digital cameras and Airport security scanners
Compact Flash memory cards (like the ones used by many Nikon digital cameras), use a solid state system that has no moving parts and is not sensitive to X-rays or magnetic fields. There should be no danger in having these types of cards scanned by security devices like those found in airports.
Some Nikon cameras use the "Micro Drive" which is a tiny portable hard drive that fits into the Compact Flash card slot. These cards do use a magnetic storage drive to store images and there is the potential that these could be damaged by the large magnets in the motors that drive the belts in airport scanners. Having these hand checked may reduce the risk of image loss.
The digital cameras themselves are not sensitive to X-rays and will not be damaged by a properly operating security scanner.
منبع : سایت نیکون
پاسخ: digital cameras and Airport security scanners
در زمانیکه حافظه های الکترونیکی و به صورت رم ظرفیت محدودی داشتند میکرو درایو ها به خاطر ظرفیت بالاتر و قیمت مناسب تر با اقبال زیادی مواجه بودند اما این روزها انقدر قیمت حافظه پایین امده که با چند سال پیش قابل مقایسه نیست. در حدود 2 سال پیش یک کارت حافظه 2 گیگا بایت را برای یکی از دوستان به قیمت 196 هزار تومان خریدم . الان قیمت ان به 25 تا 30 هزار تومان رسیده. منظورم از این مقدمه این بود که تعداد کسانی که از میکرودرایو که به اسکن مگنتیک حساس است استفاده میکنند خیلی کمتر شده و انها هم که دارند بایستی برای اجتناب از ریسک حافظه را در جیبشان بگذارند:confused:
والا بنده خاطره خریدن مایکرو درایو یک گیگابایتی به قیمت ۲۸۰ هزارتومان رو دارم.
چقدر هم خوشحال بودم.
الان گمان میکنم که دیگه تولید هم نمیشه(برای دوربینهای عکاسی)
و استفادش اصولا در همون دستگاههای مشابه IPOD باشه...
غفاري جان قيمت CF 8 گيگ ترنسند 133 شده 35 هزارتومان من هفته پيش دوتا خريدم
چرا قيمت بالا ميدي برادر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
غفاري جان قيمت CF 8 گيگ ترنسند 133 شده 35 هزارتومان من هفته پيش دوتا خريدم
چرا قيمت بالا ميدي برادر
بابک جان شرکت ما همسایه مجتمع پایتخت است و به نظر میرسه قیمتهای انجا از جاهای دیگه بالاتره. در ضمن 8 گیگ 35 هزار توان خیلی عالیه. ادرس بده ما هم بخریم. من 4 گیگ ترنسند را هفته پیش از یکی از دوربین فروشهای پایتخت گرفتم 35 هزار تومان.:mad: