مهدی جان من هم همین رو گفتم.
Printable View
البته من هم موافقم که 7D دوربین برتر لیست است . در ضمن لنز Canon TS-E 17mm F.4L قیمتش بالای 8 میلیون تومان است!
الان به خاطر قیمتهای نا معقول نیکون توی ایران کلا به سمت کنون رفتن به صرفه تره.
مثلا همین 22-10 رو در نظر بگیرید.قیمتی که دارم 2.380 هست و این در صورتیه که 24-10 نیکون 3.300 قیمت دارم(اشکم دراومد با دیدن این قیمت) یا مثلا 105-24 حدود 3 تومن ولی 120-24 حدود 5 تومن!!! خب این دلیل به نظر من خیلی مهمه.برای خرید نمیشه از این تفاوت قیمتهای هول ناک با کارایی یکسان(در مورد مثالهایی که زدم حتی پایینتر) گذشت.
البته کنون هم تو افزایش قیمت ها چیزی کم نذاشته!!!
600دی رفته بالای 2 تومن!!!!!
ولی با این حال به نظر من در صورت در نظر گرفتم تمام عوامل و حالت ها کنون 7دی برتر از دی7000.
البته تا وقتی که نخواید از لنز بی نظیر 105 ماکرو استفاده کنید;-) چون این مورد رو کنون نتونسته جواب بده.
بدنه ی بزرگ تر و هندلینگ بهتر در کنار سرعت فوکوس فوق العاده و امکان استفاده از لنز های دوست داشتنی 400 اف 5.6 و 10-22 هم مزیت های 7دی هستند
متاسفانه اصلا نميشود نام اين دو برند را آورد!
خيلي سريع بحث برندها شروع ميشود
واقعا تفاوت ها خيلي كم شده و به سختي ميشود بهترين را انتخاب كرد نظر دوستان بيشتر شخصي است و علاقه خود را ميبينند.
نكته اي كه درمورد نويز عرض كردم كاملا شخصي است و براي استفاده هاي خاصي كه شخص من دارم مفيد است و احتمال زياد كمتر كس فرق آنرا ببيند!
درنتيجه دوستي كه قصد خريد داشتن ميتونن بين دي٧٠٠٠ و ٧دي يكي را انتخاب كنن.
البته من با بیشتر صحبت های دوستان هم جناب شهبازی و هم آقای احمدی موافقم.
اما فقط یک نکته رو در مورد لنزهای اولتراواید بگم . صحبتهای جناب احمدی در مورد قیمت بسیار زیاد نمونه های نیکونی ، در این مورد کاملن درسته .
البته کیفیت 24-12 که هیچ ! جای صحبت نداره ! اما در برابر 24-10 :
یک انتخاب بسیار مناسب دیگر هم در این زمینه میشه انجام داد و اونهم لنز توکنیا 16-11 است . به ویژه این ورژن دو ی این لنز.
و البته نمونه سیگما هم هست . یعنی کلن میخوام بگم خیلی شاید ضرورت نداشته باشه که حتمن لنز رو از همون برند دوربین تهیه کرد .