پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
سلام
من اگه چنين هديه اي قرار بود بگيرم ذوق مرگ مي شدم. من نمي دانم دوستتان در چه حد به عكاسي آشنا هستند ولي اگر من امروز مي خواستم با اين بودجه تجهيزات عكاسي بخرم 100% انتخابم اينا بود :
Canon 5D MK-II با لنز كيت 105-24 حدود 3.700.000 تومان
لنز 50 ميليمتر f/1.4 حدود 450.000 تومان
فلاش 580 ( EX-II ) حدود 450.000 تومان
سه پايه مانفرتو 055 با هد 322 حدود 250.000 تومان
ليست فوق تجهيزات اصلي و اوليه ايه كه همه ي عكاسان لازم دارند ولي لنز ديگري براي دوستتان نخريد چون بهتره خودشون با علايق و سلايقشون لنزهاشونو انتخاب كنند.ممكنه يكي مكرو گرافي بيشتر دوست داشته باشه يكي تله فوتوگرافي و ....
نمي دونم چرا فكر مي كنم سوال از بنيان سر كاريه ولي اشكالي نداره ما ليست آرزوهامونو نوشتيم :::happy:::
واقعا خوش به حالشون! بنده هم احتمالا سکته شادی میکردم.
به نظر من همون 5D رو بگیرید که فول فریمه.با این بودجه حیفه برید سراغ دوربین کراپ دار. تک تک تجهیزاتی که آقا فرهاد گفتن رو میتونید تو تاپیک آرزو ها جزو آرزوهای خیلی از دوستان ببینید چه برسه همش باهم.:::love2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
من اگه چنين هديه اي قرار بود بگيرم ذوق مرگ مي شدم. من نمي دانم دوستتان در چه حد به عكاسي آشنا هستند ولي اگر من امروز مي خواستم با اين بودجه تجهيزات عكاسي بخرم 100% انتخابم اينا بود :
Canon 5D MK-II با لنز كيت 105-24 حدود 3.700.000 تومان
لنز 50 ميليمتر f/1.4 حدود 450.000 تومان
فلاش 580 ( EX-II ) حدود 450.000 تومان
سه پايه مانفرتو 055 با هد 322 حدود 250.000 تومان
ليست فوق تجهيزات اصلي و اوليه ايه كه همه ي عكاسان لازم دارند ولي لنز ديگري براي دوستتان نخريد چون بهتره خودشون با علايق و سلايقشون لنزهاشونو انتخاب كنند.ممكنه يكي مكرو گرافي بيشتر دوست داشته باشه يكي تله فوتوگرافي و ....
نمي دونم چرا فكر مي كنم سوال از بنيان سر كاريه ولي اشكالي نداره ما ليست آرزوهامونو نوشتيم :::happy:::
نقل قول:
واقعا خوش به حالشون! بنده هم احتمالا سکته شادی میکردم.
به نظر من همون 5D رو بگیرید که فول فریمه.با این بودجه حیفه برید سراغ دوربین کراپ دار. تک تک تجهیزاتی که آقا فرهاد گفتن رو میتونید تو تاپیک آرزو ها جزو آرزوهای خیلی از دوستان ببینید چه برسه همش باهم.
دوستان ممنون از راهنمایی تون... نه باور کنین سرکاری نیست... آخه نمی دونین که این بشر چقدر به ما محبت کرده و همیشه هوای ما رو به هر شکل ممکن داشته برای همین الآن داریم حدودا نفری 100 هزار تومن می دیم تا اون پول جمع بشه ( گفتم که تعدادمون زیاده، تقریبا 50 نفریم).....
ببخشید که اینقدر حاشیه رفتم، فقط می خواستم از یک موردی مطمئن شم : این دوستمون اگه یک موقعی بخواد عکاسی ورزشی هم بکنه مشکلی خواهد داشت یا نه؟ ( البته قبلا اشاره کردم که 10 درصد کار دوست ما اون هم به صورت تفننی عکاسی ورزشیه و ما می خوایم اگه بشه این امکان رو براش فراهم کنیم اما نه به قیمت از دست رفتن بقیه امکانات.)
در فروم سایت dprview دقیقا در همین رابطه کسی پرسیده بود و بقیه جواب های مختلفی داده بودند ولی چند تایی گفته بودند "با 5D Mark II هم می شه عکاسی ورزشی کرد، فقط کمی سخت تره و باید قلق اش دست عکاس بیاد"
و چند تا عکس هم گذاشته بودند که من لینک اون صفحه فروم رو براتون گذاشتم. حالا واقعا حرف این ها درسته؟؟؟ ضمن اینکه این عکس ها از دید شما کیفیت لازم رو داره؟
http://forums.dpreview.com/forums/re...3&changemode=1
و با توجه به همه ی این حرف ها و حرفهای قبلی ما 5D Mark II رو براش بگیریم؟
والا به نظر من نیکون D700 برای ورزشی بهتره اما برای یک آماتور که به حد نهایی توانایی دوربین نمی رسه فرق چندانی نداره. برای عکاسی ورزشی سرعت فوکوس لنز خیلی مهمه که باید دوستانی که با لنزها آشنایی دارن توضیح بدن قاعدتا لنز های سری L کنون برای شما مناسبه
پ ن : میگن وقتی یه مسلمون بمیره اگه 40 تا مومن گواهی بدن که آدم خوبی بوده و ازش رازی هستن طرف میره بهشت. مردم سر خاک واسه یک صلوات فرستادن کوتاهی میکنن . . . حالا کسی که تو دوران حیاتش (شاید جوان هم هستن؟!) 40 نفر که نه 50 نفر حاضر هستن براش یک صلوات که نه 100 هزار تومان پول بدن تا خوشحالش کنن بایدآدم جالبی باشه میشه لطفا بعد از تولد با فروم آشناشون کنید؟!