پاسخ: مشکل با کارتریج چاپگ
در کارتریج پرینتر های Hp هد بر روی کارتریج است و همراه آن و به همین علت کارتریج های این برند اندکی از سایر مارک ها گران تر است......
در اپسون هد دایمی استو همراه با کارتریج تعویض نمیشود...به همین دلیل ارزان تر هستند....
این بلا ها که بر سر کارتریج آورده اید آن را کاملا از کار انداخته معیوب کرده اید...
همه را به زباله دانی بریزد....
اگر از پرینتر های اپسون بیش از چند ماه استفاده نکنید هد آن را ( که هم قیمت با کل پرینتر است ) را بایستی تعویض نمایید.پس اگر به صورت مرتب و هر چند روز ( 15 تا 20 ) چند پرینت دارید به سراغ اپسون بروید....
یک اپسون ارزان قیمت حداقل 80 تومان است که برای شما کارایی مناسبی دارد با 4 جوهر مجزا...
يک کاري که ممکنه جواب بده ... و البته براي مشکي راحت تر هست اينه که يک مقدار جوهر را به آن تزريق و توسط سرنگ از زير آن بکشيد و چند بار اين کار را تکرار کنيد
اما براي چاپ حتما از جوهر نچرخوانده استفاده کنيد
براي رنگي مشکل اينه که اين کار را نميتوان به دفعات انجام داد و هر بار بايد با رنگ جديد پر بشه و خالي بشه
اون آب جوش هم نبايد مشکلي پيش بياره : )
ممنون دوستان
به نظر شما بهتر نیست که برم یه چاپگر فتو از این سری R اپسون بخرم آخه این چاپگر اچ پی کیفیت عکسش هم اصلا مناسب نبود.
سلام...
پيشنهاد خوب و كاملا" منطقي است...اما اگر با اپسون هم بخواهيد سالي يك صفحه چاپ كنيد، خير...
من خودم شده حدود 2 ماه هم از پرينتر اپسون استفاده نكنم ولي تقريبا مشكل با چاپ چند صفحه حل شده است...گاهي هم اصلا مشكلي پيش نمياده است...بيشتر از چند ماه را امتحان نكردم، حتمالا" به مشكل مي*خوريد.
در مورد سري R اپسون هم بگم كه 4 كارتريج*هايش كيفيت بالاتري نسبت به Hp دارند...
از لطف همتون ممنونم
انگار خرابکاری کردم اینقدر این کارتریج رو درآوردم گذاشتم سر جاش که اون مدار زیر کارتریج خراشیده شده الان هرکاری میکنم چاپگر کارتریج مشکی رو تشیخص نمیده و چراغ کارتریج پرینتر دائم چشمک میزنه:(:(:(:(:(:(
تازه بدبختی انگار دیگه با این وضعیت رنگی هم پرینت نمیکنه و دائم ارور میده فکر کنم حسابی خرابش کردم. یه کیت کامل جوهر مشکی هم خربده بودم که فکر کنم بدون استفاده باشه با این وضعیت
آقای محمدی من قبلا کمتر پرینت میگرفتم ولی از وقتی که دوربین S2is کنون خریدم یه مقدار بیشتر نیاز به پرینتر رنگی رو حس کردم البته هیچوقت از این پرینتر لذت نبردم در همون حدود چاپ عکس پرسنلی و سایز کوچیک بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
در کارتریج پرینتر های Hp هد بر روی کارتریج است و همراه آن و به همین علت کارتریج های این برند اندکی از سایر مارک ها گران تر است......
در اپسون هد دایمی استو همراه با کارتریج تعویض نمیشود...به همین دلیل ارزان تر هستند....
این بلا ها که بر سر کارتریج آورده اید آن را کاملا از کار انداخته معیوب کرده اید...
همه را به زباله دانی بریزد....
اگر از پرینتر های اپسون بیش از چند ماه استفاده نکنید هد آن را ( که هم قیمت با کل پرینتر است ) را بایستی تعویض نمایید.پس اگر به صورت مرتب و هر چند روز ( 15 تا 20 ) چند پرینت دارید به سراغ اپسون بروید....
یک اپسون ارزان قیمت حداقل 80 تومان است که برای شما کارایی مناسبی دارد با 4 جوهر مجزا...
متشکرم از لطفتون آقای قبادی
سلام...
فكر كنم بي خيال اين پرينتر Hp خودتان شويد و يك پرينتر جديد بخريد با صرفه*تر باشد...البته منظورم اپسون است...فكر نكنم چاپ 1 صفحه هر چند وقت يك بار كار سختي باشد...مخصوصا" الان كه دوربين هم داريد...
شما با كمتر 100 هزار تومان ميتوانيد يك پرينتر اپسون با 4 كارتريج مجزا خريداري فرماييد و از آن لذت ببريد...چرا؟
چون وقتي جوهر تمام شد با هزينه*اي كمتر از 20 هزار تومان مي*توانيد جوهر*هاي ماديران را تهيه كنيد و كيفيت چاپ آن از پرينتر فعلي خود يعني Hp هم بهتر است...
كلا نظر من اينه كه آنقدر با پرينتر چاپ كنيد تا هد خراب شود!!...بعد هم يك پرينتر جديد*تر تهيه كنيد...
خوب يك كار ديگه هم ميشه كرد...برويد كارتريج نو و گران براي پرينتر خود تهيه كنيد بعد هم كه كارتريج خالي شد اندازه*ي كارتريج*هاي نو اپسون پول بدهيد تا آن را شارژ كنند...هر سري هم كيفيت كمتر مي*شود (البته من خودم تا به حال Hp نداشتم ولي دوستاني كه داشته*اند از كيفيت كارتريج*هاي شارژ شده زياد راضي نبودند.)...
خوب به نظر من خريد پرينتر جديد بعد از خراب شدن هد، بهتر از آن است كه هر سري پول هد را همراه كارتريج بپردازيد...نظر شما چيست؟...
اما باز هم ميگم اگر مي*خواهيد از پرينتر به مدت زيادي استفاده نكنيد به اپسون فكر نكنيد...
نقل قول:
آخه این چاپگر اچ پی کیفیت عکسش هم اصلا مناسب نبود
البته تجربه من با 5150 اين بود که در حالت موسوم به 4800*1200dpi و کاغذ عکس کيفيت چاپ خوب است و با استفاده از کارتريج فتو خيلي خوب
اما اين پرينترها تنها در حالتي به صرفه هستند که کارتريج شارژ بشه چون رنگها جدا نيستند اگر بخواهيد هر بار کارتريج بخريد ممکن است به اتمام يک رنگ و باقي ماندن قسمت عمده رنگهاي ديگر مجبور باشيد کل آن را عوض کنيد
يک نتيجه گيري ديگر هم اين است که براي افرادي مثل من و شما که استفاده دايمي از اين پرينترها نداريم همان بهتر است که عکسها را بيرون چاپ کنيم چون دردسر پرينترهاي جوهرافشان در حالت استفاده نشدن زياد است
مجددا سلام و تشکر از همه ی دوستان
من خودم میتونم کارتریج ها رو شارژ کنم آخه تو این کیت جوهر مشکی که خریدم لوازم این کار موجوده و کارتریج مشکی رو هم شارژ کردم. ولی مشکل اینجا بود که چون حدوز 5 ماه از چاپگر استفاده نکرده بودم( به دلیل تموم شدن جوهر مشکی) کارتریج مشکی 100درصد خشک شده بود و کارتریج رنگی هم دریچه رنگ قرمزش بسته شده بود جوهر نمیداد ولی متاسفانه چون چندین بار دستکاریش کردم در حین جا زدن، کارتریج مشکی گیر کرد و قسمتی از مدار روی کارتریج ضربه دید و از کار افتاد. و دیگه چاپگر پرینت نمیگیره...
البته چون زیاد از کیفیت پرینت رنگی اون راضی نبودم کم توجه بودم نسبت به پرینتر
الان ظاهرا با توجه به شرایط و توصیه دوستان بهتره چاپگر بزارم کنار و به صرفه تره که یه چاپگر جدید بخرم چون من قبلا کارتریج شماره 78 و 15 ( رنگی و مشکی) رو قیمت کردم حدود 40 درمیاد که به نظرم خیلی بالاست.
سلام دوستان
لطفاً کمک کنید مخصوصاً کاوه عزیز :)
راسیتش بنده یک پرینتر اپسون Stylus 480 عهد بوقی دارم که یه سالی میشه که روشنش نکرده بودم.
امروز بعد یک سال گفتم یه کم سر به سرش بزارم ببینم چی میشه؟ خلاصه روشنش کردم و یه nozzle check ازش گرفتم ببینم در چه وضعیه که به این صورت بود:
http://www.imageox.com/image/165940-Picture-00.jpeg
بعد از چند بار Head cleaning یک مقدار بهتر شد و به این صورت در اومد:
http://www.imageox.com/image/165941-Picture-00.jpeg
البته عکسها یک مقدار بد اسکن شده.
که دیگه کارتریج مشکی تموم شد و دیگه نتونستم از این بیشتر تمیزش کنم.
حالا کارتریج های رنگی تا نصفه پره و مشکی خالی شده.
خواستم بپرسم که آیا اگه برم و باز هم کارتریج مشکی براش بخرم و هد رو پاک کنم آیا درست میشه یا نه؟ اگه با یکی دو تا کارتریج مصرف کردن درست بشه که مشکلی نیستش چون کارتریجاش زیاد گرون نیست.
البته این رو هم بگم که قبلاً یه بار بعد از مدت ها استفاده نکردن با همین Head cleaning هد رو تمیز کردم و خیلی خوب هم جواب داد.
به نظر شما امیدی به این پیرمرد هست؟ :think: یا اینکه بیخیالش بشم؟
اگه تهران هستین میتونید ببرین پرینتر را میر کامپیوتر تست کنن ببین با شوک میشه برش گردوند یا نه :::big grin::: فکر کنم هزینه اش کمتر باشه !!
اگه خواستی کاوان جان بگو تو پیغام خصوصی ادرسش را بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ajjadesa
اگه تهران هستین میتونید ببرین پرینتر را میر کامپیوتر تست کنن ببین با شوک میشه برش گردوند یا نه :::big grin::: فکر کنم هزینه اش کمتر باشه !!
اگه خواستی کاوان جان بگو تو پیغام خصوصی ادرسش را بدم
ممنون سجاد جان. نه من تهران نیستم.
این پرینتر اینقدر قدیمی و ارزون قیمته که ارزش تعمیر کردن نداره چون هر تعمیر و خرج اضافه ای احتمالاً از قیمت خود پرینتر بیشتر بشه :biggrin:
البته بیچاره کلی هم کاره مارو راه انداخته قبلاً، یادمه عکسای 4*3 کنکور رو هم با همین پرینت گرفتم :::big grin:::
كاوان جان بی خیال این پیرمرد بشی به صرفه تره....
هین الان یك Stylus 680 عزیز و نازنین جلوی چشم كه خاطرات خوبی باهاش دارم ، اما دیگه مرده:( خیلی تلاش كردم كه باز هم برگرده اما نه دیگه ارزشی نداره.فقط برای پرینت سیاه و سفید و تكست خوبه و ازش به عنوان یك لیزری استفاده می كنم!
به نظرم یك مدل به روز بخرید...
هد های اپسون بسیار حساس هستند اگر مدتی ( بیش از دو ماه ) از آن استفاده نشود بهتر است قید آن را بزنیم.