين قبليم چون فيلمي بود امکان زياد عکس گرفتن رو نداشتم. اين دوربينم هم غير از حالت اتوماتيک فقط چند صحنه از پيش برنامه ريزي شده داره. نه اولويت ديافراگم و نه اولويت شاتر و نه پروگرام. فقط يه تنظيم دستي داره که به صد هزار مصيبت متوجه شدم تنظيماتي که من بلد بودم (روي دوربين فيلمي) اينجا بايد چطور انجام داد. ضمن اينکه خيلي هم مفيد نيست مثلا توي شب که ميخوام عکس بگيرم با ايزوي بالاي 200 که فاجعه است و زمان نوردهي رو م که بالا ميبرم با ايزوي پايين حتي در حالت سکون و روي سه پايه سوژه هاي ثابتم حالتي موجدار نشان از لرزش دارند.
راجع به دربين جديد هم براي اينکه انتخاب حلات عکاسيم بالاتر باشه و نويز کمتري داشته باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kazemi
با تشکر از شما دوست عزيز. من عکاسي رو واسه آرامشي که بهم ميده دوست دارم هر چيزي هم واسم يه سوژه است اگر چه غالبا سوژه عکسهام طيعته. دوربين قبليم چون فيلمي بود امکان زياد عکس گرفتن رو نداشتم. اين دوربينم هم غير از حالت اتوماتيک فقط چند صحنه از پيش برنامه ريزي شده داره. نه اولويت ديافراگم و نه اولويت شاتر و نه پروگرام. فقط يه تنظيم دستي داره که به صد هزار مصيبت متوجه شدم تنظيماتي که من بلد بودم (روي دوربين فيلمي) اينجا بايد چطور انجام داد. ضمن اينکه خيلي هم مفيد نيست مثلا توي شب که ميخوام عکس بگيرم با ايزوي بالاي 200 که فاجعه است و زمان نوردهي رو م که بالا ميبرم با ايزوي پايين حتي در حالت سکون و روي سه پايه سوژه هاي ثابتم حالتي موجدار نشان از لرزش دارند.
راجع به دربين جديد هم براي اينکه انتخاب حلات عکاسيم بالاتر باشه و نويز کمتري داشته باشم
با توجه به بودجه ای که دارید، پیشنهاد من یک entry-level DSLR مثل D5000 یا 500D یا 450D یا 1000D هست. البته با توجه به صحبتتون لازمه بگم که یاد گرفتن کار با یک DSLR هم زمان میبره.
برای اینکه سریعتر و راحت تر سر نخی بهتون بدم چند مدل رو پیشنهاد کردم. تحقیق و بررسی و جستجو در فروم با شما. در مورد همه این مدل ها و مقایسشون با یکدیگر و با SLR-Like ها بارها صحبت شده.
موفق باشید
دوستان اگه ممکنه راهنمايي کنند. من توي فوروم هم گشتم موارد خوبي هم راجع به SLR و کامپکتها ديدم. اما آيا واسه شروع يه کامپکت خوب کفايت ميکنه؟ فردا پشيمون نميشم که چرا پولشو جاي يه SLR ارزون يا دست دوم ندادم؟
ضمنا الان نظرم روي CANON 20X IS و 1000D يا دست دوم مثلا 450D است. لذا تقريبا پرداخت مشابهي دارن اما مساله اينه که کامپکته رو بگيرم فردا روز پشيمون نميشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kazemi
دوستان اگه ممکنه راهنمايي کنند. من توي فوروم هم گشتم موارد خوبي هم راجع به SLR و کامپکتها ديدم. اما آيا واسه شروع يه کامپکت خوب کفايت ميکنه؟ فردا پشيمون نميشم که چرا پولشو جاي يه SLR ارزون يا دست دوم ندادم؟
ضمنا الان نظرم روي CANON 20X IS و 1000D يا دست دوم مثلا 450D است. لذا تقريبا پرداخت مشابهي دارن اما مساله اينه که کامپکته رو بگيرم فردا روز پشيمون نميشم؟
بستگی به این داره که چقدر میخواید جلو برید. ایده آل این هست که همیشه توانایی های شما عکاسیتون رو محدود کنه، نه دوربینتون. نظر من این هست که پشیمون میشید.فضایی که یک SLR ابتدایی برای تمرین مهارتهای عکاسی به شما میده خیلی بیشتر از یک Compact عالی هست.