نوشته اصلی توسط
NarimaN 7
انوش عزیز واقعا ممنون از اینهمه توضیح دقیق و کارشناسانت ، واقعاً استفاده کردم دوست خوبم ...
والا از اونجایی که عکاسی یه جورایی حرفه و پیشه بنده هست و به زودی آتلیه عکاسی گروه ما هم دایر خواهد شد بنابراین دوست داشتم بهترین سه پایه موجود رو خریداری کرده باشم ( البته این عادت بنده هست که همیشه سعی میکنم در حد توان مالیم بهترین چیزهارو بخرم ! ) در مورد پیاده روی هم که ای بابا دیگه این زندگی های پرمشغله شهری اجازه پیاده روی و تفریح رو نمیده !! :D خیلی بتونیم به خودمون استراحت بدیم دقیقاً همونیه که گفتی : با ماشین یه جا بریم و نهایتاً همون یک کیلومتر رو پیاده روی کنیم ! ( البته من بدنسازی هم کار میکنم بنابراین تحمل این وزنشم میکنم ، چون قرص بودن و محکم بودن یه سه پایه برام خیلی مهم بود )
در مورد هد هم که گفتی من عکاسی طبیعت و منظره رو خیلی دوست دارم یعنی در واقع کلاً به عکاسی با حوصله و دقت بیشتر علاقه دارم تا عکاسی با سوژه های سریع و کادربندی های سریع که البته اینم بر میگرده به کارم که طراح گرافیک هم هستم و دقیقاً فوق العاده آدم وسواسی و حساسی هستم تو کارم ، بخاطر همین کادربندی های دقیق و با حوصله رو بیشتر دوست دارم ...
ولی حالا به نظرت اون سه پایه دومی که گفتی و حدوداً 600 گرم وزنش کمتره انقد وزن کمترش احساس میشه ؟! آخه احساس میکنم 600 گرم زیاد چیزی نباشه که بخواد فرقش خیلی احساس بشه ...
بازم ازت ممنونم که انقد با حوصله و دقیق جواب دادی انوش عزیز ... :)