دوستان آیا اطلاعاتی در رابطه با ریلهای مخصوص فوکوس ماکرو قابل استفاده بر روی هد های مانفروتو ,دارند
و همچنین حل تهیه آن
البته هدف من از تهیه این ریل بیشتر به منظور استفاده در عکاسی طبیعت و منظره می باشد...
با تشکر
Printable View
دوستان آیا اطلاعاتی در رابطه با ریلهای مخصوص فوکوس ماکرو قابل استفاده بر روی هد های مانفروتو ,دارند
و همچنین حل تهیه آن
البته هدف من از تهیه این ریل بیشتر به منظور استفاده در عکاسی طبیعت و منظره می باشد...
با تشکر
مغازه ای تو ناصر خسرو ۶ ماه پیش چند مدل داشت به مشتری توضیح میداد چون مورد استفاده نداشتم دقت نکردم اگه خواستین شماره مغازه رو میدم
حتما ,لطفا(پیغام خصوصی)
باتشکر
اگر ریل فوکوس ماکرو موجود هست یا محلی یا سایتی برای فروش سراغ دارید لطفا معرفی کنید
ضمن عرض سلام حضور اساتید محترم : در مورد خریداری ریل ماکرو چه مارک و مدلی را پیشنهاد می کنید؟ کسی از دوستان با ریل فوکوس مانفورتو کار کرده ، آیا با توجه به قیمت 300 که نسبتا بالاست کیفیت خوبی داره ؟
با سپاس فراوان از شما
بسیار عالی
برخی از دوستان این ریلها را توسط صفحات ام دی اف و پیچ تنظیم هم ساخته اند و توسط آن بهترین فکوس استکها را ایجاد کرده اند، در غیر این صورت همان مانفروتو 454 گزینه خوبیست البته با قیمت بالاتر، علت پیشنهاد بنده هم این است که معمولا در فکوس استکینگ شما ناگزیر هستید دوربین را روی یک میز قرار دهید و یا سه پایه را بایست بسیار محکم نمایید تا بین شاتها اختلاف ترازی به وجود نیایید و در واقع کادر ثابت تری داشته باشید که در زمان استک توسط نرم افزار کمترین اشکال حاصل شود.
موفق باشین
با تشکر از راهنمایی خوبتان ، آیا شماتیکی از طریقه ساخت این گونه ریلها وجود دارد ، سه پایه مورد استفاده من Alta+ 263AP هست
Vanguard – Photo-Video - Tripods, Camera Bags, Cases, Optics, Binoculars
این لینک رو چک کنید:
A DIY Focus Rail For Focus Stacking - DIY Photography
البته نمونه دوستان بسیار ساده تر از این است و جواب هم می دهد
یک اه ساده برای ساخت ریل فوکوس ماکرو یک در سی دی رام خراب رو بردارید و خوب دقت کنید با کمی تغییرات خواهید دید شما یک ریل فوکوس ماکرو دارید !
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
مدتی بود که فکر تهیه ریل ماکرو بودم
زمستان که وقت ماکرو نداریم اما برای تابستان هم سوژه هستش و هم زمان
از دوستان عزیز که این ریل ها رو به صورت دست ساز تهیه و آماده کردن تقاضا دارم چند عکس یا کلیپ از این محصول گرانبها(قیمتش بالاس) به ما بدن بی زحمت تا ما هم بتونیم تهیه کنیم این
موفق باشید
ارادتمند
ضمن عرض سلام باید خدمتتون عرض کنم که: اگر عکاسی ماکروی شما بزرگ نمایی ای بیشتر از 1:1 دارد ریلهای دست ساز را توصیه نمی کنم چرا که بدلیل عدم تطابق پیچ و مهره و قطعات در این نوع دست ساز ممکن است در بعضی فریمها مشکل جابه جایی تصویری اتفاق بیوفتد، در بازار نمونه های چینی مرغوبی ارائه شده با قیمتهای مناسب گمانم حدود 120 باشد که می توانید تهیه فرمایید، فکرکنم خیابان جمهوری و باب همایون موجود داشته باشند، نام برند هم فوتومِیت بود.
اینم نمونه هایشان تقدیم به شما
FotoMate LP-01 100mm Movable 2 Way Macro Focusing Rail Slider - Black - Free Shipping - DealExtreme
Buy FotoMate LP-02 200mm Movable 2 Way Macro Focusing Rail Slider - Black
چند وقت پیش یه دونه ریل چهار طرفه از چین گرفتم که دقیقا 120 تومن پام تموم شد. ولی وقتی اومدم استفاده کنم متوجه شدم برای سه پایه ای که دارم (velbon cx460 mini) سنگینه و نمیتونه تحمل کنه و روی عکس تاثیر بدی میذاشت حتی وقتی که با ریموت و قفل آینه کار میکردم. بنابراین مجبور شدم بفروشمش و الان میخوام یه دونه ریل دو طرفه کوچیک بگیرم که قیمتش یک سوم مدلهای چهار طرفه است حدود 11 دلار.
خواستم این تجربه رو با دوستان به اشتراک بزارم که اگه میخواین روی سه پایه کار کنین در کل بهتره نوع دو طرفه کوچیک رو بگیرین که سبک تره. حتی میتونید دو تا ریل دو طرفه تهیه کنید و هر وقت خواستید اونا رو روی هم ببندین و تبدیل به چهار طرفه بشه.
فایل پیوست 72984
محمد جان به نظرم ساخت این وسیله، وقتی میشه خیلی راحت با قیمت خوب تهیه کرد ( برای مثال از سایت aliexpress و یا بازار داخل )... زیاد جالب نیست.
نمیدونم دوستان تایید میکنن یا نه، از این لینک میتونی گزینه های زیادی ببینی و قسمت پست هم رایگان انتخاب کنی خیالت راحت باشه.
ولی برای ساختش، مثلا این لینک که مدل پیشرفته تره رو ببین:
CREATE AN AUTOMATED MACRO RAIL FOR IMAGE STACKING
من خرید به ساخت ترجیح میدم.
بحث ریل فوکوس پیشرفته شد. دیدن این لینک هم خالی از لطف نیست.
Rylee Isitt Photography - Building a DIY Focus Stacking Controller with Arduino
http://www.ryleeisitt.ca/articleCont...roller/rig.jpg
ساخت ریل فوکوس ماکرو با دقت 0.01 میلیمتر
http://s6.picofile.com/file/8382427450/DSC_03911.jpg