یک مورد دیگه در مورد 700 دی و 650؟ اینا همه تنظیمات نوردهی رو داره؟ دیاف و شاتر و ایزو خیلی مهمه برام توی مود لایو ویو؟
می خوام 2 تومن بدم دوربین. 650 و 700 هست. کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Printable View
یک مورد دیگه در مورد 700 دی و 650؟ اینا همه تنظیمات نوردهی رو داره؟ دیاف و شاتر و ایزو خیلی مهمه برام توی مود لایو ویو؟
می خوام 2 تومن بدم دوربین. 650 و 700 هست. کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
نه دوست عزیز اطلاع ندارم چون فک میکنم یه مقدار این موارد تخصصی باشه،اما انگیزه و علاقه فراوان عکاسی دارم ;-)
واسه همین از تجربیات و دانش شما و دیگر عزیزان میخوام بهره مند بشم
من کاملا مبتدی هستم در این زمینه
نظرتون در مورد دوربین هایی مثل دی 650 و دی 700 و 5200 و 5300 چیه؟کدوم مناسب تره؟
راستی کار حرفه ای نمیخوام بکنم و عکاسی واسم یه هنر و تفریح لذت بخش هست و مقاصد عکاسیم هم طبیعت و آثار تاریخی هست
درود فراوان بر شما
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟
ملاک هایی که در نطر دارم توی اون مدل هایی که عرض کردم وجود دارند و این مدل های قدیمی که شما فرمودید امکانات کمتر و پایینتری دارند مثل پردازنده و مگاپیکسل و نقاط فوکوس پایینتر و... و بعد از چند ماه دوباره باید دوربین بهتری بگیرم
نظر خودم روی 5300 با لنز 105-18 هست،شما مورد بهتری رو پیشنهاد نمیکنید؟یه جورایی هنوز تو انتخاب بین مدل های 650 و 700 کنون و 5300 نیکون تردید دارم
70ِD کنون هم خیلی خوبه اما فعلا که اول راهم نمیخوام اینقدر هزینه کنم
با سلام خدمت دوستان و اساتید ، مدتی هست که یک دوربین Canon 50D دارم با لنز 135-18 کنون و 50-17 تامرون ، به نظر شما ارزش داره این دوربین رو بفروشم و یک فول فریم 5D مارک 1 بگیرم ، چون فقط بودجم به همین دوربین میرسه ، یا بهتره با همین دوربین فعلی ادامه بدم ؟ عکس هایی که میگیرم بیشتر از بنا های تاریخی و پرتره هستش