پاسخ: سه پايه ها و هدهاي آنها...
سلام
من در حال حاضر D60 دارم با لنز خودش یعنی 18-55
قصد خرید یه سهپایه دارم و نمونه Somita 660a رو دیدم که حدود 35-40 هست
سهپایه رو بیشتر برای عکسبرداری در شب و احیانا پرتره نیاز دارم.
به نظر شما این سهپایه با این قیمت مناسب هست که بگیرم؟
سلام
من دوربینم Nikon D90 هستش و میخوام براش سه پایه خوب بگیرم.
چه مارکی و چطوریش رو بگیرم که راحت تو هر جهت و مقعیتی بتونم قرار بدم.
من میخوام هم از آسمون عکاسی کنم و هم استفاده های دیگر...
وزن برام مهم نیست و من یک عکاس عشقی هستم ( شغلم عکاسی نیست ) ولی دوست دارم حرفه ای کار کنم...
چه برندی بهترین هست و چه هدری باید بگیرم و اگه یه فروشگاه مجهز سراق دارید معرفی کنید لطفا...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh.kousheshy
سلام
من دوربینم Nikon D90 هستش و میخوام براش سه پایه خوب بگیرم.
چه مارکی و چطوریش رو بگیرم که راحت تو هر جهت و مقعیتی بتونم قرار بدم.
من میخوام هم از آسمون عکاسی کنم و هم استفاده های دیگر...
وزن برام مهم نیست و من یک عکاس عشقی هستم ( شغلم عکاسی نیست ) ولی دوست دارم حرفه ای کار کنم...
چه برندی بهترین هست و چه هدری باید بگیرم و اگه یه فروشگاه مجهز سراق دارید معرفی کنید لطفا...
سلام دوست عزیز
چند دقیقه ای وقت بگذارید و این تاپیک رو کامل بخوانید حتما پاسختون رو مثل بقیه میگیرین به خدا:::happy:::
با تشکر
من دوربینم D90 هستش و میخوام در شب ( از آسمان ) و همینطور ماکرو و همینطور استفاده هایی مثل عکاسی آتلیه ای از سه پایه استفاده کنم.
تاپیک رو خوندم و Manfrotto 055pro + Manfrotto 322RC2 نظرم رو جلب کردند ( تا 300 تومان میخوام هزینه کنم حالا کمتر بهتر ).
فکر میکنید این هد و پایه جواب من رو بدن ؟ و یا کمتر از این هم کارم رو راه میندازه .
lol البته دوست دارم یه چیز تاپ بگیرم که بعد ها هم که حرفه ای تر شدم جوابم رو بده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh.kousheshy
من دوربینم D90 هستش و میخوام در شب ( از آسمان ) و همینطور ماکرو و همینطور استفاده هایی مثل عکاسی آتلیه ای از سه پایه استفاده کنم.
تاپیک رو خوندم و Manfrotto 055pro + Manfrotto 322RC2 نظرم رو جلب کردند ( تا 300 تومان میخوام هزینه کنم حالا کمتر بهتر ).
فکر میکنید این هد و پایه جواب من رو بدن ؟ و یا کمتر از این هم کارم رو راه میندازه .
lol البته دوست دارم یه چیز تاپ بگیرم که بعد ها هم که حرفه ای تر شدم جوابم رو بده...
ترکیب فوق یکی از بهترین ترکیب های موجود است.با توجه به بودجه به نظرم ترکیب خوبی است.سری 190 هم سه پایه های خوبی هستند که بیشتر به آینده کاری شما مربوط است و نیاز هایتان.
اما این ترکیب عالی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
ترکیب فوق یکی از بهترین ترکیب های موجود است.با توجه به بودجه به نظرم ترکیب خوبی است.سری 190 هم سه پایه های خوبی هستند که بیشتر به آینده کاری شما مربوط است و نیاز هایتان.
اما این ترکیب عالی است.
سری 190 بهتره یا Manfrotto 055pro ؟ چون اینطور که من تاپیک خوندم مثل اینکه این سری تو بازار نیست به اون صورت ؟
و اگه فروشگاهی رو در تهران میشناسید که مجهز باشه و مطمین معرفی کنید لطفا...
نقل قول:
سری 190 بهتره یا Manfrotto 055pro ؟ چون اینطور که من تاپیک خوندم مثل اینکه این سری تو بازار نیست به اون صورت ؟
من ناصر خسرو زیاد دیدم ولی قیمت بالا می گفت
روزنه هم داشت قیمتش هم خوب بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh.kousheshy
اصولا انتخاب بین 055 ها و 190 ها یک انتخاب قدری مشکل و با دید باز و با نگاه به آینده عکاس و اینکه فعلا چه نیاز هایی دارد انجام می شود
مثلا انتخاب برای بنده 190Xpro B خواهد بود.
واما برای خرید.
همیشه اینطور اجناس را از نمایندگی اش بخرید هم هرینه کمتری خواهید کرد و هم تنوع اجناس بیشتر خواهد بود.
سیگل نمایندگی رسمی مانفروتو در ایران است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اصولا انتخاب بین 055 ها و 190 ها یک انتخاب قدری مشکل و با دید باز و با نگاه به آینده عکاس و اینکه فعلا چه نیاز هایی دارد انجام می شود
مثلا انتخاب برای بنده 190Xpro B خواهد بود.
واما برای خرید.
همیشه اینطور اجناس را از نمایندگی اش بخرید هم هرینه کمتری خواهید کرد و هم تنوع اجناس بیشتر خواهد بود.
سیگل نمایندگی رسمی مانفروتو در ایران است.
مرسی از راهنماییت. ولی لطفا اگه آدرسی شماره ای چیزی ازش داری لطف کنی ممنونت میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahrokh.kousheshy
مرسی از راهنماییت. ولی لطفا اگه آدرسی شماره ای چیزی ازش داری لطف کنی ممنونت میشم.
تلفن : 91-66695409