سایز من هم xxl هست با قد 185 و به راحتی در جیب کاپشنم جا میشه.تازه یکی از کاپشنهای من چرمیه که چندان برجسته و جادار هم نیست.
Printable View
در مورد ابعاد: لنز 18-55 سونی، از نیمرخ لنزی شبیه لنز کنون Rebel است. و در مقیاس میرورلس ها خیلی بزرگ است.
G1 X از نظر حجم کلی دوربین و لنز کوچکتر است.
فایل پیوست 21090
در مورد انتخاب لنز هم بستگی به سلیقه و استفاده ی هر شخص دارد. بحثی نیست.
هم سايز و هم قديم ولي مثل اينكه شما جيب هاي خيلي بزرگي داريد! (-;
http://a.img-dpreview.com/reviews/so...ompareepl3.jpg
حالا اینها که بحثهای فرعی بود چون بالاخره نمیشه هیچ کدام از این دو رو در جیب شلوار جین جا داد!(البته نکس با 16 مم واقعا کوچکه)
منتظرم ببینم از لحاظ نویز و داینامیک رنج چطور عمل میکنه؟(اصولا خروجی عکس) چون سایر امکاناتش از نکس عقبتر هست.
نمونه عکس های dpreview همین الان طبق وعده پست شد:
کد:http://www.dpreview.com/news/2012/01/16/Canon_G1X_Sample_Images
چیزی به اسم نویز در رنج ایزو تا 12800سخت پیدا می شود(البته در سایز نمایشی بزرگ dpreview نه سایز اوریجینال)
به نظرم داینامیک رنج بر خلاف نظر جناب چگینی از هر دو طرف می توانست بهتر باشد.(ولی خوب است):
Canon PowerShot G1 X - sample images - outdoor shots - by Lenstip
گذشته از دعوای اینکه کدومشون بهترن و یا کدوم دوربین تو چه جور جیبی جا میشه:-D
باید صادقه اعتراف کنیم کیفیت عکس ها شدیدا قابل قبوله
در قضاوت لطفا در نظر داشته باشید:
- دوربین همواره ابعاد بسیار کوچکی داره نه فقط وقتی لنز بخصوصی روش نصبه
- لنز دوربین یک لنز زوم هست نه پرایم
- این دوربین کمی بعد از ورود به بازار با افت قیمت 100-200 دلاری مواجه خواهد شد(انشالاه)
بهنام جان با لنزهای هم رنج لنز این دوربین نکسها هم همواره کوچک هستن(فقط کافی اون رو در جیبتون بچرخونید قرار نیست لنز دوربین مثل لوله تفنگ رو به بیرون باشه!!!)
این قضیه جیب واقعا داره جدی میشه!!! lol
من هم امیدوارم افت قیمت داشته باشه تا این مقدار،چون در این صورت واقعا جواهری میشه و رقیبی توی کامپکتها باقی نمیمونه براش!
نمونه های فعلی هم جالبن اما هنوز باید بیشتر انتظار کشید وکمتر هیجان زده شد.این نمونه های فعلی هم خیلی در شرایط چالش بر انگیزی گرفته نشدن(باید بگم کاملا هوشمندانه گرفته شدن!) ولی تا ایزوی 1600 توی یکی از عکسها که شرایط کم نورتری داشت نتیجه جالب بود.
اما در کل همه چیز خوب به نظر میرسه تا به اینجا...جز رنج لنزش:::angry:::
سلام:نقل قول:
...جز رنج لنزش:::angry:::
در مورداین قضیه رنج خوب کاملا مشخصه.....
ماشالا دوستان همه با تجربه و اهل فن هستند، این هم از سیاست های همیشگی شرکت های تولید کنندست، باید امیدوار بود برای سری بعدی ( حالا بگیم G2X) قضیه رنج لنز هم رفع و رجوع میشه و البته یک مقداری هم شکیل تر و دوست داشتنی تر طراحی بشه و یک فکری هم به بیرون زدگی صفحه نمایش این سری بکنند.
ولی خوب شد nex-c3 نخریدیم ها :-)
البته جناب احمدی فارق از بحث جیب و اندازه و بیرون زدن دوربین به نظر میرسه کاربری این دو در شرایطی خاص ، کاملا با هم متفاوت باشند، به نظر من این دوربین میتونه یک همراه دوست داشتنی برای ورزشکاران و طبیعت گردان حرفه ای باشه، به عنوان مثال برای من که ورزش کوهنوردی انجام میدم ، هیچ وقت در شرایط زمستانی این جرات و البته اجازه ( شرایط حمل و نگهداری سخت و سیلینگ پایین ) رو به خودم نمیدم که بخوام سری NEX رو همراه خودم داشته باشم،چون مطمعن هستم با باریدن چند ثانیه برف ( البته برف ارتفاعات با برفی که داخل شهر و اطراف شهر میبینیم خیلی فرق داره) یا بیرون آوردن این دوربین ها در شرایط طوفانی و فیلم برداری از اون شرایط باید NEX ها رو همون جا بزارم و برگردم.....
پس خواست گاه این دوربین میتونه خیلی متفاوت باشه و بسیار شیرین و جذاب برای اون دسته افرادی که بالا ذکر کردم باشه.
موفق باشید...
معلوم نیست که سیلینگ و مقاومت این دوربین از بدنه نکس5 ان با بدنه منیزیم بیشتر باشه رامین جان.
ولی خب با این نکته موافقم که خیلی قابل قیاس نیستند...ما هم یک قیاس مع الفارقی میکنیم...
والبته بیشتر از همه برای خودم جذابه!اگر پول اضافی(بخوانید مفت) داشتم حتما میخریدم!!!
در مورد رنج واید این دوربین آنقدر هم وضعش خراب نیست.
28مم روی فول فریم(وایدترین حالت لنز این دوربین) معدال فوکال لنت 17.5 روی دوربینهای کراپ 1.6 کنون است.
به نظر من از این ها مهمتر سرعت و مدت زمان آماده شدن دوربین برای عکس گرفتن در هنگام روشن شدن است(اصطلاحش رو یادم نیست)
اگر سیستم فوکسش مشابه کامپکت ها باشد حالا هر مدلش زیاد جالب نیست
سرعت فوکوس در نور کم، فوکوس در انتها و ابتدای زوم، فاصله بین گرفتن دو عکس و "سرعت روشن شدن+فوکوس کردن" برای G1 X و فوجی X10:
یک سایت فرانسوی این تست ها را انجام داده. نظر مثبتی درباره ی دقیق بودن این اعداد ندارم!
بررسی کنون G1 X(تقریبا اولینش است):
http://www.photoreview.com.au/review...s-FL-graph.jpg
به جز کندتر بودن فوکوس، فاصله بین دو عکس و شاترلگ نسبت به slr ها و بعضی رقیب های غیر slr، نکته منفی دیگری ندیدم.کد:http://www.photoreview.com.au/reviews/advanced/canon-powershot-g1x.aspx
سلام
سایت DxOMark بهترین دوربین کامپکت تولید شده را بررسی کرد :
فایل پیوست 21916
فایل پیوست 21917
فایل پیوست 21918
دینامیک رنجی معادل دوربینهایی با سنسور 1/1.7 کمی عجیب است!!! اگر دینامیک رنج درست باشد چنگی به دل نمیزند.
رفتار داینامیک رنج این دوربین در ایزوهای مختلف در مقایسه با 7D (علت مقایسه : هم اندازه بودن سایز پیکسل (4.2 µm) سنسور هر دو دوربین )
http://www.dxomark.com/itext/scores/SS_7D_G1X_DR.jpg
داینامیک رنج در ایزوهای پایین محدود است.
فقط داینامیک رنج نیست...رفتار نویزی هم چندان جذاب نیست...با توجه به سایز سنسور و زمان ساخت و رزلوشن انتظارم از این سنسور خیلی بیشتر بود.
از هر جهت اختلاف با سنسور نکس 5ان جدا محسوسه...از این بگذریم که داینامیک رنج از جی12 هم پایینتر هست...
مقایسه کراپ های G1 X با
canon G12, olympus e-p3, canon 600d, sony nex-5n, nikon J1
در ISO ی پایه، 1600 و 3200:
شارپنس و جزییات G1 X در ISO 100 بسیار عجیب است.:::love2::::::love2::: به بافت پارچه ها توجه کنید! لنز(و سنسور) در این عکس واقعا عالی عمل کرده اند.(f/8 @ 60mm)
Canon PowerShot G1 X Preview: 7. Compared to (Raw): Digital Photography Review
نگاهی بیاندازید دوستان
به نظر من که خروجی خیلی خوبی داره
( البته یه توضیحی سایت داده در رابطه با لنز )
سلام
بر اساس نمونه های raw از dpreview، از نظر نویز پیشتاز سنسورهای کراپ است.
کیفیت تصویر در اینجا کم است. در خود dpreview ببینید.
فایل پیوست 22811
یک بررسی خیلی خوب با دیدی جامع و کامل و در عین حال مختصر و مفید:
Canon G1 X sample images
Canon G1 X sample movies
Canon PowerShot G1 X vs PowerShot G12 Noise
فایل پیوست 23592کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_G1_X/
ریویوی dcresource منتشر شد:
کد:http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_g1x-review
با درود به دوستان گرامی
بیشتر گفتنی ها در مورد این دوربین گفته شده خواستم نظر خودم رو هم به اطلاعتون برسونم
به نظر من مقایسه کردن G1X با دوربین هایی که تو خانواده خودش قرار نمیگیرند خیلی جالب نیست یادمه زمانی که میخواستم G7 رو بخرم مقایسه سایتها بیشتر بین G7 و G5 بود و دیگر رقبا از برندهای دیگر (ولی هم خانواده) اما مقایسه آن را با دوربین ماندگارPro-1 جایی ندیدم در مورد ورود خانواده NEX ها و (کلا این سری های بدون آیینه اما با قابلیت تغییر لنز) هم شاهد بودم که با G12 زیاد مقایسه نمیشد مثلا سری S برتریهایی نسبت به سری G دارد ولی در عوض نواقص هم دارد.
سواد اندک بنده رو با تجربیات مفید خودتون ببخشید
آف تاپیکا!!! خدمتتون عرض کنم که گاهی ما این دوربین ها رو با جی12 مقایسه میکنیم که یاداوری بشه برامون این دوربین چه دوربین ارزشمندی هست!
بررسی کامل dpreview منتشر شد
سلام
در بررسی G1X در سایت imaging-resource
که یکی از دوستان لینک داده بودند نکته جالب که به اون اشاره شده وجود Light Leak است و مطرح کردن اون برای CANON و ایضاً پاسخ شرکت است.
منتظر دانستن نظر دوستان بزرگوار و اهل فن دراین باره (Light Leak) هستم ظاهراً ایرادی سخت افزاری است :think:;
ضمناً در بررسی سایتهای دیگر اینچنین مشکلی گزارش نشده است
باسپاس
کانن G1X سنسور خیلی بزرگتر و کم نویزتری نسبت به فوجی X10 داره
فوجی زیباتر و جمع وجور تر است
هر دو لنز معادل 112-28 م.م. دارند
اما اما اما دیافراگم لنز فوجی 2.8-2.0 است ولی لنز G1X کانن 5.8-2.8 است. فوجی در ابتدای واید یک استاپ و در انتهای تله دو استاپ دیاف بازتری نسبت به G1X دارد.
من باشم فوجی X10 را انتخاب می کنم
دقیقا متوجه نشدم منظور خودتون از کامپکتی برای سالیان کدام یکی از این سه گزینه هست ولی اگر من باشم و همین الان قصد خرید داشته باشم قطعا انتخابم جی 1ایکس خواهد بود.(خصوصا با قیمت 1.200 که این روزها در بندر میشه تهیه کرد).سنسور بزرگ و خروجی بسیار خوب جی1 اون رو برای من تبدیل به همون کامپکت برای سالیان کرده.تنها مشکلی که من با نکس 5ان دارم که این اواخر هم برام جدی شده نداشتن کفشک فلاش هست.که مثلا در مهمانی ها و جمع های دوستانه مجبور به بالابردن ایزو میشم که این مورد رو نمیپسندم و دل چرکینم میکنه! فکر کنید برای مسافرتها و مهمانی ها و اصولا هر جایی که مجبور به حمل دوربین باشم میشه یک فلاش کوچکتر مثل 430 یا... رو همراه داشت.البته برای رفع این مشکل به فکر تهیه نکس7 هستم اگر خدا بخواد.
باز هم میگم برای کسی که نیاز به لنزهای دیاف باز و عکاسی ماکرو 1:1 و ... که در نکس ها امکان پذیره نیاز نداره جی1 ایکس بهترین انتخاب هست.و خب من امکان نداره فوجی ایکس رو به جای جی1 انتخاب کنم.البته هستند کسانی هم مثل محمد عزیز که انتخابشون فوجی هست.ولی من که دیگه امکان نداره به سمت دوربینهای سنسور یه ذره ای!! برم!
مورد عمق میدان رو هم که مسعود خان فرمودن.
پس نمیشه گفت ما داریم پول اضافه بابت سنسور بزرگتری میپردازیم که دیافش 5.8 خواهد بود و این قیمت برای این مدل کاملا توجیح پذیره؟
آیا با وجود دیاف بسته تر از لحاظ کیفیت و خروجی چه در شرایط نوری بد چه به لحاظ شارپ تر بودن عکس ها جی 1 ایکس از فوجی ایکس 10 بهتره و این اختلاف قیمت مناسبه؟
و سوال اصلی آیا برای کسی که نیار به تهیه کامپکتی برای سالیان دراز داره اختلاف قیمت جی 12 و جی 1 ایکس توجیح پذیره و کار عاقلانه ای هست؟
ممنون
دیافراگم 5.8 رو شما در انتهای فاصله کانونی خواهید داشت که در اکثر لنزهای اس ال آر هم به همین صورت هست.به نظر من مشکل خاصی نداره.برای من ارزش پرداخت اضافه مبلغ رو داره ولی باید دید برای شما به چه ترتیب هست.اگر میتونید صبر کنید تا باز هم ارزانتر بشه و بعد اقدام به خرید کنید.در حدود 1 میلیون تومان قطعا ارزش پرداخت مبلغ رو به نظر من داره.
مثل همه چیزهای دیگر این دنیا، هیچ چیز کامل و بیعیبی وجود ندارد!
آیا داشتن یک چنین دوربینی اصلا لازم است؟ این سوالی است که باید هر فردی که وسوسه خرید این دوربینها را دارد، به خودش پاسخ دهد. برای تعداد زیادی از علاقمندان جدی عکاسی، پاسخ مثبت است.
کدام دوربینها بیشتر وسوسه کننده هستند؟! دوربین G1X کنن، دوربین X10 و X100 و X Pro فوجی، NEX 5N و NEX 7 سونی، سری GF پاناسونیک.
یکسری از اینها سریعا از انتخاب خارج میشوند چون اصلا در ایران موجود نیستند یا خیلی گران در می آیند و با فلسفه خرید چنین دوربین همخوانی ندارند.
NEX7 سونی، دوربین خوبی است. شاید بهترین خروجی در بین همه این دوربینها را داشته باشد ( با Xpro فوجی شاید در یک سطح شاید هم تفاوت اندک) اما در ایران فعلا وجود ندارد و امیدی هم به موجودشدنش! نیست. از طرفی مساله خرید لنز است. خرید لنز و تعویض لنز. برای برخی ممکن است جذاب نباشد. همچنین لنز خوب با دیافراگم باز با محدوده مناسب هم ندارد که بخواهیم قضیه را با یک لنز رفع و رجوع کنیم. یک ۵۰ اف ۱.۸ دارد که روی سنسور با آن کراپ، لنز همه کارهای نخواهد بود. ۱۸-۵۵ اش؟ بد نیست. کمی بزرگ است و فلسفه اش! را زیر سوال میبرد.
Xpro فوجی هم گران در می آید تازه اگر پیدا شود. باز هم خرید لنز پیش می آید. سه لنز پرایم دارد. همه چیز روی کاغذ خوب است اما در عمل؟ تعویض لنز؟ فلسفه! این دوربینها؟
x100 فوجی؟ دوربین خوبی است. مشکل عمده اش همان لنز وایدش است. استفاده دوربین را محدود میکند. کمی هم کند است.
X10 فوجی دوربین خوبی است. لنزش خیلی خوب است از لحاظ کیفیت، دامنه و بخصوص دیافراگم. سنسورش نسبت به Nex و G1X کوچکتر است اما نسبت به کامپکتهای دیگر ( پانا LX و ...) بزرگتر است. کیفیت تصویرش بهتر از حد سنسورش است و نباید صرف سنسور مقایسه انجام شود. مشکلش؟ ویزورش است و فایلهای خامش.
G1X ؟ دوربین خوبی است. هم لنز با دامنه وسیع دارد و هم سنسور بزرگ. لنزش کمی بسته است و در بررسیها، کمی از فوکوس کندش گفته اند.
مشخص است که همه اینها بر اساس ترجیحات من است. یعنی برای فرد دیگری ممکن است تعویض لنز در چنین دوربینهایی هم خوب باشد. یا مثلا قیمت، فاکتوری در تضاد با فلسفه این دوربینها نباشد و ...
در نهایت بهترین انتخاب چیست؟ بسته به فرد متفاوت است. برای یکی ممکن است X100 برای دیگری G1X یا X10. برای بعضی ها هم اصلا هیچ کدام وسوسه کننده نخواهند بود. برخی هم صبر خواهند کرد تا سال بعد یا دو سال بعد که دوربین بهتری معرفی شود!
من مدتها منتظر یه کامپکت با کیفیت بودم، کاربرد مورد نظرم عکاسی در سطح اجتماع ( نه الزاما عکاسی اجتماعی) به خاطر بزرگ بودن 5DmII و داشتن یه دوربین برای عکاسی دم دستی از بچه هام توسط خانومم و خودم ( و صد البته فیلم برداری از بچه هام)، مدتها G12 و S95 رو مد نظر داشتم تا اینکه به گرونی شب عید خوردم و از روی اجبار به P7000 nikon رضایت دادم و شب عید خریدمش ( در مورد این دوربین باید بگم یه بدنه خوشدست، فیلم برداری HD و نه Full HD ولی خیلی عالی و کیفیت عکس در حد و حدود یه کامپکت خوب ولی اگه یه عمره با DSLR کار می کنید بیخیال ریویو های سایت ها شوید و باید سطح انتظارتون رو پایین بیارید ، نویز نویز نویز)، تا اینکه طاقتم تمام شد و نیکن رو امروز بردم و با کنن G1X عوض کردم. در مورد این دوربین دوستان مطالب گفتنی رو زحمت کشیده اند و نوشته اند، من توی این چند ساعت فقط میتونم بگم که با دیدن عکسهاش در مقایسه با P7000 حس آدم عینکی رو دارم که بعد مدتها بی عینکی دوباره عینکش رو پیدا کرده و دنیا رو واضح و تر و تمییز میبینه! و به نظرم کاملا ارزنده است، اگر دوستان راجع به این دوربین سوالی دارن من در خدمتم.
سلام
از نظر سرعت راضی کنندس؟نه در مقایسه با p7000 که داشتمش و نقطه ضعفش بود.
سایر فاکتورها که سایتهای معتبر گفتن چی ؟تایید میکنید؟
آلان یه روزه دستمه، خوب باید بگم هنوز هم معتقدم چیز خوبیه ولی، در مورد عگاسی ماکرو و کلوزآپ اصلا جالب نیست (با وجود اینکه توی نقدش توی دی پی ریویو اینو خونده بودم و آلان هم خیلی برام مهم نیست) ، از p7000 به مقدار کمی بزرگتر و مقدار قابل توجهی سنگین تره (این با فلسفه خرید من در تضاده)، به نسبت بعضی از هم رده ها امکاناتی مثل فیلترهای فیلم برداری ( که المپوس در این قضیه رو من می پسندم) و بعضی از امکانات پست پراسس کم بود داره، توی دست راحته به ۲ دلیل : اول بدنه حجیم لنز (با وجود اینکه هیچ کاربرد خاصی مثل S100 نداره) ولی برای در دست گرفتن دوربین چیز خوبیه، دوم گریپ خود دوربین است که از لحاظ اندازه و نوع لاستیک بافت داری که روش کشیدن از کامپکتهای کوچم فاصله میگیره، راجع به بدنه حرفی نمی زنم جون خیلی شبیه G12 است، در مقایسه با P7000 باید بگم من لی اوت و منوهای نیکن رو بیشتر می پسندم ولی در مورد سوال شما باید بگم در مورد فکوس سرعت کنن بهتره و کلا سیستم فکوس کنن رو مقداری بهتر می دونم اما نه خیلی، سرعت در استارت آپ تقریبا مشابه، سرعت پردازش کنن با توجه به کیفیت تصویر خیلی بالا نیست ولی برای یه کامپکت قابل قبول به نظرم میاد، در مجموع میتونم بگم کمی از نیکن سریع تره، سرعت زوم کنن به وضوح بهتره، سرعت باز و بسته شدن صفحات منو در کنن بهتره.
در مورد کیفیت تصویر و فیلم برداری ، از اونجا که کاملا در سایتها از سیر تا پیازش رو گفته اند ، من دیگر چیزی نمی نویسم. همین قدر بگم که با سلیقه من شاید هیچ چیز کنن در مقایسه با نیکن خوشایند نیاد الا کیفیت تصویر (در این جمله بیشتر به حس شخصی و نوع تعبیر خاص من از کیفیت توجه داشته باشید) . دو سال پیش با همین منطق D300 و لنزهام رو فروختم و 5D MII خریدم و آلان خیلی راضیم، ولی در مورد کامپکتها معتقدم در مجموع کنن همیشه از بهترینها است.
امیدوارم تجربه عکاسی در خیابان و اماکن عمومی رو که با P7000 اخیرا شروع کردم ، با G1x بهتر و راحتتر ادامه بدم. (از سال ۸۸ کمتر جرات می کردم دم و دستگاه DSLR رو توی خیابان در بیارم)
سلام!!
من بعد از مطالعه صفحات این تاپیک و مقایسه با مطالب ارزشمند دیگه شما در مقایسه با فوجی ایکس 10 و دوربین های دیگه و استفاده بسیار از پست های با ارزش شما دوستام قصد خرید این دوربین رو دارم که امروز تبریز رفتم ولی پیدا نکردم و یک فروشگاه گفت در حال اوردینسم به قیمت 1.35 اما تو سایت CAMSHOP قیمت 1.2 هست یا تو سایتPARSCANON قیمنت 1.25هست.نظرتون درباره قیمت چیه ایا یهتره از سایت بخرم ؟یا قیمت معقول و معمولی که واسه این دوربین دیدین چیه؟
از هر جایی که ارزانتر بود بخرید.ترجیحا با گارانتی ایده آل.
با توجه به اینکه قیمت بندر هم 1.200 تا 250 هست قیمت رو مناسب گفتند.
سلام.
برای بستن فیلتر روی لنز این دوربین آیا نیاز به رینگ کانورتر هست یا همینجوری بسته میشه؟
با سلام خدمت عزیزان
ازین دوربین 3 عدد برای دفترمون خریداری شد
دوربین خوبیه اما نه در حد 1500
هنوز تست جدی نگرفتم
فقط جهت اطلاع باید عرض کنم که از گیجی و کندی فوکوس بسیار شوکه شدم
البته این مشکل در مود اتوماتیک کمتر بچشم میخوره که متاسفانه برای بنده کاربردی نداره
امیدوارم کانن با فریموری این مشکل رو حل کنه
دقیقاً منم با فوکوسش مشکل دارم. از نظر فوکوس خیلی کند عمل میکنه.
سلام
به نظر من دوستان باید این نکته رو توجه داشته باشن که این دروبین از لحاظ کیفیت تصویر پا به پای DSLRهای جدید جلو میاد، اما از لحاظ سرعت فکوس یه کامپکته و فرقی با G12 و امثالهم نداره.
دوستان،
این همه در سایت های مختلف گفته شده سرعت فوکوس این دوربین پایینه، اما هیچ فیلمی پیدا نمیشه که از نحوه فوکوس کردن دوربین در محیط های کم نور فیلمبرداری شده باشه تا کاربر ببینه و متوجه بشه.
یکی از دوستان میگفت در غروب آفتاب فوکوس نمیکنه! آیا درسته؟
در انتخاب بین Canon G1X و سونی RX100 جای سوال وجود داره.....
در تالار dpreview چقدر از این دوربین در مقابل سونی RX100 انتقالد های تندی شده.
dxomark لنز ثابت G1x رو بررسي كرده و به اون امتياز داده يعني ميتونيد عملكرد اين لنز 60-15 معادل 112-28 م.م ( كراپ فاكتور 1.85 ) رو با هر لنز ديگر كنون مقايسه كنيد .
فایل پیوست 32745
نقاط سبز رنگ بهترين محدوده عملكرد لنز ( ميانگين گيري از 4 فاكتور رزولوشن ، وينيت ديستورشن و اعوجاج رنگي ) و نقاط قرمز بدترين محدوده آن است.
همانطور كه ميبينيم تقريبا بهترين عملكرد لنز در فواصل كانوني 15 تا 18 ( 28 تا 35 م.م ) و ديافراگم 2.8 و تا حدودي اف 4 است.
سلام
کانن G1 X به قیمت 1895 از **** خریداری شد.
بعد از ریویو های مثبتی که از این موجود نازنین خواندم، تصمیم به خرید آن داشتم که با وضعیت اقتصادی پیش آمده، تقریباً منصرف شدم. تا این که به دلیل نیاز فراوان به یک High-end Compact با کیفیت عالی و همیشه همراه، تصمیم به یک حرکت انتحاری گرفته و نازنین دیگری (Canon 15-85mm) را قربانی کردم :::confused2::: البته جای دوری نرفت و با قیمت نسبتاً منصفانه ای به یکی از دوستان خوب فروم تقدیم شد.
الان هم حدود 2 روز است که مشغول ور رفتن با آن هستم و امیدوارم بتوانم نمونه های خوبی از آن در مقایسه با Canon 50D بگذارم.
فعلاً نظر شخصی برادر کوچک خود را داشته باشید :
وضعیت ظاهری : کلاً در نگاه اول به دلیل طراحی آن و کیفیت ساختش، دوربین مردانه و جان داری به نظر می رسد که با در دست گرفتن، این امر ثابت می شود. چندان بزرگ نیست ولی سنگینی آن نسبتاً قابل توجه است. جانمایی کلی دکمه ها و کنترل ها خوب است ولی Playback و Front dial و دکمه فلاش چندان خوش دست نیستند. لولای LCD هم خیلی زمخت و حجیم است ولی مطمءن به نظر می رسد.
منو ها : با توجه به آشنایی قبلی من با دوربین های کانن، وضعیت منوها را معمولی دیدم که البته قابلیت تعریف کردن کارکردهای خاص برای برخی دکمه ها، بسیار خوب و کاربردی است (از جمله دسترسی مستقیم توسط دکمه S)
کیفیت تصویر : جایی که برگ برنده این دوربین است و بسیاری از SLR ها و میرورلس ها را به مبارزه می طلبد! (البته نه این که الزاماً آنها را مغلوب کند!). یک مقایسه کلی با 50D + 50mm f1.8 II حاکی از برتری آن از جنبه شارپنس و نویز و کنتراست دارد. البته برای مقایسه دقیق تر نیاز به بررسی دقیق تری است.
سرعت عمل : این مورد نقطه ضعف دوربین است که البته آن را در مقایسه با SLR ها عرض می کنم. این کندی عمل از فوکوس گرفته تا تنظیم اعداد برای حالت های Av و Tv وجود دارد. همچنین فوکوس دستی مصیبتی است که باعث می شود قدر رینگ فوکوس همه لنزهایمان را بیشتر دانیم ;-) کلا به نظر می رسد دوربین برای افراد ریلکس و سخت گیر ساخته شده باشد تا افراد عجول و سطحی lol
فعلاً چیزهایی که به ذهنم رسید عرض کردم. موارد بیشتر متعاقباً اعلام می شود :;)
یک ریویوی مفید و متفاوت برای G1x داران !
http://www.witnesstobeauty.com/canon-g1x-review
آیا این کند بودن که در مورد G1X به عنوان یک نقطه ضعف یاد می شود در مقایسه با SLR است یا در مقایسه با g12 هم کندتر است؟
ضعف سرعت در بخشهای دیگری هم به چشم می خورد یا خیر؟
امیر جان، کند بودن فوکوس در مقایسه با SLR است و گرنه از G12 سریعتر نباشد (که احتمالا هست)، کندتر نیست.
ضعف سرعت در تغییر حالت های عکاسی هم وجود دارد (در حد کامپکت ها).
ولی عرض کردم که هنر اصلی آن در کیفیت و به ویژه رزولوشن بالای آن است.
اگه ممكنه درمورد عمق ميدان لنز اين دوربين نظر بدين ممنون ميشم و مصرف اين نوع لنز رو براي چه كاري مناسب ميبينيد
علی جان زحمت کشیدید.
به نظرم اگر در فکوس از G12 کندتر نباشد، این موضوع خیلی بزرگ شده. فکوس دستی هم که در تمام این مدلها داستان خودش را دارد.
در خصوص تغییر مد عکاسی متوجه منظورتون از کند بودن نمیشم، یعنی وقتی AV رو به M تغییر میدید برای تغییر سرعت شاتر باید منتظر بمونیم تا پیغام بیاد یا حالت خاصی اتفاق می افته؟
به طور کلی می خوام بدونم با ارتقا G12 به G1X چه چیزهایی رو از دست میدم و چه چیز بدست میارم؟ یا به عبارتی این ارتقا یک کار منطقی خواهد بود؟
در مورد فوکوس نسبت به G12 خودم نمی تونم نظر بدم چون G12 نداشتم ولی ریویوها فوکوس G1X رو نسبت به G12 کندتر ندونستن.
کندی منو هم یعنی این که وقتی مود عکاسی رو تغییر میدین، اون نمایش گرافیکی زمان بر هستش و برای سرعت عمل باید بلافاصله نیم شاتر بزنید تا رد شه!
در مقایسه با G12 که به نظر نمی رسه چیزی رو از دست بدین و قطعا از کیفیت G1X لذت خواهید برد ولی بحث اختلاف قیمت و جیب و ... هست که باید سبک و سنگین کنید.
اگر دوستان یک لطفی بکنند و فیلمی از فوکوس این دوربین قرار دهند ممنون می شویم.چرا که خیلی موضوع رو پیچیده کرده این بحث کند بودن فوکوس :)
دوست عزیز موضوع چندان حاد و پیچیده نیست. کافی است نگاهی به مقایسه آن با سایر دوربین ها بیندازید تا موضوع روشن شود.
از جنبه مقایسه با G12، سرعت فوکوس G1X همان مقدار است با دقت بیشتر (این مقایسه را در فروم های خارجی خواندم).
کمترین سرعت فوکوس آن در بیشترین زوم و نور کم است که حدود 2 تا 3 ثانیه می شود ولی در شرایط معمولی چندان آزار دهنده نیست. نکته مهم این است که نباید آن را با سرعت SLR برای سوژه های سریع مقایسه کرد.
موفق باشید.
دوستان عزیز خواهش میکنم ریویوها رو به تجربه های عینی ترجیح ندید
بنده متاسفانه 3 عدد ازین بت برای دفترمون خریداری کردم که ماحصل این خرید خاک خوردنشون در کشوی میزهامونه
کسی توقع slr نداره اما دیگه فوکوس نباید اونقدر نا امید کننده باشه که مجبور شید فقط از مود auto استفاده کنید یا خاک بخوره
فرصتی شد از هر سه دوربین در فوکوس کردن فیلم میگیرم و میگذارم
دوستانی هم که میخوان از نزدیک تست کنن در پیام خصوصی قراری بگذارن تا دوربین ها رو تقدیمشون کنم
ذوست خوب، جناب میرزایی عزیز
این دوربین که هیچ، Nikon D800E هم بت نیست و هیچ کس نباید چنین ادعایی در مورد هیچ دوربینی بکند چرا که هر وسیله ای برای استفاده ای که تعریف شده کاربرد خواهد داشت و انتظار بیجا از هر دوربینی نتیجه اش سرخوردگی خواهد بود.
من هم قبول دارم که کندی فوکوس این دوربین نقطه ضعف مهم آن محسوب می شود، ولی دوربین های گرانتر در رده های بالاتر آن هم هر کدام ضعف ها و محدودیت های خاص خودشان را دارند. بنده قبل از خرید این دوربین، تمام ریویوها و بسیاری کامنت های کاربران را خواندم و با آگاهی از تمام ضعفهایش آن را خریدم چرا که برایم کاربرد داشت.
در نهایت من مطمئنم که کانن می توانست این ضعف ها را برطرف کرده و سپس محصول خود را روانه بازار کند، ولی آن وقت دیگر رده EOS-M بازار خود را از دست نمی داد؟! بدیهی است که مرزبندی محصولات، با چنین استراتژی هایی انجام می شود تا حداکثر مشتری به دست آید.
موفق باشید.
بنده این دوربین رو در دست تست کردم (تجربه عینی) ولی واقعا مشکل فکوس نداشت حتی Manual در حد g12 بود به جز ماکرو که انصافا برای کار ماکرو G12 در مقابل این دوربین خیلی سر تر هست. اگر لطف کنید شرایط عکاسی مثل فاصله کانونی ، نور ، فاصله تا سوژه و ... را بفرمایید چون قصد خریدش رو دارم، دنبال دلیل محکم برای منصرف شدن هستم;-)
اشکالات اولیه که به نسبت G12 به نظرم رسید هر چند این دوربین ارتقا از g12 نیست:
سنگین تر بود.
تنظیم ایزو از پیچ دم دست به منو رفته
کلا همه بخشها حتی ال سی دی قطور تر شده.
بخشی از تصویر در ویو فایندر اپتیکال در حالت واید را لنز گرفته
احساس میکنم قدرت فلاش کمتر شده و شکل قبلی هم مشکل نداشت حتی نیازی به پاپ آپ شدنش نبوده.
در کل به نظرم اصلا چیز بدی نیومد و به عنوان تجربه سنسور بزرگ در کامپکت بد نیست.
قصد دارم G12 را به G1X تبدیل کنم.اصلی ترین دلیلم تجربه این سایز سنسور در کامپکته. اگر قرار بود ارتقا داشته باشم قاعدتا باید G15 رو انتخاب می کردم که به جز مسئله LCD گردان قطعا یک سروگردن بالاتر از نسخه قبلیش خواهد بود ولی G15 چیزی نیست که ندونم چیه:think:; اگر جیب اجازه داد شاید برای مدتی G1X رو بخرم و بعد هر کدوم بچه خوبی بودند نگه دارم;-) ولی در هر حال حاضرم هزینه این تجربه را بپردازم.
با سلام عرض ادب خدمت همه دوستان. یه سوال داشتم این اداپتور فیلتر لنز g1x رو کجا میشه گیر اورد؟من که تو تهران نتونستم گیر بیارم به دوستمم گفتم تو سوئد برام بخره گروندر میاد حدودا 130 اینا. دوستان کسی خبر داره کجا می تونم گیرش بیارم. با تشکر. ضمنا دوربین فوق العاده ای هستش نسبت به قیمتش