-
راهنمایی در مورد خرید پرینتر اسکنر یا 3 کاره یا 4 کاره!!
سلام به همه دوستان عزیز.
من یک 3 کاره EPSON دارم که انداختمش کنار.یک سال پسش خریدم.
کارتریجش 70 تومن!!!
دنبال که پرینتر و اسکنر خوب میگردم.
یک پرینتر میخوام که دیگه تا حد ممکن از شر شارژ کارتریج راحت بشم.
تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم.
البته جفتش یعنی با اسکنر 300 تومن.
برای استفاده تو خونه میخوام.به طور خیلی معمولی عکس بزنم,نوشته پرینت بگیرم,کوپی کنم...
خودم مد نظرم HP 3050 بود که 4 کاره هست و فکس هم داره و لیزری هست...
یکی از دوستان به من گفت لیزری کیفیتش پایین تر از جوهر افشان هست.
حالا شما دوستان منو راهنمایی کنید.
چی بگیرم که با موارد مد نظر من مطابقت داشته باشه؟
ممنون از همه...
-
پاسخ: راهنمایی در مورد خرید پرینتر اسکنر یا 3 کاره یا 4 کاره!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ma3ouD
سلام به همه دوستان عزیز.
من یک 3 کاره EPSON دارم که انداختمش کنار.یک سال پسش خریدم.
کارتریجش 70 تومن!!!
دنبال که پرینتر و اسکنر خوب میگردم.
یک پرینتر میخوام که دیگه تا حد ممکن از شر شارژ کارتریج راحت بشم.
تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم.
البته جفتش یعنی با اسکنر 300 تومن.
برای استفاده تو خونه میخوام.به طور خیلی معمولی عکس بزنم,نوشته پرینت بگیرم,کوپی کنم...
خودم مد نظرم HP 3050 بود که 4 کاره هست و فکس هم داره و لیزری هست...
یکی از دوستان به من گفت لیزری کیفیتش پایین تر از جوهر افشان هست.
حالا شما دوستان منو راهنمایی کنید.
چی بگیرم که با موارد مد نظر من مطابقت داشته باشه؟
ممنون از همه...
اول اینکه چرا چند کاره؟ سه کاره و 4 کاره و 10 کاره؟
اگر یک اسکنر خوب و یک پرینتر خوب تهیه کنید به صرفه تر و حرفه ای تر نیست؟
اگر هر کدام مشکلی برایشان پیش امد مجبور نیستند آن یکی را هم دور بیاندازید!
اصولا چند کاره ها را به کسی توصیه نمی کنم ، زیرا پول هدر دادن هستند.هرکدام یک ضعفی دارند.
سعی کنید یک اسکنر خوب و ارزان و کارا تهیه کنید.البته اگر واقعا به اسکنر نیاز دارید.حدود 60 تا 120 هزار تومان بودجه نیاز است.کانن و اپسون پیشنهاد می شود.
بعد اینکه پرینتر های رنگی لیزری نمی توانند خروجی عکس به شما بدهند!یعنی خروجی آنها را به هیچ وجه نمی توانید با جوهر افشان ها ( که در برخی موارد حتی از دستگاه های لابراتوآر چاپ عکس هم خروجی بهتری دارند ) مقایسه کنید.
اگر عکس بر روی کاغذ های سنگین چاپ میکنید و کیفیت عکس برایتان مهم است فقط جوهر افشان ها خواسته شما را برطرف می کنند.
لیزری های رنگی برای چاپ صفحات وب ، سربرگ ، نامه ها و متون تایپی ، پایان نامه ، و اصولات کارهای پر تیراژ و اغلب سیاه و سفید و دارای اندکی صفحات رنگی که کیفیت زیادی مد نظر نباشد مناسب است.
یک مزیت لیزری ها این است که اگر یک سال هم کار نکنند بعد از روشن شدن باز هم اماده کار هستند و مشکلی ندارد.کارتریج هایشان به صورت اصلی هر کدام حدود 50 تا 70 هزار تومان است ( اغلب 4 رنگ : مشکی ، زرد ، آبی و قرمز ) قیمت دارند ولی با حدود 20 تا 30 تومان شارژ می شوند .برای شارژ از پودر دستگاه هیا فتوکپی رنگی استفاده می کنند.با هر بار شارژ حدود 1500 تا 2000 صفحه مشکلی و یا 1000 صفحه رنگی می زنند.
جوهز افشان ها را باید به طور مدام هر هفته یک بار روشن کرد و یک خروجی گرفت تا مشکلی برای هد و احیانا خشک شدن جوهر پیش نیاید.
قیمت کارتریج های مدلی های جدید بین 4 تا 15 هزار تومان برای هر رنگ است.اغلب 4 رنگ و یا 6 رنگ هستند (معمولی ها ) اگر قصد شارژ کردن داشته باشید باید یک مخزن جوهر تهیه کنید که حدود 80 هزار تومان است.
هر کارتریج اورجینال حدود 100 تا 120 صفحه رنگی و سیاه و سفید ( به صورت ترکیبی ) میزنند.
اگر از مخزن استفاده کنید هر لیتر جوهر حدود 45 هزار تومان است و هر 100 سی سی حدود 8 هزار تومان( برای هر رنگ )
با هر 100 سی سی احتمالا 300 تا 350 و شاید 400 برگ پرینت می توانید انجام دهید.
اما هیچ تضمینی هم نیست که هد دستگاه بعد از مدتی خشک نشود!!!
هر دستگاه ها اغلب حدود 65% قیمت کل دستگاه ارزش دارد.
دستگاه هایی دیده ام که بیش از 10000 برگ زده اند و با یکی دو سرویس باز هم در حال کار هستند/
دستگاه هایی هم وجود دارد که حدود 1000 صفحه پرینت کرده اند و هد به دیار باقی رفته است ( اصول نگهداری جوهر افشان ها بسیار سخت است )
خلاصه باید دید نیاز شما چیست؟؟؟؟
-
نقل قول:
اول اینکه چرا چند کاره؟ سه کاره و 4 کاره و 10 کاره؟
اگر یک اسکنر خوب و یک پرینتر خوب تهیه کنید به صرفه تر و حرفه ای تر نیست؟
اگر هر کدام مشکلی برایشان پیش امد مجبور نیستند آن یکی را هم دور بیاندازید!
اصولا چند کاره ها را به کسی توصیه نمی کنم ، زیرا پول هدر دادن هستند.هرکدام یک ضعفی دارند.
سعی کنید یک اسکنر خوب و ارزان و کارا تهیه کنید.البته اگر واقعا به اسکنر نیاز دارید.حدود 60 تا 120 هزار تومان بودجه نیاز است.کانن و اپسون پیشنهاد می شود.
بعد اینکه پرینتر های رنگی لیزری نمی توانند خروجی عکس به شما بدهند!یعنی خروجی آنها را به هیچ وجه نمی توانید با جوهر افشان ها ( که در برخی موارد حتی از دستگاه های لابراتوآر چاپ عکس هم خروجی بهتری دارند ) مقایسه کنید.
اگر عکس بر روی کاغذ های سنگین چاپ میکنید و کیفیت عکس برایتان مهم است فقط جوهر افشان ها خواسته شما را برطرف می کنند.
لیزری های رنگی برای چاپ صفحات وب ، سربرگ ، نامه ها و متون تایپی ، پایان نامه ، و اصولات کارهای پر تیراژ و اغلب سیاه و سفید و دارای اندکی صفحات رنگی که کیفیت زیادی مد نظر نباشد مناسب است.
یک مزیت لیزری ها این است که اگر یک سال هم کار نکنند بعد از روشن شدن باز هم اماده کار هستند و مشکلی ندارد.کارتریج هایشان به صورت اصلی هر کدام حدود 50 تا 70 هزار تومان است ( اغلب 4 رنگ : مشکی ، زرد ، آبی و قرمز ) قیمت دارند ولی با حدود 20 تا 30 تومان شارژ می شوند .برای شارژ از پودر دستگاه هیا فتوکپی رنگی استفاده می کنند.با هر بار شارژ حدود 1500 تا 2000 صفحه مشکلی و یا 1000 صفحه رنگی می زنند.
جوهز افشان ها را باید به طور مدام هر هفته یک بار روشن کرد و یک خروجی گرفت تا مشکلی برای هد و احیانا خشک شدن جوهر پیش نیاید.
قیمت کارتریج های مدلی های جدید بین 4 تا 15 هزار تومان برای هر رنگ است.اغلب 4 رنگ و یا 6 رنگ هستند (معمولی ها ) اگر قصد شارژ کردن داشته باشید باید یک مخزن جوهر تهیه کنید که حدود 80 هزار تومان است.
هر کارتریج اورجینال حدود 100 تا 120 صفحه رنگی و سیاه و سفید ( به صورت ترکیبی ) میزنند.
اگر از مخزن استفاده کنید هر لیتر جوهر حدود 45 هزار تومان است و هر 100 سی سی حدود 8 هزار تومان( برای هر رنگ )
با هر 100 سی سی احتمالا 300 تا 350 و شاید 400 برگ پرینت می توانید انجام دهید.
اما هیچ تضمینی هم نیست که هد دستگاه بعد از مدتی خشک نشود!!!
هر دستگاه ها اغلب حدود 65% قیمت کل دستگاه ارزش دارد.
دستگاه هایی دیده ام که بیش از 10000 برگ زده اند و با یکی دو سرویس باز هم در حال کار هستند/
دستگاه هایی هم وجود دارد که حدود 1000 صفحه پرینت کرده اند و هد به دیار باقی رفته است ( اصول نگهداری جوهر افشان ها بسیار سخت است )
خلاصه باید دید نیاز شما چیست؟؟؟؟
ممنون دوست عزیزم از راهنمایی کاملت.
اما من شنیده بودم که برای داشتن پرینتر لیزری رنگی در مواردی به مجوز نیاز است(به دلیل کیفیت بسیار بالای چاپ تصاویر!)
چند سال پیش هم یکی از دوستان 2 هزار تومنی چاپ زده بود که اصلا معلوم نمی شد این تقلبی هست!
(یک وقت سوتفاهم نشه در امر.من می خوام کگیفیت رو مثال بزنم.فکر بد نکنید...(!) )
مگر لیزرس رنگس چقدر کیفیتش پایین تر از جوهر افشان هست؟
سال پیش در نمایشگاه شرکت پیمان سرویس یک دستگاهی ارائه کرده بود برای پرینتر های HP رنگی جوهر افشان که تا 95% در کارتریخ صرفه جویی می کرد!!
با حرف شما کاملا موافق هستم که اسکنر و پرینتر جدا بگیرم.
ببین دوست عزیز من پرینتر را در حد خانگی می خوام و برای چا| حرفه ای عکس لازم ندارم.در حدی باشه که کیفیتش خوب باشه و عکسی که باهاش چاپ می زنم چشم نواز باشه.
مصرف کارتریج هم می خوام بسیار کم باشه.(مثل همین شرکت که 95% صرفه جویی می کنه)شما چیزی از این دستگاه نمی دونید؟
با تشکر فراوان...
-
سلام بر دوستان
من با نظر آقای قبادی موافقم. چرا چند کاره؟ 2 دستگاه مجزای خوب بگیرید خیلی بهتره.
من خودم از چاپگر Canon PIXMA iP4500 استفادخ می کنم. خیلی عالیه. تا A4 می تونید باهاش چاپ کنید.
از نظر چاپ کیفیت خیلی خوبی داره و مصرف جوهرش هم خیلی کمه.
-
دوست عزیز یک پیشنهاد شما اگه برای کار می خواهید می توانید r290 اپسون بگیری که با باکش (تانک) من قیمت کردم 150 و یک اسکنر 440 کنون اونهم 85 جمعش می شه 235 شما چند کاره خوب مثل p610 یا بلاتر کنون هم بخری کم کم 230 رو باید بدی تازه وقتی تک تک داری هر موقع مشکلی پیش بیاد فقط یکی رو از دست میدی نه همه دستگاه رو باهم
مدل های پایین 3 کاره مثل اچ پی کیفیت لازم رو ندارند مخصوصا تو اسکن که واقع کیفیت ندارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Afshin55
سلام بر دوستان
من با نظر آقای قبادی موافقم. چرا چند کاره؟ 2 دستگاه مجزای خوب بگیرید خیلی بهتره.
من خودم از چاپگر Canon PIXMA iP4500 استفادخ می کنم. خیلی عالیه. تا A4 می تونید باهاش چاپ کنید.
از نظر چاپ کیفیت خیلی خوبی داره و مصرف جوهرش هم خیلی کمه.
سلام دوست من.
Canon مثل HP با عوض کردن کارتریج هدش هم عوض میشه؟
من در مورد Canon هیچ اطلاعاتی ندارم!
چند خریدی؟
کارتریج های Canon شارژ میشه؟
هر شارژ چقدر هزینه داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
دوست عزیز یک پیشنهاد شما اگه برای کار می خواهید می توانید r290 اپسون بگیری که با باکش (تانک) من قیمت کردم 150 و یک اسکنر 440 کنون اونهم 85 جمعش می شه 235 شما چند کاره خوب مثل p610 یا بلاتر کنون هم بخری کم کم 230 رو باید بدی تازه وقتی تک تک داری هر موقع مشکلی پیش بیاد فقط یکی رو از دست میدی نه همه دستگاه رو باهم
مدل های پایین 3 کاره مثل اچ پی کیفیت لازم رو ندارند مخصوصا تو اسکن که واقع کیفیت ندارند
اپسون که داشتم واقعا مصرفش زیاد بود!!
اصلا از پرینترم هیچ خیری ندیدم!!
شارژ نمی شه کارتریجش!
جریان ایم مخزن های رنگی چی هست؟
کسی چیزی میدونه؟
http://img.diytrade.com/cdimg/467056...1196820555.jpg
http://www.buysellhub.com/user_images/1287657.jpg
-
نه کنون هد جودا از جوهر
جوهر کنو تا سری 6 بدون ای سی (کیت) و قابل شارژ بودن
اما الان سری 8 ای سی داره حجم هر جوهر در هر قطر 2 یا 1 پیکو لیتر می باشه
جوهر های جدید 13 میل می باشن می شه شارژ کرد ولی قیمت توموم شده در اونها خوبه اگه اصلی بگیری برات هم می صرف هم عمر هد میر بالا
اگه شارژ می خوای اپسون بگیر و تانک ببند
تان چیز سختی نیت یک مخزن 200 میل که با شیلنگ به کارتریج می خوره
احتمالا از جوهر غیر استاندارد استفاده می کنی من با 13 میل کنون حدود 100 a4 و 360 4*6 با کیفیت استاندارد چاپ کردم تازه 5 تا CD و 20 تا 13*18 هم چاپ کردم 3 تا هم موقع خرید تست گرفتم پرینتر من MP610 کارتریچ5 تا 12.500 تومنی 13 میل می خوره ببین می صرفه یا نه یک عدد هم ip 3300 هم دارم که شارژ می کنم و باید بگم واسم مفت تموم می شه
-
نقل قول:
احتمالا از جوهر غیر استاندارد استفاده می کنی
نه والا...
من خودم بچه مشهدم.کارتریجم که تموم شد چون در مشهد نبود از تهران سفارش دادم.
ماله خود اپسون بود!
دوستان من سوالم اینه که آیا پرینتر لیزری رنگی کیفیتش پایین تر از جوهر افشان هست؟!
آخه شنیدم پرینتر لیزری رنگی خیلی کم(خیلی کم) نیاز به شارژ پیدا میکنه,برای همین می خوام لیزری بگیرم!
کیفیتش مثل همین اپسون خودم(cx4300)باشه من رازی هستم...
-
خیلی کم نه اما با تراکم 5% کارتریج رنگی حدود 2000 میزنه اما اگه مطالعه ای در تاپیک های قبلی انجام بدید می بینید پرینتر لیزری بدرد عکس نمی خوره
و مشکل بعدی این هست که در کارتریچ های جدید یک چیپ ست (ای سی یا کیت) گذاشتن که درام لیف به شما میده( عمر مفید)و شما تقریباهر بار شارژ باید این ای سی رو هم عوض کنید
در حال حاضر قیمت این کیت 8000 تومان و قیت شارژ 20 هزار تومان در خ ایران شهر می باشد و قیمت شرکتی هم برای کنون و اچ پی 76 هزار تومان می باشد
در ضمن البته شاید بی ربط باشه کارتریج ها بر عکس چیزی که همه فکر می کنن در دمای نزدیک به صفر درجه کار نمی کنه و این یک بار برای خود من مشکل ساز شد و مجبور شدم ببرم گارانتی
-
پرینتر رنگی لیزری سامسونگ clp315
تازه به بازار اومده.
قیمت اون 175 هزار تومن.
http://www.coolmatica.pt/loja/images/CLP315.jpg
http://www.pantipmarket.com/computer...C7646364-2.jpg
نظر دوستان چیه؟
این خوبه؟
-
آقا این مدلش رو درست دادی تو اینترنت من چیزی ازش پیدا نکردم
چه نوع کارتریچی می خوره
سامسونگ معمولا تانک استوانه ای می خوره اگه این جور باشه خوبه
تو کاتالوگ چند درصد نوشته تعداد پرینت رو چند نوشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
آقا این مدلش رو درست دادی تو اینترنت من چیزی ازش پیدا نکردم
چه نوع کارتریچی می خوره
سامسونگ معمولا تانک استوانه ای می خوره اگه این جور باشه خوبه
تو کاتالوگ چند درصد نوشته تعداد پرینت رو چند نوشته
کد:
http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=T0z&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=samsung+clp+315&spell=1
من زیاد ازش چیزی نمی دونم.
می تونی آمارش رو برام در بیاری عزیزم؟
ممنون از شما...
-
5 فایل پیوست
دوست عزیز
بنظر من دستگاه کار آمدی نباشه فقط بدرد کارهای خونگی می خوره
به بین استلاک این دستگاه باید بالا باشه
قطر درامش کوچیک هر بار که می خواد روی کا غذ چاپ کنی احتمالا 1 یا 2 دور بیشتر از درام های معمولی که در اچ پی و کنون استفاده می شه لازم داره (البته این یک حدس از روی عکس می گم )
و یک مشکلی که داره اینه که کاغذ از جلو کشیده می شه و از مرکز پرینتر بالا می یاد و این جالب نیست چون غلطک کاغذ کش جایی برای بازی نداره
اگه مثلا LBP5000 کنون رو دیده باشی غلطک از جلو پس فشار به درام نمی یاد
فکر نمی کنم از 160 گرم اگه بزنه بالا تر بتونی بزنی
در حال حاضر دورنگ مشکی و سفیسدش هست قیمت جهانیش 216 دلار و قیمت هر کارتریچ 51 دلار
چیزی از تعداد پرینتی که هر کازتریچ میزنه ندیدم
تو بازار که موجود نبود (حد اقل دوستان من تو ایرانشهر ندیده بودن)
فکر می کنم با شارژ مشکل داشته باشی چون چیپست دارن (ای سی درام لایف) که من تو لیست ندیدم کسی وارد کرده باشه
-
رفتم نمایندگی HP.
بهم گفت این پرینتر رو پیشنهاد کرد:
http://www.alex-service.ru/img/produ...smartd5363.jpg
(مدل دقیقش یادم نست.ولی همین شکلی هست تقریبا)
گفت این پرینتر داخلش یک جا برای مخزن تانک طراحی شده که می تونه تانک رو اونجا قرار بدی.
تانکش 6 خانه هست و 200 سی سی.جوهر هر مخزن هم 16 تومن هیت(یک لیتر!!!!)
قیمت پرینتر 150 تومن.
قیمت تانک 150 تومن.
گفت برو 24 ساعته پرینت رنگی بگیر باهاش.اصلا تموم نمی شه!!
یک سال هم گارانتی می ده.
نظر دوستان چیه؟
بگیرم؟
ممنون از همه............
-
اگه تانک از نوع خود hp و سری 10 یا 16 بگیر واقعا عالی عمل می کنه اگه نه
اچ پی احتیاج به تانک نداره با یه سورنگ شارژ می شه خیلی ساده و سریع
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
اگه تانک از نوع خود hp و سری 10 یا 16 بگیر واقعا عالی عمل می کنه اگه نه
اچ پی احتیاج به تانک نداره با یه سورنگ شارژ می شه خیلی ساده و سریع
گفت کارتریج های این مدل شارژ نمی شه و کیتش می سوزه....
تانک HP سری 10 یا 16 قیمتش چنده؟
-
[سلام
من یک پرینتر با کیفیت بالا برای کار در 1 شرکت بزرگ میخوام...قیمت تا 1 میلیون
..لطفا راهنمایی کنید [/SIZE]
-
درود به همه دوستان ... این اولین باریه که من در فوروم عکاسی میام ... در مورد پرینتر باید بگم که من پرینتر تک کاره 7263 اچ پی دارم که از خانواده همین پرینتر و 6 کارتریج است ... سری کامل 6 تایی کارتریج هاش حدود 38 ت.منه که خیلی هم کار میکنه و البته به سادگی شارژ میشه که من برای چاپ عکسهام از همین کار استفاده میکنم ... و واقعا به صرفه و بسیار سریعه ! کیفیتش هم عالیه ! در مقابل اپسون و دردسر هاش و کانن و هزینه بالای کارتریج های غیر قابل شارژش اچ پی بهترینه !
ضمنا همیشه تک کاره ها بهتر از چند کاره ها هستند
-
سلام به همه دوستان
و عرض تبريك به مناسبت سال جديد
خواستم براي راهنمايي تاپيك جداگانه باز كنم اما نخواستم تاپيكها پراكنده بشن!
مي خواستم براي كاراي خونگي يك پرينتر جوهر افشان بگيرم،بدم نيومد كه در كنارش اسكن و كپي و فاكس هم داشته باشه اما دوستان نظرشون اين بود كه دستگاه چند كاره نگيريم.آيا سواي اون مسئله كه جدا جدا بگيريم كه موقع خراب شدن همه دستگاه رو نبريم براي تعمير،مشكل ديگه اي ندارن اين دستگاههاي چند كاره؟(چون من واسه كاراي خونه ميخوام نه زياد ازش كار ميكشم و نه انتظار زيادي از كيفيت اسكن،كپي و .. دارم)
چيزي مي خواستم كه هزينه هر برگ چاپش ارزون بشه!يعني از قيمت كاتريج گرفته تا ميزان خرج دستگاه رو كه تقسيم مي كني رو يه برگ چاپ ارزون بشه.
دوستان چي پيشنهاد ميكنن؟
قيمت هم تا 200000 تومان حتي المقدور بهترين گزينه ها رو بهم معرفي كنيد.
اي دو مدل HP Officejet J3660
HP Officejet J3680 رو تا حالا پسنديدم اما در سايت پي سي ورلد ميگفتن اچ پي ايران رو تحريم كرده نمايندگي خاص براي گارانتي نداره و احتمال داره در آينده كارتريجهاش گرون بشه؟(هر چند الان هم كارتريجهاي اچ پي 6،5 برابر اپسون قيمت دارن)
من قبلا اپسون سي ايكس 3200 داشتم خيلي هم ازش كار ميكشيدم تو محيط كار و راضي بودم.اما حالا نمي دونم چي بگيرم؟
دوستان لطف كنند راهنمايي كنند
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirshiraz
سلام به همه دوستان
و عرض تبريك به مناسبت سال جديد
خواستم براي راهنمايي تاپيك جداگانه باز كنم اما نخواستم تاپيكها پراكنده بشن!
مي خواستم براي كاراي خونگي يك پرينتر جوهر افشان بگيرم،بدم نيومد كه در كنارش اسكن و كپي و فاكس هم داشته باشه اما دوستان نظرشون اين بود كه دستگاه چند كاره نگيريم.آيا سواي اون مسئله كه جدا جدا بگيريم كه موقع خراب شدن همه دستگاه رو نبريم براي تعمير،مشكل ديگه اي ندارن اين دستگاههاي چند كاره؟(چون من واسه كاراي خونه ميخوام نه زياد ازش كار ميكشم و نه انتظار زيادي از كيفيت اسكن،كپي و .. دارم)
چيزي مي خواستم كه هزينه هر برگ چاپش ارزون بشه!يعني از قيمت كاتريج گرفته تا ميزان خرج دستگاه رو كه تقسيم مي كني رو يه برگ چاپ ارزون بشه.
دوستان چي پيشنهاد ميكنن؟
قيمت هم تا 200000 تومان حتي المقدور بهترين گزينه ها رو بهم معرفي كنيد.
اي دو مدل HP Officejet J3660
HP Officejet J3680 رو تا حالا پسنديدم اما در سايت پي سي ورلد ميگفتن اچ پي ايران رو تحريم كرده نمايندگي خاص براي گارانتي نداره و احتمال داره در آينده كارتريجهاش گرون بشه؟(هر چند الان هم كارتريجهاي اچ پي 6،5 برابر اپسون قيمت دارن)
من قبلا اپسون سي ايكس 3200 داشتم خيلي هم ازش كار ميكشيدم تو محيط كار و راضي بودم.اما حالا نمي دونم چي بگيرم؟
دوستان لطف كنند راهنمايي كنند
ممنون
همچنان در پي كمك دوستان و اساتيد هستم
ممنون
-
سلام
مدلي خيلي ذهن منو مشغول به خودش كرده!
CanonMX 700
تو سايت pcworld به عنوان بهترين Multifunction Printer معرفي شده بود.
قيمت كارتريجهاشو مي خواستم بدونم!دوستان نظري ندارن؟
-
سلا دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه
در مورد پرینتر لیزری اچ پی مدلی داره به نام HP Color LaserJet 1600 Laser
البته همون 1600 خونده میشه
کسی تا به حال کار کرده باهاش ؟
از بابت قیمت 70 تومان از 5000 کانون گرون تره اما ال سی دی داره ولی باقی امکاناتش یکیه
کسی از بچه ها کار کرده باهاش ؟
بعد ما میخواستیم داخل شرکت استفاده کنیم و مصرف پرینتر هم فقط فاکتور رنگی هست که مقدار کمی پودر مصرف می کنه
آیا مدل 5000 یا 1600 رو پیشنهاد می کنن دوستان ؟
جوهر افشان اپسون داشتیم اما خیلی بد بود
اذیت می کرد خیلی و هزینه بر بود
-
سلام دوستان عزیز و اساتید محترم !
لطفا از دوستانی که از پرینترهای چند کاره اطلاع دارن بنده رو راهنمایی بفرمایند !
اول اینکه Canon یا HP ؟
تا 800 هزار تومان هزینه خواهم کرد و فکس برایم مهم است.
ممنون از لطف همه شما
پ.ن : استفاده برای چاپ فاکتور و ارسال و دریافت نامه های اداری و ... (چاپ عکس خیر)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkness_land
سلام دوستان عزیز و اساتید محترم !
لطفا از دوستانی که از پرینترهای چند کاره اطلاع دارن بنده رو راهنمایی بفرمایند !
اول اینکه Canon یا HP ؟
تا 800 هزار تومان هزینه خواهم کرد و فکس برایم مهم است.
ممنون از لطف همه شما
پ.ن : استفاده برای چاپ فاکتور و ارسال و دریافت نامه های اداری و ... (چاپ عکس خیر)
درود
4 کاره مناسب با این قیمت سخته پیدا کردن!
در این قیمت معمولا نباید توقع کیفیت بالایی در اسکنر باشید!
هم Canon و هم HP خوب هستند بنظرم چک کنید ببینید لوازم یدکی کدام بیشتر در محل سکونتتون پیدا می شه و به اصطلاح دست تعمیرکارها روی کدام گرم تره!
من شخصا مدلهای HP را بیشتر می پسندم بخصوص برای کارهای اداری
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msh2200
درود
4 کاره مناسب با این قیمت سخته پیدا کردن!
در این قیمت معمولا نباید توقع کیفیت بالایی در اسکنر باشید!
هم Canon و هم HP خوب هستند بنظرم چک کنید ببینید لوازم یدکی کدام بیشتر در محل سکونتتون پیدا می شه و به اصطلاح دست تعمیرکارها روی کدام گرم تره!
من شخصا مدلهای HP را بیشتر می پسندم بخصوص برای کارهای اداری
ارادتمند
سلام
ممنون مصطفی خان بابت راهنمایی ، اما اسکنر بکارم نیماد مگر برای فکس ، نیاز اصلی بنده کپی و فکس هستش !
یا اینکه منظورتون اینه که دو دستگاه فکس و پرینتر رو جداگانه تهیه کنم ؟
بازهم از دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن ، مخصوصا سیستم فکس این دستگاه ها !
-
سلام
در رده زیر یک میلیون کنون ها خیلی بهتر هستند.
حتی سه کاره ارزونی مثل 3010 خیلی کارکرد خوبی داره.
فکس رو جدا بگیرید بهتر هست ، چون چهار کاره ها معمولا بد قلق هستند.
راه اندازی فکس ویندوز با یه فکس مودم هم کار اندازه.
یه نکته مهم درباره پرینتر های کنون اینه که کارتریج های کنون بر خلاف پرینتر هاش خوب نیست و من از کارتریج های معادلشون در HP برای پرینتر های کنون استفاده می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkness_land
سلام
ممنون مصطفی خان بابت راهنمایی ، اما اسکنر بکارم نیماد مگر برای فکس ، نیاز اصلی بنده کپی و فکس هستش !
بازهم از دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن ، مخصوصا سیستم فکس این دستگاه ها !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkness_land
سلام
بستگی به بودجه و هزینه شما داره!
وقتی هدفتون کپی و فکس باشه خود به خود اسکنر هم تهیه کردید! فقط یک نکته مهم! اگر شده نخرید بهتر از اینه که سامسونگ بخرید! بنده الان کنار دستم یک سامسونگ با هزار مشکل هست که واقعا برخی اوقات آدم رو کلافه می کنه!
جدا تهیه کردن دستگاه فکس و پرینتر را پیشنهاد نمی کنم و همانطور که دوستمون گفتند اگر زمانی که سیستم روشن هست می خواهید فکس بگیرید و بفرستید و به اصطلاح نیاز به حالت خودکار دریافت فکس ندارید، یک مودم ساده Dialup چه usb و چه internal و نصب نرم افزاری مثل VentaFax به راحتی جوابگوی نیازتان خواهد بود!
VentaFax مزیتی که داره امکانات بسیار زیاد در ایجاد دفترچه تلفن و ارسال انبوه فکس هست که در این خصوص هم تستهای زیادی تا سقف 30 الی 50 شماره انجام دادم و بسیار عالی بود.
پیشنهاد دیگه بنده هم برای حذف فکس استفاده از Cloud Fax هست!
می توانید از سایتهایی مثل Fax.ir یا زمانک استفاده کنید که دیگه کل مشکل فکس حل می شه و در هر مکانی می توانید فکس بگیرید و بفرستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouhsar
سلام
در رده زیر یک میلیون کنون ها خیلی بهتر هستند.
حتی سه کاره ارزونی مثل 3010 خیلی کارکرد خوبی داره.
فکس رو جدا بگیرید بهتر هست ، چون چهار کاره ها معمولا بد قلق هستند.
راه اندازی فکس ویندوز با یه فکس مودم هم کار اندازه.
یه نکته مهم درباره پرینتر های کنون اینه که کارتریج های کنون بر خلاف پرینتر هاش خوب نیست و من از کارتریج های معادلشون در HP برای پرینتر های کنون استفاده می کنم.
در خصوص بهتر بودن یک برند زیر یک قیمت خاص با شما موافق نیست! مثلا پرینتری مثل 2055D یا 2035 شرکت HP را با چه مدلی از کنون مقایسه می کنید در حالی که قیمتشون زیر یک میلیون تومان بوده! بنده با 2055 در یک روز بالغ بر 1100 برگ پرینت ظرف مدت حدود 3 ساعته زدم! و فقط یک کارتریج تعوبض کردیم!
در خرید پرینتر اول باید به کیفیت و مهمتر از آن به پشتیبانی فکر کرد! چون دستگاهی هست که نیاز به سرویس و خدمات داره!
-
سلام
صحبت از پرینتر چند کاره بود و نه تک کاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh2200
در خصوص بهتر بودن یک برند زیر یک قیمت خاص با شما موافق نیست! مثلا پرینتری مثل 2055D یا 2035 شرکت HP را با چه مدلی از کنون مقایسه می کنید در حالی که قیمتشون زیر یک میلیون تومان بوده! بنده با 2055 در یک روز بالغ بر 1100 برگ پرینت ظرف مدت حدود 3 ساعته زدم! و فقط یک کارتریج تعوبض کردیم!
در خرید پرینتر اول باید به کیفیت و مهمتر از آن به پشتیبانی فکر کرد! چون دستگاهی هست که نیاز به سرویس و خدمات داره!
-
ممنون از شما ، هم مصطفی خان و هم جناب کوهسار ، متشکرم از بابت راههنمایی های شما عزیزان
-
سلام دوستان
من خودم دنبال یه پرینتر خانگی ساده بودم
با سایتی به اسم کالاگرد برخورد کردم
اطلاعات خوبی ازش پیدا کردم
قیمت پرینتر، چندکاره و دستگاه کپی: مقایسه مشخصات و آخرین قیمت پرینتر، چندکاره و دستگاه کپی ها
شاید برای شما هم مفید باشه
-
با سلام.
1- من قصد دارم برای دفتر کار یه پرینتر 4 کاره بگیرم (لیزری معمولی).البته فکر میکنم فکس و کپی و پرینت برام مهم باشه و اسکنر نیاز نباشه.ولی 3 کاره ای ندیدم که اسکنر نداشته باشه و فکس داشته باشه.درسته؟؟؟؟
میخواستم بدوم بنظرتون پرینتر استوک با صرفه هست؟؟؟قابل اطمینانه؟؟؟
راستش خرید نو برام مقدور نیست.
2- در نظر دارم یه سری تبلیغات رنگی روی کاغذ بزنم و به در و دیوار شرکت بزنم یا قاب کنم یا ...
(شامل عکس و جملات انگیزشی و تاثیر گذار و ...)
میخواستم بدونم برای این کار پرینتر رنگی دست دوم بگیرم برام به صرفه هست؟؟اینجوری تعداد بیشتری میتونم کار کنم.هر از چند گاهی عوضشون کنم و از طرفی قدرت انتخاب و مانور بیشتری هم دارم تا بخوام بدم بیرون برام پرینت بگیرن.
درسته؟؟
بنظرتون به صرفه هست؟؟
تا اونجا که میدونم رنگی لیزری خیلی گرونه
و جوهر افشانم زود خشک میشه
ولی جایی خوندم که یکی میگفت من با مخزن و فلان مقدار سی سی جوهر (خیلی کم) انقدر چاپ میکنم و ...
راستش چون اطلاعاتی در مورد پرینتر علی الخصوص رنگی اونم از نوع جوهر افشانش ندارشتم و ندارم منظورش رو نمیفهمیدم.
در کل میخواستم بدونم راهی هست که بشه از همون پرینتر ارزون قیمت ها استفاده بهینه تری کرد و مجبور نباشم تند تند ازش استفاده کنم؟؟
یه سوال دیگه اینکه پرینتر رنگی میشه فقط به عنوان سیاه سفید ازش استفاده کرد با همون کیفیت پرینتر های تک رنگ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
نقل قول:
میخواستم بدوم بنظرتون پرینتر استوک با صرفه هست؟؟؟قابل اطمینانه؟؟
من که از خرید 3 تا پرینتر لیزری سیاه و سفید استوک تجربه خوبی داشتم و فکر میکنم بله باصرفه و تقریبا قابل اطمینانه فقط دقت کنید تمیزترها و کم کارکردترها رو انتخاب کنید.
نقل قول:
تا اونجا که میدونم رنگی لیزری خیلی گرونه
و جوهر افشانم زود خشک میشه
لیزری رنگی حدود 500 تومن هم داریم ولی ارزش نداره و قیمت یک دست کارتریجش از خود دستگاه بیشتر میشه.جوهر افشان هم به این سادگیا خشک نمیشه و هفته ای یه پرینت در حد یه عکس 3*4 باهاش بگیرید واسه جلوگیری از خشک شدنش کفایت میکنه
نقل قول:
ولی جایی خوندم که یکی میگفت من با مخزن و فلان مقدار سی سی جوهر (خیلی کم) انقدر چاپ میکنم و ...
من خودم اپسون L130 استفاده میکنم.با چهارتا جوهر 100سی سی به قیمت 40 تومن حدود 500-600 برگ فولA4 (تمام صفحه پوشش 100درصد با رنگهای تند) چاپ میکنم
نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه پرینتر رنگی میشه فقط به عنوان سیاه سفید ازش استفاده کرد با همون کیفیت پرینتر های تک رنگ؟
بله میشه ولی کیفیت لیزر رو نداره و هزینش زیاد میشه
-
ممنون دوست عزیز.
لطف کردی.
بیشتر ممنونت میشم اگر بعضی قسمت ها رو که جواب ندادید بیشتر توضیح بدی.
مثل:
در نظر دارم یه سری تبلیغات رنگی روی کاغذ بزنم و به در و دیوار شرکت بزنم یا قاب کنم یا ...
(شامل عکس و جملات انگیزشی و تاثیر گذار و ...)
میخواستم بدونم برای این کار پرینتر رنگی دست دوم بگیرم برام به صرفه هست؟؟
و
اینکه در مورد پرینتر جوهری رنگی و نحوه استفادتون که گفتید با 40 تومن...
یکم توضیح بدید که چجوری و نیاز به خرید چیز خاصی هست؟
-
نقل قول:
میخواستم بدونم برای این کار پرینتر رنگی دست دوم بگیرم برام به صرفه هست؟؟
پرینتر رنگی تانک خور براتون به صرفه است اما اگه از اون کارتریج خورا باشه که تموم شد کارتریجش رو تعویض کنید خیر به صرفه نیست . در ضمن باید از سلامت و کارکردش مطمئن باشید پس ترجیحا اگه دست دوم میخرید از آشنا بخرید.
نقل قول:
اینکه در مورد پرینتر جوهری رنگی و نحوه استفادتون که گفتید با 40 تومن...
یکم توضیح بدید که چجوری و نیاز به خرید چیز خاصی هست؟
دستگاه من از مدلای سری L اپسونه که خود شرکت به شکل فابریک تانک جوهر روشون قرار داده . پرینترای خیلی خوبی هستن و صرفه اقتصادی هم دارن . مال من مدل ال130 که تک کاره است و فقط پرینتره . مدلای بالاترش 3کاره و وایفای دار و مدلای مخصوص عکاسی و ...... هم داره . مدل ال130 حدود 500 تومنه و 4 تا جوهر 70 میل اصلی واسه شروع کار روش هست . همین جوهر فابریکش حدود 400 500 برگ فول تمام صفحه میزنه . جوهر خودش که تموم شد جوهر 100میل مارک میوا مادیران به قیمت 10 تا 15 تومن واسه هر رنگ تو بازار موجوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-ngg
پرینتر رنگی تانک خور براتون به صرفه است اما اگه از اون کارتریج خورا باشه که تموم شد کارتریجش رو تعویض کنید خیر به صرفه نیست . در ضمن باید از سلامت و کارکردش مطمئن باشید پس ترجیحا اگه دست دوم میخرید از آشنا بخرید.
دستگاه من از مدلای سری L اپسونه که خود شرکت به شکل فابریک تانک جوهر روشون قرار داده . پرینترای خیلی خوبی هستن و صرفه اقتصادی هم دارن . مال من مدل ال130 که تک کاره است و فقط پرینتره . مدلای بالاترش 3کاره و وایفای دار و مدلای مخصوص عکاسی و ...... هم داره . مدل ال130 حدود 500 تومنه و 4 تا جوهر 70 میل اصلی واسه شروع کار روش هست . همین جوهر فابریکش حدود 400 500 برگ فول تمام صفحه میزنه . جوهر خودش که تموم شد جوهر 100میل مارک میوا مادیران به قیمت 10 تا 15 تومن واسه هر رنگ تو بازار موجوده
یعنی تو پرینتر های تانک خور دیگه مسئله خشک شدن وجود نداره؟؟؟
و اینکه بعد از تموم شدن 4 جوهر 70 میل فابریک تا چند وقت میتونیم جوهر براش نگیریم (باهاش کار نکنیم).
راستی پرینتر معمولی هم میشه تانک خورش کرد؟؟؟معمولی منظورم رنگی جوهر افشان که تانک خور نباشه.
-
نقل قول:
یعنی تو پرینتر های تانک خور دیگه مسئله خشک شدن وجود نداره؟؟؟
و اینکه بعد از تموم شدن 4 جوهر 70 میل فابریک تا چند وقت میتونیم جوهر براش نگیریم (باهاش کار نکنیم).
راستی پرینتر معمولی هم میشه تانک خورش کرد؟؟؟معمولی منظورم رنگی جوهر افشان که تانک خور نباشه.
تمام پرینترهای جوهرافشان مشکل خشک شدن رو دارن فرقی نداره . در پرینترهای سری ال اپسون به هیچ عنوان نباید جوهر خالی بشه یعنی از حد شاخص مینیمم نباید بره پایین تر و از حد خاصی که کمتر شد باید قبل از کمتر شدن پرش کنید وگرنه هوا میکشه و دردسر میشه . بعضی از مدلای کارتریجی قابلیت تانک خور شدن دارن نه همشون البته همیشه تانک خور کردنشون نتیجه دلخواه هم نمیده یه سری مدلای خاص هستن که خوب با تانک جواب دادن البته مدلای گرونی هم هستن
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-ngg
تمام پرینترهای جوهرافشان مشکل خشک شدن رو دارن فرقی نداره . در پرینترهای سری ال اپسون به هیچ عنوان نباید جوهر خالی بشه یعنی از حد شاخص مینیمم نباید بره پایین تر و از حد خاصی که کمتر شد باید قبل از کمتر شدن پرش کنید وگرنه هوا میکشه و دردسر میشه . بعضی از مدلای کارتریجی قابلیت تانک خور شدن دارن نه همشون البته همیشه تانک خور کردنشون نتیجه دلخواه هم نمیده یه سری مدلای خاص هستن که خوب با تانک جواب دادن البته مدلای گرونی هم هستن
ممنونم از پاسخ هاتون.
ببینید همونطور که گفتم،در نظر دارم یه سری تبلیغات رنگی روی کاغذ بزنم و به در و دیوار شرکت بزنم یا قاب کنم یا ...(شامل عکس و جملات انگیزشی و تاثیر گذار و ...).شاید رو هم رفته 50 برگ تبیغات و عکس و ... بشه.چون برای پخش کردن نمیخوام بلکه برای زدن به در و دیوار میخوام.با این اوصاف می ارزه یه پرینتر رنگی ارزون بخرم و مثلا هر از چند گاهی مثلا 3 ماهی یکبا عکس و تبلیغات و ... رو به روز کنم.؟شدنیه؟؟
مثلا تو سایت دیوار پرینتر رنگی canon بدون کارتریج رو زده 35000 تومن.به گفته خودش کاملا نو و سالمه!!
فایل پیوست 79251
اینم عکسش.
کارتریجش چنده؟؟
همچین نمونه هایی می ارزه بگیرم؟؟؟
-
بعید میدونم این کار به صرفه باشه . تصمیم خودتونه که به صرفتون هست یا نه . مثلا همین مدل که گذاشتید دو تا کارتریج داره . یه رنگی یه سیاه . احتمالا دو تاش با هم بیشتر از 20 30 برگ فول نمیزنه . باید ببینید اصلا تو بازار کارتریجش هست و اگه هست قیمتش چنده و تازه باید سلامت هد پرینتر هم چک بشه (نمیدونم این مدل هد سرخوده یا هد با کارتریج عوض میشه مثل اچ پی)