با شنیدن صدای شاترش یه حال غریبی بهم دست داد
وای چقدر خوب بود
احساس عجیبی دارم :::love2:::
Printable View
با این سرعت یعنی 12 فریم در ثانیه و این مگاپیکسل فکر کنم یکی از دوربینهای محبوب عکاسان در المپیک لندن بشه
دوستان خبر از وزن این بدنه دارید؟ من جایی به این مورد بر نخوردم.با توجه به الیاف کربن بودنش باید قابل توجه سبکتر شده باشه!
سلام
با دقت به صحبت هایی در خصوص این دوربین در دیگر فروم ها، خبری نه چندان خوب از این دوربین :) تفاوت با 1Dهای قبلی، بیش از دیافراگم 5.6 اتوفکوس نخواهید داشت. به زبان ساده استفاده از لنز 500 دیافراگم 4 به همراه tc2 به راحتی قبل میسر نخواهد بود
نقل قول:
According to an email from Canon to Art Morris this camera will not AF with F8 like the other 1D cameras. Here's text from BPN website:
from Art Morris
Unless I wind up selling the 800, I would have to classify this info from Canon USA's top tech rep Chuck Westfall as bad news (just received via e-mail):
"AF is unavailable on the EOS-1D X if the maximum aperture reported to the camera through the electronic lens mount is smaller than f/5.6. This is a lower specification than previous EOS-1 series DSLRs. On the plus side, consider the fact that with most f/4 lenses including the 400 DO, 500/4L IS and IS II, and 600/4L IS and IS II, you now have 41 cross-type AF points plus color and face detection, whereas you had no cross-type points and no color or face detection during AF with previous EOS-1 series DSLRs using the same lenses, not to mention a significantly wider AF coverage area from left to right."
فعلاً در همین حد اطلاعات دیده میشود و منبع موثقی از سایت کانن، حداقل من ندیده ام.
موفق باشید
سلامنقل قول:
یعنی با این دوربین نمیشه با دیافهای بسته تر از ۵.۶ اتوفوکوس داشت ؟؟؟
اگر هم خبر درست باشد تازه ميشود مثل دوربينهاي كراپدار كنون از جمله 7D كه با آن اگر لنزي بازترين ديافراگمش مثلا 4 باشد با آن در F22 هم ميتوان اتو فوكوس داشت اما با همين لنز و يك تبديل 2X ( در صورت پذيرش آن ) ديگر فوكوس خودكار از دست ميرود .
نكته اي كه مبهم ميماند امكان اتوفوكوس با آندسته از لنزهاي زوم سيگما و تامرون است ( بدون كانورتور ) كه در انتهاي تله حداكثر ديافراگم 6.3 دارند.
این مورد فقط خاص دوربین های کنون نیست
اینجا توضیح داده شده
With lenses that have a maximum aperture of f/5.6, or faster, the central bank of 21 AF points will all function as cross-type AF sensors, and the left and right banks of 20 AF points each will act as cross-type sensors at f/4 and f/5.6.
An advantage of the increased focus sensitivity is the ability to detect extreme defocus and correct accordingly. By using the whole AF sensor, where every point is vertical line sensitive at f/5.6 or greater, the lens can be refocused much more quickly than before. As part of this increased sensitivity, the EOS-1D X can now focus in even lower light levels than the EOS-1D Mark IV. Using a single central AF point with an f/2.8 lens, the EOS-1D Mark IV could focus in light levels of EV -1. However, the EOS-1D X is able to focus in EV -2, which is the equivalent of shooting under the light of the full moon.
آخر بحث بالا رفتن قدرت فوكوس در اف 5.6 يك چيز است و از دست رفتن اتو فوكوس تك ناحيه مركزي در اف 8 - به نسبت سري 1 قبلي - چيز ديگر.
سلام بابک جان کم پیدا :)
عذر خواهی از بابت تاخیر در پاسخ، داستان همان دیافراگم ابتدایی لنز است، خاطرت هست لنز 400-200 مهیار با tc البته آنجا صحبت های زیادی شد که چرا دوربین علی رغم آنکه کارخانه این موضوع را ( اتوفکوس ) رد کرده بود اما مهیار و دیگر استفاده کنندگان با دیافراگم ابتدایی 5.6 فکوس میکردند. ظاهرا این مورد از طرف آقای Chuck Westfall (از دست اندرکاران کانن یا مرد شماره یک کانن امریکا ) نقل قول شده تا چه حد میتواند درست باشد میباید منتظر مشخصات بیشتری از این دوربین بود اگر اینگونه باشد این دوربین مثل دوربین های نسل قبل سری 1D قادر به فکوس مرکزی روی دیافراگم ابتدایی ( بالاتر 5.6 ) نخواهد بود و میتواند برای عکاسانی که در ترکیب tc با لنزهای سوپر تله، روی دیافراگم های ابتدایی ( بالاتر از 5.6 ) عکاسی میکردند تا حدودی مشکل ساز باشد.
با دقت به کیفیت بهتر tc های امروزی این موضوع، بیشتر به یک حربه در بازاریابی و هدایت مشتریان به سمت دیگر لنزهای گران شباهت دارد
باید منتظر ماند و دید
فایل پیوست 17804
Canon 1D X AF Sensor arrangementو یک فیلم کوتاه از کانتینیوس شوتینگ
کد:http://www.flickr.com/photos/dacookieman/6259695856/in/photostream/
سلام دوستان عزیز
تشریح چرایی تولید دوربین 1Dxو فن آوری های به کار رفته در این بدنه توسط آقای توشیرو ماتسومو (مدیرکل مرکز توسعه کنون) و آقای کن ایچی شیمبوری (از گروه اجرایی تولیدات عکس کنون) در یک ویدیوی 5 دقیقه ای
زبان ویدیو ژاپنی ولی زیرنویس انگلیسی
دانلود ویدیو با لینک مستقیم و حجم 15 مگابایت
و رفتارهای ایزوی این دوربین :
EOS-1D X / EF 70-200mm F2.8 L IS II USM / 1/125秒 / F5.6 / 0EV / ISO12800
EOS-1D X / EF 70-200mm F2.8 L IS II USM / 1/1,000秒 / F2.8 / 0EV / ISO51200
EOS-1D X / EF 70-200mm F2.8 L IS II USM / 1/3,200秒 / F2.8 / 0EV / ISO102400
منبع نمونه ایزوها
علیک سلام جناب قشقایی عزیز
درست می فرمائید ، متاسفانه عکس ها در سایز کوچک ارائه شده اند. سایت مذکور ادعا می کند که عکس ها برگرفته از سایت کنون می باشد و قابلیت بزرگنمایی موجود نیست.
لینک ترجمه شده به انگلیسی
در حاشیه این مطلب جالب است بدانید که این اولین SLR کنون نیست که توانایی عکاسی 14 فریم بر ثانیه را دارد بلکه در سال 1984 نیز دوربین F1 کنون این قابلیت را در خود داشت.
چند نکته (که معلوم نیست چرا کسی توجه کافی بهشون نمیکنه)
1. کسی نگفته که قراره ردههای 1D و 1Ds حذف بشند. کانن که گفته قابلیت این دو رو ادغام کرده. سایتهای دیگه مانند dpreview هم قاعدتا نظر شخصیشون رو گذاشتن نه نقل قول از هیات مدیرهی کانن!
2. واقعا کی به 18 مگاپیکسل میگه پس رفت؟! لطف کنید میزانی که برای مقایسه به کار میبرید درست باشه.
دوربین 1D MKIV قادر به عکاسی 16 مگاپیکسلی، 10 فریم بر ثانیه است. میدونید پردازش اینهمه اطلاعات از سنسور و انتقال اونها چه قدر قدرت نیاز داره؟
کاری که هنوز هم نیکون از پسش بر نیومده و حتی توی 12 مگاپیکسل هم، برای رسیدن به سرعت 11 فریمش باید رزولوشن پایینتر رو استفاده کنه.
دوتا پردازنده DIGIC V شوخی نیست! 18 مگاپیکسل اطلاعات رو در یک-چهاردهم ثانیه پردازش کردن. هم سرعت عکاسی بالا رفته و هم رزولوشن، نهایتا میزان اطلاعات پردازشی چندبرابر میشه، و پردازش این حجم بالا از اطلاعات اصلا شوخی نیست! بگذریم از مشکلاتی که بر سر راه انتقال این حجم اطلاعات وجود داره.
تنها رقیب 1Dx از این نظر همون 1D IV بود!
کجای این کار شده پس رفت؟
چیزی که به نظر من میرسه، اینه که کانن، با تکنولوژی پردازش امروزی دیگه به سقف مگاپیکسل در سرعت بالا رسیده.
وگرنه همه سنسور 120 مگاپیکسلی رو به یاد دارید.
کلا مشکلی بر سر ساخت دوربینی با رزولوشن بالا نیست، مشکل تکنولوژی انتقال و پردازش اون اطلاعاته. اینکه اصلا پردازنده ای توی بازار هست که بتونه این کار رو انجام بده.
نهایتا اینکه تکنولوژی هم موجود باشه، قیمت نهایی رو هم باید در نظر گرفت. وگرنه میدونیم که دوربین 40 مگاپیکسلی هم وجود داره، و این حجم اطلاعات رو میتونه پردازش بکنه. اما به چه قیمتی؟
1Dx از 1Ds هم قیمت کمتری داره! واقعا جالبه خب!
از این زوایا به مساله نگاه کنید، کم کم میبینید که با چه موجود عجیب و غریبی مواجهید.
چند روزی نبودم و متاسفانه از این جشن جا ماندم.
ابتدا شیطنت کنم:
کانن به جای معرفی دوربین جدید خودش؟ D3 نیکون را آپدیت کرده!
حالا این یعنی چی؟
یعنی دوربینی که در حال حاضر دوست دارم داشته باشم.
همانطور که پیشتر گفته بودم داشتن سنسور فولفریم و وضعیت نویزی مناسب با بدنهای اینچنین نیاز بسیاری از عکاسان حرفهایست.
چیزی که سالها نیکون ساخته بود و کانن از کاربرانش دریغ کرده بود.
۱دیایکس رو به هیچ شکلی پسرفت نمیدانم. بلکه تولید دقیق محصولیست جذاب برای کاربرانی فراوان.(البته تعداد کاربران این دوربین را قرار نیست با سری xxxd کانن مقایسه کنیم)
انتظار داشتم همراه این دوربین ۲۴-۷۰ کانن هم آپدیت شود. چون دل خوشی از این لنز ندارم. چون کاربران خبری کانن که از 1d استفاده میکردند همگی دچار دردسر ترکیب ۱۶-۳۵ به همراه ۷۰-۲۰۰ شده بودند. حالا احتمالا ممکن است ۲۴-۷۰ نداشته باشند و بخواهند بخرند.(بدجنسی از جانب کانن؟ بهتر نبود لنز رو هم همراهش میداد بیرون؟)
از تولید نشدن 1ds تعجب میکنم.
یقین داریم کانن نسخهی جدیدی از ۵دی را با مگاپیکسل بیشتر تولید خواهد کرد. اما به هرحال کسانی هستند که ترجیح میدهند بدنهی حرفهای داشته باشند. تنوع تولید برای مصرف کننده بهترین است. شاید 3d به بازار بیاید! با بدنهای بهتر از سری ۵ دی . البته کانن هم این وسط بیکار نیست. سرعت، پوششها و کیفیت ساخت بدنههای هر سری ثابت (مثلا ۱۰دی تا ۵۰ دی) پیشرفت کرده و ثابت نمانده. و البته گاهی هم پسرفت داشته! (مثل ۶۰دی) یعنی کانن خودش را گیر طبقهبندی نمیکند. ۵دی مارک ۳ جدای سنسور بهتر، بدنهی بهتری هم خواهد داشت.
۱دیایکس کانن در حال حاضر بهترین بدنهی ممکن است. از لحاظ ردهبندی و بازار مصرف به جای ۱دی تولید شده.(مشتریان ۱دیاس اگر از تولید ۱دیاس جدید ناامید شوند به گمانم منتظر ۵دی جدید خواهند نشست.)
اما این دوربین بسیار بسیار جذاب و دوست داشتنی که از روی d3 نیکون رد شده است بازار رقابت را به نفع کانن تغییر نخواهد داد.
چرا؟
چون کوچ عکاسان در مواقعی رخ میدهد که امیدی به آمدن بدنهی جدید با مشخصات دلخواه در آیندهی نزدیک وجود نداشته باشد. تفاوتها آنقدر چشمگیر باشد که کوچکردن را توجیح کند.
مثلا:
نیکون دی۲اچ تولید میکرد و بعد از مدتی دی۲ اچاس! با چهار مگاپیکسل و کراپ ۱.۵.
کانن در همان زمان ۱ دی مارک ۲ تولید میکرد با ۸ مگاپیکسل و کراپ ۱.۳.
خوب در این زمان لنزهای سیاه از کنفرانسهای خبری و رقابتهای ورزشی محو شدند.
کانن ۱دی مارک ۳ تولید میکرد با ۱۰ مگاپیکسل و کراپ ۱.۳ بعدتر ۱دی مارک ۴ با ۱۶ مگاپیکسل و کماکان کراپ ۱.۳
نیکون دی۳ تولید میکرد با ۱۲ مگاپیکسل فولفریم. بعد از مدتی دی۳اس با همان مشخصات اما وضعیت نویزی بسیار بهبود یافته. تعداد بسیاری لنز حرفهای را هم در مدت کوتاهی آپدیت کرد.
وضعیت نویزی و سایز سنسور نیکون بهتر بود.
دوربینهای نیکون در این رده به رقابت بازگشتند و توانستند بیش از نصف بازار را فتح کنند. کوچ از سمت کانن به نیکون به راه افتاد. اما فاصله دو برند مثل قبل بزرگ نبود.
حالا دوربین جدید کانن با تمام جذابیتهاش تعداد زیادی رو به کوچ کردن وادار نمیکنه.
اختلاف ۱۲ تا ۱۸ مگاپیکسل برای عکاسان خبری اهمیت خاصی ندارد. نه اینکه کسی بدش بیاید! اما چشمگیر نیست.
اختلاف سرعت هم.
+ اینکه گمان میکنم و احتمالا بقیهی نیکونیهای این رده گمان میکنند نیکون توانایی تولید چنین دوربینی را دارد و مثلا قرار نیست ناگهان دی۴ با کراپ ۱.۵ تولید کند. هر چیزی تولید کند احتمالا چیزی شبیه به این خواهد بود. حالا مثلا با ۲ فریم سرعت کمتر؟ کمی نویز بیشتر و یا کمتر.
اگر سیل و سونامی بگذارد! :D
۲ تا نکته هم در تاپیک بود که خواندم.
جناب سعادت خیلی محکم گفته بودند برای عکاسی خبری ۱۲ مگاپیکسل کم است.
کم نیستها! خیلی هم خوبه. حالا ۱۸ باشه با وضعیت نویزی به این خوبی؟ چه بهتر. مخضوصا برای عکاسی ورزشی و اینها. مگر قرار نیست عکس ورزشی در روزنامه چاپ بشه و یا در وبسایت کار بشه؟
جناب اکبری هم گفته بودند کسی با این دوربین پرتره نمیگیره.
اتقافا من دی۳ خریدم که باهاش پرتره بگیرم! خیلی دوست داشتم این دوربین رو هم داشتم برای اینکه باهاش پرتره بگیرم! کاری که این دوربین بهتر از ۵ دی و یا ۱دی اس انجام خواهد داد. و یا از نسخههای جدیدشان با ۳۰ و ۴۰ مگاپیکسل.
پرتره که فقط در آتلیه اتفاق نمیافتد.
بعضی دوستان به این موضوع اشاره کردن که 1d احتمال زیاد حذف میشه که چنین کاری محاله . اگه کراپ 1.3 حذف بشه عکاسی حیات وحش و ورزشی رو با 7d انجام بدند؟!!
هه فکر کن با یه فول فریم و به طبیعت کراپ نیودنش با یه لنز غول پیک سنگین و بسیار گرانتر بخواهید برید تو کوه وجنگل و ... اگه فقط یه بار با یک کوله 15-10 کیلویی چند ساعت پیاده روی کنید اونوقت قدر کراپ 1.3 رو میدونید . هیچ چیزی نمیتونه جای1d رو بگیره :)
اين دوربين قرار نيست جوابگوي تنها زمان حال باشد بلكه حداقل يكي دو سال بايد توان بقاء در سطح اول كنون رو داشته باشه . تا اون موقع يكي از اين 30 مگا پيكسلي ها هم كه محقق شود - چه 5D3 چه D800 چه A950 ... - اون چيزي كه شما قابل بحث دونستيد اتفاق مي افتد.
قيمت ، محدوديت غالبا ايزو 1600 ، سرعت عكاسي پياپي محدود و كاربردهاي خاص مديوم فرمتها ( نقشه برداري مد تبليغات خاص عكاسي منظره و ... ) باعث ميشود مديومها به هيچ وجه نتونند جاي يك دوربين high end dslr رو بگيرند.
سلام
در مورد مطلبي اولي كه فرموديد : نميدونم براي شما هم پيش آمده كه عكسي بگيريد و بعد ببينيد در گوشه اي از عكس اتفاقي جالب وجود دارد كه ميتوان از آن يك عكس كوچك جالب درآورد. ميتوان حالتي رو متصور شد كه نتوان با يك 18 م.پيكسلي به وضوح دلخواهي از اون قسمت مذكور رسيد اما با 30 مگا پيكسل بله.
در مورد مطلب دوم ( در مورد بنده ) : فرموديد " جناب اکبری هم گفته بودند کسی با این دوربین پرتره نمیگیره. " اون چيزي كه من گفتم با ايني كه شما نقل كردي كمي متفاوت است و هم معني نيستند ! تقريبا من نگفتم كسي با اين دوربين پرتره نميگيرد بلكه عينا گفتم كسي كه ميخواهد كار پرتره انجام دهد نيازي نيست اين دوربين رو انتخاب كند به راحتي 5D MII برايش مناسب تر است. - سه هزار دلار اختلاف- اون تعريف و تصور عمومي پرتره در عكاسي با 14fps و 61 point AF سنخيت موجهي ندارد. حالا شما اين استفاده رو باداريد يا خيلي منحصر به فرد و خاص ، پرتره كار ميكنيد اما به احتمال قوي نيازهاي حرفه اي ديگرتون، شما رو به اين انتخاب ترغيب كرده ... اما كلا نميتوان انتخاب شما رو به ديگران هم براي پرتره گرفتن توصيه كرد حتي در خارج از اتليه ... مگر براي عكسهاي پرتره خاص كه با اون چيزي كه در حالت كلي ميگيم پرتره فرق ميكند.
جناب اکبری اینی که فرمودین در مورد عکاسی خبری بود و یا عکاسی پرتره؟نقل قول:
در مورد مطلبي اولي كه فرموديد : نميدونم براي شما هم پيش آمده كه عكسي بگيريد و بعد ببينيد در گوشه اي از عكس اتفاقي جالب وجود دارد كه ميتوان از آن يك عكس كوچك جالب درآورد. ميتوان حالتي رو متصور شد كه نتوان با يك 18 م.پيكسلي به وضوح دلخواهي از اون قسمت مذكور رسيد اما با 30 مگا پيكسل بله.
اگر در مورد عکاسی خبری است:
این دوربین که ۳۰ مگاپیکسل نشده. عکاس خبری در دنیا نمیشناسم که بهجای ۱دی ۱۰ مگاپیکسلی سریع ۱دیاس ۲۱ مگاپیکسلی نویزی و کند رو خریده باشه که شاید در گوشهی تصویرش اتفاقی بیفتد!
در دنیای فول فریم با عمق میدان کوتاه و لنزهای ۲.۸ و اینها تصویر گوشهی تصویر چه حرفی خواهد زد؟
عکاس را کشتید و دوربین مدار بسته نصب کردید؟
اگر هم بحث عکاسی پرتره است؟ که باز هم نمیتوانم متوجه بشم با عمق میدان کوتاه اکثر عکسهای پرتره و کادرهای بسته... چه اتفاقی در گوشهی عکسهای پرتره ممکن است بیفتد که قابل استفاده باشد.
آنهم در ۳۰ مگاپیکسل.
تصویری که شما از پرتره میدهید؟ تصویر عکاسی عروسیاست. یا عکاسی استودیو.نقل قول:
در مورد مطلب دوم ( در مورد بنده ) : فرموديد " جناب اکبری هم گفته بودند کسی با این دوربین پرتره نمیگیره. " اون چيزي كه من گفتم با ايني كه شما نقل كردي كمي متفاوت است و هم معني نيستند ! تقريبا من نگفتم كسي با اين دوربين پرتره نميگيرد بلكه عينا گفتم كسي كه ميخواهد كار پرتره انجام دهد نيازي نيست اين دوربين رو انتخاب كند به راحتي 5D MII برايش مناسب تر است. - سه هزار دلار اختلاف- اون تعريف و تصور عمومي پرتره در عكاسي با 14fps و 61 point AF سنخيت موجهي ندارد. حالا شما اين استفاده رو باداريد يا خيلي منحصر به فرد و خاص ، پرتره كار ميكنيد اما به احتمال قوي نيازهاي حرفه اي ديگرتون، شما رو به اين انتخاب ترغيب كرده ... اما كلا نميتوان انتخاب شما رو به ديگران هم براي پرتره گرفتن توصيه كرد حتي در خارج از اتليه ... مگر براي عكسهاي پرتره خاص كه با اون چيزي كه در حالت كلي ميگيم پرتره فرق ميكند.
یعنی هرجایی که فلاش باشد و هیچ درگیری نوری وجود نداشته باشد.
پرتره را همه میگیرند. برای بسیاری(از جمله عکاسان خبری، مد و ...) دوربینی با سنسور بزرگ و نویز کم، کمک خواهد کرد برای ثبت تصویری بهتر.(عکاسان خبری زیاد پرتره میگیرند!)
تفاوت ۱۸ تا ۲۱ هم که تفاوت چشمگیری نیست. برای کسانی که کار جدی خارج از استودیو میکنند داشتن بدنهای چون ۱ دی لازم است. کسانی هم که عکاسی با فلاش و اینها میکنند، چاپهای بزرگ میگیرند و یا قرار است هروقت عکس را باز میکنند ۱۰۰ درصد کنند و روی پرزهای صورت زوم؟ حتما منتظر سری جدید ۵ دی باشند.
آقای عاشوری نیا 1DS با وجود 21 مگاپیکسل بودنش نویز بهتری نسبت 1D 10 مگاپیکسلی دارد. در مورد کند بودن هم که به تکنولوژی پردازش و از اون مهمتر ذخیره اطلاعات آن زمان مربوط بود الان دوربینهای غیر حرفه ای 24 مگاپیکسلی با 12 fps هم داریم. اگر دوربین در این زمان تولید شود دیگر به 5 fps محدود نمیشود.
در مورد کراپ هم فکر میکنم دوستمون کمی اغراق کردند اما همه ما در هر نوع عکاسی عکسهایی گرفته ایم که نیاز به کراپ زیادی داشته باشد. مثلا پرتره نیم تنه ای که به یک پرتره بسته کراپ شود. در این صورت به فرض یک چهارم شدن اندازه خروجی همین1d 10 مگاپیکسل کمتر از 3 مگاپیکسل میشود.
نقل قول:
اگر در مورد عکاسی خبری است:
این دوربین که ۳۰ مگاپیکسل نشده. عکاس خبری در دنیا نمیشناسم که بهجای ۱دی ۱۰ مگاپیکسلی سریع ۱دیاس ۲۱ مگاپیکسلی نویزی و کند رو خریده باشه که شاید در گوشهی تصویرش اتفاقی بیفتد!
در دنیای فول فریم با عمق میدان کوتاه و لنزهای ۲.۸ و اینها تصویر گوشهی تصویر چه حرفی خواهد زد؟
عکاس را کشتید و دوربین مدار بسته نصب کردید؟
عذر خواهي ميكنم بابت تاخير. منظورم متوجه ژانر خاصي نبود هر عكاسي ممكن است گاهي در عكسهايش به "كراپ زياد " احتياج پيدا كند . واقعا ممكن است به موردي برخورد كنيم كه 18 با 32 مگا پيكسل واسمون تفاوت قابل توجهي ايجاد كند. فرض كنيد عكسي از يكي از مشاهير در برنامه اي گرفته شده و در كراپ 100 به جايي ميرسيم كه امكان تشخيص مارك عينك يا لباس يا ... ممكن ميشود ، در حالات مرز وضوح و عدم وضوح مگاپيكسل بالا راهگشا خواهد بود. اين موارد ممكن است در كشور ما مخاطب مشتاقي نداشته باشد ولي به حتم اون ور دنيا مميميرند واسه اين جنگولك بازي ها. يا شما فرض كنيد با فول فريم به عكاسي حيات وحش رفته ايد همانطور كه ميدانيد در پرنده گرافي هميشه با كراپ سروكار داريم اينجا رو هم بگذاريد به حساب مزاياي رزولوشن بالاتر. مثالهاي بيشتر رو هم مطمئنا خود شما بهتر از من ميتونيد بزنيد. شايد اگر گذرا و بسته به مطالب نگريسته شود ، جاي عكاس و دوربين مدار بسته هم با هم عوض شود.
قرار نيست هر سنسور بالاي 20 نويزي باشد و هر سنسور فول فريم زير 18 عالي . حتما دقت كرده ايد D3x با 24 مگا پيكسل رزولوشن، وضعيت نويز بسيار بهتري نسبت به همان 1D اي دارد كه ميگيد همه قبولش دارند . اين از وضع نويز ! ميماند سرعت برست كه همه دعواي من بر سر كنون به اين خاطر بود كه حالا كه تكنولوژي مگاپيكسل بالا و پردازنده قوي و سرعت بالاي عكاسي پياپي همگي در حد مطلوب موجود است چرا همه رو در يك دوربين قرار نميديد و هر كدام رو بايد در يك بدنه جست ؟؟؟ كه دوستان خوبي مثل شما نتونند بگويند :
بلكه بفرمايند '1dx - نسخه آرماني كه محقق نشد - براي همه حتي كراپ صدي ها و پرزي ها ... و 5D M III هم فقط واسه كراپ صدي ها .نقل قول:
برای کسانی که کار جدی خارج از استودیو میکنند داشتن بدنهای چون ۱ دی لازم است. کسانی هم که عکاسی با فلاش و اینها میکنند، چاپهای بزرگ میگیرند و یا قرار است هروقت عکس را باز میکنند ۱۰۰ درصد کنند و روی پرزهای صورت زوم؟ حتما منتظر سری جدید ۵ دی باشند.
===========================================
جناب دانش پايه فكر كنم بايد كمي صبر كنيم تا اين ابهام براي خودم هم برطرف شود.نقل قول:
در مورد کراپ هم فکر میکنم دوستمون کمی اغراق کردند
شاهین جان
خلاصهی کلام، به هر شکل میتوان تصور کرد با یک تکنولوژی ثابت در زمانی مشخص، مگاپیکسل بالاتر در سایز سنسور ثابت باعث افزایش نویز خواهد شد. سرعت عکاسی پیدرپی کاهش پیدا خواهد کرد و یا اینکه تعداد نهایی آن کاهش پیدا خواهد کرد.
به هرحال شما باید انتخاب کنید دیگر. آیا مارک عینک طرف را میخواهید؟ نویز کم میخواهید ؟ سرعت عکاسی پیدرپی زیاد میخواهید؟ بدنهی فیلان میخواهید یا چه...
به هرحال پیشرفت در دو سوی این جریان بسیار خوب بوده. یعنی ۵دیمارک ۲ را دست عکاسان خبری هم میبینید. چرا؟ ۱- اینکه کانن فول فریم مناسب دیگری برای این دسته نداشته. ۲- اینکه وضعیت نویزی و سرعت عمل این دوربین برای بسیاری از این افراد کافیست.
از آن سو ۱دیایکس به ۱۸ مگاپیکسل رسیده با این سرعت و وضعیت نویزی، تفاوتش با ۲۱ بسیار ناچیز است. حداقل تا زمانی که دوربینهای بالای ۳۰ مگاپیکسل سر و کلهشان پیدا شود.
در حال حاضر دی3 اس با 12 م پ در حضور دوربینهای بالای 20 م پ از جمله کنون نیکون و سونی یا حتی کراپدارهای رزلوشن بالای سریعی مثل 7دی رقیبی برای خودش باقی نذاشته و عملا به این رده و این ژانر سلطنت میکنه.مطمئنا بدنه سریعتر جدیدتر و م پ بالاتر 1دی ایکس احساس کمبودی برای کسی باقی نخواهد گذاشت.مگر دی3 داران الان لنگ موندن؟! نه! مهاجرت از کنون به نیکون هم توی این رده و ژانر به خاطر حضور قدرتمند دی3 اس کم نبوده.
از حق نمیشه گذشت که توی این سالهای اخیر کنون محصولی برای رقابت جدی با دی3 اس نداشت ولی الان یک بدنه فوق العاده ارائه داده که همه چیزش روی کاغذ از دی3 اس برتر هست.
فکر نمیکنم با به بازار اومدن بدنه های بالای 30 م پ تغییری در جایگاه این بدنه ایجاد بشه.همونطور که بدنه های بالای 20 تغییری در جایگاه دی3 اس ایجاد نکردن!
بی صبرانه منتظر دیدن وضعیت نویز و داینامیک رنج این هیولای کوچک هستم.
پ.ن:بهترین امضای تالار هم در حال حاضر امضای فرساد خان هست!
وقت آن رسيده كه سنسور دوربين، يك يونيت قابل تعويض شود و دوربينهاي نسل آينده با سنسور كيت عرضه شوند و سنسورهاي بالاتر و پايينتر با آپشنهاي متفاوت در ليست انتخاب كاربران يك برند قرار گيرد. همينطور واحدهاي شاتر و فوكوس و نورسنج قابل تعويض با مدلهاي پيشرفته تر ... درست مثل دنياي pc كه همه ميتوانند از آخرين تكنولوژي تمام قطعات در يك سيستم بهره گيرند يا سيستمي به دلخواه خود داشته باشند. شايد بدنه بزرگتر شود اما بهينه سازي در طراحي حتما از پس اين مشكلات بر مي آيد.نقل قول:
به هرحال شما باید انتخاب کنید دیگر. آیا مارک عینک طرف را میخواهید؟ نویز کم میخواهید ؟ سرعت عکاسی پیدرپی زیاد میخواهید؟ بدنهی فیلان میخواهید یا چه...
ايده اي كه فرموديد ايده مطلوبيست ولي اينرا نيز مد نظر قرار دهيد كه در دوربين هاي ديجيتال بخش هاي پروسس و بافر و حافظه و ... شديدا وابسته به مشخصات سنسور هستند يا بعبارت ديگر بغير از بحث شاتر و نورسنجي مي بايست بقيه موارد دوربين ديجيتال با جايگزيني سنسور تعويض شوند كه فكر ميكنم همين تعويض دوربين به صرفه تر باشد تا تعويض سنسور.
دوربين 1DX را بيشتر يه دوربين سري جديد تصور كنيد تا جايگزين 1d4 و يا 1ds3. اين دوربين مزاياي اين دو دوربين را در خود جمع كرده است و گفته نشده است كه اين بادي جانشيني براي دو بادي مذكور هست.
بطور مثال سوني در اين مدت كم حضورش در بازار دوربين هاي ديجيتال SLR يه دوجين مدل جور وا جور معرفي كرده است و هيچ ايرادي هم وارد نيست.
مسلما رقابت مگاپيكسل همچنان ادامه خواهد داشت و كنون و نيكون و سوني بادي هاي فول فريم بالاي 30 مگاپيكسل را معرفي خواهند كرد و مشتري خودشان را هم در ژانر هاي متفاوت خواهند داشت يا مثلا برخي عكاسان حيات وحش دنبال كراپ 1.3 و يا حتي 1.6 خواهند بود چون اصولا در اين رده در اكثر شات ها وجود نور كافي براي يك شات خوب ضروريست و در اين صورت نويز پايين و غيره ديگر يك پارامتر خيلي عمده و ضروري كه مثلا در عكاسي خبري و يا تئاتر بشمار مي آيد محسوب نخواهد شد
در مجموع بادي 1DX ويژگيهاي جالبي را در خود جمع كرده و بدين ترتيب بدنه جديدي كه نيازهاي جديدي را برآورده مي سازد معرفي كرده است. هنر كنون نيز در اين هست كه نياز جديدي را براي مشتري تعريف مي كند تا تقاضايي براي آن ايجاد شود همچنان كه در نسل هاي قبلي اين كار را انجام داده است
درست فرموديد اما به نظر من اونقدري اين تغييرات هزينه بر نيست كه براي همپوشاني نيازها ، مجبور به خريد يك 1dx و يك 5dIII باشيم.نقل قول:
فكر ميكنم همين تعويض دوربين به صرفه تر باشد تا تعويض سنسور.
پينوشت : عقيل جان وقتي فول فريم جديد نيكون معرفي شود احتمالا به سرعت نظر جناب آرش ( ع ) و متعاقبا امضاي مذكور به ترتيب متحول و اصلاح گردند.:-D
سلام
امیدوارم حرف هایی که مینویسم تکرار مکررات نباشه
البته من تمام نظرات رو از اول تا اینجا خوندم
اول از همه اینکه به نظرم این مقدار مگاپیکسل برای این دوربین کمه
دوستانی که این مقدار را با 21 مگاپیکسل مقایسه می کنند در نظر داشته باشند که اون 21 مگاپیکسل مال 3 سال پیشه (3 سال در فناوری یعنی یک عمر)
الان سونی کراپدار 24 مگاپیکسلی رو ارائه کرده (نمی خوام در مورد قابلیتهای نویزی دوربین سونی صحبت بشه من فقط مگاپیکسل رو می گم)
به نظرم کنون باید حد اقل سنسور این دوربین را 24تا 28 مگاپیکسلی ارائه می داد (البته من انتظار 30 تا 36 داشتم اما به نظرم می تونست با 24 هم نویز رو اونقدری پایین نگه داره که بهترین دوربین از لحاظ کنترل نویز و سرعت باشه (با این پردازنده هایی که در این دوربین استفاده شده))
اما دوستانی که در مورد پرتره حرف می زنند و دم از این می زنند که کسی برای پرتره این دوربین را نمی خرد (البته دلایل زیادی برای خرید این دوربین وجود دارد) این نکته رو در نظر بگیرند که اینجا در آمریکا نیکون برای تبلیغات دوربین D3S در 90 درصد مکانها (یا شاید بیشتر) از عکسهای پرتره این دوربین استفاده می کنه.
در اکثر نظرهایی که کنون بازهای حرفه ای داده اند به شدت از رزولوشن این دوربین شوکه شده اند.
یک نکته مهم دیگر هم که دوستان هنوز بر سر آن بحث می کنند اینکه کنون در معرفی دوربین خودش اعلام کرده که این دوربین جایگزین سری 1D و 1DS شده، هرچند خیلی از متخصصین هم این رو هنوز باور نمی کنند (من هم به عنوان کاربر ساده کنون این رو باور نمی کنم) اما به نظرم تا اعلامهای بعدی فعلا باید این بحث رو خاتمه داد.
در کل به نظرم کنون با ارائه این دوربین در فکر جذب مشتری های برندهای دیگر بوده، زیرا چه قبول کنیم چه نکنیم اکثر کنونی ها تب پیکسل دارند. و این برای من مصرف کننده بسیار اتفاق خوبی است چون رقابت را دقیقا وارد میدان نبرد می کند. (برای مثال به نظرم نیکون با ارائه دوربین مگاپیکسل بالا در فول فریم های ارزان قیمت جوابی به تولید این دوربین خواهد داد.)
به نظر من کانن چنین دوربینی رو کم داشت حالا چه این جانشین دوربینی باشد و چه نباشد دوربینی فول فریمی با رزولوشن بالا شاید 30 مگاپیکسل هم در راه خواهد بود و به احتمال زیاد جانشین 5 دی دوربینی با رزولوشن بالا و امکانات فیلمبرداری عالی خواهد بود
سیاست کانن در تولید بدنه اندکی متفاوت شده است بطور مثال کانن 60 دی و کانن 1دی اکس
من واقعا درک نمیکنم این همه اصرار برای اینکه بگیم این دوربین رزولوشن پایین دارد در چیست؟
کانن قبل از طراحی دوربین های سه رقمی هم کلی مشاوره با عکاسهای مطرح میکند حالا برای همچین دوربینی...؟
این دوربین برای رده ای از عکاس ها ساخته شده که کوهی از تجهیزات توی کمدشون وجود داره
عکاس های طبیعتی که احتمالا قیمت یک لنز 600 براشون چندان گران محسوب نمیشه که کراپ 1.3 رو به خاطر جبران کمبود لنز 400 شون استفاده کنند؛ فکر کنم در صورت وجود همچین تفکری 7d گزینه مناسبتری باشه
عکاس هایی که به قدری تیز بین هستند که فکر نکنم بعد از اینکه رسیدن خونه ببینن گوشه کادر سوژه جالبی وجود داشته و اونها ندیدنش
مشکل ما توی ایران اینه که میخوایم همه چیز رو با خط کش خودمون بسنجیم
گروه هدف این دوربین کسانی هستند که برای تامین هزینه خرید تجهیزات جدید قدیمی ها رو نمیفروشن، بلکه هر چی رو لازم دارن از درآمد قبلی ها میخرن پس احتمالا هنوز 1ds رو برای مواقع نیاز دارند!
مخاطبان واقعی این رده کسانی هستند که میتونن برای جبران سه م.پ کمتر لنز بلندتری استفاده کنند
پ.ن: من هم میدونم بعضی علاقه مندان به عکاسی که پولی هم از این راه درنمیارن مشتری این رده هستند اما اون دسته هم احتمالا یا باید خوب خرج کنند یا به اونچه تحمیل میشه راضی باشن
پ.ن2: اگر به حرف من بود بدم نمیومد سری 3d کانن هم بوجود بیاد، فول فریمی با رزولوشن های بالا و امکانات نجومی و سری 5d هم با کمی ارزان سازی (حذف فیلم برداری، رزولوشن پائین، کاهش سرعت و...) تبدیل میشد به سری فول فریمی با قیمت ارزونتر از امروز برای کسانی که فقط از دنیا یه فول فریم با کیفیت و ارزون میخوان :-D
یک review از این دوربین (hands on) همراه با ویدئو
گویا عملکرد دوربین در iso 51200 هم بسیارخوب و قابل قبول هست.
در ابتدای ویدئو صدای دوربین در burst mode واقعا مثل رگباره !
Canon EOS-1D X first hands-on
مصاحبه آقای Dough Brown با Chuck Westfall در مورد 1D X
به نکات جالبی اشاره شده است از جمله کراپ 1.3 که در اینجا نیز روش زیاد بحث شده است
DB: Moving forward, has Canon dropped the APS-H sensor from its future plans?
CW: The 1.3 crop sensor is not being killed off. Canon is keeping all options open for future products.
و همچنین انتخاب 18 مگاپیکسل و غیره که زیاد مورد سوال و بحث می باشد و فکر میکنم مواردی را که دوستان می خواستند کم و بیش روشن کرده است
یک تست سرپایی!
http://www.photographybay.com/2011/1...1d-x-hands-on/
کنون هم همه رو گذاشته سر کار
این همه فیلم و عکس از خود دوربین هست ولی تقریبا هیچ سمپل به درد بخوری از خروچی این دوربین منتشر نشده.
سلام جناب مبین علی
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos..._sample-e.html
http://cweb.canon.jp/camera/eosd/1dx/samples/index.html
امیدوارم این موارد بدرد بخورد . خودم که لذت بردم
سلام
دوستان علاقهمند به 1D-X انتظار داريد نهايتا كدام سكوي اين رده بندي جاي اين دوربين خواهد شد ؟ آيا 1D-X دوربينيست كه بايد به سلسله شكشت ناپذير 4 نيكون در بالاي جدول Low light ISO پايان دهد ... يا تنها جاي 5D MII را خواهد گرفت ؟
من فكر ميكنم يا دوم ميشود يا چهارم ( بالاتر از D3X ) شما چطور ؟
فایل پیوست 18148
قطعا نیاز خواهد بود . ولی وقتی به لنز 500 میلیمتری احتیاج باشه . با دوربین 1دی با لنز 400 میلیمتری به 500 میلی مورد نظر میرسیم با این مزیت که از لحاظ وزنی و قیمتی به میزان زیادی تفاوت با 500 میلیمتر دارد . مثلا 500 f,4 دارای وزن 3.8 کیلویی را با لنز 400 do is f.4 با وزن 1.9 کیلو یی و اختلاف 1000 دلاری مقایسه کنید. خوب به نظر شما در عکاسی حیات وحش و ورزشی کراپ 1.3 با صرفه تره یا فول فریم؟؟ البته اگه پولتون از پارو بالا میره و بدن ورزیده ای دارین معادله فرق میکنه
من هر چقدر سعی کردم که جلوی خودم رو بگیرم و راجع به این غول بزرگ کنون صحبت نکنم , نشد.
شاهین جان !
شرکتی مثل کنون , تنها بر اساس سود خودش و بازاریابی انجام شده و نیاز مشتریانش , دوربین تولید میکنه نه برای بالا رفتن در جدول امتیازات سایتی مثل DXOMark
سایت DXOMark فقط و فقط روی یکی از قطعات دوربین یعنی سنسور , کار آزمایشگاهی انجام میده . در حالی که دوربین فقط سنسور نیست
اگر دوربینی دارای سرعت مثلا هزار فریم بر ثانیه باشه , و دوربین دیگه ای دارای سرعت 1 فریم در ساعت باشه , در سیستم امتیازات این سایت هیچ فرقی نخواهد داشت
اگر دوربینی از سیستم فوکوس پیشرفته ای سود ببره طوری که روی سکه پرتاب شده در هوا هم فوکوس کنه , و دوربین دیگه , سیستم فوکوس عقب مانده ای داشته باشه , باز هم در امتیازات این سایت تفاوتی ایجاد نمیکنه
اگر یک دوربین کیفیت فیلم برداری و امکانات مناسبی برای این موضوع داشته باشه و دوربین دیگه اصلا چنین امکاناتی رو نداشته باشه , در سیستم این سایت , چنین تفاوت هایی لحاظ نخواهد شد
اما اهل فن میدونن که نبود یا وجود هر یک از این امکانات به معنی بودن یا بودن ثبتی است که باید انجام می شد .( چه فیلم , چه عکس )
اگر من دنبال خرید سنسور بودم , این سایت میتونست به من کمک کنه
اما ما معمولا دنبال دوربینی هستیم که علاوه بر سنسور باید امکانات مناسب دیگه ای رو هم داشته باشه
در یک سایتی مثل Dpreview که دوربین رو در جهات مختلف و حتی راحتی استفاده آنالیز میکنه , دو دوربین زیر امتیازات زیر رو بدست آوردند :
Canon 7D : 84%
Nikon D5100 : 76%
و در سایت DXOMark , سنسور های این دو دوربین امتیازات زیر رو دارند :
Canon 7D : 66
Nikon D5100 : 80
شما کدام رو به یک خریدار دوربین توصیه میکنید ؟
در نظر داشته باشید که شرکت DXOMark چون فقط روی سنسور ها , آزمایش انجام میده ( غیر از البته مساله لنز ها که خودش داستان جداگانه ای داره ) به همین دلیل تفاوت روی سنسور ها رو به صورت بزرگنمایی شده گزارش میده . تفاوت هایی که شاید اصلا با چشم عادی دیده نشه.
===============
اما در مورد سوال تخصصی شما :
اصلا مهم نیست که در سایتی مثل DXOMark دوربین کنون رده اول رو به خودش اختصاص بده یا رده آخر رو
مهم اینه که کسی که نیازمند یک دوربین سریع باشه و در ضمن به رزولوشن و کیفیت مناسبی هم نیاز داشته باشه , گزینه ای بهتر و بالاتر از این دوربین پیدا نخواهد کرد
شرکتی مثل Canon هیچ وقت از این به بعد ( حتی هزار سال دیگه هم ) نمیاد مثلا یک دوربین هشت مگاپیکسلی فول فریم تولید کنه با فوتودیود های بزرگ تا مثلا در یک سایتی مثل DXOMark رده اول رو بدست بیاره.
چون ارزشی نداره
همونطوری که ارزش دوربین هایی مثل D3s هم رفته رفته به علت رزولوشن خیلی پائین , پائین خواهد آمد. حالا بذار این دوربین در رده اول DXOMark باقی باشه.
فکر میکنید برای من خریدار , ارزش گذاری این سایت دارای ارزش خواهد بود؟؟؟
===============
در مورد دوربین 1DX حرف و حدیث زیاد گفته شد و من هم دوست دارم راجع به این دوربین صحبت کنم.
چون دوست داشتنی است و مثل هر چیز دوست داشتنی دیگه ای , آدم از صحبت کردن درباره اش سیر نمیشه
شخصا توقع داشتم که تعداد فریم بر ثانیه ها در فیلم برداری هم افزایش پیدا کنه. مخصوصا با دو پردازنده سریع DIGIC 5
و اگر قیمت این دوربین در حدود 5000 دلار ارائه میشد شاید دوست داشتنی تر هم می شد
ولی در مورد کیفیت عکس برداری و نویز و فوکوس و ... , منتظر Review های معتبر خواهم بود ( و البته نه منتظر نتایج سایتی مثل DXOMark )
سلام ياسر جان.
خلاصه همه فرمايشهاي شما ميشه اين : كنون بيشتر به فكر ...
من به عنوان يك علاقه مند به عكاسي كه حداقل 8 سال رقابت پاياپاي كنون ونيكون و ... رو در عرصه بازار و تكنولوژي همه جوري دنبال ميكنم با نگاه كردن به اون جدول يك مفهوم برام تداعي ميشود : كنون تو كنترل نويز به طور جدي از نيكون عقب مانده ! حالا بماند كه ممكن است در 50 مقوله ديگر جلو زده باشد اما آيا اين جبران مافات ميكند ؟ اين فاصله براي شركت كنون سنگين نيست ؟
براي چه كسي مهم نيست ؟ واسه خريدار ؟نقل قول:
اصلا مهم نیست که در سایتی مثل DXOMark دوربین کنون رده اول رو به خودش اختصاص بده یا رده آخر رو
مثلا براي كسي كه اين دوربين رو ميخره مهم نيست كه دوربينش يك استاپ از فلان دوربين كه ارزونتر هم هست نويزي تره ؟ البته من كه دوست دارم اول بشه ...
==================================
سفسطه !
شما اصل رو رها كردي فرع رو چسبيدي . براي اينكه جريان خاصي پا نگيرد اون جمله رو حذف ميكنم .
اصل چیه شاهین جان؟ لطفاً لیست کن!
فرضاً که نویزیتر باشه؛ مگر چقدر نویزی تره؟؟؟ قطعاً آنقدرها نیست که شک را برانگیزد!
والا کسی بیاید بگوید من برای کارم، تفریحم یا هر مورد دیگر این دوربین را لازم دارم و مشکلم با اون یک مقدار نویزی بودنشه!
یکی از سوپرزومهای Canon را با حدود قیمت 400-500 تومان توصیه میکنم بگیرد! 6~7 میلیون هم پسانداز کرده!!!!!!!!!!
اصل یعنی مگاپیکسل؟
خوب الان که کنون به قول شما خواسته عقب ماندن در نویز از نیکون رو جبران کنه هم که به قول شما پسرفت کرده!
بلاخره مگاپیسل بالا یا نویز کم؟
جواب من دوبینی 1DX که رزولوشن مناسب و احتمالا رفتار نویزی بسیار خوبی خواهد داشت.
پ ن:در سطحی نیستم که نتایج DXO را تایید یا رد کنم.ولی وقتی که در تستهایش لنزی سافتی مثل 70-200 لرزشگیر دار نسخه یک را از شاهکاری مثل 70-200 نسخه جدید برتر میداند دیگر هیچ اهمیتی برای نتایج تستهای آن در نظر نمیگیرم.
بله دقیقا
کنون به فکر جیبشه
اما دقیقا نیکون هم به فکر جیبشه
همونطوری که سونی هم برای رضای خدا نمیاد به شما دوربین بده
پنتاکس و فوجی و ... هم همینطور هستند
اتفاقا هرچقدر جیب این شرکت ها پر تر بشه , آبروی بیشتری کسب خواهند کرد
اما در مورد مساله نویز :
شما دو راه پیش رو دارید :
یا باید رزولوشن پائین رو انتخاب کنید و در نتیجه فوتودیود های روی سنسورتون بزرگ بشه و کنترل نویز بهتر بشه و داینامیک رنج افزایش پیدا کنه ( و البته در DXOMark هم رتبه اول رو بدست بیارید )
یا باید کمی نویز بیشتر و کمی داینامیک رنج کمتر ( در حد خیلی خیلی جزئی ) رو به جان بخرید و در عوض رزولوشن رو افزایش بدید ( و خب در DXOMark هم رتبه متوسطی رو بدست بیارید )
کنون راه دوم رو انتخاب کرده .
چون من و هزاران کاربر دیگه این رو از کنون خواستیم. و این شرکت هم دقیقا به تقاضای ما پاسخ گفته.
من حقیقتا راضی نبودم و راضی نخواهم بود که مثلا دوربین 5D M II ام , رزولوشنی حدود 12 داشته باشه و بعد بیاد در DXOMark رتبه اول رو داشته باشه . اصلا اگر اینطور بود نمیخریدمش.
بعضی وقتا نمیشه همه چیز رو با هم داشت
اگر مثلا ما یک دوربینی داشتیم که فول فریم هم بود , 30 مگاپیکسل هم بود و بعد اندازه هر کدام از فوتودیودهاش , اندازه فوتودیود های یک سنسور 8 مگاپیکسلی بود , خیلی خوب می شد اما خب امکان نداره. از لحاظ ریاضی نمیشه. یعنی با معماری فعلی سنسورها این امر امکان پذیر نیست.
شاید با معماری نسل بعدی سنسور های چند لایه بشه به این مهم دست یافت
اتفاقا من به جای اینکه به رده بندی دوربین های کنون در DXOMark فکر کنم ,
از شرکت کنون توقع معماری جدیدی رو در سنسور داشتم و دارم. ( مخصوصا بعد از اون Patent ای که دو سه ماه پیش منتشر شد )
یک معماری جدید , یک جهش در کیفیت و یا یک رویکرد جدید در پردازش دیجیتال
این ها میتونه برنده واقعی رو در آینده مشخص کنه و من امیدوارم که کنون در این زمینه پیشتاز باشه
و در نهایت اینکه شاهین جان
کسی که عکاس باشه , و بخواد عکس برداره
کسی که در زمان مناسب در مکان ماسب باشه
کسی که برای رسیدن به یک منظره رویایی ساعت های متمادی در یک منطقه می ایسته
کسی که بلد باشه از تجهیزاتش استفاده کنه
کسی که دید هنری و خلاق داشته باشه
باور کن
باور کن
اون چند صدم درصد اختلاف نویز و داینامیک رنج تاثیری در کارش ایجاد نمیکنه
ممنون آقايون كه جواب داديد مخصوصا ياسر جان كه مدارا كرد. :-)
با عرض سلام
نمی دانم چرا هر وقت دوربینی جدید به بازار میاد الکی بحث در بین دوستان بوجود میاد .چند وقت پیش که من می خواستم دوربین جدیدی بخرم تمام تاپیک کانن 7دی و 60دی و نیکون دی 7000 رو از اول تا آخر خوندم وباید بگم تمام آن تاپیک ها هم پر بود از بحث های اینچنینی که 90 در صد بیهوده بود و نتیجه ای حاصل نشد .در اکثر تاپیک ها و فورمها از نیکون دی 7000 به عنوان کم نویزترین دوربین در رده دوربین های کراپ دار یاد شده بود.ولی باید بگویم تفاوت بسیار اندک است من دوربین های کانن 400دی و نیکون دی 40 رو هم دارم و با هاشون کار میکنم اصلا تفاوت نجومی ندیدم.
این دوربین سیستم فوکس عالی و پردازشگر سریع و...........................دارد و نمیشه فقط به مقدار نویز و مگاپیکسل گیر داد(منظورم کانن 1dX(
پیروز باشید
هراتی
EOS-1D X AF System - AF points & area selection
http://www.learn.usa.canon.com/app/m..._set__hero.jpg
http://www.learn.usa.canon.com/app/m...e_af__hero.jpg
http://www.learn.usa.canon.com/app/m...reen__hero.jpg
تصویر آخر
چینش نقاط کراس
http://www.learn.usa.canon.com/resou..._article.shtml
CPS کانادا زمان شروع فروش 1DX را مارچ 2012 (اسفند و فروردین اینده) و قیمت ان را 7000$ کانادا اعلام کرد.(فکر میکنم آخر بدنه به بازار بیاید ولی از سمپلها خبری نباشد!)
اطلاعات بیشتر در مورد 1DX
http://www.the-digital-picture.com/N...aspx?News=1464
http://dc.watch.impress.co.jp/docs/n...21_490831.html
دوستان این دوربین وقتی تو بازاز ایران بیاد - قیمتش در چه حدودی در می آید؟
10 میلیون
6800 خیلی سنگینه
احتمال داره کاهش پیدا کنه؟
نه! اگر هم باشه خیلی کم.
ضمن اینکه برای بدنه ای با این مشخصات قیمت خوبی داره.حتی ارزانتر از 1دی اس مارک3
با مسعود خان خط رو خط شدیم!
خب بپردازیم به خود دوربین!نقل قول:
Six autofocus point selection modes are available, similar to those in the EOS 7D: Spot, Single Point, Single Point with surrounding four points, Single Point with surrounding eight points, Zone selection and Automatic AF point selection.
Canon has refined its AI Servo AF mode, which is said to have higher tracking sensitivity, and better handles tracking of accelerating or decelerating subjects. Additionally, information from the RGB metering sensor is taken into account when identifying subjects for autofocus, in what Canon is calling EOS iTR (Intelligent Tracking and Recognition) AF. The 1D X can attempt to detect the locations of faces, and focus on these. Alternatively, it can aim to identify a subject of a particular color--a jersey color in a sports game, for example--and track this. (If face detection fails because a face has been lost, it will fall back to looking for color information instead.)
سیستم فوکوس جدید 1DX، جدا از تعداد نقاط فوکوس و طرز چیدمان خاصشون، دوتا روش جدید به فوکوسینگ DSLR اضافه کرده.
یکی سیستم Face Detection (که پیشتر فقط روی LiveView و از طریق Image Processing انجام میگرفت) که الان روی سیستم فوکوس اصلیه
و دیگری تشخیص رنگ (از طریق سنسور RGB که پیشتر فقط نقش Metering رو به عهده داشت)
اینطور که مثلا برای فوکوس و تعقیب سوژه در حالت عادی (که از طریق تشخیص کنتراست انجام میشه)، سنسور سوژه رو از دست داد، از سنسور RGB کمک میگیره و سوژه رو از طریق رنگش دنبال میکنه.
مثلا روی یک بازیکن فوتبال به کمک FaceDetect و کنتراست فوکوس روی نقطهی مرکزی (یا نقطهی انتخابی دلخواه برای شروع فوکوسینگ)، انجام میشه، و برای جلوگیری از پرش روی بازیکن تیم مقابل، از رنگ لباس اونها هم کمک میگیره.
_
البته تمام اینها در تئوری جذابه و در عمل باید دید به همین خوبی هست یا خیر.
در ویدئو جدید در CPN در مورد این دوربین
http://cpn.canon-europe.com/content/...m_explained.do
CPN: EOS-1D X on film: Pt. 2 – CMOS sensor and image processing explained
ویدئوی سوم از 6 ویدئو CPN در مورد سیستم AE این دوربین.
http://cpn.canon-europe.com/content/...1dx_on_film.do
کاملتر شدن ریویوی دوربین در The digital picture
DLA از دیافراگم 11
http://easycaptures.com/fs/uploaded/653/8889003729.png
متاسفانه هنوز از سمپل خبری نیست!کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-1D-X-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
نمیدونم با وجود این همه دوربینی که توی نمایشگاه ها و جاهای مختلف تو دست مردم بوده و هر کی از راه رسیده از 14 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کرده چرا یه عکس حتی به صورت غیر رسمی از خروجی دوربین وجود نداره؟(البته به جز آن چند عکس 600×400 در سایت کنون)
فکر کنم این دوربینها یا سنسور نداشتن یا جای CF!
زمانی که برای اولین بار سونی آلفا 900 در ایران معرفی شد دقیقا 4 هفته بعد از معرفی جهانی اش بود.آن زمان جناب کیزورامی کامارا ( مدیر خاورمیانه سونی در آن زمان ) یک مدل اولیه از این دوربین را در ایران نمایش دادند.دقیقا آن زمان این مورد را شاهد بودم که نه توانایی بالارفتن ایزو بیشتر 800 را داشت و سرعت شاتر بین 1/250 تا 1/30 ثانیه بود و به هیچ وجه تصویری بر روی کارت ذخیره نمی شد.
بعد از مدت ها نمونه عکس های full size از سایت Canon قابل دریافت هستند:
Canon:EOS-1D X|Sample Images & Movie
در عکس نمونه یا ISO 1600، هیچ Noise-ی دیده نمی شود!! عالیست!!!!
واقعا واقعا هیچ نویزی در 1600 دیده نمیشه! تحت تاثیر قرار گرفتم!
ممنون داریوش جانٰ
فکر کنم تا ۴-۵ سال دیگه در کتاب ها و ویدیو های آموزشی عکاسی
Exposure Triangle معروف ...
فایل پیوست 22345
تبدیل بشه به :laugh3:
Exposure Line !
فایل پیوست 22346
نوید جان بالاتر رفتن ایزو خارج از بحث کیفیت تصویر زمان نوردهی مورد نیاز را کاهش میدهد بنابراین اگر ISO 12800 و یا بالاتر دوربینی هم نویز نداشته باشد یا حتی در ایزو بینهایت هم بتوان تصاویر بدون نویز داشت قانون مثلث نور دهی شکسته نخواهد شد
------------------
پینوشت : عقیل جان من دیدم خود وحید خان هم زیر پست شما تنکس زدن دیگه متوجه شدم کل جریان و رسم نمودار ! Exposure Line توسط ایشان و تنکس دوستان پای پست ایشان شوخی بود - ولی ماشا... چه هماهنگ شوخی میفرمایید خوب فکر ما تازه کارها هم باشید .
مطمئن باشید شوخی میکنن یوسف جان!
جدای اینکه سمپل ها عالی هستند فکر کنم منتظر نیکون بودند D:
ما تا ISO چند (البته بدون نویز (فرض)) داشته باشیم دیگر به افزایش ISO در بدنه های جدید نیازی نیست؟! مثلا 26214400 :::whistling:::نقل قول:
تبدیل بشه به
Exposure Line !
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید نام: 2.jpg مشاهده: 31 حجم: 7.3 کیلو بایت
یعنی میفرمائید کانن منتظر بود D۸۰۰ تولید بشه بعد سمپلهای ۱Dx رو منتشر کنه؟ حتما ترسیده بود D۸۰۰ نویز کمتری داشته باشه نه؟(شوخی میکنم ) ؛)
رقابت ۱dx با D۴ نیکون هست که مدت هاست معرفی شده. به علاوه هر دو این دوربینها در ایزو ۱۶۰۰ تقریبا بدون هیچ نویزی عمل میکنن. برتری(احتمالی) ۱dx نسبت به D۴ در زمینه نویز، در ایزوهای بالاتر از ۳۲۰۰ نمایان خواهد شد!
توی تاپیک همسایه(دی800 )دیدم چند بار اون رو با این بدنه ها مقایسه کردن!!
در کل مقایسه جالبی نبود!1d و دی4 مثل دو اسب مسابقه میمونن(اونهم در حین کورس) ولی اون رده مثل اسب ساده مزرعه اس.ممکنه هر کاری ازش بر بیاد ولی اسب مسابقه کجا و اسب مزرعه کجا!...ولی ما که معتقدیم اسب ما جلو افتاده...ازروی همین کاغذ هم شروع کرده!!