سلام.
نقل قول:
- فرق EMOS با CMOS چیه؟ و اصولاً برای حسگر کدومش بهتره؟ (در سایت دیجی کالا نوشته بودند من تاحالا EMOS نشنیدم)؟؟!!
منظور شما رو از EMOS متوجه نشدم ولی سنسور دوربین 500 دی و 550 دی از نوع CMOS هست که اگه تو مقالات سایت در موردش تحقیق کنید می تونین مطالب بدرد بخوری در مورد CMOS و CCD ها پیدا کنید.
نقل قول:
- من راجع به 500D این مطالب رو دیدم... نظر شما چیه؟
... هنگام عکس برداری در حالت RAW، به نظر می رسد که بافر، زود پر می شود
... میزات نویز در ایزوی بالا در مناطق کم نور، نسبتا بالاست
... نوع صفحه نمايش TFT !!؟ نسبت به LCD ضعیف نیست؟
- یک جای دیگه هم راجع به 500D نوشته بود:
... دارای پردازشگر DIGIC4 که مانع ایجاد نویز حتی در حساسیت بالا می شود.
برای گرفتن جواب این سوالها بهتره تاپیک مربوط به این دوربین رو تمام و کمال مطالعه کند و از رویو های سایتهای معتبر استفاده کنید.
و اما راجع به لنزها
نقل قول:
- تفاوت لنزهای EF-S و EF در چیست؟
لنزهای EF لنزهایی هستند که برای استفاده روی دوربینهای فول فریم ساخته شده اند (البته رو کراپ دارها هم میشه ازش استفاده کرد) که از لحاظ اپتیکی و غیره معمولا از کیفیت بالایی برخوردار هستند و معمولا قیمت بالایی هم دارند.ولی EF-S ها لنزهایی هستند که از اونها فقط می توان روی بدنه های کراپدار استفاده کرد.
نقل قول:
- تفاوت USM و IS در لنزها در چیست؟
USM تکنولوژی موتور اولتراسونیک لنز هست که کار اتوفوکوس رو تو لنزها انجام میده.از مشخصه لنزهای دارای USM میشه به سرعت و دقت فوکوس بالا و صدای کم هنگام فوکوس اشاره کرد.
IS هم که سیستم لرزشگیر لنز هست.
نقل قول:
- و چرا شما 15-85 رو پیشنهاد میدهید؟ در سایت کم شاپ من فقط این گزینه را نزدیک به انتخاب شما دیدم: Canon EF-S 17-85mm IS USM آیا منظورتان همین است؟
لنز 15-85 به لحاظ شارپنس و کیفیت اپتیک رزولوشن و دامنه لنز بسیار بهتری نسبت به 17-85 هست(که این لنز هم لنز بدی نیست ولی به پای 15-85 نمی رسه)
نقل قول:
- در مورد لنزها هم من فکر کنم اطلاعات کافی ندارم... من دقیقاً لنزی میخوام که هم واید نسبتاً خوبی داشته باشه و از واید به نرمال که هیچ و تله اش هم نسبتاً قدرت کافی داشته باشه بیشتر تله گی رو نسبت به کارم فکر میکنم ترجیح میدم (نمیدونم چرا؟ شاید هم اشتباه استنباط می کنم)... من با یکسری اصطلاحات برخورد کردم مثله "تله فتو زوم، استاندارد زوم و واید زوم" خودم فکر می کردم این خوبه EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM ولی حالا گیج شدم نمیدونم اونی که من میخوام هست یا این یه چیزه دیگه هستش؟؟!!
- "آقا بهنام" یه جایی نوشته اید "اگر بودجه به غایت محدود است لنز رو به18-135 تبدیل بفرمایید" خب این لنز که دامنه اش بیشتر از 15-85 هستش چرا باید ارزون تر باشه؟؟
ببینید تو بحث لنر همه چیز که دامنه بیشتر نیست.خوب یا بد بودن یک لنز بیشتر به شارپنس و خصوصیات اپتیک و میزان خطا ها و غیره بستگی داره.من به شما توصیه می کنم قبل از خرید کمی مطالب فروم در مورد لنزها و بدنه ها رو مطالعه کنید تا یک بار هم جواب این سوالاتتون رو خودتون بهش برسین.در این حالت مطمئنا خرید معقولتر و اگاهانه ای خواهید داشت.فکر می کنم شرکت در کلاس مبانی عکاسی دیجیتال هم بتونه کاملا شما رو هرچه بهتر با چم خم عکاسی دیجیتال اشنا کنه.
موفق باشید.