پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
به لطف TIPA و آقای شهبازی...
با کاتا آشنا شدم... و پیدا کردن سایتش کار سختی نبود...
ابتدا علت دریافت جایزه TIPA 2006 :
بهترین طراحی: کیفهای Kata
فلسفه طراحی Kata درمورد هر محصولی که تولید می کند ساده است. بجای اینکه یک مدل موجود را بهبود ببخشد، از ابتدا شروع می کند و مدلی کاملا جدید را خلق می کند. موفقیت آنها بر اساس اطلاعات وسیع بنیان گذاران شرکت از محصولات نظامی و توانایی آنها برای کار با مواد بالستیک، کامپوزیتها، پلیمرهای فومی و پارچههای مخصوص کاربردهای شرایط سخت است. بقیه دیگر محصولاتشان از جلیقههای جنگی تا کیفهای عکاسی، همراه با راحتی کاربر، دوام و محافظت کامل است. تفکر پشت محصولات عکاسی Kata و استاندارد بالای مهندسی آنها، استاندارد جدیدی را برای کیفهای عکاسی پدید آورده است
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/008424.php
اما بد نیست نگاهی به کیفهای عکاسی کاتا بیندازید:
http://www.kata-bags.com/videoLobby.asp
تنوع خوبی دارد + طراحی متفاوت...
جلیقه ضد گلوله و این حرفها هم اگر لازم داشتین داره!
:shock:
سلام
يه سوالي اين کيفاي Lowepro مخصوصا سری Topload رو به غير از فروشگاه تجهيزات حرفه ای از کجا ميشه گير اورد. گويا اونجا اين مدل رو ندارن و ما خواهان!! :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan
سلام
يه سوالي اين کيفاي Lowepro مخصوصا سری Topload رو به غير از فروشگاه تجهيزات حرفه ای از کجا ميشه گير اورد. گويا اونجا اين مدل رو ندارن و ما خواهان!! :D
عکسباران هم داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
عکسباران هم داره...
ممنون پورياجان. درمورد قيمتش در عکسباران هم خبر داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan
ممنون پورياجان. درمورد قيمتش در عکسباران هم خبر داری؟
متاسفانه نه ولی فکر میکنم گرونتر باشه نسبت به تجهیزات حرفه ای. راستی تجهیزات حرفه ای نماینده رسمیشونه و فکر میکنم موجودیشون تموم شده و دوباره بیارن.
آره تجهيزات حرفه اي همش تموم شده بود و كيف كولي داشت فقط. مجبور شدم از نمايندگي مركزي كانون يك Offtrail 1 بخرم كه به نظرم خوب هم هست.
سلام.آقا کامبیز میشه قیمت lowepro برای Slr اون دو مدل جدیدی که گفتین ( TLZ1 و TLZ2 )بگین.ممنون میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan
آره تجهيزات حرفه اي همش تموم شده بود و كيف كولي داشت فقط. مجبور شدم از نمايندگي مركزي كانون يك Offtrail 1 بخرم كه به نظرم خوب هم هست.
مقدور هست آدرس اين مركز كانون يك رو بدين چون منهم همين كيف رو مي خوام بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babakdin543
مقدور هست آدرس اين مركز كانون يك رو بدين چون منهم همين كيف رو مي خوام بخرم
آدرسش يکم پايينتر از در اصلي پارک ساعي هست نبش وليعصر. حالا نمیدونم هنوز دارن يا نه؟ چون به نظر جنساشون محدود میومد حالا امتحانش ضرر نداره
اگر اشتباه نكنك كانن مركزي خيابان وليعصر روبروي پارك ساعي است. از كانن وليعصر هم مي توانيد بخريد، بايد داشته باشند. بلوار كشاورز- بعد از فلسطين بطرف ميدان وليعصر