پاسخ: کدام SLR- LIKE بهتر است؟ S100fs / Sx10 IS / Sp-570 / H50
مثلا اگه بخوایم یه مقایسه بین SX10 و fuji S100fs بکنیم روی کاغذ به نظر اگه از ابعاد سنسور فوجی بگذریم کنون امکانات خیلی خوبی داره.... با توجه به اینکه قیمتش خیلی از فوجی پایین تره !!! چرا؟؟؟ آیا کنون هم مشکل CA بالا رو داره؟؟
من از چند نفر که پرسیدم میگن فوجی خیلی بهتره و حرفه ای تره و کنون SX10 یه دوربین compact هست و SLR like نیست!!! ولی من قانع نشدم...
یعنی این مدل کنون رو باید با کامپکت ها مقایسه کرد و در حد شبیه اس ال آر ها نیست؟؟؟
چقدر سخته انتخاب:confused:
ولی به کمک دوستان امیدوارم آسون تر شه:::happy:::
راستی دوستان اگه مدل دیگه ای پیشنهاد دارید که تو این لیست نیست لطفا معرفی کنید:)
من هیچ پافشاری و تعصبی رو هیچ برندی ندارم فقط امکانات و کیفیت برام مهمه
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_1
راستی دوستان اگه مدل دیگه ای پیشنهاد دارید که تو این لیست نیست لطفا معرفی کنید:)
من هیچ پافشاری و تعصبی رو هیچ برندی ندارم فقط امکانات و کیفیت برام مهمه
ممنون
سلام
Nikon-P80 و Panasonic-FZ18 (شايد تا حالا FZ28 هم وارد ايران شده باشد).
در ضمن، اينكه Canon-SX10 IS را كامپكت خطاب كنند يا SLR-like ، برايتان اهميتي نداشته باشد! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
Nikon-P80 و Panasonic-FZ18 (شايد تا حالا FZ28 هم وارد ايران شده باشد).
در ضمن، اينكه Canon-SX10 IS را كامپكت خطاب كنند يا SLR-like ، برايتان اهميتي نداشته باشد! :)
خوب یکم توضیحم میدین:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_1
خوب یکم توضیحم میدین:::happy:::
در چه مورد؟ اون دو مدل ...؟ يا كامپكت بودن يا نبودن SX10 ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
در چه مورد؟ اون دو مدل ...؟ يا كامپكت بودن يا نبودن SX10 ؟
شما همرو توضیح بده :::big grin:::
هم در مورد اون 2 مدل بخصوص پاناسونیک و کامپکت بودن SX10 و اگه نظری نسبت به بقیه مدلای مد نظر من دارید:)
ممنون:::love2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_1
شما همرو توضیح بده :::big grin:::
هم در مورد اون 2 مدل بخصوص پاناسونیک و کامپکت بودن SX10 و اگه نظری نسبت به بقیه مدلای مد نظر من دارید:)
ممنون:::love2:::
ببينيد، هر كدام از اين مدلها يك سري مزايا و معايبي دارند و نميشود يك مدل را به شما به طور قطعي پيشنهاد داد.
و هر كسي هم هر مدلي را پيشنهاد دهد، مطمئنا" با توجه به علايق و نيازهاي خودش اين كار را ميكند.
من فوجي S100 fs را به خاطر قيمت 600 تومانيش هيچوقت انتخاب نميكنم، سوني H50 را هم بدون دليل خاصي!!
ولي ساير مدلها از نظر من در يك سطح قرار دارند و تنها نكاتي كه در انتخاب نهاييم تاثير خواهند گذاشت، بيشتر از همه استيل و ارگونومي دوربين، قيمت آن، نوع مموري و لوازم جانبي همراه آن (يا موجود در بازار) است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
ببينيد، هر كدام از اين مدلها يك سري مزايا و معايبي دارند و نميشود يك مدل را به شما به طور قطعي پيشنهاد داد.
و هر كسي هم هر مدلي را پيشنهاد دهد، مطمئنا" با توجه به علايق و نيازهاي خودش اين كار را ميكند.
من فوجي S100 fs را به خاطر قيمت 600 تومانيش هيچوقت انتخاب نميكنم، سوني H50 را هم بدون دليل خاصي!!
ولي ساير مدلها از نظر من در يك سطح قرار دارند و تنها نكاتي كه در انتخاب نهاييم تاثير خواهند گذاشت، بيشتر از همه استيل و ارگونومي دوربين، قيمت آن، نوع مموري و لوازم جانبي همراه آن (يا موجود در بازار) است.
فرمایش شما کاملا درسته ولی منم منظورم این نبود که صرفا یک مدل رو معرفی و از بقیه بهتر بدونیم
من کارایی که از دوربین میخوام رو تو پست اول گفتم!! با توجه به خواسته های من کدوم مناسب تره .
فکر نمیکنم بتونیم این چند نوع دوربین رو کاملا با هم یکسان بدونیم:(
مثلا عملکرد دوربین ها تو بالاترین یا پایینترین رنج لنز در کدوم یک بهتره؟؟ کیفیت چطور؟؟
یعنی به گفته شما کنون و الیمپوس که هر دو 20x زوم دارند ( و این مساله برای من خیلی مهمه!!!) کاملا شبیه هم هستند ، و من برای انتخاب باید ببینم از قیافه ی کدوم بیشتر خوشم امده؟؟؟:::confused2:::
استیل دوربین و مموری و ... زیاد برام اهمیتی نداره
اگه معایب و ضعف های دوربین های مد نظر گفته بشه خیلی کمک میکنه در انتخاب:)
ولی نمیدونم اینجا چرا اینقدر کم فعالیته !!!! من یک روز منتظر میشم فقط 1 پست زده میشه!!!:wall:
کمکم کنید کدامیک؟: p80, sx10, fz28
لطفا کمکم کنید: برای خرید یک دوبین خوب بین این سه دوربین:C
canon sx10 is
nikon p80
lumix fz28