سه پایه در بغل کیف بسته میشه و در جهت مخالفی که دوربین قرار گرفته تا تعادل برقرار بشه
Printable View
نحوه تقسیم وزن در کوله پشتی، شناسایی مرکز ثقل و تنظیم کوله برای حمل آسان مطالب بسیار مهم و پیچیده ای است که صرفا با بستن بار در جهت های مخالف ناشدنیه!
ایجاد تعادل مناسب در یک کوله زمانی تامین می شه که شما بتوانید تحمل وزن را از روی شانه ها به مرکز ثقل بدن منتقل کنید!
ارادتمند
سلام
دوستان من یک کیف شانه آویز میخوام برای D7100 یا یه لنز اضافه و میخوام شارژر هم توش جا بشه و مواقع بارونی مشکلی پیش نیاد فقط قیمتش مناسب باشه .
اگر میتونید بهترین کیف با کمترین قیمت رو معرفی کنید ممنون میشم .
درود
قیمت و کیفیت نسبت مستقیم با هم دارند.
در شرایط که شما می فرمایید فقط باید به فکر اجناس ونگارد و بنرو باشید. اگر چه بنظرم بهتره برای کیف که بعنوان یک وسیله محافظ برای دوربینه بهتره بیشتر از اینها هزینه کنید. در اون صورت هم بنظرم LowerPro محصولات مناسبی داره که البته شاید از هم رده های چینی خودش گران تر باشه.
سقف هزینه شما چقدره؟
ممنون مصطفی جان به خاطر پاسخ .
والا من 150 دارم که هم میخوام کیف بخرم و هم سه پایه !! یا اگه نشه 100 برا کیف میتونم بدم که والا اونم زیاده برام .
پی نوشت : چینی هم باشه مشکلی نیست فقط یه d7100 با لنز و یه لنز اضافه با شارژر رو جا بگیره کمترین قیمت چی میتونه باشه همونو میخوام فقط ضد باران هم باشه .
در مورد این کیف ها ممنون میشم راهنمایی کنید . فقط اینو بگم که حتما لازم نیست خیلی بزرگ باشه . خوشگل و شیک (D7100 با کیت و یه لنز اضافه + شارژر)
Vist VDS25 Camera Bag
Vist VDS20 Camera Bag
Vist VD70 Camera Bag
Vist VD60 Camera Bag
Benro Beyond S10
Vanguard ZIIN 25
Vanguard UP-Rise II 22
Vanguard ZIIN 21
فقط به خاطر راحتی کار لینک ها رو گذاشتم اگر اشتباه کردم شرمندم و پستم و پاک کنید .