به نظر از آن بخش سفید رنگ که با فیلتر پوشانده شده ، هوا به داخل کشیده شده و سیرکوله میشود ...
Printable View
به نظر از آن بخش سفید رنگ که با فیلتر پوشانده شده ، هوا به داخل کشیده شده و سیرکوله میشود ...
دوست عزیز رفلکتور ها همونطور که از نامشون پیداست یعنی منعکس کننده ها.
معمولا در عکاسی پرتره در فضاهای باز به دلیل اینکه دسترسی به فلاش محدود تر میشود از رفلکتور ها استفاده میشه که هم کم هزینه هست و هم نیاز به تنظیم ندارد و حمل و نقل آسانتری هم دارد. بدین صورت که قسمتی از سوژه که در سایه واقع شده با تاباندن یا منعکس کردن نور از سطح رفلکتور به آن قسمت، باعث روشن شدن نرم آن قسمت از سوژه میشوند.
این وسیله در عکاسی ماکرو و کلا برای روشن کردن نواحی از سوژه که در سایه واقع شده هست نیز کاربرد دارد.
من میخواستم خودم دیفیوزر درست کنم برای عکاسی پرتره زیر نور آفتاب .... دیفیوزر از چه جنسیه و از کجا میتونم تهیه کنم ؟ شبیه این عکس
فایل پیوست 63056
یک رفلکتور بزرگ اصطلاحا 5 لایه بخرید وسطش همین جوریه
ویرایش : 5 کاره درسته نه 5 لایه
چون اين پارچه ها براي اين كار توليد نشده اند اطلاع دقيقي در اين خصوص ندارم. بايد شخصاً مراجعه كنيد و ضخامت مناسب را و سفيدترين پارچه را انتخاب كنيد.
پي نوشت: تا جائي كه ديده ام براي ساخت سافت باكس دست ساز از يك لايه پارچه استفاده مي كنند و براي ديفيوزر از دولايه كه در لبه ها با نوار هاي Velcro به هم متصل مي شوند و مي شود يك لايه آن را جدا كرد و بسته به شدت نور و مقدار لازم كاهش نور، آن را به صورت يك لايه يا دو لايه استفاده نمود.
كسي اين سه پايه از مانفروتو را در بازار ديده است؟؟
فایل پیوست 63685
فایل پیوست 63686
Pocket Support Large Black MP3-BK - Pocket Series | Manfrotto
سلام
کسی از دوستان چیزی شبیه به این رو جایی ندیده؟ برای پرتره فضای باز عالیه:::love2:::
فایل پیوست 63802
فلاش های با باطری پک نمونه های متفاوتی دارد، کیت ترایتون فتو فلکس و همچنین فلاش های با باطری پک جین بی نمونه هایی از این سری هستند. فکر می کنم با سرچ در فروم تاپیک مرتبطی نیز وجود داشته باشد.
منظور بنده چرخ دستی هست که تجهیزات روی اون سوار شده.
درود
اين چرخها براي جابجايي تجهيزات بازي گلف هستش، كيف بزرگي كه داخل اون باتومهاي سنگين اين بازي قرار داره.
اينجا فروشگاههاي اين چرخها رو ميفروشند ولي هماگونه كه ميدانيد ورزش گلف بسيار گران قيمت هستش و اين وسايل هم قيمتي نجومي دارند! براي مشاهده ميتونيد به فروشگاه لوازم گلف در كنار زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب بريد (دست دومش هم باز گران هستند!)
بدرود
فایل پیوست 63828درود به همه
دوستان میخوام این پوشش رو برای nikon d7100تهیه کنم...شما تا بحال تجربه ایی با این پوشش ها داشتید؟ واقعا کاربردی هستن یا یک جور تنوع طلبی یا تزیین هست؟
سپاس
دوست گرامی با سلام،
خاطرم هست که تو یکی از تاپیکها یکی از دوستان از این کاورها تهیه کرده بودند و خیلی راضی بودند. حتی فشردن دکمه ها هم برای ایشون مشکلی ایجاد نکرده بود.
منتها برای شما که دوربینتون D7100 هست این کاورها لازم نیستند چرا که دوربینتون در مقابل شرایط بد آب و هوایی مقاوم هست. این کاورها برای دوربینهای رده های پایین تر که در مقابل شرایط آب و هوایی مقاوم نیستند ساخته شده اند.
دستكش گرم با عايق thinsulate مخصوص عكاسي و شايد كارهاي ديگر:
فایل پیوست 63964
Freehands Men's Stretch Thinsulate Gloves (Large, Black) 11121ML
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که " پلکسی گلاس" رو از کجا میتونم بگیرم و اصطلاحا یورسش کجاست...؟!
پامنار تهران
براي استفاده از دوربين در شرايط بد اب و هوايي به اين كاورها نبايد اصلا دلبست ! براي ورود اب خصوصا اصلا قابل اعتماد نيستند ، بيشتر طراحي شدن براي حفاظت از دوربين درمقابل ضربه و يا جلوگيري از برق افتادن بدنه ! به نوعي براي كسايي هست كه كمي بيشتر از بقيه وسواس تو نگهداري تجهيزات دارن ...
Camera Support Straps V2.0
فایل پیوست 67123
خبری خوش برای دوستداران عکس سلفی با گجت ها
وسیله ای کوچک، سبک و کارآمد با ابعاد تقریبی 5 در5 و ضخامت 2.5 سانتیمتر؛ که بوسیله بلوتوث با گوشی های هوشمند (Android & Ios) سینک شده و از طریق آن میتوان پس از برسی اوضاع بصورت زنده، اقدام به ثبت تصاویر با کیفیت 8 م.پ نمود.
همچنین فیلمبرداری 720 با نرخ 30 فریم و حافظه داخلی با حجم 4 از دیگر مزایای این کوچولوی 51 گرمی میباشد.
در قسمت پشت، پد مخصوصی قرار گرفته و به جهت مواد ویژهای که در ساختار آن استفاده شده قابلیت اتصال به هر سطحی را داراست.
https://www.kickstarter.com/projects...d-shoot-camera
پ.ن: مدتی قبل هم سونی(اگر اشتباه نکنم) وسیله مشابهی با قیمتی گزاف تولید کرد که تنها با محصولات Xperia سازگار بود.
البته این وسایل بدرد عکاسان نمیخورد ولی چون اطراف آنها را علاقه مندان به این وسایل احاطه کرده اند، لذا.. :oops:
المپیوس همراه با دوربین OMD-EM5 مارک II ، قطعه EE-1 Dot را ارایه کرده که وسیله بسیار مفیدیست برای عکاسی از سوژههای بسیار متحرک ، مانند پرندگان در پرواز ، که این وسیله که روی دوربین سوار میشود ، مانند یک مانیتوری کوچک که برای فیلمبرداری بهکار میروند ، میتواند نگاه عکاس را روی سوژه نگاه دارد و یا حرکات او را عکاس بتواند پیشبینی کند .
فایل پیوست 67316
فایل پیوست 67317
فایل پیوست 67318
بررسي چند مدل تك پايه ي سلفي توسط dpreview:
فایل پیوست 67615
DPReview Recommends: Selfie-Sticks: Digital Photography Review
چندين وقته درگير اين هستم كه چطوري عكاسي يا اين تك پايه ها اينقدر محبوب شده است. نياز به اينطور عكاسي كردن از كجا آمده است. مبتكرش چه كسي بوده است و چرا سرعت فراگير شدن -trend- اين تك پايه ها اينقدر وحشتناك و باورنكردني است!!!!
سلام
گریپ متفرقه جنس خوب برای 700D چی می تونم بگیرم ؟
دوستان کسی میدونه محصولات سایت photojojo.com در کجای این سرزمین پهناور عرضه میشه؟
ممنون
پیشنهاد میکنم یه بار ازشون استفاده کنید. سر وقتش واقعا به درد بخور و کار راه انداز هستند. همیشه که امکان عکاسی با دوربین اصلی و نصب سه پایه مقدور نیست. موواقعی هستن که یا باید بیخیال عکس بشین و یا از یه رهگذر بخواین براتون عکس بگیره. و البته یا نوبتی عکس بگیرین. :::whistling:::
من دوربین SX60 رو روشون بستم و راحت عکس گرفتم. ولی فکر نکنم بشه یه DSLR رو باهاشون نگه داشت.
سلام
روزنامه دنیای اقتصاد در پنجمین نسخه از ضمیمه رایگان خود با عنوان "چی چند کجا؟" اقدام به درج اطلاعاتی در زمینه معرفی و تجربه کار با کوادکوپترها نموده است و به معرفی چند مدل موجود در کشور با ذکر قیمت پرداخته است.
یادآور میگردد این مطلب بسیار کوتاه و مختصر است و برای دوستانی که مثل من تجربه کار با این پرنده ها را نداشته اند میتواند مفید باشد.
سلام برای اسپید باکسی که گرفتم چه توع استندی مناسبه ؟
فایل پیوست 70811فایل پیوست 70812
چند وقت پیش باب همایون در پاساژ پگاه من یک مورد تهیه کردم.
چندین مدل متفاوت دارند ، J شکل و T شکل هستند. (فلزی) حدود 100 هزارتومان هم قیمت دارند.
یک مورد فروشگاه اینترنتی هم هست منتهی اطلاعی ندارم چطور جنسی هست کسی از دوستان لازم داشت پیغام بدید لینک رو بفرستم.
سلام به دوستان عزیز. همان طور که می دانید اخیراً کیفیت صفحه نمایش گوشی های موبایل بسیار بالا رفته و اگر شما هم مثل من علاقه مند به تماشای بلادرنگ و آنی عکسهای دوربین عکاسی تان روی موبایل هستید، میتوانید این وسیله را بسازید و روی کفشک فلاش دوربین نصب کنید. ضمناً در عکاسی پرتره و مدل، فردی که سوژه می شود معمولا دوست دارد همان لحظه عکس خود را ببیند. بنابراین جهت صفحه نمایش می تواند بر حسب نیاز به هر دو سوی دوربین باشد.
فایل پیوست 70986
برای این کار ابتدا لازم است نرم افزار DSLR CONTROLLER را روی گوشی تان نصب کنید. این نرم افزار توانایی به دست گرفتن کامل کنترل دوربین و کلیه تنظیمات را دارد، اما مهمتر از آن، میتواند به صورت بلادرنگ و اتوماتیک، عکسی را که اخیراً گرفته شده دانلود کند و در 3 مود انتخابی (تمام صفحه، اینفو، و گالری) آن را نمایش دهد.
سپس با یک کابل یا دانگل OTG گوشی را به دوربین متصل کنید (حتماً OTG باشد و نه کابل معمولی، و بدیهی است که گوشی تان هم باید از نوعی باشد که OTG را ساپورت کند) و با کمی ابتکار، یک پایه فلاش را به یک گیره نگهدارنده گوشی (مخصوص خودرو) متصل کنید. گیره ای که در تصویر می بینید مخصوص اتصال گوشی به فرمان خودرو بوده و تا 8.6 سانتیمتر باز می شود. بنابراین امکان اتصال فبلت ها (تا 6 اینچ) به آن میسر است.
امیدوارم از ساخت این وسیله لذت ببرید.
فایل پیوست 70989
دوستان میتوانید از برنامه DSLRDashboard هم استفاده کنید که بیشتر دوربین ها را ساپورت میکند و کلی امکانات جالب مثل براکتینگ 10 فریمی و تغییر فوکوس برای فوکوس استکینگ هم در آن وجود دارد. البته این برنامه فقط از طریق کابل کار میکند.
الان متوجه شدم که امکان اتصال از طریق وای فای هم وجود دارد.
وای فای استفاده کردن این برنامه هم جالبه.
نیازمند به یک روتر هستید ، دو دستگاه مجهز به این برنامه و یک کابل OTG.
مواقعی که لازم باشه بنده گوشی رو با کابل وصل میکنم به دوربین مودم همراهم رو رو روشن میکنم و با تبلت عکس ها رو بررسی میکنم.
سلام
مودم همراه؟
اگر دوربین وای فای داخلی داشته باشه دیگه نیازی به مودم فکر نکنم باشه
اگر هم دوربین وای فای نداشته باشه با تبلت یا گوشی های otg ساپورت میتونین دوربین به به دستگاه متصل کنین و عکس هارو تهیه کنین
متاسفانه کابل یو اس بی دوربینم گم شده
دنبال سایتی هستم که داشته باشه اما نداره..نمیدونم چجوری تهیه کنم
سلام من یک سه پایه میخوام برای فیلمبرداری بیشتر هدفم هست. با دوربین 7d mark ii . و لطفا یک مدلی رو بگید که بعدا بتونم چرخ هم به اون اضافه کنم. تشکر. بودجه فعلا 500 تومن دارم
سلام.
دوست عزیز شما باید سوالتون رو در بخش http://forum.akkasee.com/f30/t320.html مطرح بفرمایید.
Polaroid BrightSaber Pro wand با 298 led:
فایل پیوست 75618
Polaroid-branded BrightSaber Pro wand packs 298 LEDs: Digital Photography Review
Yongnuo YN360 LED light wand:
فایل پیوست 75619
http://www.dpreview.com/news/6929882...led-light-wand
سلام دوستان.
جایی رو سراغ دارید برای خرید این محصول یا محصولات مشابه؟ Rotating Tripod TimeLapse
فایل پیوست 75909
کارش هم اینه که مثلا تو یک ساعت دوربین رو ۳۶۰ درجه کامل میچرخونه و به درد فیلم برداری و عکس برداری تایم لپس میخوره.
سلام
نمونه هاي مختلفيش توي سايت علي اكسپرس پيدا ميشه
Aliexpress.com : Buy 360 Degrees Rotating Tripod Time Lapse Stabilizer With Tripod Adapter For Gopro 4 3+ 3 2 Sj4000 DSLR Digital Camera from Reliable adapter ibm suppliers on ZLY Technology Co., LTD | Alibaba Group
Aliexpress.com : Buy Degrees Rotating Time Lapse Stabilizer Tripod Adapter for Gopro DSLR P4PM from Reliable tripod camera suppliers on peoplemarketing | Alibaba Group
قبلا تجربه خريد يه فلش يانگنو از علي اكسپرس رو دارم، نميدونم الانم امكان خريد ازش هست يا خير ...
سلام
آیا وسیله ای هست که بر روی لنز نصب بشه و فاصله کانونی را ثابت نگه داره ؟
من لنز زوم 15-85 کانن دارم و میخام مثلا تمام عکسهایی که میگیرم با یک فاصله کانونی خاص باشه و تغییر نکنه .
Stop Zoom Creep - LENS BAND
http://www.amazon.com/Lens-Band-Stop.../dp/B0050KEEW0
فكر مي كنم مشابهش را در ايران به عنوان دستبند استفاده مي كنند. اگر اندازه لنز باشد و كشسان باشد مي توان به عنوان جايگزين از آن استفاده كرد.
برای نمایش زنده تصاویر بر روی تبلت و یا تلفن همراه به صورت بیسیم چه ابزاری را پیشنهاد میکنید ؟آیا کارت eye fi برای این کار مناسبه و یا فقط وقتی عکس گرفته شد اون را به دیوایس ارسال میکنه ؟
من میخام استفاده live view ازش بکنم
سلام
برخی از دوربین ها درون خود امکان ایجاد ارتباط بی سیم با دستگاه های دیگر نظیر تبلت ، گوشی و ... را فراهم می کند.
برخی دیگر از این قابلیت محروم بوده و می بایست به وسیله یک دستگاه جانبی به این امکان رسید.
CamRanger با قیمت 300 دلار یکی از دستگاه های خوب برای کنترل کامل بر تنظیمات دوربین در حین عکاسی به صورت بی سیم و بازدید تصاویر ذخیره شده در رم دوربین می باشد.
آقای Alan Lawrence اخیرا کشف جالبی کرده است ! جایگزینی 40 دلاری برای دستگاه فوق گفته
روتر TP-LINK TL-MR3040 3G/4G Wireless N Portable Router
کابل Mini USB
اپ QDSLR Dashboard
روتر 29 دلار و اپ 9 دلار
طبق روش راه اندازی و تست ایشان ، روش جایگزین بسیار مناسب بوده و مقرون به صرفه است.
طبق جستجوی اینترنتی خودم . دستگاه روتر با حدود قیمت 140000 تومان در ایران قابل تهیه است.
اگر احیانا کسی از دوستان اقدام به استفاده از این روش کرد و به نتیجه مشابه نویسنده مقاله رسید. تو اون لحظه ای که به حال خوش دست یافت ، بنده و دوستان دیگر را از دعای خیر فراموش نکنه ! ;-)
اعلام نتیجه هم مورد استدعاست
سلام جناب میری
نزدیک دوسال پیش من این روش را انجام دادم و بسیار کارآمد است
پست اینجانب از آن زمان هنوز باقیست. البته در آن زمان من با استقبال خوبی مواجه نشدم
موفق باشید سوالی داشتید در خدمتم
http://forum.akkasee.com/f30/t4201-18.html#post386109
سلام،
من دوربین Nikon D90 دارم که صفحه LCD اش ثابت و غیر قابل چرخش هست. ولی در خیلی موقعیت های عکاسی نمیتونم پشت دوربین قرار بگیرم که از منظره یاب و یا ال سی دی دوربین، بطور زنده ببینم دوربین چه چیزی رو داره می بینه.
آیا با یک روش و ترفندی میشه تصویر زنده دوربین رو من روی صفحه موبایلم ببینم ؟
توجه کنید که من نه نیازی به کنترل کردن دوربین با ریموت دارم و نه لازم میبینم که ارتباط وای فای داشته باشه (کابلی هم وصل بشه کاملا کارم رو راه میندازه)
من فقط میخوام برای دوربینم یک جور ال سی دی چرخان/ متحرک بسازم که بتونم بطور زنده تصویر دریافتی دوربینم رو ببینم.
پورت هایی که دوربینم داره:
hdmi ، micro usb ، AV out
موبایلم قابلیت OTG داره.
با تشکر.
مشکل حمل لنزهای متعدد برای عکاسان با این گجت سیصدگرمی تا حد زیادی برطرفخواهدشد :
فایل پیوست 80947
http://images.khabaronline.ir//syste...s/57485232.gif
این گجت میتواند سه لنز را به وزن صدکیلوگرم حملکند و با اتصال آهنربایی به راحتی قابل باز و بسته شدن است .
نقل از خبرآنلاین