من ونگارد 263AT و هد PH32 گرفتم که واقعا راضی هستم بدنه محکمی داره و انعطاف خوبی داره.
اگه دسترسی دارید از نزدیک ببینید بهتر متوجه میشید
Printable View
سلام دوستان
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید در مورد خرید سه پایه.
بنده تازه عکاسی رو شروع کردم و تا حدی مبتدی هستم البته سعی کردم اصول عکاسی رو مطالعه و پیاده سازی کنم.
دوربین canon 60D دارم با لنز 15-85 (که دوستان انجمن لطف نمودند و راهنمایی در مورد خرید لنز به بنده دادند)
البته نیاز به سه پایه رو زمانی بیشتر حس کردم که برای دیدن آکواریوم سیدنی رفته بودم و نمی تونستم دوربینم رو فیکس کنم و مجبور بودم با ایزو بالا و سرعت شاتر بالا عکس بگیرم که نویز عکسا زیاد شد.
حالا به فکر خرید سه پایه هستم ولی تجربه ای ندارم. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید و فاکتورهای لازم رو به بنده اطلاع دهید.
با تشکر
ممنون از لطفتون
این رو پیدا کردم:
Manfrotto 190XPROB with 804RC2 3-Way Pan/Tilt Head Tripod Kit Digital World International
به قیمت حدود 175$
البته همانطور که شما اشاره کردید سبک وزنی برام مهم هست. می خواستم بدونم برند ارزونتری هم وجود داره؟
مرسی
سلام و عرض ادب
برای عکاسی پانوراما - سه پایه رو تراز می کنم .وقتی هد رو می چرخانم تراز روی هد عدم تراز را حین چرخش نشان می دهد - دوستان علت را می دانند ؟
با سلام
دوستان نظرتون راجع به این دو مورد سه پایه چیست؟
Velbon EX-888 EX Series
Velbon EX-330
البته از Manfrotto 190xproB + 496 rc2 خیلی ارزونتر هستند. می خواستم بدونم میشه اینها رو هم استفاده کرد و پول هدر دادن نباشن.
مرسی
البته خرید سه پایه مانفرتو قطعا پول هدر دادن نیست و در ضمن اینکه سه پایه های ولبن هم کیفیت خوبی دارند و قابل قبول هستند و به قولی هرچقدر پول بدید همان قدر اش میخورید.
بنظر من با توجه به تجهیزاتی که دارید مدل EX-330 برای شما اصلا مناسب نیست در ضمن شما میتوانید از برند vanguard هم سه پایه های خوبی انتخاب کنید.