-
پاسخ : پاسخ: Canon EOS 550D / Rebel T2i / Kiss X4 Digital
با سلام. از اشخاصی که این دوربین رو دارند خواهش میکنم چندتا از عکسهایی رو که گرفتید(سایز اصلی) یه جا آپلود کنید و در اختیار بقیه قرار بدید. ممنون
-
پاسخ : لطفا کمک کنید !!!
با سلام
ضمن تشکر از راهنمایی شما ، پس چرا در تمامی سایتها یکی از امکانات دوربین canon 550d را تشخیص لبخند ذکر کرده اند ؟
قبلا زا راهنمایی شما متشکرم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtabaaskari
با سلام
ضمن تشکر از راهنمایی شما ، پس چرا در تمامی سایتها یکی از امکانات دوربین canon 550d را تشخیص لبخند ذکر کرده اند ؟
قبلا زا راهنمایی شما متشکرم .
تشخیص لبخند که نداره ولی احتمالا منظور شما تشخیص چهره است که این حالت در لایو ویو قابل استفاده است و به این صورته که دوربین چهره رو تشخیص میده وروی اون فوکوس می کنه.(تشخیص لبخند که تو دوربین های کامپکت هست به این صورته که وقتی دوربین روی چهره ای لبخند تشخیص داد عکس گرفته میشه)
تاریخ عکس هم در اگزیف عکس ثبت می شود و نیازی نیست که روی عکس نشان داده شود.
پ.ن :به نظر بهتر بود سوال هاتون رو درتاپیک های مربوطه بپرسید وتاپیک جدید ایجاد نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtabaaskari
با سلام
دو سوال دارم که اگه کمکم کنید ممنون میشم
1) تشخیص لبخد در canon 550d چطور فعال می شه ؟؟؟
2) چطور می تونم تنظیمات را طوری تغییر دهم که تاریخ عکس را پایین عکس هم نمایش دهد ؟؟؟
ممنون
این دوربین از سری حرفه ای دوربینهای کنون هست و خواستن امکانات اینچنینی :::waw::: به نظر بنده توهین به این وسیله با ارزش است:::angry:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsenslr
با سلام. از اشخاصی که این دوربین رو دارند خواهش میکنم چندتا از عکسهایی رو که گرفتید(سایز اصلی) یه جا آپلود کنید و در اختیار بقیه قرار بدید. ممنون
سلام
من دوتا عکس با سایز اصلی ولی فشرده شده رو up کردم ولی اول بگم من تازه دوربین گرفتم و از عکاسی چیزی نمیدانم
اگر میشه اشکالات این عکسها رو هم بگید ( اگر بشه عکس بحساب آوردشون ) متشکر میشم
http://www.irfreeup.com/images/im7eu...etv3_thumb.jpg
http://www.irfreeup.com/images/muu83...4ftq_thumb.jpg
لینک مستقیم
http://www.irfreeup.com/images/im7euvy6iuopk1bietv3.jpg
http://www.irfreeup.com/images/muu83idtp0kh9jn44ftq.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap110
اگر ممکنه مشخصات لنز رو هم بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arshia1354
اگر ممکنه مشخصات لنز رو هم بفرمایید
لنز کیت 18-55
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap110
از اینکه عکسها رو گذاشتید خیلی خیلی ممنون . من خودمم آماتور هستم و تازه اول راهم ولی به نظرم عکسهای شما خیلی زیبا بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap110
عکس دوم edit شده است؟ به نظرم تصویر زمینه یه عکس دیگه است.
-
با سلام
آیا با دوربین canon 550d میتوان عکاسی به حالت پانورما انجام داد ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtabaaskari
با سلام
آیا با دوربین canon 550d میتوان عکاسی به حالت پانورما انجام داد ؟؟؟
سلام:
بله ولی میباید به اصول این کار آشنایی داشته باشید. نه تنها با این دوربین، بلکه با هر دوربین دیگری.
-
اگر منظورتون اینه که یکی از گزینه های عکاسی پانوراما است و ما با رفتن به اون حالت و گرفتن چند عکس دوربین خودش خروجی ترکیب شده و پانوراما را به ما بدهد خیر ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtabaaskari
با سلام
دو سوال دارم که اگه کمکم کنید ممنون میشم
1) تشخیص لبخد در canon 550d چطور فعال می شه ؟؟؟
2) چطور می تونم تنظیمات را طوری تغییر دهم که تاریخ عکس را پایین عکس هم نمایش دهد ؟؟؟
ممنون
:eyes:
با سلام
آخه قربونت برم چرا رفتی این دوربین رو گرفتی (مثل کسی که بخواد ماشین بگیره چون پولش زیاده به جای یک سواری بره کامیون axor بگیره چون بزرگه......:::shame on you:::) شما میتونستی یک سایبر شات یا یکixus بگیری هم امکاناتی که شما میخوایی رو داره هم عکاسی باهاش خیلی راهته.
-
سلام
من یه تازه واردم تو این سایت و تو زمینه عکاسی
حدود یک هفته میشه که من هم به جمع دارندگان این دوربین پیوستم
اونو از پاساژ بزرگمهر خ جمهوری با گارانتی ایده آل و بیمه بدون هیچ چیز دیگه ای به قیمت 950 هزار تومان خریداری کردم
4 تا سئوال داشتم
1- از کجا باید فهمید که دوربینی که خریدم اصل هست
2- از کجا باید فهمید که دوربینی که خریدم دست دوم نیست (چطور میشه فهمید که تعداد شات واقعی این دوربین چقدر هست ؟)
3- باطری و شارژری که داخل جعبه بود ساخت چین هست . آیا همه شارژر و باطریهایی که با این دوربین میفروشند همینطوره یا نه ؟
4- البته نمیدونم که اینجا جای مطرح کردن این سئوال هست یا نه .
توقسمت Manual دوربین برای جبران نوردهی از سیستم AEB استفاده شده . میخوام بدونم که اولا این سیستم AEB دقیقا چیکار میکنه و ثانیا آیا میشه این سیستم رو غیر فعال کرد و به صورت معمولی جبران نوردهی را داشته باشم.
ممنون میشم که اساتید به این تازه وارد کمک کنن
با تشکر
-
سلام
اختلاف قیمت KISS X4 و 550D صد هزار تومان هست توی شیراز (550D گرونتره)
چرا؟
مگه این دلیل که برای ژاپن هست و اروپا باید تفاوت قیمت ایجاد کنه؟
نکنه فرق می کنند و ما خبر نداریم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
سلام
اختلاف قیمت KISS X4 و 550D صد هزار تومان هست توی شیراز (550D گرونتره)
چرا؟
مگه این دلیل که برای ژاپن هست و اروپا باید تفاوت قیمت ایجاد کنه؟
نکنه فرق می کنند و ما خبر نداریم؟
خوب به نظر میاد که باید بر عکس باشه و جنسی که برای ژاپن ساخته شده باشه باید گرون تر از جنس اروپاییش باشه ، اما مشکل اینجاست که ورود جنس اروپایی برای وارد کننده هزینه بیشتری داره تا اینکه جنس رو از آسیای غربی وارد کنه ....در کل نظر شخصی من اینه که هیچ فرقی باهم ندارند در هیچ زمینه ای و فقط مشکل از کمبود واردات جنس سفارش اروپاست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejadi
خوب به نظر میاد که باید بر عکس باشه و جنسی که برای ژاپن ساخته شده باشه باید گرون تر از جنس اروپاییش باشه ، اما مشکل اینجاست که ورود جنس اروپایی برای وارد کننده هزینه بیشتری داره تا اینکه جنس رو از آسیای غربی وارد کنه ....در کل نظر شخصی من اینه که هیچ فرقی باهم ندارند در هیچ زمینه ای و فقط مشکل از کمبود واردات جنس سفارش اروپاست
پس مطمئن باشم که 550D و Rebel T2i و KISS X4 هیچ فرقی با هم ندارند و هر کدوم ارزون تره رو بگیرم؟
در ضمن اینها همه ساخت ژاپن هستند دیگه؟
یعنی مثلا یکی شون ساخت تایوان باشه اون یکی ژاپن که نیس اینجوری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
پس مطمئن باشم که 550D و Rebel T2i و KISS X4 هیچ فرقی با هم ندارند و هر کدوم ارزون تره رو بگیرم؟
سلام
هیچ فرقی نمیکنه هر کدوم ارزونتره بگیر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
همشون ساخت ژاپن هستند دوست من ،با خیال راحت بگیر و از عکاسی با این دوربین فوق العاده لذت ببر
-
تنها تفاوتشون موقعی هست که بخواید بدنه رو بفروشید اون وقت مدل kiss رو کمتر از 550D برمیدارن فقط وفقط هم به قانونهای من در آوردی دلالها و فروشندگان ربط داره (البته در مدلهای kiss دیگه خبری از دفترچه انگلیسی و.. نیست و همه چیز به زبون ژاپنیه حتی بار اول که دوربین رو روشن میکنی زبونش ژاپنیه و فروشندگان اونو برات انگلیسی میکنن)
-
دوستان عزیزی که این دوربین (550D) رو دارن در مورد این مشکلی که در فروم های خارجی گزارش شده توضیح می دن
مشکل گزارش شده:
در حالت فیلمبرداری فوکوس ممتد نداره و بخشی از فیلم گرفته شده حارج از فوکوس هست
البته بعضی از همون دوستان خارجی گفته بودن که مشکل از مموری سرعت پایینه و گفته بودن از مموری کلاس 10 استفاده کنید درست میشه مشکل
حالا خود دوستانی که دارند دوربین رو نظر بدند ببینیم این مشکل چجوریه؟
آیا وجود داره؟
و اگه وجود داره با مموری کلاس 10 رفع می شه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
دوستان عزیزی که این دوربین (550D) رو دارن در مورد این مشکلی که در فروم های خارجی گزارش شده توضیح می دن
مشکل گزارش شده:
در حالت فیلمبرداری فوکوس ممتد نداره و بخشی از فیلم گرفته شده حارج از فوکوس هست
البته بعضی از همون دوستان خارجی گفته بودن که مشکل از مموری سرعت پایینه و گفته بودن از مموری کلاس 10 استفاده کنید درست میشه مشکل
حالا خود دوستانی که دارند دوربین رو نظر بدند ببینیم این مشکل چجوریه؟
آیا وجود داره؟
و اگه وجود داره با مموری کلاس 10 رفع می شه؟
با هیچ کدام از دوربین های اس ال ار، فوکوس اتوماتیک در حالت فیلم برداری دقت و کارایی لازم رو نداره و به همین دلیل توصیه میشه در حالت فیلم برداری دستی فکوس کنید.و این مساله ربطی به مموری نداره.
-
من شنیده بودم این مدلها لنزهاشون فرق میکنه یعنی نسخه ژاپنی لنز کیتش هم ژاپنی هست و نسخه اروپایی لنز کیتش چینی !
کسی اطلاع داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
من شنیده بودم این مدلها لنزهاشون فرق میکنه یعنی نسخه ژاپنی لنز کیتش هم ژاپنی هست و نسخه اروپایی لنز کیتش چینی !
کسی اطلاع داره ؟
سلام
من هرچی 550D یا kiss x4 دیدم همه لنزهای کیت 55-18 ژاپن بود ...فکر کنم حداقل یه 10 تایی دیده باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejadi
سلام
من هرچی 550D یا kiss x4 دیدم همه لنزهای کیت 55-18 ژاپن بود ...فکر کنم حداقل یه 10 تایی دیده باشم
سلام
دوست عزیز لنز من ساخت تایوانه آیا ممکنه که فروشنده لنز رو تعویض کرده باشه ؟
-
خداییش خرید در بازار ایران همیشه با نگرانی همراه می باشد. راستش در آمریکا و گاهی اوقات در برخی از کشور های اروپایی مشاهده می شود که شرایط فروش به نحوی می باشد که اگر فقط راضی نبودین از دوربین یا هر وسیله ی دیگری،می توانید برید و عوضش کنین، اما در ایران عوض که چه عرض کنم، اصلا برای خرید یک دوربین جدید باید نگران جنس و اصل بودنش باشیم. بگذریم، راستش این مشخصات 550D به نظرم خیلی خوبه، و از طرفی بازار منتظر معرفی 60D می باشد، از طرفی طرفدار های نیکون D90 و 550D هم که سر "هم و دو"(اصفهانی گفتم :D) را می برند.
بحث بالا که ربطی به تاپیک اینجا نداشت، حالا سوالم رو اینجا می پرسم.
اگه بخوام 550D را بخرم، فکر می کنین بهتر است که بجای لنز 55-18 آن یک 85-17 بگیرم؟ البته آقای سهیل در تاپیکی من را راهنمایی کردن اما خوب دوست داشتم نظر شما ها رو هم بدانم(راستش 2 دوست دارم که نیکون D90 دارند و خیلی از 55-18 کنون بد میگن!)
با تشکر و احترام
آرش
-
-
ببخشید منظور من از معرفی به بازار شروع به فروش در بازار بود، در ایران هنوز ندیده بودم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
سلام
دوست عزیز لنز من ساخت تایوانه آیا ممکنه که فروشنده لنز رو تعویض کرده باشه ؟
سلام
خودتون رو در گیر این موضوع نکنید مطمئن باشید تایوانی با ژاپنیش هیچ فرقی نداره، الان لنز 85-15 با اون کیفیت عالی ساخت تایوان هست
-
نقل قول:
دوست دارم که نیکون D90 دارند و خیلی از 55-18 کنون بد میگن!
كي جرات كرده از 18-55 بد بگه؟
:-)
واقعا اين طور نيست! درست است كه لنز هايي خيلي بهتر هم وجود دارند، اما اين لنز بدي نيست!
با اين قيمت نازل، انتخاب فوق العاده خوبي است!
بهترين خوبي اش لرزشگيرش است كه من حتي با 1/8 ثانيه هم روي دست، عكس هاي بسيار شارپي گرفته ام!
در ضمن، وايد خيلي خوبي رو هم ميده!
دوستان نيكوني هم شما هم فعلا غفلت كرده اند! شك ندارم كه اول و آخر به كنون مي رسند.... :-)) kidding....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan228
دوستان نيكوني هم شما هم فعلا غفلت كرده اند! شك ندارم كه اول و آخر به كنون مي رسند.... :-)) kidding....
:))))))) همین الانشم هم در حال اغفال شدن برای خرید D90 هستم! خداییش برای من چون یک آماتور هستم خیلی سخته تصمیم گیری بین این دو دوربین:))
نمی خوام بحث تکراری باز کنم اما واقعا هر کدام از این دو دوربین ، حرف های جالبی برای گفتن دارند:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
اگه بخوام 550D را بخرم، فکر می کنین بهتر است که بجای لنز 55-18 آن یک 85-17 بگیرم؟
آرش
دوست عزیر
لنز 85-17 لنز خوبی بشمار نمی رود و CA و دیستورشن زیاد از معایب آن است. و البته به همان نسبت جانشینش یعنی 85-15 خوب از کار درآمده ،بنظرم بهتر است آنرا از دامنه انتخاب های خود حذف کنید.
-
استاد احمد، مرسی از راهنماییتون، خوب 85-15 گرونه!!!! :D در حال حاضر اگه شرایط پیش بیاد شاید بیخیال 550D بشم و D90 را بگیرم، اما خوب اختلاف قیمت زیاد است. باید دید چه می شود.
باید منطقی باشم، الان من روی کاغذ اندکی اطلاعات در مورد دوربین دارم، اما اصلا بلد نیستم با یک SLR کار کنم، فکر می کنم بهتر باشه الان بجای هزینه روی لنز، مدتی با دوربینی که خواهم گرفت کار کنم و آشنا بشوم تا بتوانم تشخیص بدم اصلا از چه سبک عکاسی لذت می برم، بعدش می توان یک لنز تخصصی بگیرم.
من حداکثر تا شنبه دوربین خواهم خرید یا 550D یا D90 ، فکر کنم آخرش کارم به سکه انداختن بکشه برای انتخاب!:mlaugh:
-
هر دوی این دوربین ها دوربین های بسیار خوبی هستند اما شما ببینید کدام برند نیازهای شما رو برطرف میکنه ! چون شما بدنه خودتون رو 2-3 سال دیگه با توجه با
ورود دوربین های جدیدتر عوض می کنید و چیزی که براتون می مونه لنز و لوازم جانبی هست ! بهتره دو دوربین رو توی دست بگیرید و ببینید با کدوم راحتر هستید
در مورد 15-85 هم همونطور که شنیدید لنز بسیار خوبیه اما قیمتش نسبتا بالاست 18-55 هم که دوستان در موردش گفتند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
هر دوی این دوربین ها دوربین های بسیار خوبی هستند اما شما ببینید کدام برند نیازهای شما رو برطرف میکنه ! چون شما بدنه خودتون رو 2-3 سال دیگه با توجه با
ورود دوربین های جدیدتر عوض می کنید و چیزی که براتون می مونه لنز و لوازم جانبی هست ! بهتره دو دوربین رو توی دست بگیرید و ببینید با کدوم راحتر هستید
در مورد 15-85 هم همونطور که شنیدید لنز بسیار خوبیه اما قیمتش نسبتا بالاست 18-55 هم که دوستان در موردش گفتند!
سلام، متشکرم بابت وقتتون، در حقیقت خیلی اهل تحول نیستم که بخواهم بادی را عوض کنم:دی
راستی امروز زنگ زدم به ایده آل یه چیزی گفت که یه 10 دقیقه وقتی قطع کردم تلفن را داشتم می خندیدم، اون مسئول فروششون آدم رو خر فرض می کنه؟؟؟؟؟
برگشت بم گفت، که فقط 550D و rebel t2i معتبر هستند و مدل kiss X4 ء refurbished محسوب می شه و بازگشتی بوده یا تعمیری! سر همین حرف ممکن نیست ایده آل بخرم دیگه چون چرت گفت بم، اگه بگیرم از نورنگار با گارانتی طلایی خواهم گرفت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
سلام، متشکرم بابت وقتتون، در حقیقت خیلی اهل تحول نیستم که بخواهم بادی را عوض کنم:دی
راستی امروز زنگ زدم به ایده آل یه چیزی گفت که یه 10 دقیقه وقتی قطع کردم تلفن را داشتم می خندیدم، اون مسئول فروششون آدم رو خر فرض می کنه؟؟؟؟؟
برگشت بم گفت، که فقط 550D و rebel t2i معتبر هستند و مدل kiss X4 ء refurbished محسوب می شه و بازگشتی بوده یا تعمیری! سر همین حرف ممکن نیست ایده آل بخرم دیگه چون چرت گفت بم، اگه بگیرم از نورنگار با گارانتی طلایی خواهم گرفت!
سلام
کاش جوابشو یه جوری میدادی که تا شب سرش گیج بره و دیگه از اینجور اراجیف نبافه ......اما در مورد اینکه 550بخری یا D90 با وجود اینکه D90 دوربین خوبیست اما از وقت خریدنش دیگه گذشته .....شما با خرید 550D یک بدنه بروز شده و جدید با امکانات جدید می خرید و انشا الله بعد از مدتی که کار با دوربین های SLR رو یاد گرفتید با خرید یک لنز خوب به تفاوت ها بیشتر پی می برید....البته اینها یه نظر شخصی بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejadi
سلام
کاش جوابشو یه جوری میدادی که تا شب سرش گیج بره و دیگه از اینجور اراجیف نبافه ......اما در مورد اینکه 550بخری یا D90 با وجود اینکه D90 دوربین خوبیست اما از وقت خریدنش دیگه گذشته .....شما با خرید 550D یک بدنه بروز شده و جدید با امکانات جدید می خرید و انشا الله بعد از مدتی که کار با دوربین های SLR رو یاد گرفتید با خرید یک لنز خوب به تفاوت ها بیشتر پی می برید....البته اینها یه نظر شخصی بود
در حقیقت با توجه به بودجه و شرایط موجود احتمال 90% 550D می خرم، در هر صورت خیلی ممنون هستم از شما و همه ی دوستان :)
راستی با سیامک نژادی نسبتی ندارین شما؟ :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
در حقیقت با توجه به بودجه و شرایط موجود احتمال 90% 550D می خرم، در هر صورت خیلی ممنون هستم از شما و همه ی دوستان :)
راستی با سیامک نژادی نسبتی ندارین شما؟ :دی
مطمئن باشید شما با همون لنز کیت روی 550 عکس های بسیار خوبی خواهید گرفت و از خریدش پشیمون نخواهید شد....این سیامک خان رو هم متاسفانه نمیشناسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
ایده آل اصلا وارد کننده دوربین نیست که مسئول فروش داشته باشه که شما باهاش صحبت کرده باشید!
ایده آل(تعمیر گاه مرکزی) فقط به دوربین ها گارانتی میده،حالا هرکی وارد کننده یا فروشنده باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid-Gh
ایده آل اصلا وارد کننده دوربین نیست که مسئول فروش داشته باشه که شما باهاش صحبت کرده باشید!
ایده آل(تعمیر گاه مرکزی) فقط به دوربین ها گارانتی میده،حالا هرکی وارد کننده یا فروشنده باشه.
راستش زنگ زدم به دفتر مرکزیش که بپرسم چرا گارانتی ایده آل رو هر کسی یه قیمت می ده (از 920 تا 1.070) یه شماره داد گفت که این شماره ی بخش فروش است. زنگ زدم این جوک ها رو تحویل داد!
-
خواهش میکنم ! خب اگه به ول خودتون به فکر تعویض یدنه نباشید (بعد از چند سال ) احتمالا در تب خرید لنزهای متفاوت و بهتر خواهید بود ! اگر که بخواهید عکاسی رو به صورت جدی پیگیری کنید همیشه وسوسه خرید و داشتن لنزهای بهتر با شماست ! به همین دلیل میگم که لنزهای دو برند در رنج های مختلف رو هم می تونید در نظر داشته باشید
البته همانطور که دوستان گفتند ایده ال نماینده گی فروش نداره و فقط تعمیرگاه هست !
-
با سلام به دوستان، من 550D رو خریدم. اما واقعا بگم لحظه ی اول که این دوربین رو در دستم گرفتم کمی خورد تو ذوقم ، آرگونومی در این دوربین واقعا خوب نیست هر چند به نظر من باید بهش عادت کرد، الان که 48 ساعت است که دارم استفاده می کنم این دوربین رو و به کوچک بودنش عادت کردم، راستش از نظر منو و استفاده در وضعیت منوال (Manual) خیلی خوش دست و امکانات در دسترس است.
و البته، اگر قدرت خرید 7D یا D300s رو ندارین ، و می خواهین کار عکاسی رو شروع کنین این دوربین رو بخرین:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
با سلام به دوستان، من 550D رو خریدم. اما واقعا بگم لحظه ی اول که این دوربین رو در دستم گرفتم کمی خورد تو ذوقم ، آرگونومی در این دوربین واقعا خوب نیست هر چند به نظر من باید بهش عادت کرد، الان که 48 ساعت است که دارم استفاده می کنم این دوربین رو و به کوچک بودنش عادت کردم، راستش از نظر منو و استفاده در وضعیت منوال (Manual) خیلی خوش دست و امکانات در دسترس است.
و البته، اگر قدرت خرید 7D یا D300s رو ندارین ، و می خواهین کار عکاسی رو شروع کنین این دوربین رو بخرین:)
شما قبل از این با چه دوربینی عکاسی میکردید که 550دی به نظرتان کوچک آمد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
بیخیال برادر
میخواهید شروع کنید از این دوربین شروع کنید؟
میفهمم منم اولش همین احساس رو داشتم گفتم کاش 40d گرفته بودم الانم شما اگر اندازه برات مهم بود میتونستی 50d بگیری خیلی اختلاف قیمت ندارن 100 تومن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
شما قبل از این با چه دوربینی عکاسی میکردید که 550دی به نظرتان کوچک آمد؟
راستش، احساس می کنم با دوربین های نیکونی که دستم گرفتم می شه گفت بادی اون ها کمی بزرگتر و البته خوش دست تر است، راستش دستم بزرگه شاید البته فقط یک احساس اشتباه باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
بیخیال برادر
میخواهید شروع کنید از این دوربین شروع کنید؟
میفهمم منم اولش همین احساس رو داشتم گفتم کاش 40d گرفته بودم الانم شما اگر اندازه برات مهم بود میتونستی 50d بگیری خیلی اختلاف قیمت ندارن 100 تومن
راستش چون خ.دم با این دوربین شروع کردم این اصطلاح رو بکار بردم، هرچند واقعا شاید نیاز به تعویض دوربین نشه! 50d که بادی خالیش 200 بالای بادی 550d است، 60D رو هم دیدم، اما فروشنده می گفت اگه می خوام بیشتر هزینه کنم همون 50D رو بگیرم! ببینین، می گم در کل راضی هستم، خوب آدم هرچی پول بده آش می خوره، تو این قیمت بهتر از این چیزی نمی شناسم!
-
:::waw::::confused::think:;
-
در ادامه احساسات جناب پویان
:::waw::::::waw::::::waw:::
:::confused2::::::confused2:::
-
بله، به قیمت 1.200 البته با کیت 18-55! اگه خواستین آدرس سایت فروشنده در اصفهان رو پی ام می کنم براتون! البته تو نت با این کیت ندیده بودم!تو آمریکا با 135-18 می فروشن و یا بادی خالی رو! بادی خالی 1099$!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
بله، به قیمت 1.200 البته با کیت 18-55! اگه خواستین آدرس سایت فروشنده در اصفهان رو پی ام می کنم براتون! البته تو نت با این کیت ندیده بودم!تو آمریکا با 135-18 می فروشن و یا بادی خالی رو! بادی خالی 1099$!
تعجبم از این بود:
و
http://pooyanv.persiangig.com/image/Untitled-2.jpg
-
باشه، من پی ام می کنم بتون! والا در سایت دیدم و بهش زنگ زدم! اون هم 50D رو پیشنهاد داد! اما برای خرید گذاشته!
-
اتفاقا ازش پرسیدم چه جوری شما دارین و شرکت هایی مثل نورنگار و بقیه تهرانی ها ندارن؟ گفت خودمون وارد کننده هستیم :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
piromoplus
اتفاقا ازش پرسیدم چه جوری شما دارین و شرکت هایی مثل نورنگار و بقیه تهرانی ها ندارن؟ گفت خودمون وارد کننده هستیم :D
سلام
اول از همه مبارك باشد دوربين خوبي است.
اين روزها عادت كرده ايم كه هر فروشنده ي درجه سه اي كه زير پله ي اجاره اي هم دارد مثلا مي گويد من خودم نماينده و وارد كننده ي DELL يا apple يا ... هستم غافل از اينكه با اين اوضاع تحريم ها در حال حاضر تقريبا هيچ كمپاني اروپايي و آمريكايي و ژاپني نماينده ي رسمي در ايران ندارد.:think:;
در هر صورت ايشون شكر ميل فرموده اند. همانطور كه در تصاوير زير هم مشاهده مي فرماييد اين محصول حتا در اتازوني (:)) هم در حال پيش فروش است نه فروش و هنوز وارد بازار جهاني نشده است.
پست هاي اخير پس از رويت دوستان به تاپيك معروف منتقل خواهند شد.
-
سلام
من kiss x4 دارم میخواستم بدونم این firmwareجدید 1.0.8 چه فرقی با 1.0.6 داره ؟ و دانلودش کردم اما شک دارم که آپدیتش بکنم یا نه !
البته همینجا خوندم که فکوس دستی تو حالت فیلم براداریش اصلاح شده (!) میخوام بدونم آپدیت بشه بهتره یا نه !؟
چون دوربینم گارانتی داره ممکنه مشکلی پیدا کنه که از گارانتی خارج بشه ؟ اینجا ایرانه دیگه ... خودتون میدونید نکاتی که گارانتی و بیمه دورمون بزنن چقدر زیاده ماشالله.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shimilia
سلام
من kiss x4 دارم میخواستم بدونم این firmwareجدید 1.0.8 چه فرقی با 1.0.6 داره ؟ و دانلودش کردم اما شک دارم که آپدیتش بکنم یا نه !
البته همینجا خوندم که فکوس دستی تو حالت فیلم براداریش اصلاح شده (!) میخوام بدونم آپدیت بشه بهتره یا نه !؟
چون دوربینم گارانتی داره ممکنه مشکلی پیدا کنه که از گارانتی خارج بشه ؟ اینجا ایرانه دیگه ... خودتون میدونید نکاتی که گارانتی و بیمه دورمون بزنن چقدر زیاده ماشالله.
ممنون
سلام
من فکر نمیکنم آپدیت دوربین باعث خارج شدن دوربین از گارانتی بشه.شما با خیال راحت دوربینتون را به ورژن جدید آپدیت کنید.
-
پاسخ : Canon EOS 550D / Rebel T2i / Kiss X4 Digital
شرکتها در قبال نصب firmware های غیر اورجینال کنن(منظورم هک است)شما رو پشتیبانی نخواهند کرد.و حتی ضررهایی که از این firmware ها به دوربین شما وارد میشه شامل گارانتی نمیشه.پس این نرم افزار رو از سایت رسمی کنن دانلود کنید و حتما دستورالعمل رو بخونید و خیالتون از این بابت راحت باشه.
-
سلام و مرسی فرهاد خان.
در حقیقت به سایتش که مراجعه می کنین زده تو 48 ساعت تحویل می ده!:))) حالا نمی دونم والا لابد تکنولوژی DSLR هم یک شبه توسط محققین ایرانی بدست اومده و slr می ریزن بیرون:)))))
اگه اجازه می دین اینجا لینکش رو بگذارم تا دور هم شاد باشیم:))))))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اول از همه مبارك باشد دوربين خوبي است.
اين روزها عادت كرده ايم كه هر فروشنده ي درجه سه اي كه زير پله ي اجاره اي هم دارد مثلا مي گويد من خودم نماينده و وارد كننده ي DELL يا apple يا ... هستم غافل از اينكه با اين اوضاع تحريم ها در حال حاضر تقريبا هيچ كمپاني اروپايي و آمريكايي و ژاپني نماينده ي رسمي در ايران ندارد.:think:;
در هر صورت ايشون شكر ميل فرموده اند. همانطور كه در تصاوير زير هم مشاهده مي فرماييد اين محصول حتا در اتازوني (:)) هم در حال پيش فروش است نه فروش و هنوز وارد بازار جهاني نشده است.
پست هاي اخير پس از رويت دوستان به تاپيك معروف منتقل خواهند شد.
-
با عرض سلام خدمت اساتید
یه عکس تو ریویوهای این دوربین دانلود کردم با حجم 10 مگابایت وقتی اگزیف رو مشاهده کرده با کمال تعجب دیدم که رزولیشن این عکس 350 dpi است ولی تمام عکسهایی که من با این دوربنی انداختم همه و همه 72 dpi است. میخواستم بدونم جریان چیه. آیا این رزولیشن مربوط به لنز میشه . لازم به ذکره که عکس فوق الذکر با لنز 135-18 گرفته شده.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
با عرض سلام خدمت اساتید
یه عکس تو ریویوهای این دوربین دانلود کردم با حجم 10 مگابایت وقتی اگزیف رو مشاهده کرده با کمال تعجب دیدم که رزولیشن این عکس 350 dpi است ولی تمام عکسهایی که من با این دوربنی انداختم همه و همه 72 dpi است. میخواستم بدونم جریان چیه. آیا این رزولیشن مربوط به لنز میشه . لازم به ذکره که عکس فوق الذکر با لنز 135-18 گرفته شده.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
یا علی
سلام
در مورد Resolution یا رزولوشن اگر در فروم بگردید مطلب بسیار زیاد هست.
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1088
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
سلام
در مورد Resolution یا رزولوشن اگر در فروم بگردید مطلب بسیار زیاد هست.
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1088
موفق باشید
دوست عزیز
اصل سئوال بنده این نبود که معنای رزولیشن و تاثیرش روی عکس چیه ؟ (لازم به ذکره که این حقیر گرافیست هستم و سرو کارم با چاپ و DPI است)
میخواستم بدونم که چرا یک عکس با این دوربین 550D با DPI 350 است ولی یک عکس با همان نوع دوربین با DPI 72 است.
باز هم ممنون میشم اگه اساتید بزرگوار راهنمایی کنن.
یاعلی
-
قربان اگر با DPI سر و کار دارید که باید جواب رو پیدا کنید. JPG عکس می گیرید یا Raw?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
قربان اگر با DPI سر و کار دارید که باید جواب رو پیدا کنید. JPG عکس می گیرید یا Raw?
فعلا چون تو زمینه عکاسی مبتدی هستم JPG عکس میگیرم. فقط میخواستم باز هم تاکید کنم که منظور من فقط و فقط علت تفاوت اطلاعات اگزیف هست و لاغیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
دوست عزیز
اصل سئوال بنده این نبود که معنای رزولیشن و تاثیرش روی عکس چیه ؟ (لازم به ذکره که این حقیر گرافیست هستم و سرو کارم با چاپ و DPI است)
میخواستم بدونم که چرا یک عکس با این دوربین 550D با DPI 350 است ولی یک عکس با همان نوع دوربین با DPI 72 است.
باز هم ممنون میشم اگه اساتید بزرگوار راهنمایی کنن.
یاعلی
این DPI که شما ازش صحبت می کنید فقط برای چاپ مفهوم پیدا می کنه وگرنه اینکه یه عکس DPI بیشتری داره اصلا دلیل بر کیفیت بیشتر و بهتر نیست
موندم چرا همه به DPI گیر میدن
بابا اولن که تمام عکسای این دوربین 72DPI هست ولی بر فرض نبودن هم دلیل نداره کیفیت بالاتری داشته باشه
چون رزولوشن هست که مهمه نه DPI
باز هم تاکید می کنم : "مفهوم DPI فقط برای چاپ عکس معنی پیدا می کنه"
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
فعلا چون تو زمینه عکاسی مبتدی هستم JPG عکس میگیرم. فقط میخواستم باز هم تاکید کنم که منظور من فقط و فقط علت تفاوت اطلاعات اگزیف هست و لاغیر
برای این پرسیدم که در مبدل Raw می تونید DPI رو تغییر بدهید. مثلا می تونید بگذارید روی 350 DPI. در نتیجه در اگزیف 350 نشان داده می شود. اگر سئوالتون این بوده باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
برای این پرسیدم که در مبدل Raw می تونید DPI رو تغییر بدهید. مثلا می تونید بگذارید روی 350 DPI. در نتیجه در اگزیف 350 نشان داده می شود. اگر سئوالتون این بوده باشه
نمیدونم
شاید اون عکسی که دانلود کردم Raw بوده که به فرمت JPG تبدیل شده و دی پی آی رو 350 کرده.
باز هم متشکرم بابت راهنمایی تون
یا علی
-
سلام جناب فاضل
نوشته بودین :
نقل قول:
نمیدونم
شاید اون عکسی که دانلود کردم Raw بوده که به فرمت JPG تبدیل شده و دی پی آی رو 350 کرده.
باز هم متشکرم بابت راهنمایی تون
یا علی
شما هرفرمتی ( از نوع عکس ! البته ) رو توی PS ( یا نرم افزاری مثل اون) باز کنید با دستورهای IMAGE SIZE و یا CROP میتونین اون فایل رو به هر سایز و DPI دلخواهتون تغییر بدین .حتما عکسی که دانلودش کردین قبلا توسط نرم افزاری از این دست تغییر DPI داده شده.
موفق باشید
-
سلام.
دوربین یکی از دوستان kiss x4 مشکل جالبی داره به طوری که فایلهای راو در دوربین قابل نمایشه اما با هیچ نرم افزاری روی کامپیوتر نمایش داده نمیشه.لطفا عزیزان بنده رو راهنمایی کنند برای رغع این مشکل.
-
سلام:
یعنی با DPP همراه دوربین یا ACR ( نسخه ای که فایل های خام این دوربین را پشتیبانی کند) هم فایل های خام این دوربین نمایش داده نمیشود؟
-
هیچ نرم افزاری یعنی چی؟از فتوشاپ با نسخه جدیدACRاستفاده کردید؟
-
بله از آخرین ورژنها هم استفاده کردم.کلا دیگه نمیدونم چه کار کنم...آخرین ورژنacr رو هم از ادوبی دانلود کردم که باز هم پیغام عدم پشتیبانی میداد
کم کم دارم به این نتیجه میرسم ایراد از بدنه اس