پاسخ : راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
سلام به همگی دوستان من یه دوربین Canon S5IS (که فکر می کنم جزو SLR-LIKEهاباشه)دسته دوم البته با کارکرد خیلی پایین دستم رسیده می خواستم کمی راجع به این مدل بدونم، اصلاً ارزش داره یا بیخیالش بشم؟اگر میشه می خواستم کمی بیشتر راجع بهش بدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F1246m987
سلام به همگی دوستان من یه دوربین Canon S5IS (که فکر می کنم جزو SLR-LIKEهاباشه)دسته دوم البته با کارکرد خیلی پایین دستم رسیده می خواستم کمی راجع به این مدل بدونم، اصلاً ارزش داره یا بیخیالش بشم؟اگر میشه می خواستم کمی بیشتر راجع بهش بدونم
این تاپیک همین دوربین هست
با 990 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟
پاسخ : با 990 هزار تومان کدام یک از SLR Like را بخرم؟
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که بنده میدونم قیمت SLR Like ها تا رنج 500 الی 600 تومنه
اگه بودجه تون 990 تومنه و میخواید به طور جدی به عکاسی بپردازید توصیه میکنم به SLR فکر کنید
با این بودجه هر کدوم رو که دوست دارید:::happy:::
با کمتر از اینها میتونید دوربین مورد نظر رو تهیه کنید
سلام
چرا دقیقا 990 هزار تومان؟
چرا نگفتید 1 میلیون تومان؟
نمیدونم چرا با دیدن اینجور تاپیک ها ، به یاد کسانی میفتم که به آتش نشانی زنگ میزنند و آدرس اشتباهی میدهند!
شاید هم من اشتباه میکنم!
پوزش بابت آف تاپیک
یکم بیشتر توضیح بدید، چقدر عکاسی بلدید، برای چه کاری؟ ...
من که می گم 600 تومنشو خرج کنید بقیشو برید موبایل بخرید lol جدا از شوخی کسی با 1 میلیون تومن SLR-like نمی خره، بهتر بود می گفتید بدون محدودیت بودجه.
فقط کاسیو تو این رنج لایک داره و تنها تبلیغاتش هم سرعت عکسبرداری و فیلمبرداریشه .
البته لایکا هم تو این قیمت یه مدل داره حدود 850 تومن که البته سنسورش نسبتا کوچیکه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akilis2006
شما یک g11 کنون بگیر + یک اکستندر 1.4x یا 2.0x بعدش می تونی عکاسی کنی و کیف و حال کنی . چون هم دوربین خوبی داری و رنج لنز خوبی برای تله (متناسب با دوربین) داری . فکر کنم عکس های که بگیری خیلی بهتر و با کیفیت تر از دوستانی بشه که slr دارند ولی با لنزهای ضعیف عکس میگیرند..
که فکر کنم قیمتش تجهیزات در حد همون 990 میشه