نقل قول:
بعضی وقتا از گل و گیاه اینا
اگر به دنبال عکاسی ماکرو هستید لنز 18-55 دراینجا جواب گوی خوبی برای اینجور عکسها نیست مگر با معکوس کردن این لنز که این مورد هم کارساده ای نیست .
نقل قول:
از طرفی من جای خریدن آیفون گفتم 1دوربین با کیفیت بگیرم با 1گوشی ساده تر بهتر میشه
دوربینه گوشی دراینجا حکم لوازم جانبی رو داره یعنی کاراصلی گوشی این نیست که باهاش عکاسی کنی و برای رسیدن به کیفیت بیشتر و بهتر باید خود اون وسیله ای که می خواهید تهیه کنید مثلا برای فیلمبرداری بهتره دوربین فیلمبرداری بخرید نه دوربین عکاسی که بتونه فیلمبرداری کنه یا برعکس .
نقل قول:
اما الان میبینم که عکسای slrها خیلی با کیفیته و خیلی حرفه ای هستش
جالبه دراینجا خود جواب سوال خود را می دهید ولی باز هم دودل هستید !
نقل قول:
میخوام بدونم اگه ما زوم نکنیم رو عکس و کراپ 100% لازم نباشه(عکس کوچیک لازم دارم) کیفیت دوربینایی مثل hs20با canon 1000d خیلی تفاوت داره؟
بهتره این مقایسه رو ببینید .
http://snapsort.com/compare/Canon_EO...-Fujifilm-HS20
نقل قول:
اگه من حالا حالا ها نخوام که لنز بخرم و دوربین رو با 18-55نگه دارم همینجوری استفاده کنم انتخاب با کدوم هستش؟
بهتره همین 1000D رو بگیری بعد یه مدت لنزهای ارزون قیمتی هم می تونی بخری مثل 55-250 که فکر کنم 280 تومن باشه اینجوری رنج بهتری هم خواهی داشت که لازم نیست همون اول این لنز رو بخری .
اینجوری می تونی هم دوربین بهتری داشته باشی و هم نوع عکاسی که می خوای می تونی به راحتی کارکنی .
ولی اگر کیفیت برای شما زیاد مهم نیست و می خوای زومه لنزدوربینت بیشتر باشه و هزینه کمتری خرج کنی و دوربینت بتونه عکسهای ماکرو هم بگیره
SH20 مناسبتره .
نقل قول:
در کل برای من کیفیت مهمه ولی در حد همون اندازه ی مانیتور نه خیلی فوق العاده .استفاده ام هم زیاد نیست.
کیفیت مانیتور !!!