چه دوربینی بخرم؟ من کلی گیج شدم
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان و اساتید گرامی.
منو به عنوان یه عضو جدید و تازه کار و آماتور..... اصلا هرچی که دوست دارین بپذیرین...
من کلی تو این تاپیک جست وجو کردم خیلی هم استفاده بردم ولی به جوابم نرسیدم.
ازهمه دوستان خواهشم اینه که مثل راهنمایی استاد به شاگرد منو راهنمایی کنن . خیلی صحبت نمیکنم. و میرم سر اصل مطلب.
واقعیت امر اینه که من عکاسی رو با دوربین سایبرشات سونیw120 شروع کردم و اوایل خیلی ازون راضی بودم. عکسهای فوقالعاده و تاپی رو باهاش میگرفتم که هیچکس باورش نمیشد مال اون دوربین باشه.
بعد یه مدت انتظاراتم رفت بالا و یه کانن G9 خریدم. خیلی واسم جالب بود تجربه ی یه دوربین قویتر. الان هم بنا به دلایلی قصد خرید دوربین جدید دارم و علاقه ی خاصی به دوربین های SLR پیدا کردم.
نوشته های دوستان رو که میخونم یه جاهایی تشویق میشم به خریدش یه جاهایی میخوره تو ذوقم ولی عزممو جزم کردم به خرید.
اینم بگم بودجه ی من واسه خرید تا سقف500_600 تومنه.
ولی با یه سری اصطلاحاتی مواجه میشم که هیچ جوابی تو تاپیکها واسش پیدا نکردم تا الان. میخوام مطرحش کنم جواب بگیرم. ممنون میشم جوابمو بدین .
1_این بدنه ی دوربینی که میگن هیچ لنزی رو خودش نداره؟ لنز کیتی که میگن یعنی چی؟ اگه داره کیفیت لنز کیت معمولی که رو خود دوربینه بیشتر از دوربینهای کامپکته یا کمتر؟
2_لایو ویو یعنی چی؟ متوجه نمیشم اینو.
3_چون علاقه ما خونوادگی به عکاسی زیاده و در آینده هم میتونیم واسش لنز هزینه کنیم. بهتره SLR بگیریم یا SLR LIKE؟
4_بیشتر عکسهای ما طبیعت(ماکرو و واید) و خانوادگیه. باید بگم خیلی عکس میگیرم.
فیلمبرداری هم مهمه واسمون.
باتوجه به سخنرانیهای بالا میتونین راهنماییم کنین که چی بگیرم؟
آلفا230 یا جی 12 کانن یا D1000 کانن یا SX30کانن یا......؟
از اساتید عذر میخوام که خیلی حرف زدم.:confused::confused::confused::::confused2: :::::angry:::