-
برای آتلیه و عکاسی مجالس(فقط در فضای آتلیه) کدام دوربین بهتر است ؟
ضمن خسته نباشید به همه دوستان
من تا چندی قبل یه نیکون D200 داشتم که اونو فروختم و حال قصد دارم برای آتلیه ام و صرفا عکسهای پرتره و مراسم یه دوربین (بدنه) بخرم و برای این منظور مبلغی حدود دو میلیون و پانصد کنار گذاشته ام و در حال حاضر بین دو دوربین D300 و 5ِd و یا حتی فوجی دچار سردرگمی شده ام ، لذا از همه دوستانی که در این زمینه تبحر دارن خواهشمندم که منو راهنمایی کنن.ضمنا شنیده های من حاکی از اینه که عکسهای 5D کمی نسبت به نیکونها سافت تره! آیا این موضوع حقیقت داره؟
-
پاسخ: برای آتلیه و عکاسی مجالس(فقط در فضای آتلیه) کدام دوربین بهتر است ؟
سلام دوست من
وقتی به انتخابهای شما توجه می كنم، میبینم كه فول فریم بودن دوربین، برای شما فاكتور اصلی نیست. چون فقط یكی از این دوربینها فول فریم است.
با توجه به كاربرد شما (آتلیه) كه اصولا فرصت كافی برای ویرایشها مورد نیاز در اختیار شما هست و نیازی به قدرت پردازش قوی و امكانات ویژه دوربینهای گران قیمت ندارید، آیا واقعا صرف چنین هزینه ای برای خرید تنها دوربین معقول به نظر می رسه؟
پیشنهاد من، صرف هزینه بیشتر برای لوازم جانبی مخصوصا لنز و امكانات نورپردازی خوب هست.
ولی شما گفته اید عكاسی مجالس فقط در محیط آتلیه! این دو با هم خیلی فرق دارند. تقریبا برای عكاسی مجالس، شما نیاز به هیچی ندارید!
به هر حال برای صرف چینن هزینه ای، بهتره كه نیاز خودتون رو به امكانات دوربین و لوازم جانبی دقیقا روشن كنید.
در خصوص برند هم، اگر علاقه خاصی به برند خاصی ندارید، شاید مشخصات لوازم جانبی خاصی كه مورد استفاده شما خواهد بود، بتونه در انتخاب شما موثر باشه...مثلا لنز 200-70 نیكون برای كار شما شاید قلقلك دهنده باشه!
به هر حال...بیشتر فكر كنید.
فعلا...
-
کیوان جان راستش فضای من اونقدری نیست که من بخوام از 200-70 استفاده کنم و بخوام یک و نیم میلیون تومن و صرف لنز کنم!
من کلا در رنجی ما بین 24 تا 100 میلیمتر عکس میگیرم.
ولی راستش در عکسهای منابع مختلف عکسهای کانن 5D رو بسیار شفافتر و خوش رنگتر میبینم...کما اینکه در یه لینکی از دوستان هم اینو به وضوح دیدم و واقعا با نیکون D300 فرق داشت :
http://kenrockwell.com/tech/iso-comp...7-11/index.htm
وضمنا برای من کیفیت و وضوح تصویر شرطه نه فول فریم بودن.
در مورد مجالس هم باید عرض کنم منظور من هم همون پرتره و عروس و این حرفهاست.
بازم ممنون و منتظر نظر دیگر دوستان هم هستم.
-
سلام
اول بهتر است به یك سوال مهم جواب دهید :
آیا از دوربین قبلیتون تجهیزاتی ( مثل لنز و فلاش و .... ) باقی مونده ؟
اگر جواب مثبت است به لحاظ اقتصادی سوییچ كردن روی كنن منطقی نیست و حتا یك D80 هم كار شمارو راه می اندازه و نیازی به D300 و یا حتا D200 نخواهید داشت.
اگر جواب منفی است باز هم می گویم 5d برای كار شما زیادی است و می توانید به فكر 40d و یا حتا 400d باشید وباقی پول رو خرج لنز و فلاش و چتر و ... كنید.
-
فرهاد جان راستش من تقریبا تجهیزات نور پردازی کاملی دارم و ضمنا از برند نیکون هم چیز مهمی برام باقی نمونده.
ولی در مورد این موضوع که کیفیت 400d با یه دوربینی مثل 5d یکی باشه موافق نیستم.
چون خروجی هر دوتا رو در شرایط یکسان و لنزهای مشابه (105-24 L ) مقایسه کردم (در آتلیه) و تفاوتهای متعددی چه در رنگ و چه در شفافیت و چه در کراپ 100% از عکسها مشاهده کردم، هم در Jpg هم در Raw.
بازم ممنون ولی راستش قانع نشدم :(
-
جدای این مسائل فکر نمیکنم بودجه تون واسه 5دی با یکی دو تا لنز خوب کافی باشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
فرهاد جان راستش من تقریبا تجهیزات نور پردازی کاملی دارم و ضمنا از برند نیکون هم چیز مهمی برام باقی نمونده.
ولی در مورد این موضوع که کیفیت 400d با یه دوربینی مثل 5d یکی باشه موافق نیستم.
چون خروجی هر دوتا رو در شرایط یکسان و لنزهای مشابه (105-24 L ) مقایسه کردم و تفاوت بسیاری چه در رنگ و چه در شفافیت و چه در کراپ 100% در عکسها مشاهده کردم، هم در Jpg هم در Raw.
بازم ممنون ولی راستش قانع نشدم :(
من عرض نكردم یكی است.
عرضم این بود كه شما می خواهید عكس ها را در قطع 4×6 یا حداكثر 18×13 و 25×20 چاپ كنید و همیشه هم در نور خوب عكس می گیرید پس احتیاجی به دوربینی با خروجی خیلی فوق العاده یا نویز خیلی كم و ... ندارید.
با 2.5 میلیون به جای یك بدنه ی 5D می تونید یك بدنه ی 40D و یك لنز 105-24 (با توجه به رنج 24 تا 100 ای كه گفتید) بخرید و مطمئن باشید كه دوربینتان دست كمی از 5D (لااقل در شرایط شما) ندارد.
-
راستش فرهاد جان خیلی از عکسهای من در قطع 30x40 تا 100x70 و حتی 2mx90cm چاپ میشن و متاسفانه به مشکلات بسیاری در این رابطه برخورد کرده ام و وای به روزی که کادر و هم خیلی خوب نبسته باشم! دیگه محشره :(
من برام detail خیلی مهمه و دوست دارم شما و دوستان تا مرز سه میلیون تومان برای لنز و دوربینم نظرتونو مطرح کنین.
ضمنا با لنز 105-24 هم خیلی موافقم و ممنون.
-
راستش من خیلی كنجكاوم بدونم مشكل شما با دی200 چی بوده. با توجه به اینكه محیط اتلیه محیط كنترل شده است بسیاری از دوربینها جوابگوی نیاز شما هست و به نظر من دی200 برای اتلیه عالی است. از بچه های سایت ارش با دی200 و امیر محبی با دی70 و اسد با دی80 كار اتلیه انجام میدن و شكایتی از اونها ندیدم. به نظر من اگر كمی برای پست پروسس هم زمان بگذارید اثرش از بهترین دوربین دنیا هم بیشتر است. با توجه با سایزهای بزرگ پرینت شما فکر کنم تمام 10 مگاپیکسلی ها و بالاتر جوابگوی اتلیه باشند و همانطور که فرهاد گفت اثر لنز بیشتر از بدنه است. طبعا در کار اتلیه نویز در ایزوی فلان هم خود بخود منتفی است. تنظیمات پیش فرض دوربینها طبعا با هم متفاوتند و به نظرم نیکونها کمی نیاز به افزایش شارپنس در ستینگ را دارند.
-
مطالبی که دوستان قدیم فروم گفتند درسته...
اما برای اینکه مشکل شما حل بشه؟ بگم:
در بین دوربینهایی که معرفی کردید... ۵دی کانن بیشترین ثبت جزییات رو خواهد داشت.
بدنه فلزی داره (البته بدون پوششهای خاص دی۳۰۰ و دی ۲۰۰ که البته نیازی به اونها ندارید، مگر اینکه در آتلیتون باد و بارون بیاد!)
که بدنه فلزی میتونه سلامت دوربین شما رو برای سالها تضمین کنه...
سرعت عکاسی پی در پی کمتری داره نسبت به نیکونها که اصلا برای شما در آتلیه مطرح نیست.
داینامیک رنج بالاتر
ثبت جزییات بیشتر
لنز ۲۴-۱۰۵ هم که مثل باقلوا میمونه...
قیمت هردوشون هم که افت محسوسی کرده.... جای شکی براتون باقی نمیمونه...
مگر اینکه بخواهید به نوعی با خرید نیکون در بودجه صرفهجویی کنید؟ که برای صرفهجویی در بودجه به نظرات دوستان هم میتونید رجوع کنید.
-
نقل قول:
من کلا در رنجی ما بین 24 تا 100 میلیمتر عکس میگیرم.
در صورتی که تصمیم به خرید 5d گرفتید در مورد لنز خیلی حساسیت به خرج بدید ,
باید به این مسئله توجه کنید که رنجی که شما مد نظرتون هست مسلما" با کراپ 1.5 یا 1.6 هست و با خرید لنزی مثل 24-105 واسه شات های بسته به مشکل بر میخورید و از طرفی لنزهای مثل 28-135 و 28-200 هم ارزش 5d رو پایین میاره .
در کل بعید میدونم با خرید 5d با یک لنز بتونید کنار بیاید .
-
جوابهای خوبی میشه توی صحبت دوستان پیدا كرد! باور كنید اینا همه فوت كوزه گریه كه بچه ها در اختیار شما قرار میدن! پس ساده ازش نگذرید!
در مورد d200 و فروشش که من هنوزم گیجم! این دوربین حالا حالاها حرف برای گفتن داره!
و اما...
میشه خیلی کارا با همین دوربینهایی که دوستان اشاره کردند ، انجام داد و نتیجه خوب گرفت ، اگر که RAW عکاسی کنید و برای درآوردن دیتیل وقت بذارید، براحتی میشه حتی عکسهای 350 دی رو 100*70 چاپ کرد! توی عکاسی پرتره بزرگ بودن خود سوژه خودش تا حدی به سایزهای بزرگ کمک میکنه!
و در آخر...
گفتید 3 میلیون هزینه میتونید بکنید، اما با خرید 5دی و لنز 24-105 این هزینه براحتی تموم میشه و برای عکاسی مجلس 500 هزار تومان دیگه باید برای فلاشی مثل 580 هزینه بشه که بازم اول راه هستید و باید بادخور این خرید رو روی 4 میلیون حساب کنید!
من پیشنهاد میکنم اگه به دیتیل بالا علاقه دارید، ملاک فقط کیفیت ثبت 5دی نیست ، 24-105 عملا تمامی قدرت دوربین رو بیرون نمی کشه! من میگم حالا چه نیکون و چه کنون ، با لنز فیکس عکاسی کردن یه دنیای دیگه ای داره!
پرتره هایی که عمدتا با فلاشهای استودیویی و لنز فیکس 100 ماکرو میگیرم ، رو به هیچ وجه نمیتونم با پرتره های 100-400 و یا حتی 17-55 مقایسه کنم! درسته این لنزها همه در ظاهر شارپ هستند اما دیتیل پوستی رو که یک لنز فیکس میده نمیشه با لنز زوم مقایسه کرد! و این میشه افزایش کیفیت و سایز بزرگتر!
عکسی که با چندتا لنز فیکس بگیرید باهاتون حرف میزنه! درسته لنز فیکس human zoom محسوب میشه!! اما به نظر من ارزشش رو داره! و یک ست کاملا حرفه ایه!
کانن 40 دی
135 F/2 L
85 F/1.8
50 F/1.4
sigma 30 f/1.4
580II
جمع کل= حدود 3460000 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
جوابهای خوبی میشه توی صحبت دوستان پیدا كرد! باور كنید اینا همه فوت كوزه گریه كه بچه ها در اختیار شما قرار میدن! پس ساده ازش نگذرید!
در مورد d200 و فروشش که من هنوزم گیجم! این دوربین حالا حالاها حرف برای گفتن داره!
و اما...
میشه خیلی کارا با همین دوربینهایی که دوستان اشاره کردند ، انجام داد و نتیجه خوب گرفت ، اگر که RAW عکاسی کنید و برای درآوردن دیتیل وقت بذارید، براحتی میشه حتی عکسهای 350 دی رو 100*70 چاپ کرد! توی عکاسی پرتره بزرگ بودن خود سوژه خودش تا حدی به سایزهای بزرگ کمک میکنه!
و در آخر...
جواب شما در این قسمت از حرفهای سعید عزیز به راحتی یافت میشه.
در رابطه با قسمت دوم، نه این که با این قسمت مخالف باشم، اما بعید میدانم نیاز داشته باشید.
لنز زوم به شما همیشه و همیشه کراپینگ دقیق رو میده و شما رو در داشتن پیکسلهای دورریختنی کمتر کمک میکنه.
لنز فیکس برای استفاده Outdoor، تفاوت زیادی ایجاد میکنه، چون شما میتونید توسط بازی با عمق میدان، کارهای با ارزشی بکنید.
دوست خوبی دارم که مثل شما با عکسهای D200 مشکل داشت، نمونه عکسی از او خواستم، عکسی تمام قد برایم فرستاد که این مشکلات را داشت:
1. فوکوس دقیق نداشت
2. کراپینگ خیلی بازی داشت و تصور کنید به اندازه 20 درصد کل عکس روی سر سوژه جا داشت.
3. عکس آندراکسپوز بود.
حالا یک عکس تمام قد را با این شرایط تصور کنید،دوست من توقع داشت جزئیاتی در صورت سوژه ببیند که در یک پرتره سرو گردن میبنید.
منظور بنده این است که امکان ندارد کسی با D200 کار کند و برای جزئیات دلش تنگ شود. مضاف بر این که کیفیت Fill Flash در کارهای Outdoor با D200 استثنایی!!! است.
و این موضوع هیچ چیز از ارزش ترکیب رویایی 5d + 24-105 کم نمیکند!
اما در عمل و در نوبتهای فراوان دیدهام افرادی با رویای بک دیجیتال، که وقتی با پروسس و نوردهی صحیح آشنا شدهاند، نیکون D40 و کانون 350D را نیز فوقالعاده و بیش از نیازشان یافتهاند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
کلا در رنجی ما بین 24 تا 100 میلیمتر عکس میگیرم.
.
سلام
اولاً،من عذر میخوام که میام وسط . قصدم اظهار نظر نیست چون اصلاً کار آتلیه نکردم . فقط یک سوال دارم و یک تجربه.
راستش من گیج شدم در 24 میلیمتر میشه عکس پرتره بدون دیستورشن گرفت؟ :::confused2:::تا اونجائی که من شنیدم و خواندم و تجربه كردم برای پرتره باید از فاصله کانونی 50 میلیمتر فراتر برویم
:confused:
اما تجربه : نمونه عکسی دارم(از بچه خودم) که یه عکاس با canon mark IIتوی اتلیه با یه لنز فیكس گرفت.فاجعه ای خلق شده كه كم مانده بود در اعتراض به وضعیت پیش آمده با ایشان درگیر فیزیكی بشویم(عكس موجود و اسكن شده آن قابل قراردادن در فروم است).در تائید نظرات دوستان عكسهائی از دوستان فرومبا دوربینهای slrمعمولی و لنز زوم دیدم كه به قول فرنگی ها Hair-Splittingبود.
ممنون اگر دوستان راهنمائی كنند (و پست من رو حذف نكنند:::big grin:::)
-
اولا یه تشکر ویژه ویژه از همه دوستانی که وقت گرانبهاشونو صرف آموزش به امثال من میکنن.
دوما قبول دارم که یه مقداری بهانه لازمه که یه صرفه هزینه بزرگتر شکل بگیره! ولی راستشو بخواین من با صحبتهای آرش عزیز بسیار بسیار موافقم و به نظر منم 5D ثبت تصاویر بسیار دقیقی ارائه میده ولی راستش سوال اصلی من اینه که معایب و محاسن این دو مشخصه که در ذیل بهش اشاره میکنم برام شفافتر بشه.ضمنا باید اشاره کنم که من عکس outdoor ندارم و نیازی به فلاش اکسترنال نمیبینم.
1) Nikon D300 + 18-70 + 70-300
یا
2) 5D + 24-105 L
-
درباره گزينه اول ، شما كه فقط در آتليه هستين و فوق فوقش عكاسي در مجالس رو انجام ميدين. ديگه 70-300 براي چي؟
-
جسارتا مشکل با D200 احیانا ناشی از این نبوده که شما عکس ها رو با کادر باز ( باز تر از چیزی که واقعا مد نظرتونه) می گرفتید و کادر اصلی رو با اختلاف از توش در میاوردین؟
( جواب این سوال واسه من مهمه چون این مشکل جای دیگه هم بوده و من اظهار فضل کردم مشکل رو تشخیص دادم!)
-
1) Nikon D300 + 18-70 + 70-300
سلام
دوست عزیز من فکر می کنم شما اگر جزئیات خوب می خواهید با ید توجه بیشتری به لنز داشته باشید مطمئنا با 18-70 و 70-300 نمی تونید به نتیجه مد نظرتون برسید این لنزها کیفیت متوسطی دارند و شما با اینکار قابلیتهای D300 را محدود می کنید ( این لنزها برای D200 هم خیلی کم است )
-
آنطور كه من متوجه شدم شما نياز به detail بالا برای چاپ در ابعاد بزرگ دارید در این جا هم لنز و هم بدنه هر دو تاثیر گذار خواهند بود به نظر میرسد دوریبن فول فریم برای كار شما مناسب نباشد زیرا هم قیمت بالایی دارد و بیشتر در عكاسی شب و iso بالا میتواند كارایی خود را مشخص كند
شما میتوانید به یك 40D فكر كنید یا اگر detail بالا تر میخواهید میتوانید به 450D كه 12 مگاپیكسل است فكر كنید(البته باید كمی صبر كنید) یك دوربین جدید 14 bit و قیمتی بسیار خوب!!!
به نظر من در شرایط آتلیه و نور خوب و iso پایین , 450D به دلایلی كه میدانید خروجی بهتری نسبت به 5D داشته باشد!!
اینجا بودجه شما بیشتر میشود .
شما یك لنز تله نیاز دارید میتوانید( برای كار خود) به 105-24 فكر كنید تازه با پول باقیمانده میتوانید یك 85 كنون f1.8 بگیرید عمق میدان خوب و detial بالا برای مواردی خاصی كه نیاز به هر دو دارید .
با این دو لنز و بدنه شما به تركیب بسیار خوبی دست پیدا خواهید كرد
-
ببخشید حرف تو حرف میارم
یكی از دوستان در باره دوربین :Canon EOS 400D و لنز Sigma 28-70mm f2.8 EX Pro برای كار مجالس و آتلیه از من راهنمایی خواسته نظرتون چیه؟
به نظرتون 700 تومن واسه این تركیب چطوره؟(دست دوم با شات كم)
به نظرم فلاش canon 430 واسه این كار مناسبه.می خوام بدونم فكرم درسته یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
ببخشید حرف تو حرف میارم
یكی از دوستان در باره دوربین :Canon EOS 400D و لنز Sigma 28-70mm f2.8 EX Pro برای كار مجالس و آتلیه از من راهنمایی خواسته نظرتون چیه؟
به نظرتون 700 تومن واسه این تركیب چطوره؟(دست دوم با شات كم)
به نظرم فلاش canon 430 واسه این كار مناسبه.می خوام بدونم فكرم درسته یا نه
دوست عزیز...
مگر شما عینا همین سوال را به صورت كامل تر در این تاپیك نپرسیده بودید؟
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6333
مگر بنده و دوستان در حال جواب دادن به شما نیستیم؟
قصد شما از مطرح كردن دوباره آن چیست؟
به نظر شما این توهین به پاسخ دهندگان نیست؟
بعد انتظار دارید زود پاسخ بگیرید.متاسفانه با این رویه كه كابران تازه وارد در پیش گرفته اند بنده دیگر تمایلی برای شركت در بحث ها و راهنمایی ندارم.انگار 100 بار مطرح كردن یك سوال باعث می شود جواب های جور وا جور دریافت كنید.اگر دنبال یك جواب هستید كه در دل شما است و دوست دارید بشنوید بله لنز خوبی است دوربین خوبی است خوب دیگر مطرح كردن سوال چه دلیلی دارد؟
لطفا قدری به دیگران و وقتی كه برای پاسخ دادن به شما صرف می كنند احترام بگذارید.
جدیدا احساس می كنم وقتی كه برای پاسخ دادن می گذارم بیشتر وقت تلف كردن است.....
-
با عرض پوزش
این سوال رو من نپرسیده بودم.اما همین الان دیدم جای دیگه مطرح شده عینه همین
تا اومدم اصلاح كنم (امكان حذف كه نیست؟)دیدم شما جواب دادید لطفا مدیران حذفش كنند
همین مشكل دیشبم پیش اومده بود سر K20d
من بازم عذرخواهی میكنم ببخشید
درواقع همون دوستمون گویا به علت جمعه بودن این سوال رو از طرق مختلف پرسیدن از من تو پیام خصوصی پرسیدن و من نمیدونستم كه تو فروم هم پرسیده شده همونجا هم تاكید كرده بودم كه از شما بپرسن اصلا نمیدونم چرا از من پرسیدن
اما اشتباه از من بوده كه خوب دقت نكردم می دونم كه كار بسیار با ارزشی می كنید كه به سوالات ما جواب می دید با اشتباه یك نفر دلسر نشید ما هم كم كم به شرایط اینجا عادت می كنیم و كمتر درد سر درست میكنیم.قول میدمممممم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
با عرض پوزش
این سوال رو من نپرسیده بودم.اما همین الان دیدم جای دیگه مطرح شده عینه همین
تا اومدم اصلاح كنم (امكان حذف كه نیست؟)دیدم شما جواب دادید لطفا مدیران حذفش كنند
همین مشكل دیشبم پیش اومده بود سر K20d
من بازم عذرخواهی میكنم ببخشید
درواقع همون دوستمون گویا به علت جمعه بودن این سوال رو از طرق مختلف پرسیدن از من تو پیام خصوصی پرسیدن و من نمیدونستم كه تو فروم هم پرسیده شده همونجا هم تاكید كرده بودم كه از شما بپرسن اصلا نمیدونم چرا از من پرسیدن
اما اشتباه از من بوده كه خوب دقت نكردم می دونم كه كار بسیار با ارزشی می كنید كه به سوالات ما جواب می دید با اشتباه یك نفر دلسر نشید ما هم كم كم به شرایط اینجا عادت می كنیم و كمتر درد سر درست میكنیم.قول میدمممممم
خواهش می كنم...
من فكر كردم اول سوال رو شما پرسیده اید...
اون دوست عزیز باید توجه داشته باشند كه یك بحث را در 100 جا نپرسیند و دایما آن را تكرار نكنند.
متاسفانه این روز ها این موارد تشدید شده است.روزانه 20 تا 30 پیام خصوصی وارد صندوق بنده می شود كه وقت پاسخ دادن هم نیست.
نمی شود هم صندوق را بست ، بقیه دوستان و نزدیكان با مشكل مواجه می شوند.باید ساخت و مدارا كرد.ایكاش یك بلك لیستی چیزی برای صندوق طراحی می شد.
بنده از شما پوزش می طلبم كه فكر كردم آن هم سوال شما است...
-
درود بر همه دوستان و اساتید محترم از جمله امیرعلی و آرش عزیز که حسابی با راهنمائیشون مارو یاری کردن.
بالاخره بعد از کلی داستان و تکوندن خودم تونستم یه KIT 5D بگیرم که با لنز 105-24 همراه بود.
راستش همونطور که آرش عزیز گفته بود detail تصاویر در 5d حتی در بدترین حالت نورپردازی توسط منه آماتور ، منو شگفت زده کرد! به جرات میگم که از نظر دقت مخصوصا در نشت سایه ها بطور کلی از d200 قبلی من بهتره.(ضمنا من اصلا تعصبی به برند ندارم و این یکی و میتونین از استاد عزیزم امیر خان محبی بپرسین) :::big grin:::
راستش چند روز پیش فرصتی پیش اومد که d300 رو هم در مقایسه با 5d محکی بزنم که خوب بازم به این نتیجه رسیدم که حالا حالاها تا وضع مالیم شگفت انگیز نشده به زندگی زیره یه سقف با جناب 5d ادامه بدم و بهانه گیری و بذارم کنار :(
ولی خوب بازم یه سوال برای من حل نشده باقی موند (البته بذارین به حساب فقر ضریب هوشی من :::big grin:::)
و اون اینکه :
از چند عکاس خوب تصاویری و دیدم که از نظر شفافیت بسیار بسیار از عکسهای من بالاتر بودن و متاسفانه نتونستم بفهمم تجهیزاتشون چیه! و آخرش نفهمیدم که این شفافیت ناشی از پراسس قوی انجام شده بر روی عکسشون بوده یا اینکه از تجهیزاتشونه و شایدم از هر دو ؟!
و اگه واقعا از پراسس خوب این عکاسها بوده ، کجا میتونم چه بصورت خصوصی و یا بصورت عمومی این عملیات و بصورت کاملا حرفه ایی یاد بگیرم؟؟
بازم از همتوت ممنون که برای امثال من وقت گرانبهاتونو صرف میکنین.
-
سلام
دوست عزیز مبارک باشد .انشالله که عکس های خوب بگیری و بقول معروف خیرش را ببینی .
دوست عزیز اگر 5Dبا قیمت دو میلیون و خورده ای عکس بهتر از ذوربین یک ملیون صدی D200 نگیره که دیگه خرید 5D رو نمی شد توجیه کرد و پول دور ریختن می شد .
اما در خصوص سوالتون .هم عکاس خوب و هم تجهیزات خوب و هم پروسس خوب در خروجی خوب دخیل هستند .
اما در خصوص اموزش ویرایش .رفتن به کلاسهای آموزشی فتوشاپ خوب است ولی شما را به یک حرفه ای در خصوص پروسس تبدیل نمی کند .بهترین راه داشتن دوستان خوب و ماهر در پروسس است که شما الحمدلله کم ندارید . خدا انشالله به همه دوستان حرفه ای وقت آزاد بدهد .
یک مورد هم در خصوص تعصب برندی بگم .به شخصه از این تعصبات بی مورد ناخرسندم .به نظرم یک عکاس اگر پول داشته باشه باید از هر دو برند خوب دوربین ها .بدنه و لنز داشته باشد .تجربه در عکاسی با دو برند به شخص عکاس کمک می کند که عکاس بداند استفاده از کدام بدنه برای رسیدن به نتیجه بهتر (عکس بهتر) مناسب می باشد .
اگر روزی وضعیت مالی خوبی پیدا کنم لحظه ای در خرید CANON 30D و لنز 100 - 400 درنگ نخواهم کرد .:::love2:::