پاسخ: بحثي در مورد كارتها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
من Toshibaیک گیگ گرفتم 18تومن سرعتش عالیه! هوگرامش هم به نظر نمیادتقلبی یاشه ولی گارانتی نداره!تا انجای کار که خوب بوده !
خب پس توشیبا رو تایی کردی ،ببینم روش بالا سمت راست عدد 4 نوشته چون معنیش می شه کلاس 4 که سرعت رایتش حداکثر 5مگ هست. ریدش فکر کنم همین حدود باشه.
دوربینت چیه.چون دوربینم A540 هست.
در ضمن از کجا گرفتی یه آدرسی چیزی هم به من بده چون حسش نیست دیگه تو بازار برای یک رم بگردم.
شکلش این ریختیه؟
http://www.toshiba.co.jp/p-media/sd/...img-hs1000.jpg
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria irani
خب پس توشیبا رو تایی کردی ،ببینم روش بالا سمت راست عدد 4 نوشته چون معنیش می شه کلاس 4 که سرعت رایتش حداکثر 5مگ هست. ریدش فکر کنم همین حدود باشه.
دوربینت چیه.چون دوربینم A540 هست.
در ضمن از کجا گرفتی یه آدرسی چیزی هم به من بده چون حسش نیست دیگه تو بازار برای یک رم بگردم.
شکلش این ریختیه؟
http://www.toshiba.co.jp/p-media/sd/...img-hs1000.jpg
مرسی
سلام
همن ریختیه!دوربینم اون زیر هست . میدانم با کمپکت های کنن هم خوب کار میکند.
تو جمهوری ریخته(یعنی ریخته است)
18 تومن میشه به عبارت 3 دست چلوکباب اونهم غیر نایب اش پس ارزش این همه تحقیق . مداقه رو نداره!یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
همن ریختیه!دوربینم اون زیر هست . میدانم با کمپکت های کنن هم خوب کار میکند.
تو جمهوری ریخته(یعنی ریخته است)
18 تومن میشه به عبارت 3 دست چلوکباب اونهم غیر نایب اش پس ارزش این همه تحقیق . مداقه رو نداره!یا حق
سلام عکاسباشی دست گلت درد نکنه
آخه من هیچی از مموری دوربین نمی دونستم ولی الان باز خیل بیشتر فهمیدم اول اینکه کینگستونهای تو بازار سرعت رایتشون 1.5 مگ بر ثانیه است که قیمت بالا براشون میدن 20 تومن
ولی توشیبا 5 مگ رید ورایت داره قیمت 18
و ترانسند هم که تایوانیه 1 گیگ سرعت 80 ایکس و رید ورایتش 10 مگ می شه اونم 30 تومنه فکر کنم.
:biggrin: چلو کباب رو نمیدونم ولی با چیزای دیگه هم میشه مقایسه کرد کش لقمه چطوره:biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria irani
سلام عکاسباشی دست گلت درد نکنه
آخه من هیچی از مموری دوربین نمی دونستم ولی الان باز خیل بیشتر فهمیدم اول اینکه کینگستونهای تو بازار سرعت رایتشون 1.5 مگ بر ثانیه است که قیمت بالا براشون میدن 20 تومن
ولی توشیبا 5 مگ رید ورایت داره قیمت 18
و ترانسند هم که تایوانیه 1 گیگ سرعت 80 ایکس و رید ورایتش 10 مگ می شه اونم 30 تومنه فکر کنم.
:biggrin: چلو کباب رو نمیدونم ولی با چیزای دیگه هم میشه مقایسه کرد کش لقمه چطوره:biggrin:
سلام
من دیروز ولیعصر – بازار رضا رفتم و به مغازه مرات نمایندگی ترانسند سر زدم،قبل از اینکه برم اونجا تلفنی بهم گفت که ترانسند یک گیگ سرعت 80 ایکس ندارن بعد از عید میارن ولی من رفتم دیدم که یدونه ترانسند یک گیگ با سرعت 80 ایکس تو ویترین مغازه داره که خود فروشنده گفت خودمم نمی دونستم که این و دارم -20 تومن می گفت من 19 تومن خریدم. با گارانتی ITR که شرکت ایرانیه و رو برگه ضمانت نامه هم اسم مغازه مرات زده و هو لوگرام ضامن داره.
همین رم خوبیه، من عکاسی پشت سرهم رو با A540 بلد نیستم چطوریه باید دکمه عکاسی رو یه بند نگه دارم میخام سرعت مموری ترانسند رو تست کنم-خب چی کار بیاد بکنم. فقط یه چیزی سرعت انتقال یه فیلم کیفیت بالا از دوربینم به کامپیوتر طول کشید حجم فیلمه 245 مگ بود یو اس بی کامپوترم ورژن 1 هست.
البته یه مغازه دیگه هم ،همین رم رو می داد 16 تومن تو بازار رضا ولی من گفتم بهتره برم از همین مغازه که نمایندگیش هست بخرم خیالم راحت شه فقط یه چیزی میگم جنسش تو ویترین بوده و ازش خریدم کار درستی بود یا نه چون زیر نور ویترین قرار داره و از این جور چیزا رو کیفیت مموری که اثر منفی نداره.
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria irani
دیدم که یدونه ترانسند یک گیگ با سرعت 80 ایکس تو ویترین مغازه داره که خود فروشنده گفت خودمم نمی دونستم که این و دارم -20 تومن می گفت من 19 تومن خریدم.
جالبه سایت نورنگار همینو 35 تومن قیمت زده!!! نمی دونم سایتشونو به روز نکردند یا اینکه تقریبا به دو برابر قیمت دارند می فروشند!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asa_59a
جالبه سایت نورنگار همینو 35 تومن قیمت زده!!! نمی دونم سایتشونو به روز نکردند یا اینکه تقریبا به دو برابر قیمت دارند می فروشند!!!!
قیمت رو دیدین ،خب همینه دیگه باید قیمت رو از بازر گرفت به سایت شرکتا نمیشه اطمینان کرد تو همین سایت هم بچه ها قیمت یک گیگ ترانسند رو زدن 30 تومن ولی من که 19 خریدم. تازه از اینا گذشته از 16 تا 34 قیمت گرفتم ولی آخر سر از نمایندگیش گرفتم .
خیلی مموری با حالیه.تایوانی هم هست برعکس اون چیزی که دوستان نوشتن آمریکایی است.
:biggrin:
یه سوال :
آیا بین sd و SDHC غیر از حجم (sd max = 1 gig sd hc = 4 gig - i think )
محدودیت سرعت هم می باشد؟مثلا حداکثر سرعت بالا تر برای sdhc ؟
اريا جان ترنسند يك برند امريكايي هست ولي الان در تايوان توليد ميشه مثل خيلي از دوربينهاي كنون كه در چين و
مالزي توليد ميشه دليل اين هم كه در ايران قبلا وجود نداشت اين بود كه بدليل توليد در امريكا قيمتش بالا بود و در
صورت ورود به ايران فروش نميرفت
همين الان قيمت Ram هاي كامپيوتر ترنسند 50 در صد گرونتر از بهترين رم موجود در ايرانه