پاسخ: دوربین گران یا ارزان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artnature
سلام دوست گرامی
به نظر من یک دوربین گران لازم نمیباشد اما اگر میخواهید دوربین برای عکاسی در سطح آماتور نجومی تهیه
کنید هم دوربین های SLR ارزان مناسب ترین هستند با لنز پیشنهادی خود شرکت
مثلا 1000D CANON با لنز 55-18 IS با قیمت حدود 650 اما اگر 400D CANON هم باشد با همین لنز خوب است با قیمت 450 در برند NIKON هم D5000 مناسب شما است
باز هم حدود قیمتی را میخواهید برای دوربین هزینه کنید بنویسید من و دوستان بهتر راهنمایی خواهیم کرد
خود من هم بیشتر روی همین 1000D نظر دارم؛ ولی یکی از دوستان عقیده دارند کَنون این دوربین رو به اشتباه ساخته و یه جورایی خودش رو بدنام کرده، حالا چراشو خودمم هنوز قانع نشدم:confused:. نظر شما چیه؟
در ضمن در حدود کمتر یا مساوی 600 هزار تومان هم می تونم بودجه بذارم. البته اگه بدونم با یه مقدار بیشتر میشه یه چیز بهتر برداشت شاید بتونم بیشتر هم هزینه کنم. در کل راهنمایی کنین.
پاسخ: راهنمای خرید دوربین برای عکاسی نجومی
سلام
اين دو دوربين( 1000D و 450D ) در واقع تفاوت هاي بسيار كوچكي با هم دارند. شايد بتوان گفت 1000D به دليل چگالي پيكسلي كمتر مناسب تر باشد.
نقل قول:
یکی از دوستان عقیده دارند کَنون این دوربین رو به اشتباه ساخته و یه جورایی خودش رو بدنام کرده، حالا چراشو خودمم هنوز قانع نشدم. نظر شما چیه؟
بعيد مي دونم اون دوستتون هيچ دليل قانع كننده اي براي اين عقيده داشته باشند :)
کد HTML:
http://www.astropix.com/wp/2009/09/04/picking-a-good-dslr-for-astrophotography/#more-496
دوست عزیز من خودم عکاسی نجومی می کنم و یکی از دوربین هام 1000D هست و خیلی هم ازش راضی هستم و به نظر من بین 450 و 500 و 1000 بهترین انتخاب برای عکاسی نجومی 1000 هست چون تو یک اندازه مشخص سنسور وقتی مگا پیکسل افزایش پیدا می کنه به همون اندازه هم چگالی هم بالا می ره که باعث افزایش نویز و گرین می شه.
اما در کل پیشنهادم اینه که برای عکاسی نجومی با توجه به بودجه میتونی فقط به 40D فکر کنی و لا غیر!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اين دو دوربين( 1000D و 450D ) در واقع تفاوت هاي بسيار كوچكي با هم دارند. شايد بتوان گفت 1000D به دليل چگالي پيكسلي كمتر مناسب تر باشد.
بعيد مي دونم اون دوستتون هيچ دليل قانع كننده اي براي اين عقيده داشته باشند :)
همون طور که شما فرمودید اختلاف این دو دوربین خیلی ناچیزه. ولی چرا این قدر اختلاف قیمت دارند (حدود 150 هزار تومان)؟