پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahanpour
من در بین کیفهای دوربینی که تا حالا داشتم و یا در دست دوستان عکاس یا همکاران دیدم کیفهای ونگارد بنظرم از همه ساخت اصولی تر و استحکام بیشتری دارند. ضرری ندارد قبل از خرید کیف محصولات خاص این شرکت را هم بررسی کنید.
سلام
منظورتون این هاست:
کد:
http://www.vanguardusa.com/photo.htm
آیا جایی در تهران می شناسید که این کیف ها رو داشته باشه؟
متشکرم.
سلام به گل و گلاب های عکاسی !!!!
دوستان من تو سایت Lowpro چک کردم اما ترجیح دادم از شا که دارین بپرسم ! من با یه D70s و 70-300 و 18-70 Offtrail 1 رو بگیرم یا 2 ؟؟؟؟؟
دوربین همیشه و هرجا همراهم هست .
آخه تفاوت قیمت حدود 30 تومان هست و از طرفی سایزشون هست که مثل اینکه تفاوت اساسی داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sprants
دوستان من تو سایت Lowpro چک کردم اما ترجیح دادم از شا که دارین بپرسم ! من با یه D70s و 70-300 و 18-70 Offtrail 1 رو بگیرم یا 2 ؟؟؟؟؟
آخه تفاوت قیمت حدود 30 تومان هست و از طرفی سایزشون هست که مثل اینکه تفاوت اساسی داره .
راستش من بر اساس تعاريف دوستان با دوربين رفتم كه Offtrail 1 رو بگيرم ولي دوربينم توش جا نشد . از طرفي Offtrail 2 هم زيادي يغير و بزرگ بود و هم ديدم با 70 و خورده اي هزار تومان چيزهاي خيلي بهتري مي شه خريد براي همين پشيمون شدم.
فرهاد جان شما که مارو حسابی خجالت دادی دیروز تا حالا .
اول از این همه لطفت ممنون .
دوم اینکه خوب نظر شما چیه ؟ . به نظرت اگه کمری نگیرم شونه هام خسته نمیشه ؟ آخه من خیلی زیاد راه میرم . دیوونه ی مستند اجتماعی و خبری هستم که همیشه و همه جا دوربین دستمه ! .
بعد حالا مارک های دیگه رو میبینم متوجه میشم که جدا lowpro کیف های حرفه ای داره . خوب شما بگو ! اینقدر عجله میکنم میترسم این آقای عفت رخ گل و گلاب( که گفت زود خبرش رو بهم بده برات می فرستم) تموم کنه کیف هارو !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sprants
اگر یه نگاهی به تجهیزات من بكنی متوجه میشی كه اصلا Offtrail 1 به دردت نمیخوره و فقط باید 2 شو بگیری
اما از حرید این كیف غافل نشو بهت قول میدم جای یه انز ماكرو و یا واید دیگه با فلاش رو در كنار تجهیزات خودت داره Offroad هم انتخاب خوبيه
ممنون بابک خان .
اتفاقا یه چیز جالب رو بگم . من هر وقت می خوام وسیله ای در رابطه با عکاسی بخرم میرم توی اون تاپیک معرفی تجهیزات و یا توی امضاهای بچه ها نگاه میکنم . و جدا عرض میکنم که با این کار 60 درصد تصمیم رو میگیرم !!
من خودم تصمیمم همون offtrail 2 هست از road هم خیلی خوشم میاد اما گویا تموم کردن !
حالا بذارین ببینیم فرهاد خان گل نظرشون چیه ؟ مطمئنم ایشون هم پیشنهادهای خوبی دارن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sprants
حالا بذارین ببینیم فرهاد خان گل نظرشون چیه ؟ مطمئنم ایشون هم پیشنهادهای خوبی دارن .
من نظری ندارم. اگر كمری می خواهید انتخاب بهتری ندارید. كیف فوق العاده ایست فقط مشكل من قیمتش بود. من دنبال یك كیفی بودم كه با این قیمت همه ی تجهیزات توش جابشه كه غیر از بیرون از منزل در منزل هم پراكنده و جلوی دست و پا نباشند.
دوستان کسی سراغی از کیفهای لومیکس داره در تهران از کجا میشه پیدا کرد؟:::confused2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهرنگ
دوستان کسی سراغی از کیفهای لومیکس داره در تهران از کجا میشه پیدا کرد؟:::confused2:::
سلام
بهرنگ جان آیه نیومده كه چون دوربین لومیكسه حتمن باید مموری هم پاناسونیك باشه و كیف هم لومیكس باشه و ....
من یه Lowepro TLZ Mini دارم باب دوربین شماست :::big grin:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
بهرنگ جان آیه نیومده كه چون دوربین لومیكسه حتمن باید مموری هم پاناسونیك باشه و كیف هم لومیكس باشه و ....
من یه Lowepro TLZ Mini دارم باب دوربین شماست :::big grin:::
فرمایش شما کاملا درست ولی اولویت کیفهای لومیکسه اگه ست باشه که بهتره اونم اگه بدرد بخورن من که در ارومیه اصلا کیف درست وحسابی ندیدم حدود 10 روز دیگه میام تهران .راستی من کیفی میخوام که چند تا کنورتر هم توش جا بشه مثلا 3 تا با فلاش اگه جای لپتاب داشته باشه عالی میشه.راستی کیف شما چند و چقدر زیر قیمته؟:::big grin:::