پاسخ: کارت حافظه (Memory Card )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad 54
با سلام
ضمن تشكر از تمامي دوستان چند تا عكس از اين كارت حافظه براتون ميذارم تا شايد راحت تر بشه روش قضاوت كرد.
ضمنا در وهله اول سالم بودن، اصل بودن و كار كردن صحيح كارت حافظه برام مهمه و قيمت بالاتر در وهله بعدي هستش.
در نهايت خوشحال ميشم پيشنهادتون رو در خصوص استفاده و يا پس دادن اين كارت حافظه بدونم.
ممنون
کد:
http://www.upload4files.tk/download.php?file=78d664c75631027b1e85279276122505
کد:
http://www.upload4files.tk/download.php?file=0676e6f6ee6e937ed7006de9ffe78267
کد:
http://www.upload4files.tk/download.php?file=afd38d4f00b25c538b26820ac8fa078a
با سلام
با دیدن عکس ها تقریبا مطمین شدم که تقلبی هستند.طراحی کاملا از روی سری extreem iii برند sandisk انجام شده فقط به جای Sandisk نوشته اند nikon.
به احتمال قوی فروشنده پس نمیگیرد چون روش فروش اینگونه هست که سودشان در لوازم جانبیست.
واقعا بازار بلبشویی داریم :::angry:::
موفق باشید
پ.ن:قیمت sandisk extreem iii با همان ظرفیت نزدیک به 50000 تومان است
پاسخ : پاسخ: همين 2 روز پيش رم توشيبا خريدم حالا ارور ميده مشكل از كجاست؟(سوال تصويري
سلام استاد .من یه رم 8 گیگ سونی mmc دارم که با دوربین حدود 30 عکس شخصی گرفتم.حالا میخام رم دوربینو بفورشم ولی از اینکه اطلاعاتم ریکاوری بشه میترسم.خیلی میترسم.وقتی داخل وب سرچ کردم چند روش رو پیدا کردم واسه اینکار.یکی این بود که چندین برنامه برای این کار وجود داره که خودشون برنامه رو پاک میکنه و عمل overright رو انجام میده.بعضی ها هم که میگن باید به همنام همون فایل هایی که پاک میکنی فایل بدرد نخور جایگزینشون کنی.میخاستم بدونم نظر شما چیه؟خودم نظرم اینه با یکی از برنامه ها پاکشون بکنم بعد با همون نام فایل جایگزینشون کنم.اسم برنامه هایی رو پیدا کردم و دانلود کردم رو واستون میذارم لطفا هم پیشنهادتون رو بدید و هم اینکه کدوم یکی از این برنامه ها مطمئن تره؟.ممنون میشم که سریع کمکم کنید.تو رو خدا مطمئن ترین روش رو بگید
Eraser 6.0.7.1893
Freeraser_1.0.0.23
System Shield
KillDiskSuiteFree(اینو ازسایت ترفندستان پیدا کردم)
ببخشید بد جایی پست دادم .معذرت میخام ولی ممنون میشم جواب بدبد
پاسخ : پاسخ: همين 2 روز پيش رم توشيبا خريدم حالا ارور ميده مشكل از كجاست؟(سوال تصويري
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh333n
سلام استاد .من یه رم 8 گیگ سونی mmc دارم که با دوربین حدود 30 عکس شخصی گرفتم.حالا میخام رم دوربینو بفورشم ولی از اینکه اطلاعاتم ریکاوری بشه میترسم.خیلی میترسم.وقتی داخل وب سرچ کردم چند روش رو پیدا کردم واسه اینکار.یکی این بود که چندین برنامه برای این کار وجود داره که خودشون برنامه رو پاک میکنه و عمل overright رو انجام میده.بعضی ها هم که میگن باید به همنام همون فایل هایی که پاک میکنی فایل بدرد نخور جایگزینشون کنی.میخاستم بدونم نظر شما چیه؟خودم نظرم اینه با یکی از برنامه ها پاکشون بکنم بعد با همون نام فایل جایگزینشون کنم.اسم برنامه هایی رو پیدا کردم و دانلود کردم رو واستون میذارم لطفا هم پیشنهادتون رو بدید و هم اینکه کدوم یکی از این برنامه ها مطمئن تره؟.ممنون میشم که سریع کمکم کنید.تو رو خدا مطمئن ترین روش رو بگید
Eraser 6.0.7.1893
Freeraser_1.0.0.23
System Shield
KillDiskSuiteFree(اینو ازسایت ترفندستان پیدا کردم)
ببخشید بد جایی پست دادم .معذرت میخام ولی ممنون میشم جواب بدبد
تقريبا مطمئن هستم كه اگر فايلهاي ديگه رو روي كارت حافظه كپي كني تا كارت كاملا پر بشه فايلهاي قبلي غير قابل بازگشت ميشن.
استاد كي بوود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
تقريبا مطمئن هستم كه اگر فايلهاي ديگه رو روي كارت حافظه كپي كني تا كارت كاملا پر بشه فايلهاي قبلي غير قابل بازگشت ميشن.
استاد كي بوود؟
برنامه هایی هست که تا چند سری پاک کردن فایل (یا فرمت کردن اش) و پر کردن مجددش٬ رو هم بر میگردونن. به نظر من از این برنامه هایی که پیدا کردی استفاده کن و روش فایل هم نام یا غیر هم نام بریز ولی حداقل این کار رو 5-6 بار تکرار کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali_Reza
برنامه هایی هست که تا چند سری پاک کردن فایل (یا فرمت کردن اش) و پر کردن مجددش٬ رو هم بر میگردونن. به نظر من از این برنامه هایی که پیدا کردی استفاده کن و روش فایل هم نام یا غیر هم نام بریز ولی حداقل این کار رو 5-6 بار تکرار کن
ميشه اين برنامه ها رو معرفي كنيد؟
وقتي شما يك فايل رو به صورت عادي پاك مي كنيد فقط آدرس اون رو پاك مي كنيد كه با پيدا كردن آدرس اون هم بر مي گرده ولي وقتي شما اطلاعات ديگري رو جايگزين قبلي كنيد چيزي براي بر گرداندن وجود ندارد و فقط يك راه گران قيمت باقي مي ماند:
استفاده از سخت افزارهاي برگرداننده كه قابليت ديدن آثار باقيمانده مغناطيسي را دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
ميشه اين برنامه ها رو معرفي كنيد؟
وقتي شما يك فايل رو به صورت عادي پاك مي كنيد فقط آدرس اون رو پاك مي كنيد كه با پيدا كردن آدرس اون هم بر مي گرده ولي وقتي شما اطلاعات ديگري رو جايگزين قبلي كنيد چيزي براي بر گرداندن وجود ندارد و فقط يك راه گران قيمت باقي مي ماند:
استفاده از سخت افزارهاي برگرداننده كه قابليت ديدن آثار باقيمانده مغناطيسي را دارند.
من آخرین بار با برنامه Bruna Recover My Files و Get Data Back اطلاعات کارت CF ام به سه ماه قبل از آخرین باری که استفاده کرده بودم٬ برگردوندم. برای توضیح بگم که حداقل من 3 بار کارت رو پر کرده بودم و هر بار هم بعد از خالی کردن کارت اونو فرمت می کردم و دوباره روش عکس می ریختم.
البته واقعیت این هست که هرچی این عمل بیشتر اتفاق بیفته رسیدن به اطلاعات سخت تر یا حتی غیر ممکن میشه.
تا جایی که یادمه (سال ها از گذروندن واحد سیستم فایل ها میگذره !) تو FAT ما چند تا کپی از فایل تیبل ها داریم. شاید از همچین چیزی استفاده میکنن این نرم افزار ها. برای خودم هم عجیب بود ولی چون خودم این کارو کردم گفتم. البته کل CF رو برگردوند و روی هارد باید کل هارد رو بر میگردوند تا کار می کرد. هرچند این ها همه اش غیر قابل اعتماد هست. و فایلی که روش rewrite شده برگردوندنش خیلی سخت هست. (البته مراکز خیلی خاص رو درموردشون صحبت نمی کنیم -چشمک)
پاسخ : پاسخ: کارت حافظه (Memory Card )
سلام
بهتره با اعداد و ارقام صحبت كنيم. بايد براي توضيح مفهومي به اسم "پر كردن" كارت حافظه دقيق تر باشيم. وقتي مي گيم كارت رو بايد "پر" كنيم يعني حتا يك بايت (و نه كيلو بايت) جا روي كارت نبايد بمونه. بايد براي پر كردن آخرين بايت هاي حافظه متوسل به فايل هاي كوچك text بشيد تا حتا يك بايت جاي خالي روي كارت نمونه. اونوقته كه مي تونيد اطمينان داشته باشيد كه اثري از فايلهاي قبلي بعد از پاك كردن و فرمت كردن نمي مونه.
پاسخ : کارت حافظه (Memory Card )
بهترین متد برای پاک کردن اطلاعات از روی یک هارد یا کارت حافظه تا جایی که من یادم هست استفاده از برنامه هایی هست که استاندارد DoD 5220-22.M استفاده میکنند. کارشون هم این هست که 6 یا هفت بار روی هارد اطلاعات پر میکنند سپس فرمتش میکنند. یک بار کل هارد رو سکتور به سکتور با صفر و یک بار با یک مینویسند. (پر میکنند)
اگه Data Wiping رو سرچ کنید حتما به نتایج خوبی میرسید.
حرف جناب فرهاد خان هم کاملا درست میباشد.
پاسخ : کارت حافظه (Memory Card )
من از برنامه Eraser كه يك نرم افزار open source والبته رايگان است استفاده مي كنم .كه داراي الگوريتمهاي استاندارد و فوق العاده قوي براي پاك كردن اطلاعات و حتي پاك كردن اثرات باقي مانده از فايلهايي است كه قبلا پاك شده اند اما بقاياي آنها در فضاي خالي ديسك باقي مانده اند. اين برنامه دو نسخه پرتابل و قابل نصب دارد كه نسخه نصب شدني آن گزينه هاي جالبي را به منوي رايت كليك ويندوز اضافه ميكند. نتيجه كار را هم با چندين برنامه recovery تست كردم كه هيچ اثري از فايلهاي پاك شده ديده نشد.پيشنهاد ميكنم دوستان يكبار امتحان كنند .
دانلود :
کد HTML:
http://eraser.heidi.ie/download.php
پاسخ : پاسخ: کارت حافظه (Memory Card )
سلام
من یه رم Silicon Power SDHC 32 gig class 4 دارم . چطوری بفهمم سرعت نوشتن بر روی چند مگابایت در ثانیه هست ؟