نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliM89
سلام
ممنونن آقا مصطفی عزیز از اینکه وقت گذاشتید و با حوصله بنده را راهنمایی فرمودید.
در مورد تحمل وزن 6 کیلوگرم سه پایه که از سرمم زیاد است. 6D + 24-105 دارم که در آینده دور دوست دارم لنز وایدتری بگیرم که باز هم این تحمل وزن برای بنده بیشتر از حد انتظار است.
در مورد اینکه گفتم سری 3 تکه از 4 تکه مقاوم تر است چون رفتم از نزدیک دیدم و با 190 سه تکه هم کار کردم احساس میکنم اگر سه پایه را در حداکثر ارتفاع خود باز کنیم قطر تکه آخر کمتر میشود و در نتیجه استحکام کمتری دارد. (باز هم عرض میکنم احساس بنده این بود.) و اینکه زمان باز و بسته کردن سری 4 تکه بیشتر از 3 تکه است.
درود
با وزنی که مد نظر شماست این مسئله اصلا حس نخواهد شد.
از طرفی برای عکاسی منظره و شب به ندرت از حداکثر ارتفاع استفاده می شود. با این حال انتخاب با شماست و این مسئله سلیقه است. هرچند شخصا حجم کمتر را انتخاب می کنم.
در مورد تعداد گیره ها هم خیلی فرقی نداره! شما هر چهار قفل را با هم باز می کنید و سه پایه را باز خواهید کرد بنابراین مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت. نهایتا در حد 15 ثانیه وقت بیشتر خواهد گرفت. البته باز هم این مسئله به سلیقه افراد مرتبط خواهد شد.
نقل قول:
در مورد سری Go هم همین مشکل را دارم. درست است که 300 گرم سبک تر است اما فکر کنم اتصالات کلیپسی سریعتر از پیچی است.
در مقایسه بین کلیپس ها و پیچ ها تجربه شخصی بنده این بود که سری پیچی هم آسیب پذیری کمتری دارند و هم سریعتر باز و بسته می شود. در این سری شما با تنها نیم دور پیچ را باز می کنید در حالی که برای باز کردن شفت ها نیاز مند فشار برای آزاد کردن کلیپس ها هستید. از نظر ابعاد هم پیچی جمع و جور تر از کلیپس هست. استحکامش هم بیشتره و قطعات یدکیشون هم در صورتی که اتفاق بیفتد راحت تر با لوازم دیگر جایگزین می شود.
ولی این مورد هم تا حدود زیادی سلیقه ای هست و نمی شه نظر کلی داد.
نقل قول:
راستی حالت ماکرو این سری از سه پایه ها اصلا مورد نیاز بنده نیست. نمیدادم سه پایه ی ارزان تری است که نیاز من را برطرف کند یا خیر؟ مثلا Mk290-xtra + هد 3w که الان با 500 هزار تومان قابل تهیه است.
اگر براتون مهم نیست که حتما مانفرتو باشه، بنره و ونگارد مدلهای خوبی دارند در این حدود که با تجهیز شدن به یک هد مثلا مثل مانفرتو خیلی کارامد خواهند بود.
بعنوان مثال دیدن مدلهایی از بنرو مثل A1682TB0 و A1980T و مدلهایی از ونگارد مثل Vanguard ABEO PRO 283AT و Vanguard Alta Pro 263 AT Aluminum Alloy Tripod از نزدیک خالی از لطف نیست.
نقل قول:
الان سراغ 055 نروم پس؟ چون تجربه عکاسی ستارگان را نداشته ام و نمیدانم که 190 یا 290 کفایت میکنند یا خیر؟!
اگر این مدل رو برای عکاسی ستارگان می خواستید تهیه کنید بنده بهتون قول می دم همون 190 کارتون را راه خواهد انداخت. ولی در اینکه این مدل 055 استقامت بیشتری داره شکی نداشته باشید. اما خوب هم حجیم تره و هم سنگین تر!
نقل قول:
در مورد هد هم سری جدید 804 یا حتی قدیمی آن را تو بازار دیدم با قیمت 230 هزار تومان... عمده دلیلم هم برای انتخاب این هد این است که هم ازران تر از سایر هدها است! هم قبلا باهاش زیاد کار کردم و راضی کننده بود. اما با بال هد اصلا کنار نمیام. 3w چون تو سه جهت پیچ های تنظیم جداگانه دارد را میپسندم.
بال هم یا 3W هم سلیقه ای هست. هر دو حس خاص خودشون را به استفاده کننده می دهند.
اما در مورد mhxpro که جایگزین هدهای قدیمی 3w مانفرتو هست باید بگم اشتباه نکنید.
من خودم دنبال 804 سنگین بودم و بدلیل متوقف شدن تولید mhxPro را خریدم.
این هد باتوجه به نوع ساخت، قابلیت جمع شدن دستگیره و ظاهر بنظرم خیلی بهتر از هدی مثل 804 هست.
از طرفی وجود قابلیت تنظیم میزان سفتی محور ها که بنام Fraction مطرح می باشد هم یکی دیگر از قابلیت های اون در برابر هد های قدیمی هست.
فقط یک نکته باقی می ماند که اون هم زاویه عملاین هد حول محور x و یا برای تنظیم ارتفاع هست. ارتفاع کاری هد ها را با هم مقایسه کنید. اگر اشتباه نکنم mhxpro محدودیت +40 تا -90 داره و این مقدار یادم نیست برای 804 چقدر بوده.
ارادتمند