عجب!
من هفته پیش رفتم ناصر خسرو هیچ کس نداشت.
توی اینترنت هم هیچ فروشگاهی fz150 رو نداره.
راستی اگه قیمتش رو هم حدودی می دونید، ممنون میشم اگه بگید.
Printable View
البته من باز هم تاکید میکنم این دوربین ها به جز برای تله ی بلند و پرنده گرافی در بقیه موارد شما رو نا امید می کنند.
مثلا برای عکس های خانوادگی و پرتره و منظره و ....
منظور جناب خادمی بر میگرده به کوچک بودن سنسورهای دوربین های سوپرزوم .
چرا که اصولن سوپرزوم بودن و دستیابی به این حجم از زوم ، یکی اش به دلیل همین کوچک بودن سنسورها بر می گرده و میسره .
لذا با توجه به مگاپیکسلهای نسبتا بالا نسبت به حجم ، خروجی این دوربین ها اغلب کیفیت برتری رو ارایه نمی کنند .
و فقط برای کسانی مطلوب اند که به هر حال نیاز به دامنه زوم زیاد از واید تا تله ، با کمترین میزان هزینه هستند .
چون در دوربین های SLR گاه خود یک لنز زومی به مراتب کمتر از این دامنه فاصله کانونی ، چند برابر کل اینگونه دوربین ها هزینه دارد .
و اگر برای شما کیفیت بیشتری مطلوب است و میزان زوم اهمیت ندارد می توانید سراغ دوربین های کامپکتی مانند کانن G12 بروید که سنسورهای به مراتب بزرگتری دارند و کیفیت خروجی بهتری . و البته دامنه زوم بسیار کمتری .
ولی اگر به کیفیت مناسب و زوم بیشتر می اندیشید ، من بین SX40 و FZ150 ، به شما SX40 رو توصیه می کنم .
و بین SX40 یا SX50 و FZ200 ، حتمن FZ200 را توصیه می کنم .
در نهایت انتخاب با شماست .
کوروش جان توضیحات کامل رو دادند. با توجه به نزدیک شدن قیمت کامپکت هایی مثل جی 12 و اس ال ار مثل دی 3100 من همیشه خرید نیکون دی 3100 رو توصیه میکنم که کیفیت به مراتب بهتری از جی 12 داره.
با وجود این اس ال ار ها و یا دوربین هایی مثل نکس سونی من به شخصه خرید دوربین هایی مثل جی12 و یا جی 15 رو برای قشر متوسط عکاسان به صلاح نمیدونم.
مرتضای عزیز . از لحاظ کیفیت و خروجی کاملن درست می گویید. هیچ شکی نیست که به هر حال خروجی دوربین های SLR به مراتب بهتر از هر دوربین کامپکت و ... است .
اما گاهی ، که برای من زیاد پیش آمده ، در راهنمایی هایی که دوستان از من داشتند برای خرید دوربین ، متوجه شدم که آنها در نهایت سایز و حجم دوربین براشون خیلی مهمه .
اغلب برای خانم ها ، و یا آقایانی که زیاد سفر می رن ، تور میرن و .... در عین حال عکاس جدی نیستند و فقط میخواهند دوربینی برای ثبت خاطرات داشته باشند ، اندازه دوربین ،سبکی ، قابل حمل بودن به راحتی ، جا گیر نبودن ، و به راحتی داخل یک کیف یا جیب جا شدن ، یک پارامتره بسیار بزرگی است که فقط از دوربینهایی شبیه به سری G کانن ، بر میاد .
یا دوربینهای کامپکت میرورلس کنونی .
یک بخش دیگر که به این دوربین ها تمایل دارند ، عکاسان حرفه ای و یا جدی هستند که در کنار یک دوربین SLR یک بک آپ سبک و قابل حمل و جمع و جور میخوان که بار اضافه ای رو به تجهیزات سنگین کنونی اشون اضافه نکنه .
برای همینه که کلن به نظرم این دوربین ها گاه بسیار مناسب و مفید هستند و در عین کیفیت مناسب و قابل قبول ، شرایط بالا را نیز دارند .
در مورد اندازه که یقینا سری نکس سونی از سری جی کنون کوچیک ترند!!!
در مورد دوربین دوم و بک آپ حق با شماست. و همونطور که فرمودید برای حرفه ای ها و در کنار دوربین اس ال ار.
برای اولین و تنها دوربین به نظرم گزینه های مناسبی نیستند. البته این قیمت کنونی. وگرنه اگر قیمتی زیر 800 داشتند بسیار توصیه می شدند.