چطوری در Windows 2000 یا XP یک Compact Flash را فرمت کنیم؟ منظور من دقیقا windows 2000 یا Windows Xp است نه استفاده از دوربین دیجیتال. نرم افزار خاصی وجود دارد؟
Printable View
چطوری در Windows 2000 یا XP یک Compact Flash را فرمت کنیم؟ منظور من دقیقا windows 2000 یا Windows Xp است نه استفاده از دوربین دیجیتال. نرم افزار خاصی وجود دارد؟
اگر از card reader استفاده مي كنيد يا دوربين شما به عنوان يك removable storage عمل مي كند ، مي توانيد روي درايو آن كليك راست كرده و گزينه format را انتخاب كنيد. فقط حواستان باشد كه fat32 فرمت نكنيد چون معمولا با اين نوع format ، دوربين قادر به ذخيره عكسها نخواهد بود.
با اين حال ، Format از داخل ويندوز چندان توصيه نمي شود. چون تعدادي از دوربينها ، به روش خاصي card را فرمت مي كنند.
یعنی با FAT فرمت کنیم؟نقل قول:
فقط حواستان باشد كه fat32 فرمت نكن
بله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
البته شايد دوربيني وجود داشته باشد كه با فرمت fat32 هم كار كند ، اما من تا حالا نديدم.
چرا با فرمت خود دوربین این کار را نکنیم؟ هم راحت تره هم مطمئن تر.
ميدانم و يقين دارم كه كول ديسك رو اگر با ويندوز فرمت كني مرخصه ولي در مرود مموري كارتها مطمئن نيستم ولي فكر كنم اينها هم همينطورند يعني اگر فرمت با ويندوز بشن مرخصن
man ye smartmedia daram ke ba windows format kardamنقل قول:
نوشته اصلی توسط rmb_ali
alan dorbin cart ro erorr mide chare cheye
من قصد دارم از Compact Flash برای جابجا کردن اطلاعات بین دو کامپیوتر استفاده کنم (نه فقط برای عکاسی).
شما با همون دوربين هم format رو انجام بدي ، با card reader ميتوني اين استفاده رو هم از مموري كارتت ببري.نقل قول:
نوشته اصلی توسط David200
با دستگاه فرمتش کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط آفتاب
با کدوم دستگاه دو دستگاه بیشتر نیست. یا دوربین یا کارت ریدر. اگر منظورتون دوربین باشه که با اون استفاده ای که ایشون فرمودند نیمتونند دوربین رو دم به دم با خودشون ببرن. اگر هم که دوربین رو نخواهند راه دیگری جز کارت ریدر ندارند. که اونم طبق معمول با ویندوز و برنامه های ویندوزه.
kodom dastgahنقل قول:
نوشته اصلی توسط maf.ir
dorbin nemitavanad format konad
من يك كول ديسك دارم كه هم ميشه از كامپيوتر فرمتش كرد هم پارتيشن بندي اش كرد/ البته با نرم افزار اختصاصي خودش.
اما قبلا يك كول ديسك داشتم كه با فرمت كردن از كامپيوتر مشكل دار شد. فكر كنم بستگي به نوع كول ديسك داشته باشه.
دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند، راهنمايي كنند.
منظور دوربین بود.چرا دوربین نمیتونه فرمت کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط آفتاب
error mideنقل قول:
نوشته اصلی توسط maf.ir
دوستان من امروز سن دیسک 16 رو توی دوربین فرمت کردم و درآوردم گذاشتم توی رم ریدر تا فایل آپگریت دوربینو کپی کنم حدود 10 درصد کپی شده بود که ارور داد و دیگه هیچ سیستمی رمو نمیشناسه چند جا بردم به رم ریدر وصل کردن نشد.دوربین هم میگه باید فرمت شه اما نمیتونه فرمت کنه و حجم رمو نمیتونه تشخیص بده.با هرنرمافزارکه تو تاپیکا گفته شده بود تست کردم اما نشد.متاسفانه گارانتی هم نداره.ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بفرمایید
sandisk strem 16 gig
Sent from my KFTT using Forum Runner