نمیدونم اگه این مساله براتون مهمه و میتونین کارت رو با مدل دیگه عوض کنید این کارو حتما انجام بدید
تو لحظه اول کارت کم نمیاره ولی بعد از چند شات زمان ذخیره کردن چون زیاد میشه نسبت به کارت سریعتر کم میاره
Printable View
چه کلاس و مارک کارت حافظه ای برای دوربين کانن 500 دی يا 550 دی خوب هست؟ قيمت رو هم لطفا" ذکر کنيد
برای بالا بودن سرعت رید و رایت روی کارت باید از کارتهای کلاس بالا استفاده کنید ( معمولاً برای اینکه در فیلمبردای دچار مشکل نشید از کلاس 6 به بالا باید استفاده کنید)
کلاس 10 بگیرید خیلا خودتون رو راحت کنید (SDHX)
از برندهای معتبر تهیه کنید ؛ مثلاً سن دیسک (که کمی گرونه) یا توشیبا که اصلیش در بازار پیدا میشه و قیمتش هم مناسبه (16 گیگش حدود 50 تومنه)
برای اطلاعات دقیق در مورد مموری کارت به دفترچه دوربین مراجعه کنید
سلام:
من به تازگی یه d7000 دوست داشتنی خریدم که موقع خواب می ذارمش کنارسرم.(اخه بچمه). اما واسه خریدیه کارت حافظه مناسب واقعا سردرگم شدم:
بعضی کارت ها؛ مثلاتوشیبای 16g به قیمت۴۰تومن فروخته میشه جای دیگه همون 16g به قیمت ۱۴۰ تومن فروخته میشه.درحالیکه بانورنگارمشورت کردم گفتن همون ۴۰ تومنی هم واسه ضبط فول اچ دی مناسب هستش.حالامیشه یکی بگه فرق این دو نوع چیه؟ وکاربرد اون گرونه کجاست؟ اگه بهتره پس چرا نورنگار ارزونرو پیشنهاد کرده؟
لطفا کسی راهنمایی کنه وواسه خرید یه مارک مناسب یه کلام یه مارک رو اسم ببره ، لطفا لطفا لطفا ممنون
دوستان مموری 8 گیگ توشیبا رو از نورنگار 25 تومن قیمت گرفتم
کلاس 10
این قیمت مناسبه؟
برای D5100 می خوام
مارک دیگه ای پیشنهاد می کنید یا همین خوبه؟
سپاس
با عرض سلام
مموري واسه دوربين SONY w360 ميخواستم به نظر شما چه ماركي و چه كلاسي بگيرم؟ قيمت 4 و 8 و 16 رو هم ذكر كنيد
با تشكر
مارک های جدید بسیاری وارد بازار شده اند که اکثرا هم تقلبی هستند
بنده کارت های ترنسند و توشیبا و سیلیکون پاور را پیشنهاد می کنم
قیمت کلاس ها به ترتیب 4 و 8 و 10 از همدیگر بالاتر هستند . ..اما این تفاوت قیمت خیلی کم است ..پیشنهاد می کنم کلاس 10 تهیه کنید تا بتوانید در اینده از این مموری روی بدنه های دیگر هم استفاده کنید .
مموری 8 گیگابایت ترنسند کلاس 10 حدود 22تومان
مموری 8 گیگابایت توشیبا کلاس 10 حدود 26 تومان
مموری 8 گیگابایت سیلیکون پاور کلاس 10 حدود 25 تومان