سلام.یه سوال . برای اسکن کردن نگاتیو های کم رنگ چه تنظیماتی باید انجام داد؟!!!بقیه نگاتیوها اسکن میشن اما کمرنگ ها نمیشه.ممنون
Printable View
سلام.یه سوال . برای اسکن کردن نگاتیو های کم رنگ چه تنظیماتی باید انجام داد؟!!!بقیه نگاتیوها اسکن میشن اما کمرنگ ها نمیشه.ممنون
سلام دوستان
من تقریبا 1000 فریم نگاتیو دارم که میخوام بیشترشون رو اسکن کنم و کیفیت هم برام مهم هستش ، یکی از دوستانم یه کانون 4400 F داره که میگه 60.000 تومن حالا میخوام بدونم که
این چیز بدرد بخوری هست یا نه و دیگه اینکه برای خرید اسکنر نگاتیو چه گزینه هایی رو باید در نظر بگیریم .
اگه یه مقدار راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
با عرض ادب و ارادت خدمت دوستان و عزیزان فروم
در هنگام خرید اسکنر برای اسکن نگاتیو باید چه گزینه هایی رو بیشتر مد نظر داشته باشیم
دوستان ، من برای خرید اسکنر 4400 F فرصت کمی دارم لطفا اگه میشه یه کم زودتر راهنمایی
بفرمایید .
ممنون
سلام دوست عزيز
اين اسكنر يك اسكنر تخته كه امكان اسكن نگاتيو رو هم داره. طبق مشخصاتش خشاب 6 تايي داره كه مناسبه.
چيزي كه در اين بين مهمه سرعت اسكنه كه بعضي اسكنر ها سرعت اسكن بسيار پائيني دارند بنابراين توصيه من اينه كه حتماً قبل از خريد قطعي اون رو تست كنيد تا ببينيد سرعت و كيفيتش مورد پسندتون هست يا نه.
پ ن: اسكنر هاي مخصوص نگاتيو نيكون گزينه هاي بسيار خوبي هستند اما قيمت بالايي هم به نسبت اسكنر هاي تخت دارند مي تونيد اونا رو هم بررسي كنيد.
با عرض سلام
دوستان اسکنر حرفه ای برای اسکن فیلم بصورت رول 36 تایی لطفا معرفی کنند
اولیت برام کیفیت و بعد سرعت (چون گاهی اوقات امکان داره 30 الی 40 رول در روز اسکن کنم)
دوم هوشمند باشه و بتونه وایت بالانس فیلم رو تنظیم کنه
سوم بودجه هم چون برای لابراتوار میخوام و انتظار زیادی دارم فعلا تا 1 ملیون تومان (البته اگر گزینه خیلی عالی باشه امکان داره افزایش بیابه
والله همچین چیزی بیشتر در برند فوجی یافت می شود و نوریتسو...
اگر کار ظهور انجام نمی دهید به سمت دستگاه های نوریتسو بروید که انواع آنالوگ اش که اتفاقا با 2901 iهم قابلیت هماهنگی دارند فکر کنم بین 800 هزار تا 2 میلیون ( بسته به تمیزی اش ) قیمت اش باشد.
و اینکه اگر به دنبال اسکنر های تخت باشید بنده زیاد توصیه نمی کنم کیفیت چندان بالایی ندارند.
و بعد اینکه این نیکون 9000 ما هم بد چیزی نیست اما کند است و در هر با فقط 12 تا را اسکن می کند ولی کیفیت اش تضمین شده است.متاسفانه قیمت اش هم با بودجه شما همخوانی ندارد.
ممنون دوست عزیز آقای قبادی
من همین العان هم با دستگاه 2901 کار میکنم و از کیفیتش خیلی راضی هستم ولی در کنار اون میخواهم اسکن هم برای مواقعی که اسکن دستگاه مشکل داره استفاده کنم .چون اسکن دستگاه های نوریتسو بسیار حساس می باشد
من اسکنر های پاکون ساخت آمریکا رو توی کاتالوگ ها دیده بودم که حدود 2 ملیون تومان بود ولی از کارش اصلا اطلاعی ندارم
حالا اگر اسکنی باشه مارک نوریتسو که با پورت usb به دستگاه نصب بشه بهتر وگر نه اگر روی سیستم هم مشکلی ندارم مهم اینه که کیفیت و سرعتش بالا باشه
سلام خدمت دوستان
راستش من دنبال یه اسکنر خوب برای اسکن نگاتیو میگردم , میخوام کیفیتشم خوب باشه و فقط در حد کار راه بنداز نباشه
یکی از دوستام Epson V600 داره که کیفیت خوبی داره
حالا میخوام ببینم اسکنری هست که در حد اون باشه , کاراییشو از لحاظ کیفیتی داشته باشه و قیمتش کمتر باشه
مدلهای دیگه ی اپسون مثل v300 و v500 رو هم دیدم اما خب واقعا گیج شدم ;-)
ممنون میشم راهنمایی کنید که تو این رنج قیمتی ( ماکزیمم تا همین v600) چه گزینه هایی رو میشه معرفی کرد که کارکرد v600 رو داشته باشن و مثلا امکانات اضافی v600 ارزش پرداختن هزینه ی بیشتر رو نداشته باشه
اگه نه که همون v600 رو انتخاب کنم :::happy:::
ممنون
با سلام
دوستان من اسکنر اhp scanjet G3110 خریدم اما نمیتونم باهاش نگاتیو اسکن کنم
حتی کپی هم نمگیره (وقتی دکمه های اسکن یا کپی روی خود دستگاه رو میزنم فقط یه اسکن عادی انجام میده)
لطفا راهنمایی کنید
سلام
دو سؤال دارم
آيا كسي با اين مدل اسكنرهاي نگاتيو كار كرده
سرعت و كيفيتشون چطوريه؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=34526
و دوم اينكه راهي هست كه با اسكنرهاي تخت كه خشاب نگاتيو 35 ميليمتري دارند نگاتيو 6*6 سانتيمتر اسكن كرد؟
تعدادي نگاتيو خيلي قديمي به دستم رسيده كه برام ارزشمنده و ميخوام اسكن كنم.
متشكرم
سلام
من ریووهای خارجی رو که چک کردم راجع به این برند و محصولاتش،به این نتیجه رسیدم که برای کار دم دستی و کاربران خانگی که صرفاً میخوان نگاتیوهای قدیمیشون رو به صورت فایل کامپیوتری دربیارن خوبه و عموماً مصرف کننده ها راضی اند اما کاربرانی که کمی حرفه ای تر به قضیه نگاه کردن،خرید دستگاه رو دورریختن پول میدونن!
اگر تعدادشون خیلی زیاد نیست میتونید بدید لابراتورها با دستگاه های حرفه ای مثل دُرست براتون اسکن کنن.هر فریم های رزولوشن رو 2000 تومن باهاتون حساب میکنن!(مدیوم رزولوشن فریمی 300تومن)اما بابت عمق بیت و رنگ و ... دیگه خیالتون راحته
اگر مثلاً چند ده تایی باشه،ممکنه تخفیف هم بتونید بگیرید ازشون!اگر هم جایی رو پیدا کنید که با اسکنرهای نیکون براتون اسکن کنن که دیگه عالیه!
شاید هم از بچه های فروم کسی بتونه کمکتون کنه!
در کل بستگی داره بخواید باهاشون چیکار کنید و برای رسیدن به هدفتون چقدر میخواید هزینه کنید .قبل از گرونی ها ، یه اسکنر تخت که بتونه یه اسکن قابل قبول از نگاتیو ارائه بده حدود 900 تومن بود!
یا حق
متشكرم
راستش چيزي 400-500 حلقه نگاتيو 135 ميليمتري و البته تعدادي كمتر شايد حدود 2-3 هزار تك نگاتيو 6*6
بيشتر هدفم نگاتيوهاي 6*6 هست چون مربوط به حدود 40-50 سال قبله و بينشون فريم هاي ارزشمندي پيدا ميشه.
شايد چاپ و اسكنش به صرفه تر باشه.
اپسون یه چندتایی مدل داره که قیمتشون هم زیاد بالا نیست!در بازار فعلی تا 500 تومن میشه پیدا کرد
مثلاً این مدل :
Epson Perfection V600 Photo Scanner - Product Information - Epson America, Inc.
اگر هم خیلی عجله ندارید و میتونید کمی صبر کنید که شاید اوضاع بهتر بشه...
canon 8800F
من این اسکنر رو دارم و مونده بوده تو انباری یک مدت و کاملا نو هم هست فقط آداپتورش گم شده lol. دوستانی که از اسکنر ها اطلاع دارند لطفا بفرمایند که کیفیت و توان این اسکنر رو در چه حد ارزیابس می کنند.
سلام و درود
میخوام hp G4050 بگیرم برا اسکن 135 و 120 آیا کسی با این اسکنر کار کرده؟ کیفیتش چ طوره؟ تا چ سایزی میشه فایل 135 را چاپ کرد ؟
دوستان گرامی، در صورتی که اسکن نگاتیو و اسلاید تا قطع 4 در 5 اینچ و با کیفیت و رزولوشن بالا برایتان جنبه ضروری و جدی دارد، میتوانید در مورد اسکنر مایکروتک مدل f1 بررسی کنید ، نکته جالب در مورد این اسکنر تخت ، اسکن نگاتیو بدون وجود شیشه یا هر گونه واسطه بین نگاتیو و سنسور اسکنر است .قبل از اینها شرکت وارد کننده امکان تست و اسکن نگاتیو نمونه را (قبل از خرید)در محل شرکت فراهم کرده بود که البته الآن بی خبرم ، و قیمت هم قبل از گرانی ارز حدود یک میلیون و چهارصد بود.... موفق و پیروز باشید.
با سلام
يه مدته كه يه دونه تاريكخونه كوچك برا خودم دست و پا كردم و الان دارم عكاسى سياه و سفيد مي كنم
براى ظهور نگاتيوها مشكلى ندارم اما چاپشون هزينه خيلا بالايي مي بره، برا همين براى خريد يه اسكنر با كيفيت بسيار بالا
و قيمت مناسب و در درجه دوم يه چاپگر خوب راهنمايي مي خوام
با تشكر!!!
اسکنر بنده hp g3110 است هر نگاتیوی که اسکن میکنم با نویز بسیار زیاد اسکن میکنه مشکل از کجاست تنظیمات خاصی داره؟
دوستان سلام:من یک اسکنر فیلم135/ optical film 7200i بانرم افزارsilver fast دارم .می خواستم راهنمایی بفرنید نسبت به نوع کارکرد وکیفیت.
منظورتان این است ؟
Plustek OpticFilm 7200i Film Scanner Review
خوب برای اسکن نگاتیو یک اسکنر خوب و معمولی و مناسب است.کیفیت اش خارق العاده نیست ( مثل نیکون ها ) اما در رده خودش خوب است.
بیشتر چه راهتمایی مد نظرتان است ؟
بیشترطریقه کارکردش منظورم است.ویک سوال اگر اشتباه نکرده باشم هرچه سایزعکس را بیشتربگیرم روزلیشن تصور پایین میاید ودرکل چیز بدرد خوری هست.
سلام
من یکسری عکس ظاهر شده از نگایتو های رنگی دارم و خود نگاتیو ها رو هم موجود دارم
حالا تصمیم دارم به عکس دیجیتال تبدیلش کنم
اگه عکس ها رو اسکن کنم کیفیتش بهتر در میاد
یا نگاتیو ها رو بدم به عکس دیحیتالی تبدیل کنن
ممنون از کمکتون
درود
چند تا از این نگاتیو ها رو به ما دادند.
میخواستم ببینم اگه به لابراتور بدم میتونه اسکن کنه؟
فایل پیوست 58915
و این که هزینه ی اسکنش مثل همون نگاتیوهای رولی هست؟
سلام دوستان یک سوال درمورد طریقه اسکن کردن.هنگام اسکن کردن نگاتیو بهتره بابرنامه های ویرایش اسکنرنگاتیو اسکن بشه یااین کاردرفتوشاپ انجام شود بهتره(اگربااسکنرتاچه اندازه؟
سلام .من یک اسکنرsilver fast 7200i دارم بعداز اسکن کردن نگاتیو وانتقال ان به فتوشاپ رنگها خیلی زرد می شوند (درحالیکه color seting هر دو rgb میباشد)علت چه ممکن است باشد.
سلام. اگر نگاتیو رو بصورت اصولی و با اسکنر مناسب اسکن کنید کیفیتش از اسکن عکس چاپ شدش خیلی بیشتره.نقل قول:
سلام
من یکسری عکس ظاهر شده از نگایتو های رنگی دارم و خود نگاتیو ها رو هم موجود دارم
حالا تصمیم دارم به عکس دیجیتال تبدیلش کنم
اگه عکس ها رو اسکن کنم کیفیتش بهتر در میاد
یا نگاتیو ها رو بدم به عکس دیحیتالی تبدیل کنن
ممنون از کمکتون
تا جایی که تو سایت های خارجی خوندم بستگی به برند اسکنر داره. بعنوان مثال گفته می شود نرم افزار همراه اسکنر اپسون عالی است اما نرم افزار اسکنر های اچ پی نتایج خوبی ارائه نمی دهد.نقل قول:
سلام دوستان یک سوال درمورد طریقه اسکن کردن.هنگام اسکن کردن نگاتیو بهتره بابرنامه های ویرایش اسکنرنگاتیو اسکن بشه یااین کاردرفتوشاپ انجام شود بهتره(اگربااسکنرتاچه اندازه؟
بخاطر لامپ مهتابي اسكنر و حساسيته به نگاتيوه. اين امر طبيعيه معمولا. خيلي راحت توي فتوشاپ ميتونيد رنگ ها رو ريكاوري كنيد. موفق و پيروز
بهترين نرم افزار براي اسكن نگاتيو vu scan هست. با اين نرم افزار اسكن كنيد و با فتوشاپ ويرايش هاي نهايي و تصحيح رنگ رو انجام بديد. لينك نرم افزار رو براتون قرار دادم
VueScan Pro 9.4.59 x86/x64 + Portable اسکن حرفه ای
ION Audio Slides 2 PC mkIII Slide & Film SLIDES 2 PC MKIII
در مورد اسكنر فيلم اين سايت رو ببينيد .راهنمايي خواستين در خدمتم
سلام.دوستان درهنگام اسکن نگاتیو با چه فرمتی بهتراسکن کرد(rgb .teif ,raw ) ایا اگرباraw انجام گیرد می توان کمرارو ان راباز کرد. باتشکر
سلام دوستان ..وقت بخیر ...
بنده به یک اسکنر نیاز دارم تا چند تا از عکسای قدیم خانوادگی رو اسکن کنم ..عکس ها چاپی و در سایز 9.12 هستند ...( استفاده ام از اسکنر در مورد اسکن عکس های چاپی خواهد بود ، نه نگاتیوی ) و در مورد اسکنر ها تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم ...خیلی ممنون میشم..یک یا دو مدل اسکنر به بنده پیشنهاد بدید تا تهیه کنم...( بازه قیمت ترجیحا پایین تر از 500)
سپاس .